Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Какаши - Page 10 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Какаши - Page 10 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

При Какаши

+16
Тао Рен
Йошико Харуко
Накамура Аюми
Рукия Кусхики
Фуджисала Ичиро
Шидан Симдаре
Хиро
Закия
Амая
Став
Сатору
Хитачи Ямато
Макс
Изука Йоши
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
20 posters

Страница 10 от 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

При Какаши - Page 10 Empty Re: При Какаши

Писане by Хитачи Ямато Нед Дек 13, 2009 8:36 pm

Сенсей-а кимна и показа джутсуто , като се беше отдалечил на двадесет метра , за да не засегне ученикът си . Той сформира сийлове , след което скали започнаха да се срутват от склона .
- Ти си наред !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 10 Left_bar_bleue0/10При Какаши - Page 10 Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Изука Йоши Нед Дек 13, 2009 9:08 pm

Момчето гледаше сенсея си как го прави като си помисли на ум:
-Леле как го прави толкова лесно ,аз никога няма да мога стъкава лекота да го правя.
След тази мисъл момчето се замисли за нещо.Като постепенно затвори очи.След няколко минути момчето заспа прав.След като духна ветрец момчето се събуди като казА:
-Какво къде кога защо ?
След като се усъзна къде се намира момчето си спомни с най-голямата подробност какво направи сенсея си и реши да се заеми с джуцуто.Момчето знаеше че това джуцу не е като дръгите ,то бе много по трудно тъй като то беше Б степен и бе много по трудно от останалите.Останалите дужуцта които той бе научил бяха е ранг ,д ранг и с ранг това джууто което той ся щеше да учи бе Б ранг .Това бе голямо изпитание пред момчет.Момчето се замисли как да събире чакрата за да улесно джуцуто.Момчето започна бавно да цирколира чакрата си през каналчетата на вените или там каквото е хД.Чакрата минаве бавно като постепено се усилваше в една точка.Момчето чустваше как силата му нарастваше бързо.Момчето започна бавно да прокарва чакра в точките който той искаше да пробва за олиснение.Момчето направи сийла тигър за да може да улесни събирането на чакрата.След като събра определено количество чакра в корема си момчето бавно е отпусна да се надигне на горе.След като стигна до лакътят момчето освободи каналът и тя стигна до дланъта.Момчето направи сийловете бързо ,но тъй като не бе свикнал със сийловете на ново джуцу момчето си удари пръстите при един от сийловет.Момчето си хвана пръста които бе леко зачирвен,като казА:
-Еххх това беше мног гадно от стана на джуцуто хД.
След като пръста му бавно си върна същия цвят изуна си каза:
-Мисля че е време да зпаочна със тренеровките на джуцуто.Момчето започна бавн да прави сийловете.След няколко секунди момчето си бе подобрил бързината от 10 секунди на 9.Като си каза:
-Още съм твърде бавен.КАто продължи да прави сийловете и да се мъчи да направи джуцуто.След като първия опит при правинето на сийловете бе неуспешно момчето си взе полука и продължи да с еопитва.Времето се промени от много голяма жега ,започна да роси.Момчето реши да намери подслон и да продължи с джуцуто.Момчето обекаляше наляво надясно.След няколко минути момчето намери едно голямо дърво.Като по едно време се осети че на него той бе научил чакра молд.Като се качу на него за да си спомни хубавите момченти.Като се надяваше че те щяха да му дадът сили да продължи напред и да се справи със техниката ,което не бе за неговото ниво ,но волята което претижаваше бе все едно на джууни.Това дъхваше на момчето сили които никога той неби чуствал някога.След като се подслони и бе му изсъхнала косата.Момчето се съблеча чисто голд ХД..Като зачака дрехите му да исъхнат.След като продължи да тренира опорито.След като дъжда спря момчето остави дрехите си на слунце и просължи да се мъчи да направи джуцуто.Момчето си спомни как сенсея събра чакра след коет е пусна по чакра каналите по които се предвиви до ръката направи сийловете и изрече името на джууцто.Момчето се опита да направи същото но отново си одари пръса.Момчето продължи с трнеровка на бързината на сийловете.След като достигна едно ниво на бързина момчето.реши да се пробва отново.Той зае в една полза след коет започна бавно да събира чакра като сенсея си.След коет направи сийловете,разпръсна чакрата си и казА:
-Doton: Iwayado Kuzushi
Изука Йоши
Изука Йоши
Администратор
Администратор

Male Брой мнения : 611
Точки от Коментари : 673
Регнах се на : 03.11.2009
Град/Село : -

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 10 Left_bar_bleue0/10При Какаши - Page 10 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Коринмо Изаши Нед Яну 17, 2010 9:23 pm

Сивокосият сенсей потръпна.-Нима на това викаш тренировка.-По усръдно.Резултатът беше че само камънки си пада надолу и нищо повече.- А искаш да станеш силен нинджа.Думите на сенсея бяха / надъхващи ю но дали това щеше да помогне ?
Коринмо Изаши
Коринмо Изаши
Администратор
Администратор

Male Зодия : Водолей
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Тао Рен Пон Яну 25, 2010 4:00 pm

Тао дойде, потърси сенсея и като го намери, го попита:
- Какаши-сенсей, търсех ви, за да ви питам дали можете да ме научите на Kirigakure no Jutsu.
Тао Рен
Тао Рен
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Лъв
Брой мнения : 79
Точки от Коментари : 94
Регнах се на : 03.12.2009
Град/Село : София

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Пон Яну 25, 2010 4:16 pm

Какаши всъщност го нямаше ...
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Тао Рен Пон Яну 25, 2010 4:19 pm

Рен си тръгна
Тао Рен
Тао Рен
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Лъв
Брой мнения : 79
Точки от Коментари : 94
Регнах се на : 03.12.2009
Град/Село : София

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Пон Яну 25, 2010 5:01 pm

Каква съдба ... Рен тъкмо си тръгна , а Какаши се зададе.
" Йес ... сега ще си почета на спокойствие " - зарадва се Какаши и седна под едно дърво да чете.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 06, 2010 12:11 am

Докато Айдоу се връщаше към Кири , той мина до някаква площатка , може би това беше тренировкачна площатка , той знаеше , че тук може да има хора с Water Chakra , затова реши да си пробва късмета и да види какво има на площатката , докато той вървеше , Айдоу видя 1 момче и един висок белокос мъж на едно дърво хванал книга , това беше Какаши Хатаке , Айдоу беше прочел името му в договора за кучета ,ала той знаеше само името , не знаеше , че това е самият Бял Зъб на Коноха ... Приближавайки се до тях , Айдоу извади лентата си , като вдигна ръце , той се приближи до тях погледна към Какаши , без да знае , че това е той и проговори :
- Здравейте , аз съм от Кири . Бях тук за турнира , проблеми ако потренирам на вашата площатка , защото се очаква скоро да има Чуунински изпит този месец , а не искам да бия 2 пъти пътя Кири - Коноха , може ли поне да ми кажете кой е сенсея , за да ми помогне с Kuchiyose no Jutsu ? Искам да призовавам и в договора видях някой си Хатаке Какаши от Коноха , а аз съм Хатаке Айдоу , не познавам родителите си , може да имам някаква връзка с него , но както и да е ! Нали не възразявате да тренирам с вас ? - попита любезно Айдоу , като леко сниши ръце и бавно прибра лентата си в раницата си ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Фев 06, 2010 12:20 am

" Това хлапе ... ако не беше намесило Кучийосе с кучета ... нямаше да го отразя " - помисли си Какаши.
- Добре ... ще те потренирам малко на Кучийосе ... колкото да успееш да призовеш едно малко кученце! - каза Какаши и охапа леко пръстът си. Сложи ръката си на земята и около нея се очертаха сийлове.
- Кучийосе но Джутсу! - извика Какаши и се появи едно малко кученце.
" От кога не бях призовавал това мъниче ! "
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 06, 2010 12:34 am

Айдоу загледа Хатаке Какаши , като си мислеше - "Ама и вие сте един сенсей и аз мога да направя това , ала ще направя сигорно някое недоносено куче ... Страхотен пример , няма що , както и да е тази техника знам как става , затова с упражнения би трябвало да я увладея , но всепак незнам какво ще стане , докато не се престраша и не направя нужното ..." Айдоу се огледа , той се опита да си припомни действията на Какаши преди да призове малкото кученце , той си спомни , че Какаши захапа леко пръста си , колкото да пусне кръв ... в това нямаше проблеми за Айдоу затова той си помисли - "Добре , за да го направя , първо ми трябва малко собствена кръв , а след това концентрация , няколко специфични знаци и градн финале или в моя случай - гранд провале !" Айдоу си мислеше всичко това , докато захапа лекично пръста си . След като беше направил Фаза 1 на изискващото се , той се приготви за осъществяването на 2 Фаза или правилното разпределяне на чакрата в тялото му . Той сформира знака "Sheep" за да постигне добра концентрация . След няколко секудни в статично положение , Айдоу усети как чакрата му е стигнала до перфектен контрол и самоконтрол . Сега беше време за 3 Фаза - Сформирането на изискваните знаци , в случая знаците бяха - Boar -> Dog -> Bird -> Monkey -> Sheep . Нямаше нищо сложно за помнене , което беше наистина добре , защото Айдоу не обичаше да помни факти , събития , детайли и всякакъв вид неща , които само ще заемат място и ще тормозят мозъка му . Айдоу се подготви за направата на знаците - той се разкрачи , като започна един след един да прави знаците . След като и последния знак бе направен , време беше за "гранд провале" за Айдоу , той затвори очи , преглъдна слюнката си образувала се в устата му от много притеснение и след миг "изтреля" ръката си към земята , като извика :
- Kuchiyose no Jutsu ! Хайде кученце ти си ! Хайде !!!
След около 2 секунди , Айдоу отвори очи в нетърпение да види постижението си или както той обичаше да се изказва - "гранд провале" и като отвори очи той видя ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Фев 06, 2010 12:44 am

Сийл-а се очерта по земята, но освен пушек нищо друго не излезе.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 06, 2010 12:55 am

Това беше провал за Айдоу ... Той не искаше да се проваля , но неможеше и да научи техниката от първия път , не бе обикновенно , а и бе загубил форма , не бе готов за тренирвоките , отдавна не бе тренирал , скоро бе станал на 12 , но това не променяше фактите , че е бавен и слаб , той не бе тренирал достатачно много и затова сега си патеше от това , а пример за това беше бавното му и несигорно начало , което направи , току що , той трябваше да си почине от битката с съгражданката си , но пък нямаше и време за губене , той трябваше да се справя максимално добре , той трябваше да бъде много повече от сегашното си ниво , той трябваше да започне да става истиснко шиноби . Досега Айдоу имаше само 1 битка и тя не беше добра , защото поради минималното време , Айдоу трябваше да се откаже , не че не можеше да победи дори и Чуунин , но Айдоу трябваше да учи нови техники и да се усъвършенста , а не да си губи времето в битки с момичета и преследване на първи места , той знаеше , че е загубил много време , но както и да е . Сега Айдоу се бе съсредоточил главно върху научаването на тази техника и това си личеше , защото той полагаше нечовешки усилия да концентрира както трябва чакрата си , той вече бе захапал пръста си от миналия път , затова сега му оставеше просто да направи знаците нужни за разпределянето на чакрата в чакра точките на тялото на Айдоу и да направи главното движение изричайки името на техниката , за да може тя да се задейства или по - точно - проработи . Айдоу бе разпределил чакра ти си добре и започна с знаците : Boar -> Dog -> Bird -> Monkey -> Sheep . Този втори път Айдоу беше по - уверен , защото човека се учи от грешките , независимо те чужди , или собствени , те пак са грешки и ни карат да внимаваме другия път като правим даден тип упражнение . Айдоу беше затворил очи , като положи дясната си ръка на земята , той тихично каза :
- Kuchiyose no Jutsu ... - като беше спокоен , дори да се провалеше и този път , Айдоу знаеше , че с следващия трябва да има по - голям успех . Айдоу отвори очи и какво да види ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Фев 06, 2010 3:26 pm

Този път нещо разцепи земята като излезе. За съжаление това не беше нещото което искаше да се покажа - една попова лъжичка се появи, като започна да подскача, или поне се опитваше. Какаши се засмя, а Айдоу трябваше да пробва отново.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Съб Фев 06, 2010 3:59 pm

Айдоу погледна Какаши гневно , като бе стиснал зъби , а очите му сякаш "горяха" . Айдоу реши да проговори на сенсея си , като каза следните думи :
- Хъх ... смешно ли е ? Аз от ващо "уж" показване на техниката не схванах нищо , виждадате , че права каквото и вие , ала как да призова куче ? Знам как става на теория , но как да разбера кога съм направил нужното за успешно призоваване ? - попита Айдоу с гневна физиономия Белокосия Джоунин , който явно не беше много по обясняването .
"Хъ ... ще видите , че ще успея ! Не ме интересува какво мислите за мен ! Може вие да сте онзи Какаши , но аз ще стана много по - силен от вас !" . Айдоу "стреляше" лоши мисли за този "голям" Джоунин и "чудесен" сенсей , той се радваше , че този сенсей не беше неговия редовен , затова се успокои малко и издъхна , като започна да се успокоява , всепак не биваше да обръща внимание на Конохчани , те бяха просто селяни на село , с което неговото родно , а именно Кири , дружеше . Айдоу се обърна на другата страна или казано по друг начин - обърна гръб на сенсея . "Сега ще видите , ще се справя без ваша помощ ! Притрябвала ми е ваща помощ ! Ще стана силен шиноби , няма да допусна да бъда засрамен от недорасъл като вас ! " . Яроста отново се завърна в Айдоу , той не искаше да обръща внимание на сенсея ... Айдоу искаше просто да научи да призовава кучета , не искаше да призовава някакви 30 метрови чудовощи с 2 метра бицепс , а сравнително големи кучета , които могат да надушат противника и да го хванат и също да слушат командите на Айдоу , той не искаше да си партнира с хора или животни , а най - общо казано - шиноби , които не искат да го слушат . Айдоу бе премислил всичко , той не искаше да губи повече време , а да се заема с ученето на техниката , трябваше му стимулатор , ала и без стимулатор засега Айдоу се справяше добре , всепак неговия "goal" беше да стане Kage или да стане Sannin , но каквото и да станеше , оттук нататък , той трябваше да се стегне доста с тренировките ... Айдоу направи знака "Sheep" за да концентира потока на чакрата си . Той вече нямаше за какво да мисли ,може би , това че мислеше за странични неща , а не за техниката , го спираха да я научи . Айдоу беше твърдо решен да научи техниката . Той се разкрачи и направи следните знаци : Boar -> Dog -> Bird -> Monkey -> Sheep и се обърна към сенсея , като изрече следните думи :
- Хех , сенсей не вярвате , че момче като мен , което се е отказало да се бие в Турнира , след като е бил в Полу-финала , е слабо ? Отказах се , защото Чуунинския изпит наближава , а аз искам да се издигна в Шиноби обществето ! Сега гледайте как ще се издигна , чрез тази техника , която ще науча !
Това бяха пресилени думи , защото макар Айдоу да вярваше , че с този опит ще успее , не се знаеше , можеше дори този опит да е по - слаб от предишните 2 , може би дори нямаше да направи нищо , може би пък щеше да успее ... Нищо не се знаеше докато не се пристъпеше към съществената част - опита за генерирането на техниката . Айдоу затвори очи и стисна зъби , той бе привлякъл вниманието на сенсея и ако се провалеше , сенсея щеше да умре от смях . Той не трябваше да се провали , нито да се предаде ! В този свят всичко бе възможно , а сега Айдоу щеше да покаже , че и неопитен шиноби като него , може да се научи да призовава Ninken ! Айдоу отвори очи и постави дясната си ръка на земята . Той погледна към сенсея , като каза :
- Kuchiyose no Jutsu ! Гледайте Какаши Хатаке , може да сте Джоунин , но аз ще ви стигна ! Не знам какво е това съвпадение в фамилиите , но не ме и интересува , защото един ден , аз ще бъда много по - силен от вас ! Ще бъда много по - силен от вас , помнете го !
След като каза тези "силни" думи Айдоу концентрира цялата си чакра в ръката , напрегна се изключително много и мислеше , че с този опит вече ще успее . "ХАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !" мислеше си Айдоу , той имаше още много работа , затова трябваше да свърши по - бързо с тази техника , но всепак нищо не се знаеше ...

ПСП.Мисля ,че тоя пост стига за техниката , всепак ми е 3 - тия за техниката XD
ПСП2.Ааа изгубил съм тренинг , с 300 зора написах тоя пост XD

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Фев 06, 2010 11:24 pm

Офф. чувал ли си че Кучийосе но Джутсу е най-трудната техника за ранга си ?

Една лапичка се появи и се върна обратно в пространството... може би в някоя паралелна реалност...
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 07, 2010 11:07 am

Още един провал за Айдоу . Той вече беше изморен и реши да полегне на едно старо дърво с гъста сянка . След като седна той загледа Какаши Хатаке намръщено , но след миг се унесе в света на чудесата и невъзможното / XD / . Айдоу беше заспал , ала нямаше кой да учи техниката за него , може би тази почивка щеше да му потрябва за по - нататък или просто си губеше времето с нея ... Докато Айдоу спеше , в съна му се случваха чудесни за него неща . - "Какво е това място ? Къде за бога съм ?" - каза Айдоу на сън
- "Не бой се скъпи , на добро място си ." - чу се нежен глас
- "Какво !? Коя си ти ? И защо ми викаш скъпи !?" - Айдоу пресече нежния глас
- "Не ме ли помниш ? Аз съм съпругата на Мизукагето ... твоята съпруга ." - отговори този женски нежен глас , сякаш това бяха струните на арфа , а не гласовите струни на жена
- "Какво искаш да кажеш ? Аз съм Мизукаге !?" - зачуди се Айдоу
- "Последния път , който си спомням , а той е преди 2 секунди , ти беше най - великия Мизукаге в историята на Кири ." - нежния глас вече започваше да се преближава по - близо и по - близо до Айдоу , докато пред него , от тъмнитата , излезна една красива , руса , жена
- "Как , но кога ? Аз съм на 12 години , как ще съм омъжен за момиче , което е сигорно на 18 !?" - пресече я Айдоу
- "Много лесно . Ти също си на моята възраст ." - усмихна му се миличко жената
Имаше едно огледало на стената . Айдоу се приближи до него и наистина видя млад мъж облечен в робите на Мизукагето .
- "Значи казваш истината ... Добре , но аз си спомням , че бях на Тренировачна Площатка в Коноха . Бях при някакъв си Какаши Хатаке и учих Kuchiyose no Jutsu . Как стана това ? Как се пренесох близо 6 години напред в времето ?"
Момичето се усмихна и каза :
- "Скъпи това е било плод на въображението ти , още повече , че научи Kuchiyose no Jutsu на 9 години . Успокой се и ела при жена си в леглото , поведи народа на Кири , знам , че ще ти хареса ."
- "НЕ ! Пренесох се 6 години напред в времето , което ме обърква изключително много ! Няма да си легна сякаш никога не се е случвало нещо толкова странно !"
Лика на красивото момиче , стана на стара вещица . Тя скочи от леглото с нож в ръка и извика :
- "Умри , щом не искаш да ме имаш !"
Точно в този момента , Айдоу се събуди , като осъзна , че още е на площатката на Какаши Хатаке и учи Kuchiyose no Jutsu . Явно това беше само сън , който се оказа кошмар . Айдоу се облегна полекичка на кората на дървото и започна да размишлява над съня си , дали това наистина щеше да се случи , или просто бе плод на въображението му ... Нищо не се знаеше , всепак целта на Айдоу беше да стане Мизукаге , който да защитава идеалите на Кири и да се бие с всеки , който не ги признава . Айдоу стана след тази малка почивка и направи знака "Sheep" за да съсредоточи чакра потока в тялото си . След това той отиде по средата на Тренировачната Площатка и направи направя няколко знака - Boar -> Dog -> Bird -> Monkey -> Sheep . След тези знаци , той захапа пръста си за да пусне кръв и извика :
- Kuchiyose no Jutsu ! - като сложи дясната си ръка на земята и закача да види резултата на този опит ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Пон Фев 08, 2010 4:30 pm

Офф. мн добро РП ... обаче си писал по-малко за същността на техниката ... още 1 хубав пост и си готов :P

Една лапичка отново се появи. Една муцунка се подаде и надникна, след което отново изчезна. Може би кученцето беше от страхливите.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Чет Фев 11, 2010 6:46 pm

Айдоу вече беше много близо до успеха . Той се огледа за да види къде е Сенсея на име Какаши Хатаке , но него никакъв го нямаше . Това не бе проблем за Айдоу , даже беше в негова полза , защото сега нямаше кой да го дразни , като учи Kuchiyose no Jutsu ( Summoning Technique ) , а Айдоу това искаше - няколко минути свобода , за да може да се съсредоточи добре и да се справи успешно с техниката . Kuchiyose no Jutsu ( Summoning Technique ) му създаваше доста проблеми с ученето й . Тя беше доста сложна за учене , но пък Айдоу бе чул за някое малко кутре на име Пакун и искаше да се пробва да го призове . То не бе от голямите , затова на него нямаше да му е толкова трудно с призоваването на малко кутре като Пакун , но пък ако искаше да призове повече от едно , направимер две - три кучета , щеше да му е много трудно и едва ли щеше да се справи на сегашното си ниво , затова той трябваше да се подобрява независими каквото и да е ! Айдоу реши да си почине пак малко и се запъти към дървото . Той се облегна на кората на дървото и извади малко ориз , две клечки и една бутилка вода . Айдоу отпи малко вода и с клечките си започна да яде ориж . "Мммм , този ориз е много вкусен !" - мислеше си Айдоу , а ориза наистина беше доста вкусен , но стига подробности ! Айдоу трябваше да се заеме с ученето на Kuchiyose no Jutsu ( Summoning Technique ) , за да може да научи и друга техника . Той стана и с "тежки" крачки се запъти към средата на Тренировачната Площатка .
- Хей ! Какаши Хатаке ... Гледайте ме ! Сега наистина ще успея ! Убеден съм ! - извика Айдоу на Сенсея си - Хатаке Какаши .
Макар да бе "убеден" , че ще се справи , Айдоу всъщност мислеше , че отново ще се провали , но нищо не се знаеше , може би този път , късмета на Айдоу щеше да се прояви и той щеше да научи техниката Kuchiyose no Jutsu ( Summoning Technique ) ? Но нищо не се знаеше , тъй като той не бе направил опита за техниката . Айдоу се разкрачи и направи последица от знаци , които бяха : "Boar" ---> "Dog" ---> "Bird" ---> "Monkey" ---> "Sheep" . След като бе готов с знаците т.е. чакра потока му беше подходящ за изпълнение на техниката , Айдоу захапа пръста си , колкото да пусне малко кръвчица и с дясната си ръка докосна земята , като каза тихичко :
- Kuchiyose no Jutsu ( Summoning Technique ) ! - и зачака да види какъв е резулата му този път .
Дали щеше да успее , или щеше да е пореден провал ? Само съдбата щеше да покаже , а тя беше най - важния фактор в следващите няколко секунди !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Чет Фев 11, 2010 6:53 pm

Айдоу успя. 
Получаваш техниката 1лвл, +2 воля и интелект.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Чет Фев 11, 2010 8:11 pm

Айдоу реши да почете книга ... Той извади от раницата си една книга на име "Бойни схеми" . Тази книга , щеше да е много полезна за Айдоу , тъй като щеше да му даде представа , как да се бие по - добре в дадена битка , как да се защитава най - добре в рискова за него ситуация , как да подмами противника си в капан , как да го измами , изобщо ... доста добра книга щеще да е ! И също така , щеше да е интересна книга за четене ... Айдоу седна с наслада до едно дърво , като подпря гърба си на старата кора на дървото . Той отвори книгата любопитно и прочете какво пише на първата страница ...

"Тази книга е специално изработена от петте най - големи шиноби страни , а именно Киригакуре , Конохагакуре , Кумогакуре , Сунагакуре и Иуагакуре . Това е личен дневник на Кагетата на тези села . В книгата са описани най - ефективните стратегии в една приятелска и смъртоносна битка , независимо дали person on person , person on party , или party on party , системите ( схемите ) тук са изпълними за всякакъв вид битка ! " .
Айдоу прочете това , но от него не му стана интересно , явно нямаше да е толкова интересна , всепак ... Но пък можеше да има нещо полезно ... Айдоу трябваше да продължава да чете ...
"Основни практически схеми при битка PonP ( Person On Person )

1.Не изпускай противника от поглед !
Основа : Важното на една битка е да си подготвен за всичко ! Ако не следиш действията на противника ти , той може да ти нанесе силна и изненадваща атака !
2.Не подценявай противника !
Основа : Дори един Генин може да се окаже заплаха за теб , особенно ако не си имал достатъчно опит в битките !
3.Не прави прибързани движения !
Основа : Ако битката ви започва сега не се "хвърляй" в боя с най - силните си движения , защото от дълго разстояние , те са лесни за избягване !
4.Започвай с хвърляне на 2 - 3 куная / шурикена !
Основа : Чрез хвърлянето на няколко оръжия , вниманието на противника , ще бъде насочено върху оръжията и ще е открит за атака .
5.Не губи енергия и чакра в приближаването на противника !
Основа : Не трябва да губиш енергия и чакра за да се приближиш до противника си ! Затова имаш крака !
6.При близка дистанция между теб и противника , избягвай атаките му с техника !
Основа : Ако дистанцията между теб и противника ти е малка , едва ли ще имаш достатъчно време за да избегнеш , затова за най - сигорно избягвай с техника !
7.При близка дистанция наблягай на близък бой ( Тайджутсу ) !
Основа : Ако дистанцията ви е малка , наблягай повече на Таджутсу , защото по този начин , ако си по - бърз от него , може да ти се отвори време за една бърза атака .
С това завършва първа част на книгата . Другата част е PonPa1 ( Person On Party ) , когато вие сте от страната на Person ( P ) !"
Засега книгата не бе толкова интересна ... Айдоу знаеше доста от тези неща , но въпреки това някои неща не ги знаеше , затова се постра да ги запомни и отвори книгата на 2 - ра част .
"Основни практически схеми при PonPa1 ( Person On Party 1 )

1.Това е възможно най - тежката битка за едно шиноби , затова ако се биеш по този начин , по - добре бягай !
Основа : Много трудно е да се бие при този тип битка , затова е най - добре да избягаш !
2.Ако не можеш да избягаш - Предай се !
Основа : Ако те настигнат , по - добре се предай ! Така като те вземат в плен ще избягаш по - лесно .
3.Ако искат да те убият - Примири се !
Основа : Ако целта им да те убият , трябва да се примириш или да убиеш колко повече можеш !
Запомни ! : Попадането в подобна обстановка едва ли ще доведе до добро , затова избягвай този тип битка !"
"Що за част бе това !?" - зачуди се Айдоу , като разгърна на 3 - та част .
"Основни практически схеми при PonPa2 ( Person On Party 2 )

1.Затворете пътя на бягство на противника !
Основа : Ако затворите пътя му на бягство , той ще е беззащитен !
2.Атакувайте от всички страни !
Основа : Ако той е изтощен го атакувайте от всички страни , защото така има малък шанс да оцелее !
3.Хванете го в капан !
Основа : Така няма как да избяга !
4.Заблудете го с Илюзия !
Основа : Така ще имате по - голям шанс да го спрете !
5.Претърсете района на групички !
Основа : Ако се измъкне , претърсете района , за да го намерите , но помнете , че трябва да сте на групички !
6.Не го жалете !
Основа : Ако се смирите над него , той може да избяга , като ви заблуди !

Това е трета част на книгата !"
"Добре , това е по - добре ... доста неща не знаех от тук ..." - помисли си Айдоу , като притвори книгата и стана , като отиде да се изпикае до едно дърво , след като се върна , той отново взе книгата и отвори на 4 - та част .
"Основни практически схеми при PaonPa ( Party On Party )

1.Всеки от вас да поеме един или двама от противниковата група !
Основа : Така имате по - голям шанс да успеете !
2.Правете комбинации !
Основа : Така правите по - голяма вреда върху противниците си !
3.Разменяйте противниците !
Основа : Важно е да определите слабоста на противника и да пратите най - добрия от хората си срещу подходящия човек !
4.Работете в отбор !
Основа : Помагайте си ! Ако си помагате можете да се справите с противника без дори и една жертва !

Край на четвърта част! "
- Еееврика ! - извика Айдоу - Мислех , че тая книга няма край ! Хайде сега да си пребера нещата ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Чет Фев 11, 2010 8:18 pm

хлапето наистина прочете книгата ...
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Чет Фев 11, 2010 8:52 pm

Макар да беше уморен , Айдоу си почиваше между опитите на техниките и при четенето на книгата , момчето наистина си почина здраво ... Той беше почти "презареден" и отиде до Сенсея си и му каза :
- Какаши - сенпай ... може ли да ме научите на Water Element : Water Encampment Wall ( Suiton:Suijuheki - 29 ch. ) ?

Офф.Техниката е ранк Б , ама аз имам 43 Боля , а за нея се иска 40 т.е. би трябвало да мога да я уча ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Пет Фев 12, 2010 6:52 pm

-Добре момче! - усмихна се маскираният сенсей, като си помисли - "Това хлапе е доста талантливо, ще ми се да беше в моя отбор!". Джоунинът демонстрира техниката, сега беше ред на Айдоу.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Пет Фев 12, 2010 11:01 pm

" Хммм ... този Какаши Хатаке , наистина не е зле ... Но един ден ще бъда по - силен от него ! Но пък ... едва ли този ден ще дойде , ако не науча толкова полезна техника , като Water Style : Water Encampement
Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . Всепак тази техника е ефективна
защита и е много добра , срещу вражеска техника , която е пратена
директно към мен ... Наистина полезна техника ... Но хайде да започвам
да я уча ! Всепак след няколко дни е Чуунинския Изпит , за бога ! " -
мислеше си Айдоу , като се "настройваше" за ученето на Water Style :
Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . Ученето на
техника от този тип и ранг , беше нещо доста рядко срещано за шиноби
като Айдоу - Генин , а този Какаши Хатаке , бе разбрал това ... Айдоу си
помисли - " Ами ако той ми беше сенсей !? Щеше да е наистина страхотно
... Интересен е , а и всепак искам да разбера какво е това съвпадение в
фамилиите ... Може би имаме родствена връзка ... Не ! Едва ли ... "
.
Айдоу трябваше да се съсредоточи върху ученето на Water Style :
Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , защото така
само си губеше времето , а то беше много ценно , защото не бе в "
промишлени количества " , а беше наистина ограничено ... На Айдоу му
оставаха само около 2 - 3 седмици до Чуунинския Изпит , което означаваше
, че щеше да научи максимум тази техника и още една , затова не
трябваше да се бави , а да учи техниките бързо ! "Добре ... малко
почивка и ще направя първия опит ... но пък .... НЕ ! Така губя време !
Не трябва да губя никакво време , защото нямам такова ! Хайде , хайде !
Бързо ! Трябва да се стегна , по дяволите ! Хайде , Айдоу ! Стегни се !
Хайде ! Не ти трябва почивка ! Ти си машина ! /xD/ " - мислеше си Айдоу
, а очите му сякаш систематично се затваряха , но трябваше да се
отбележи , че момчето беше наистина опорито ! Дори очите му да се
затварят , той продължа да ги отваря , преди да се унесе в света на сбъднатите мечти /xD/ . " Нееее ! Няма да заспя , ще успея да се задържа ! Ще успея да науча техниката ! Ще успея да стана Чуунин ! Ще успея да се подобря ! Ще успея да стана силен ! " - мислеше си Айдоу , като тръгна към малко езерце с радиус около 10 метра , което бе в края на Тренировачната Площакта . "Добре ... за да направя техниката , трябва да сформирам стена от вода пред себе си ... Едва ли ще е чак толкова трудно , но едва ли ще е и толкова лесно ... " - тези мисли минаваха през главата на Айдоу за по - малко от секунда и отново се връщаха , а Айдоу се принуждаваше да размишлява отново по тях . "Добре ... трудно е ... но няма да се предам !" - каза си наум Айдоу , като направи знака "Sheep" за да съсредоточи добре чакрата си и да сформира качествен Chakra Mold , чрез който да може да използва Act Of Surface Water Walking и да застане в средата на езерето , без да се намокри . След като това стана и Айдоу стоеше неподвижно на водната повърхност на малкото езерце , което бе дълбоко сигорно най - много един метър . Минаха няколко секунди докато Айдоу се осъзнае , той едва не заспиваше , но всепак трябваше да се справи с научаването на тази техника ! Айдоу знаеше , че няма друг избор . Той се съсредоточи и направи серия от нинджа знаци - Tiger → Snake → Tiger , след което бе готов да започне с опита си за гранд провале ... Айдоу бе готов с всичко , беше време за решяващия момент . Той тихичко каза :
- Water Release : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) !
Той се напрегна до краен предел , но дали щеше да успее ? Само след няколко секунди щеше да си проличи !

Офф.Бати фъканото е кат включиш тоя код , де ми изкарва как ше ми излене поста още като го пиша ... ко стана горе ... повече нема да праа тва ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Пет Фев 12, 2010 11:28 pm

Водата се надигна до прасците му, образувайки малко стеничка, но веднага след това се разплиска пред момчето.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 10 от 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите