Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 33 от 42
Страница 33 от 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Re: Класната Стая
... беше на мястото си. Очевидно нищо не се беше получило.
Офф. и все пак напредваш ;)
Офф. и все пак напредваш ;)
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той беше отново разочарован и отново бесен.Но мотивиран знаеше, че ще успее да го направи.Реши да опита отново но този път реши да пробва да се размени с нещо друго, видя един моливник на бюрото и реши, че ще пробва да се размени с него.Погледна моливника за да знае точното му място.Затвори очи и се беше съсредоточил къде е моливника.Почна да събира чакрата в ръцете си.Почна да прави знаците но....... Сенсея му го прекъсна и му каза:
????- Гост
- Не бързай , момче ! Съсредоточи се повече ! - каза строго сенсей-а.
Офф. не саморазказвай ( в смисал аз съм разказвач ... ти можеш да разказваш само от името на героят си ! ) и гледай малко по дълго и хубаво.. не бързай ! Напиши един пост голям и ще успееш с техниката !
Офф. не саморазказвай ( в смисал аз съм разказвач ... ти можеш да разказваш само от името на героят си ! ) и гледай малко по дълго и хубаво.. не бързай ! Напиши един пост голям и ще успееш с техниката !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той се вслуша в думите на сенсеят си и почна да се съсредоточава.Явно трябваше малко повече време за да се съсредоточи добре.Той погледна отново моливника и затвори очи.Беше се съсредоточил единствено и само върху техниката, звуци и всякакви други странични дразнители направо бяха изключени от съзнанието му той не чуваше нищо сякаш беше във една тъмна стая и задачата му беше да направи техниката.Той мислеше, че се е съсредоточил но отново за много бързо време и реши да постои в това състояние още след като сенсея му беше казал.Той стоя така около 1 минута и реши, че вече е готов за действие представи си стаята и много добре позицията на моливника.Почна да събира чакрата в ръцете си, усети изведнъж някакъв прилив на чакра от нищото усещаше, че тя беше много, и сега той беше 2 пъти по решителен от нормално.Почна да прави знаците.............първи.........втори..........трети........ и каза:
-Каварими но джутсо!
-Каварими но джутсо!
????- Гост
Момчето успя ! Чакаше го последната техника - Буншин но Джутсу !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
За неговото ниво тази техника беше трудничка, пък и неможеше да си представи да види свой клонинг.За тази техника се изискваше повече концентрация и повече чакра, той не беше толкова уверен както обикновено, защото другите деца казваха, че се учи трудно.Реши да събере последната увереност която му беше останала.Почна да събира чакра в ръцете си, съсредоточи се колкото можеше по-добре но се притесняваше и беше леко разсеян.Направи знаците и каза:
-Буншин но джутсу!
-Буншин но джутсу!
????- Гост
Нямаше успех.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аими дойде като се огледа за сенсея.
Аими Ашима- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 21
Точки от Коментари : 159
Регнах се на : 27.01.2010
Град/Село : Hell
Ирука сенсей стоеше на столът си и погледна новодошлата:
- Здравей момиче ! Тук си да станеш генин предполагам! Разкажи ми повече за себе си !
- Здравей момиче ! Тук си да станеш генин предполагам! Разкажи ми повече за себе си !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Яманаши дойде за да се запознае с Сенсея й.
Тя почука на вратата и влезе в класната стая,усмихвайки се.
Тя почука на вратата и влезе в класната стая,усмихвайки се.
Яманаши Мизу- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а й помаха и каза:
- Здравей момиче ! Какво те води насам ?
- Здравей момиче ! Какво те води насам ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Яманаши радостно каза:
-Аз съм Яманаши Мизу и дойдох за да се уча и да стана силна!
-Аз съм Яманаши Мизу и дойдох за да се уча и да стана силна!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
" Всички искат сила " - мислеше си сенсей-а.
- Добре, но първо ми разкажи какво знаеш за известният клан Хюга ? - попита Ирука-сенсей.
- Добре, но първо ми разкажи какво знаеш за известният клан Хюга ? - попита Ирука-сенсей.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ами до колкото зная,че този клан е известен с техниката "бякуган" , тази техника се предава по кръвна линия,както и че е по-различен от останалите кланове.В него има главно и родствено семейство в което родственото семейство закриля главното.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Виждам , че си добре на теория ... нека преминем към практиката! Демонстрирай ми техниката Хенге но Джутсу ! За препоръчване, превърни се в мен ! - каза Ирука-сенсей.
Офф. виж описание на Ирука в гоогле..
Офф. виж описание на Ирука в гоогле..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Мизу беше твърдо решена да направи Хенге но Джуцу.
Тя огледа Ирука от глава да пети внимателно и се опита да запомни всички негови гънки.
Мизу се концентрира затвори очи и си представи Ирука..Тя фокусира чакрата си опитваше се да не мисли за нищо друго,тя беше готова да изрече думите и извика:
-Хенге но Джуцу !!
Тя огледа Ирука от глава да пети внимателно и се опита да запомни всички негови гънки.
Мизу се концентрира затвори очи и си представи Ирука..Тя фокусира чакрата си опитваше се да не мисли за нищо друго,тя беше готова да изрече думите и извика:
-Хенге но Джуцу !!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето просто потрепна, и до тук. Нямаше почти никакъв напредък, но не трябваше да се забравя, че това беше първият и опит. Ирука просто се усмихна като и ръкопляска за да я накара да опита отново, след което зачака опита от страна на момичето.
Офф. Гледам, от към РП не си зле, но пишеш много къси постове. Ако искаш помощ за нещо ми пиши ЛС, ще ти помогна ;] /говоря за писането/.
Офф. Гледам, от към РП не си зле, но пишеш много къси постове. Ако искаш помощ за нещо ми пиши ЛС, ще ти помогна ;] /говоря за писането/.
????- Гост
Мизу се натъжи,че не можа да направи техниката от първия път и и минаха всякакви мисли през главата"как всички ще и се подиграват,че не може да направи най елементарното джуцу" и "как няма да зарадва майка си с това че е успяла да направи джуцуто." .Щом Мизу видя,че сенсея и се усмихна реши да опита още веднъж и този път тя огледа много внимателно Ирука,тогава тя затвори очи и си представяше изображението на Ирука с всеки детайл..Мизу се концентрира и беше игнорирала всеки който би я разконцентрирал..
Тя фокусира чакрата си много внимателно и извика отново:
-Хенге но Джуцу
Тя фокусира чакрата си много внимателно и извика отново:
-Хенге но Джуцу
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето неуспя да се превърне досущ като Ирука, но все пак се усещаше лек напредък
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Мизу си представи живота и като академичка"как приятелите и ще я пренебрегват и новите студенти в академията ще и се присмиват,че не е можела да се справи с обикновенно джуцу".Тя знаела,че щом е тръгнала по този път няма връщане назад.
-Щом не можах от първия и втория път,то трябва да успея сега!
Рече Мизу с решен поглед да опита още веднъж това джуцу!
Момичето се бе притеснило,но като се сети за майка и как ще се гордее с нея погледна към Ирука много внимателно,оглеждайки го от глава до пети.Мизу се бе втренчила в него и забелязала,че преди била пропуснала да игнорира всичко в класната стая и за това не успявала да извърши джуцуто,тя игнорира всичко бе направила така,че да вижда само Ирука и всеки един негов детайл.
Момичето затвори изведнъж очи и видя Ирука в въображението си,тогава Музи се концентрира и игнорира всичко около нея и всеки един шум който би я разконцентрирал,тя фокусира много внимателно чакрата си и виждаше всеки един детайл от сенсея във въображението си.Мизу,като реши,че е готова извика с пълен глас
-Хенге но джуцу
-Щом не можах от първия и втория път,то трябва да успея сега!
Рече Мизу с решен поглед да опита още веднъж това джуцу!
Момичето се бе притеснило,но като се сети за майка и как ще се гордее с нея погледна към Ирука много внимателно,оглеждайки го от глава до пети.Мизу се бе втренчила в него и забелязала,че преди била пропуснала да игнорира всичко в класната стая и за това не успявала да извърши джуцуто,тя игнорира всичко бе направила така,че да вижда само Ирука и всеки един негов детайл.
Момичето затвори изведнъж очи и видя Ирука в въображението си,тогава Музи се концентрира и игнорира всичко около нея и всеки един шум който би я разконцентрирал,тя фокусира много внимателно чакрата си и виждаше всеки един детайл от сенсея във въображението си.Мизу,като реши,че е готова извика с пълен глас
-Хенге но джуцу
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето успя с Хенгето. Като по чудо, дали по късмет, или просто беше успяла естествено, беше издокарала перфекто Ирука. Той й ръкопляска като и каза :
-Давай сега с Каварими...замени се с... ами.. хей онова кошче в ъгъла на стаята. - Каза мъжът като и сочеше един кош за боклук, който беше сложен в ъгъла на стаята.
-Давай сега с Каварими...замени се с... ами.. хей онова кошче в ъгъла на стаята. - Каза мъжът като и сочеше един кош за боклук, който беше сложен в ъгъла на стаята.
????- Гост
Най- накрая Нарай беше пристигнал в академията и се запъти към класната стая където завари учителя си и го запита за името му и точно какво ще се изучава
????- Гост
-Ами...името ми е Ирука..тук може да станеш Генин.. - Каза учителя. - Ами ти кой си? Представи се, разкажи ми малко повече за теб..? - Отново каза Ирука, като чакаше речта на момчето.
????- Гост
Казвам се нарай дочух от някаде за академията но не бях сигурен дали наистина има такова място как мога да стана генин ??? - каза момчето заинтригувано и зачудено
????- Гост
-Ако имаш силна воля ще успееш! - Каза учителя като се усмихна, след което продължи - Е, Нарай...разкажи ми за миналото ти? Какво е станало в него? - Попита Ирука като зачака отговор.
????- Гост
Страница 33 от 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 33 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите