Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 4 от 42
Страница 4 от 42 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42
Re: Класната Стая
"Трансформация,значи..."-замисли се синеочката.Докато мислеше в какво да се материализира събираше чакра,малко по малко трупайки я в една точка,докато правех това концентрирана само в образа на Ирука,най-после реших,че ще се трансформирам в неговия облик.Всяка черта на лицето му,дрехите,тялото-всичко,започнах бавно да обливам с чакра и да деформирам тялото и лицето си,дори косата си по негов модел.Визоално ми беше по-лесно,въпреки,че умеех и без да виждам обекта пред себе си.
-Хенген но джутсу!-промълвих и скоро приключих,питайки:
-Добре ли съм ви копирала,Ирука Сенсей?
-Хенген но джутсу!-промълвих и скоро приключих,питайки:
-Добре ли съм ви копирала,Ирука Сенсей?
Последната промяна е направена от Пейтън Хаято на Пет Ное 06, 2009 11:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пейтън Хаято- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 386
Точки от Коментари : 563
Регнах се на : 06.11.2009
Град/Село : Кири
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука се усмихна и кимна с глава в знак на съгласие.
След което каза:
-"Сега остана да ми покажеш само още едно нещо.
И това е Каварими.
Изключително полезна техника когато се биеш срещу по силен враг."
След което каза:
-"Сега остана да ми покажеш само още едно нещо.
И това е Каварими.
Изключително полезна техника когато се биеш срещу по силен враг."
-Точно така,много е полезна.-усмихна се момичето и реши да смени мястото си с един от чиновете в предпоследната редичка.Тя се концентрира,започна за пореден път да събира чакрата си играеща си с нея,като сякаш със срещуположни огледала си я прехвърляше ту от тялото си,ту в чина и обратно,когато прецени,че насъбраната инерция е достатъчна,каза ясно:
-Каварими!-чу се пук и сякаш дистанцията се скъси...материализирайки я в другата част на стаята..
-Каварими!-чу се пук и сякаш дистанцията се скъси...материализирайки я в другата част на стаята..
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука каза:
-"Поздравления , ти вече си генин."
И подаде банданата на момичето.
ПП: Тук може да тренираш ...> https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f26/topic-t115.htm
-"Поздравления , ти вече си генин."
И подаде банданата на момичето.
ПП: Тук може да тренираш ...> https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f26/topic-t115.htm
-Благодаря..-каза девойчето и взе бандата,като я завърза на врата си.Момичето се поклони леко и усмихната каза:
-Довиждане!-завъртя се грациозно и тръгна към селото на мъглата...
-Довиждане!-завъртя се грациозно и тръгна към селото на мъглата...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Енки дойде и зачака сенсея си...
Ди Лиор- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 773
Точки от Коментари : 1657
Регнах се на : 04.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : Варна
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука погледна момичето и се представи като каза:
-"Сигурно си тук за бандана...
Е има няколко неща които трябва да направиш преди да я получиш.
Първо ми кажи какво знаеш за Шарингана?"
ПП: Драсни всичко което знаеш за Шарингана като цяло.
-"Сигурно си тук за бандана...
Е има няколко неща които трябва да направиш преди да я получиш.
Първо ми кажи какво знаеш за Шарингана?"
ПП: Драсни всичко което знаеш за Шарингана като цяло.
Шаринган е очна техника , която се предава на клановете Учиха общо взето само Обито Учиха,Мадара Учиха,Итачи Учиха,Саске Учиха и още някой беше но му забравих името,включително Какаши която е пренесена преди Обито да умре тази техника. Тази техника предвижда ходовете на противниците на минута и предизвиква илюзий но за да се предизвикат тези умения са нужни тренировки!
Ди Лиор- Листен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука каза:
-"За сега това е достатъчно.
Искам сега да ми покажеш Буншин.
Направи един клонинг по свое подобие."
-"За сега това е достатъчно.
Искам сега да ми покажеш Буншин.
Направи един клонинг по свое подобие."
Енки се съсредоточи и си помисли за своя Сен-Сей Мадара и за човека който я научи Бушин Итачи...Тя се съсредоточи и каза ирука ми каза по мое подобия и каза "Бушин но Дужтсу"И се появи един клонинг до нея...Но не беше съвършен и се пробва още няколк8о пъти и се молеше да е успяла но така и не беше успяла тя си каза..Този път ще направя Бушин зареди учителите ми и зареди шефа ми!Тя се съсредоточи и каза БУШИН НО ДЖУТСУ!И се надяваше всичко да е наред! :788:
Последната промяна е направена от Енки на Пет Ное 06, 2009 6:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ди Лиор- Листен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Енки се съсредоточи и си помисли за своя Сен-Сей Мадара и за човека който я научи Бушин Итачи...Тя се съсредоточи и каза ирука ми каза по мое подобия и каза "Бушин но Дужтсу"И се появи един клонинг до нея...Но не беше съвършен и се пробва още няколк8о пъти и се молеше да е успяла но така и не беше успяла тя си каза..Този път ще направя Бушин зареди учителите ми и зареди шефа ми!Тя се съсредоточи и каза БУШИН НО ДЖУТСУ!И се надяваше всичко да е наред!
Ди Лиор- Листен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ирука я поздрави за успеха и каза:
-"А сега искам да ми покажеш как се справяш със Хенге.
Приеми моя облик."
-"А сега искам да ми покажеш как се справяш със Хенге.
Приеми моя облик."
Rimma влезе в стаята и се огледа за някой, който би могъл да я обучава. Тя застана до вратата и когато видя Ирука се усмихна мило и каза
-Здравейте сенсей..
-Здравейте сенсей..
????- Гост
Ирука я поздрави и каза:
-"Като за начало ми кажи какво знаеш за лидера си Орочимару."
-"Като за начало ми кажи какво знаеш за лидера си Орочимару."
Момичето се стъписа, колко бързо и дадоха задача, но по-добре така. Щеше по бързо да напредне. Тя започна да изрежда всичко каквото знаеше за задачата си
-Орочимару е един от тримата легендарни санини, заедно с Джерая и Тсунаде. Ученик е на третият хокаге. Винаги е бил почитател на забранениета чутсута и мечтата му още от млад ученик е да ги изучи всичките. След голямата война, когато приятелят на Тсунаде умира, Орочимару дезертира от Коноха и започва самостоятелно да изучава всички чутсута и да търси таланти сред шинобитата. Той измисля чутсу с което може да остане жив, като се прехвърля от тяло на тяло и така не умира. Тялото и силите които той си мечтае да притежава са тези на най-младият жив Учиха - Сасуке учиха. Той отива при Орочимару, за да стане по-силен и да убие големият си брат Итачи, но когато става достатъчно силен, убива Орочимару. И смъртта е краят на този брилянтен шиноби.
-Орочимару е един от тримата легендарни санини, заедно с Джерая и Тсунаде. Ученик е на третият хокаге. Винаги е бил почитател на забранениета чутсута и мечтата му още от млад ученик е да ги изучи всичките. След голямата война, когато приятелят на Тсунаде умира, Орочимару дезертира от Коноха и започва самостоятелно да изучава всички чутсута и да търси таланти сред шинобитата. Той измисля чутсу с което може да остане жив, като се прехвърля от тяло на тяло и така не умира. Тялото и силите които той си мечтае да притежава са тези на най-младият жив Учиха - Сасуке учиха. Той отива при Орочимару, за да стане по-силен и да убие големият си брат Итачи, но когато става достатъчно силен, убива Орочимару. И смъртта е краят на този брилянтен шиноби.
????- Гост
Ирука каза:
-"Добре, добре.
Сега искам да ми покажеш Буншин техниката.
Създай един клонинг по свое подобие."
-"Добре, добре.
Сега искам да ми покажеш Буншин техниката.
Създай един клонинг по свое подобие."
-Добре.. - каза Dany с умивка, тъй като още от по-малка знаеше тази техника. Сега само трябваше да се надява, че не я е забравила с времето. Момичето се замисли за секудна, но после бързо се окопити. Направи знаците, които бяха нужни за техниката, но до нея се появи само едно жалко подобие на нейн клонинг
-Подяволите.. - каза си тя и реши, че ще опита пак, все пак отдавна не беше тренирала. Отново направи същото. Този път се справи малко по-добре, но пак беше незадоволително. "Този път ще успея перфектно!" помисли си тя сигурна в себе си. Направи знаците и каза
-Буншин но Чутсу! - и до нея се появи клонинг, но дали беше добръ..
-Подяволите.. - каза си тя и реши, че ще опита пак, все пак отдавна не беше тренирала. Отново направи същото. Този път се справи малко по-добре, но пак беше незадоволително. "Този път ще успея перфектно!" помисли си тя сигурна в себе си. Направи знаците и каза
-Буншин но Чутсу! - и до нея се появи клонинг, но дали беше добръ..
????- Гост
Ирука каза на Дани:
-"А сега ми покажи Хенге."
След което каза на Нандо:
-"Кажи ми какво за знаеш за Какузу от Акатски."
-"А сега ми покажи Хенге."
След което каза на Нандо:
-"Кажи ми какво за знаеш за Какузу от Акатски."
-Еми Какузу има 5 живота по точно 5 сърца с петте елемента Въздух,Вода,Оган,Земя и Въздух.Има една техника,която му е след любимите и тя е Earth Spear, която го прави като брониран и резистен към повече атаки.Също така нещото от,което най-много се интересува са парите.
????- Гост
Ирука каза на Нандо:
-"Браво. А сега ми покажи Буншин."
И отново погледна Дани която трябваше да направи Хенге.
-"Браво. А сега ми покажи Буншин."
И отново погледна Дани която трябваше да направи Хенге.
-Еее пу де*а.Момчето произнесе тези думи,защото очевидно не можеше да се справя добре с нинджутсуто.Както ида е сега трябваше да се напъне за този опит за да успее.Момчето започна да си концентрира чакрата из цялото тяло и тъй,като знаеше как изглежда започна да се концентрира.Нос,уши,уста и ... така той изреди всяка негова част и докато си представи образа пред него на себе си вече беше събрал достатъчно чакра за да направи първият си опит.Момчето направи знака за буншин и извика:-Буншин но Джутсу
????- Гост
-Страхотно момче! поздрави го Ирука - А сега покажи Хенге!
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Rimma огледа добре сенсея си и реши, че ще направи Хенге с неговият образ. Тя добре обмисли всички детайли преди да направи техниката, но не отне много време. Тя се стегна малко, съсредоточи се и направи знаците за техниката, като до нея се появи един клонинг на Ирука, но не в много добро състояние, както беше станало и с нейният Буншин. Е, това беше лесна техника, Dany трябваше да се справи бързо, просто направи знаците още веднъж и каза
-Хенге но Чутсу. - и до нея се появи един клонинг, който беше..
-Хенге но Чутсу. - и до нея се появи един клонинг, който беше..
????- Гост
Страница 4 от 42 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 4 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите