Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 32 от 42
Страница 32 от 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Re: Класната Стая
- Мммм ... да ... Сега ... Хенге в мен !
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето се сасредоточи като започна да концентрира чакрата си с затворени очи втренчена в образа на сеснея.След това затвори очи акто започна да си псотавя в съзнанието частите и дрехите на сенсея като извлече чакра.Разпредели я в краиниците си от горе до долу.След това отвори очи псоле пак ги затвори акто започна да си представя движенията с каква скорост колко чакра как да я освобо ди и на кое място.Момичето отвори очи като бавно освободи чакрата си из нормално прието каза:хенге.През това веме мислеше само за образа на сенсея си...
Сакиму Ашима- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 210
Точки от Коментари : 814
Регнах се на : 08.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : Коноха
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето успя !
- Хлапе , вече си генин ! Можеш да вземеш банданата си !
Офф. сори за закъснението !
- Хлапе , вече си генин ! Можеш да вземеш банданата си !
Офф. сори за закъснението !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакиму си взе банадата акто излезе.
Сакиму Ашима- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 210
Точки от Коментари : 814
Регнах се на : 08.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : Коноха
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето влезе в стаята огледа се, промърмори нещо под носа си.Отиде до сенсея и каза студено:
-Здравеите- това беше характерно за него той беше затворен и странен и никой не го харесваше.
-Здравеите- това беше характерно за него той беше затворен и странен и никой не го харесваше.
????- Гост
" Бре , какво е това мрачно хлапе ? " - мислеше си сенсей-а.
- Момче , дай по живо !
- Момче , дай по живо !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Каземару отново измънка нещо под носа си и изцъкли възможно най-идиотската фалшива усмивка и каза:
-Аз съм Каземару- помисли си, че сега всички ще го имат за идиот след като видяха това и се плесна по челото.
-Аз съм Каземару- помисли си, че сега всички ще го имат за идиот след като видяха това и се плесна по челото.
????- Гост
- Добре , хлапе ! А сега ... ще ми кажеш ли какво те води насам ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Искам да съм генин! - отговори той с един не толкова студен глас даже можеше да се каже, че той звучеше мотивиран.
????- Гост
- По нотката на гласът ти , не си личи да го искаш много ! - отсече строго сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Каземару се намръщи и отсече:
-Искам и още как!Кажете какво да направя!- каза още по-мотивиран но се знаеше, че той все още неможе нищо.
:D
-Искам и още как!Кажете какво да направя!- каза още по-мотивиран но се знаеше, че той все още неможе нищо.
:D
????- Гост
- Добре де , щом казваш ! - каза сенсей-а и се замисли за миг. - Разкажи ми ... какво знаеш за Пейн ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето почна да говори мотивирано:
-Името му е Нагато Пейн, той е лидер на Акацки.По времето на втората велика нинджа война той е живеел с родителите си в село близо до Амегакуре.Един ден в тяхната къща влезнали 2 нинджи от Коноха и убили родителите му като си мислели, че те са врагове.Той става приятел с момче на име Яхико и момиче на име Конан.Тримата биват намерени от 3-те велики санини Тсунаде, Орочимару и Джирая.Джирая решава да остане и да научи децата на нин-джуцу за да могат да се защитават.По-късно Нагато, Йахико и Конан са нападнати от нинджа и тогава Риненган-а на Нагато се активира.По-нататък той се разделя в 6 различни тела едното от тях е а приятеля му Яхико талата той нарича 6-те пътя на Пейн, всяко тяло има различни способности.По-късно убива Джирая докато той е на мисия в селото скрито в дъжда .Това е всичко което знам- каза Каземару
-Името му е Нагато Пейн, той е лидер на Акацки.По времето на втората велика нинджа война той е живеел с родителите си в село близо до Амегакуре.Един ден в тяхната къща влезнали 2 нинджи от Коноха и убили родителите му като си мислели, че те са врагове.Той става приятел с момче на име Яхико и момиче на име Конан.Тримата биват намерени от 3-те велики санини Тсунаде, Орочимару и Джирая.Джирая решава да остане и да научи децата на нин-джуцу за да могат да се защитават.По-късно Нагато, Йахико и Конан са нападнати от нинджа и тогава Риненган-а на Нагато се активира.По-нататък той се разделя в 6 различни тела едното от тях е а приятеля му Яхико талата той нарича 6-те пътя на Пейн, всяко тяло има различни способности.По-късно убива Джирая докато той е на мисия в селото скрито в дъжда .Това е всичко което знам- каза Каземару
????- Гост
- Какво ?!?!? Ти да не си гадател ? Просто се пошегувах ! - засмя се сенсей-а .
" Ех , това момче ... какво развинтено въображение има ... "
" Ех , това момче ... какво развинтено въображение има ... "
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Тааа сенсей ще ме научите ли на нови техники?- попита Каземару засмян а това се случваше рядко той да се усмихне.
????- Гост
- Знаеш ли нещо за техниката Хенге но Джутсу ? - попита сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
То е преобразяващо джутсу което позволява на нинджата да се преобрази в друг човек, животно или някакъв предмет.
????- Гост
Сенсей-а кимна в знак на съгласие:
- Да , точно така ! А сега ми го демонстрирай !
- Да , точно така ! А сега ми го демонстрирай !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той се замисли в какво да се превърне и незнайно защо реши, че ще е куче.Той прочисти ума си не разреши на никакви странични дразнители да го разсеят.Представи си съвсем ясно кучето в което искаше да се трансформира.В тялото му чакрата почна да циркулира, той я съсредоточи в ръцете си.Направи знаците след което каза:
-Хенге но джутсу.
-Хенге но джутсу.
????- Гост
Офф. постарай се повече .... а ако срещнеш мн затруднения или нищо не ти идва или погледни предните кво са писали (не копирай че ако техвана ще те накажа яко) или ми пиши по скайпа за помощ : skype:bertone.stifler
След произведеният дим от техниката , момчето си беше същото
След произведеният дим от техниката , момчето си беше същото
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето беше доста разочаровано от себе си, защото сенсея му изглеждаше недоволен.Той реши, че този път ще го направи беше уверен във себе си, беше решил да успее.Той отново се съсредоточи изчисти ума си от абсолютно всичко, представи си кучето във всеки един детайл до последното косъмче козина.Съсредоточи чакрата в ръцете си но всякаш чакаше нещо, защото не започна веднага да прави сийловете може би се съсредоточаваше още, защото искаше този път да успее за да бъде доволен сенсеят му а и честно казано не му се стоеше много в академията бързаше да стане нинджа.Почна да прави сийловете, но посредата се спря.Някакви други ученици влязоха със гръм и трясък в стаята той беше бесен и реши да прехърли яда си в джутсуто.Съсредоточи отново чакрата в ръцете си представи си кучето до последния детайл, направи знаците и каза:
-Хенге но джутсу!
-Хенге но джутсу!
????- Гост
Малко не достигна на Каземару да успее. той се превърна в куче, но... с пера по опашката.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той отново се преобрази в нормалната си форма.Беше бесен, че не беше успял.Каза си на ум "Как няма да успея, трябва да успея.Ако не го направя каква нинджа ще излезе от мен."Очите му бяха целите червени от бяс още малко и щеше да почне да излиза пара от ушите му, целият беше червен, беше бесен направо.Реши, че този път със сигурност ще успее.Той се съсрдетоточи отново но изведнъж спря, през прозореца се чу лай на куче и той реши да погледне, огледа кучето много внимателно видя всеки един негов детайл и този път той беше сигурен че ще успее и ще накара сенсея да се усмихне.Чакрата почна бясно да циркулира из тялото му може би, защото беше 2 пъти по-нахъсан от нормално, събра я в ръцете си, направи знаците и извика:
-Хенге но джутсу-Той отвори очи и се чудеше дали е успял чакаше сенсея му да каже нещо.
-Хенге но джутсу-Той отвори очи и се чудеше дали е успял чакаше сенсея му да каже нещо.
????- Гост
Този път , момчето усвои Хенге! Можеше да премине към следващата техника , а именно Каварими но Джутсу.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Това джутсу беше по-трудно то позволяваше на ниджата по много бърз начин да се смени с близък предмет, всички нинджи я можеха следователно беше задължително и той да я научи, защото нямаше да го пуснат през академията ако неможеше това джутсу.Трябваха му 2-3 минутки, поогледа се, защото се зачуди с какво да се замени погледна надясно и видя една ваза с цветя която беше до прозореца и реши, че ще се замени с нея.Затвори очи и се съсредоточи, изчисти ума си от всичко странично което имаше, той отвори очи за да погледне още веднъж вазата, затвори ги, отново чакрата почна да циркулира из тялото му той направи знаците и каза:
-Каварими но джутсу- чудеше се дали да отвори очи още незнаеше дали се е разменил с вазата и го беше страх да не се е провалил.Той отвори очи и ......................
-Каварими но джутсу- чудеше се дали да отвори очи още незнаеше дали се е разменил с вазата и го беше страх да не се е провалил.Той отвори очи и ......................
????- Гост
Страница 32 от 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 32 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите