Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 41 от 42
Страница 41 от 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Re: Класната Стая
- Хм ... сигурна ли си ? Май ме лъжеш нещо , а ? - каза сенсея , като продължи - Шегувам се ! Показвай ми набързо Хенге !
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той мислеше, че новито момиче ще се засмее, но тя просто го изгледа смрязаващо спокойно и стана от чина, за да изпълни трансформиращото джутсу. Бавно и лко прекоси няколкото метра от нея до сенсея и свита застана пред него. Вдигна погледа си рязко и вдиша дълбоко въздух. Сведе глава и се сви до колкото можеше. Чакрата вътре в тялото и пулсираше и `и причиняваше леко гъделичкане. Всяка клетка, всяка малка част от тялото на детето се изпърваше с чакра. Доста пъти се беше упражнявала на това и беше спокойна. Всички погледи отново бяха насочени към нея. Тя мразеше вниманието и то много, ужасно много и пречеше. Тя приближи ръцете си и направи някакъв знак с тях. Прочисти мислите си и силно, гръмогласно извика:
- Хенге но Джутсу!
- Хенге но Джутсу!
Ранкигу Кагай- Листен Шиноби
- Брой мнения : 20
Точки от Коментари : 12
Регнах се на : 01.03.2010
ПУФ ! Около момичето се образува дим . Сенсея с нетърпение искаше да види как се е представило момичето , но неможеше от дима . След като той се разнесе ( дима ) сенсея видя постижението на момичето . Всички атрибути на сенсея си бяха на мястото , само че ръста му беше доста по - малък .
- Браво , браво ! Като за първи опит се справяш добре , но се постарай повече ! - каза сенсея , окуражявайки момичето .
- Браво , браво ! Като за първи опит се справяш добре , но се постарай повече ! - каза сенсея , окуражявайки момичето .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Вдигна се малко дим, но като цяло нищо особенно. Момчето отново стоеше на същото място с тъпа физиономия и гледаше към сенсея, който потърка челото си и въздъхна.
- Ох, момче, шкафът не е по твоите сили. Защо не се замениш с нещо по-малко и обикновенно като стол, кофа или гъба например?
Сакаге стисна пак юмрук и си каза тихо:
-Пак се провалих на кавaрими, но има още много опити такаче да се захващам
Сакаге отпусна юмрукът си,направи знаците и събра необходимата си чакра за джуцуто.
-Нещоме гъделичка!-каза Сакаге.-Нещо започна да се движи в тялото ми.
Сакаге неразбираше какво става,но накрая се сети че чакрата му е започнала да циркуриля.Той се загледа в една гъба,която стоеше в кофата за вода,която беше пред краката му и реши да се замени с нея.Той почна да разпределя чакрата си,като си представяше че ще стане велика нинджа и ще победи учиха клана,които бе убил майка му и баща му.Сакаге не искаше да го прави това джуцу толкова бързо но реши да го направи и извика колкото глас имаше:
-Кавърими но джуцу
- Ох, момче, шкафът не е по твоите сили. Защо не се замениш с нещо по-малко и обикновенно като стол, кофа или гъба например?
Сакаге стисна пак юмрук и си каза тихо:
-Пак се провалих на кавaрими, но има още много опити такаче да се захващам
Сакаге отпусна юмрукът си,направи знаците и събра необходимата си чакра за джуцуто.
-Нещоме гъделичка!-каза Сакаге.-Нещо започна да се движи в тялото ми.
Сакаге неразбираше какво става,но накрая се сети че чакрата му е започнала да циркуриля.Той се загледа в една гъба,която стоеше в кофата за вода,която беше пред краката му и реши да се замени с нея.Той почна да разпределя чакрата си,като си представяше че ще стане велика нинджа и ще победи учиха клана,които бе убил майка му и баща му.Сакаге не искаше да го прави това джуцу толкова бързо но реши да го направи и извика колкото глас имаше:
-Кавърими но джуцу
Сакаге Некузо- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 114
Точки от Коментари : 154
Регнах се на : 21.02.2010
Възраст : 27
Град/Село : г.Костенетс
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето се справи сравнително по-добре от предишният път. Вдигна се малко дим и като се расея, Сакаге беше на около метър от мястото, където стоеше допреди малко.
- Хайде, момче. Само още малко усилие. Ще се справиш - укоражи го сенсеят.
- Хайде, момче. Само още малко усилие. Ще се справиш - укоражи го сенсеят.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакаге пак се провали и си каза:
-Ех, всеки път не успявам но сега ще успея.
Сакаге реши пак да се трансформира пак в кофата и започна да събира чакрата си и после да я разпределя:
-Нещо ме гъделичка!Сигурно пак е онова гъделичкане което се появява когато чакрата циркуриля.-каза си тихо Сакаге
Беше време вече Сакаге да става генин и се стегна започна леко полека да се трансформира като разпределяше чакрата си и накрая извика колкото глас имаше:
-Каварими но джуцу
-Ех, всеки път не успявам но сега ще успея.
Сакаге реши пак да се трансформира пак в кофата и започна да събира чакрата си и после да я разпределя:
-Нещо ме гъделичка!Сигурно пак е онова гъделичкане което се появява когато чакрата циркуриля.-каза си тихо Сакаге
Беше време вече Сакаге да става генин и се стегна започна леко полека да се трансформира като разпределяше чакрата си и накрая извика колкото глас имаше:
-Каварими но джуцу
Сакаге Некузо- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 114
Точки от Коментари : 154
Регнах се на : 21.02.2010
Възраст : 27
Град/Село : г.Костенетс
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
Този път успя. Сакаге се замени успешно с гъбата, въпреки многото пшек, който се вдигна. Сенсеят въздъхна, обърна се и хвърли една банда към момчето.
- Хайде, взимай и ми се махай от погледа. Отиди да те разпределят и късмет нагоре момче.
- Хайде, взимай и ми се махай от погледа. Отиди да те разпределят и късмет нагоре момче.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йо гледаше мимиките на сенсея съвсем спокойно сякаш не и пукаше. Е да то и не и пукаше. Тя без да си губи времето се захвана с Хенгето. Момичето се сети, че това джуцу е трансформация. " Добре трябва да се справя." Тя се концентрира и се опита да не мисли за нищо. Представи си как се транзформира в прилеп. Йо събра и концентрира чакра си и каза силно "Хенге". Тя приличаше на зомби за 5 секунди, после си стана същата. "Супер заприличах на зомби. Само дано да не се изложа." Йо се се опита за втори път. Съсредоточи и каза "Хенге". Този път се появи човек който приличаше на убит. Той бе пребит до смърт. Хенге джуцото й пак не стана като хората. Тя беше напът да се откаже, но после реши да опита за трети път с малката надежда, че ще се справи. Йо се концентрира както никога досега през живота си и каза "Хенге". Резултата беше учудващо добър. Дори тя се изненнада. Беше се трансформирала в нещо от рода на мъртъв прилеп или по точно прилепсо лайно. След десет секунди Йо си беше същата. " Още малко и ще успея супер. Само дано да не с еповтори гафа от преди малко." Момичето затвори очи и се концентрира. След няколко секунди започна да концентрира и чакрата си. Йо каза силно " Хенге." Този път беше по-добре,но се искаше още работа по техниката. " Няма да се откажа в никакъв скучай." Йо опита отново. Тя се концентрира направи знаците и каза " Хенге." Беше се превърнала в мъртъв прилеп. Понe тя така си мислеше за около 15-20 секунди. " Още малко." Тя опита за пореден път. Резултатът беше малко по-добър. Тя опита пак. Концентрира се и каза "Хенге" Беше с еполучило поне така изглеждаше. След 15 секунди Йо си беше същата. "Дали съм успяла. Дано!"
/// ае ся дано да сте доволни пък и не спамя мноо. а да и ся идвам от няколко дена няях комп и първата ми раота след като намерих линка на форума беше да го напиша това. и после да не ми мрънкате по скаип по ЛС и у спам зоната, че не играя.///
/// ае ся дано да сте доволни пък и не спамя мноо. а да и ся идвам от няколко дена няях комп и първата ми раота след като намерих линка на форума беше да го напиша това. и после да не ми мрънкате по скаип по ЛС и у спам зоната, че не играя.///
Йоко Ю- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 26
Точки от Коментари : 17
Регнах се на : 24.02.2010
Възраст : 28
Град/Село : Ъъъ... Сливен
Ранкигу определено се беше справила. Запита се дали да не опита отново, но всички щяха да си помислят, че се подмазва. А Кагай НИКОГА, НИКОГА не се подмазваше на учители. Просто правеше каквото и кажат и им отговаряше саркастично на ум. "Аз май се справих доста добре!" - Помисли си и лека сянка на усмивка премина по лицето и, но май сенсея не забеляза нищо. По - добре, нямаше да си помисли, че Кагай отчаяно иска да стане нинджа. Сега чакаше следващата си задача.
- Слушам присъдата, сенсей! - Студено, безизразно и смирено попита тя и наведе глава. Заби очите си в земята. През ума и минаха всичките спомени на момичето и то примигна сякаш за да ги разкара. Дишането и бе прекалено спокойно за след успешен опит.
- Слушам присъдата, сенсей! - Студено, безизразно и смирено попита тя и наведе глава. Заби очите си в земята. През ума и минаха всичките спомени на момичето и то примигна сякаш за да ги разкара. Дишането и бе прекалено спокойно за след успешен опит.
Ранкигу Кагай- Листен Шиноби
- Брой мнения : 20
Регнах се на : 01.03.2010
Хатаке Айдоу написа:ПУФ ! Около момичето се образува дим . Сенсея с нетърпение искаше да види как се е представило момичето , но неможеше от дима . След като той се разнесе ( дима ) сенсея видя постижението на момичето . Всички атрибути на сенсея си бяха на мястото , само че ръста му беше доста по - малък .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
" E добре още малко и съм успяла." Йо се затвори очи и опита да се концентрира. Така в продължение на една минута. След това започна да прави чакра поток. Чу се само "Хенге" после пукащ звук и дим. Йо пак не беше успяла. Сенсея си беше малко по-висок, но нищо повече. Тя опита отново като не спираше да си повтаря на ум думичката концентрация. Този път беше успяла поне така си мислеше тя. Сенсея й беше този който колеше и бесеше. :D
Йоко Ю- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Момичето влетя в стаята и се спря навреме преди да се забие в чиновете.
-З...здравейте тук ли мога да започна с ученето на техники?- Асу запъхтяна попита сенсеят в стаята и чак сега се сети, че беше забравила нещо. -Извинете ме забравих да се извиня за закъснението! Аз съм Итами Асука и съм от Суна!
-З...здравейте тук ли мога да започна с ученето на техники?- Асу запъхтяна попита сенсеят в стаята и чак сега се сети, че беше забравила нещо. -Извинете ме забравих да се извиня за закъснението! Аз съм Итами Асука и съм от Суна!
Итами Асука- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 16
Точки от Коментари : 21
Регнах се на : 07.03.2010
Град/Село : Sf
-Суна, ли? - ококори се сенсеят. - Момичета, това е Академията на Коноха. Нямате работа тук.
Офф. Пратих ви линка за Суна по ЛС. За Рин разбирам, понеже не е преименувана и не вижда Суна, но защо Йо пише тук, при положение, че е ПРЕИМЕНУВАНА и има отдолу картинка с фракция на селото. Това означава, че го виждаш. А Венци изобщо не се е усетил :Х
Офф. Пратих ви линка за Суна по ЛС. За Рин разбирам, понеже не е преименувана и не вижда Суна, но защо Йо пише тук, при положение, че е ПРЕИМЕНУВАНА и има отдолу картинка с фракция на селото. Това означава, че го виждаш. А Венци изобщо не се е усетил :Х
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Йо чезна да търси мястото където трябваше да учи техники.
Йоко Ю- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Ирука остана сам-самичък в стаята като седна на бюрото и започна да подписва някакви документи.
????- Гост
Пич ( Тау Мао ) да си Мод или Админ случайно ? Мога директно да ти лепна бан от тва твое разказване , "разказвачо" !
Офф.2 дни да ме няма и Коноха да стане Спам Зона
Офф.2 дни да ме няма и Коноха да стане Спам Зона
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Нацу влезе в класната стая и зачака сенсея да влезе. Той огледа стаята и видя че имаше доста кандидати.
Нацу Асакура- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 7
Регнах се на : 05.03.2010
Сенсея забеляза новодошлия и с "лек" глас , без много да се напъва , каза :
- Момче , тук си за да станеш Генин , нали ?
- Момче , тук си за да станеш Генин , нали ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Нацу се зарадва и кимна със глава на сенсея. После той го огледа беше строен с белек на лицето на Нацу много му хареса това че го заговори. После той се мотивира да успее с изпита.
ПП може ли да ми оправите името на Нацу Асакура щото Драгниил не звучало японско.
ПП може ли да ми оправите името на Нацу Асакура щото Драгниил не звучало японско.
- Зодия :
- Е ще ми кажеш ли кой си и закакво искаш да тръгнеш по пътя на нинджата ? - попита сенсея
Офф.ОК
Офф.ОК
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Нацу се усихнал и му казал че иска да стане велик нинджа за да може да намери своя учител и да му покаже колко силен е станал.
- Зодия :
-Добре ... кажи ми какво знаеш за ... Джирая ! - каза сенсея
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Джирая е един от легендарните санини той е бил в отбор със устаналите санини Тцунаде и Орочимаро, той е любител на жабите и е сключил договор стях за да може да призовава гиганската жаба Гамабунта. Те са добри приатели и той притежава свитак с имената на хората който могат да призовават Гамабунта.
- Зодия :
- Ммм, до колкото знам той е и един от най-добрите романисти на хентай книжчици - подсмихна се сенсея като се сети за последната, която беше прочел. - Добре, хлапе. Покажи ми как правиш Хенге.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Нацу знаеше добре тази техника и започна да се концентрира после помисли в какво да се превърне. Той мислеше и мислеше после се сети на се направи на сенсея но е твърде изтъркано си каза той. После се огледа но в стаята имаше само грозни деца ..... но имаше едно което направо потресе Нацу беше много грозно и изглеждаше се едно демон го е вселил. Но нацу продължи да мисли - Може би в Хогагето или в някое Анбу не искам нещо по ново. И после се сети че те досега говореха за легендарните санини. Но дали да се направи на Джирая или на някой от другите това му беше следващия въпрос към себе си тогава се сети че той е бил первезен. И реши да се направи на него с няколко момичета около него. Той средоточи чакрата си и не спираше да мисли за него. После направи знаците и каза :
-Хенгено джуцо
-Хенгено джуцо
- Зодия :
Страница 41 от 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 41 от 42
Права за този форум: