Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Какаши - Page 11 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

При Какаши - Page 11 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

При Какаши

+16
Тао Рен
Йошико Харуко
Накамура Аюми
Рукия Кусхики
Фуджисала Ичиро
Шидан Симдаре
Хиро
Закия
Амая
Став
Сатору
Хитачи Ямато
Макс
Изука Йоши
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
20 posters

Страница 11 от 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

При Какаши - Page 11 Empty Re: При Какаши

Писане by Намара Конахи Пет Фев 12, 2010 11:47 pm

Айдоу не се изненада ... Той знаеше , че няма начин да успее от първия път . Това просто беше невъзможно ... Тази техника беше доста трудна за учене , дори за Чуунин , пък за Генин - ужасно трудна . Айдоу трябваше доста да се постарае . Той се бе провалил , но това не го натъжаваше . Напротив ! Всепак човек се учи от грешките си . Колкото повече Айдоу се опитваше да направи техника , толкова повече щеше да е по - близо до успеха тоест научаването на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . "Хех ... не е добро , като за първи опит , но всепак ранга ми е твърде малък , че да искам да направя нещо повече за първи опит . Всепак дори и да искам да е така , аз не съм по - специален от другите . Повишеното ми ниво и талант се дължат на "свирепи" и изтощителни тренировки , както сега е тази . Попринцип един нормален шиноби би избрал първо да си почине и чак тогава , като се наспи , да продължи с ученето на техниката Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , но не ! Аз съм упорито копеленце и това ще ме вкара в голяма беля някой ден , но нищо , сега да си науча Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) аз , пък другото - после ще му мисля !" - мислеше си Айдоу , като се бе запътил към дървото , до което бе оставил нещата си . Макар да се занимава с вода , Айдоу бе ожаднял и подпря измъчения си от тренировки гръб , на кората на това старо и прекрасно дърво . Той погледна към раницата , като знаеше , че има много малко сила останала . Той трябваше да " презареди " с малко свежа вода и / или здравословна храна . След това размишляване , Айдоу се пресегна към раницата си , като извади една голяма бутилка с вода и отпи " тежка " глътка от нея . "Ааа ... това е добре ! Сега вече съм по - бодър и ще се справя с ученето на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! Нищо няма да ме спре да науча тази техника ! Нищо няма да ме спре да стана силен ! Нищо няма да ме спре от това да отида да ПИКАЯ ! " - помисли си Айдоу , като попадна в истеричен смях , след около десетина секунди стана и отиде зад едно дърво , като започна да пикае . Докато пикаеше Айдоу си мислеше - "Хммм ... какви ли противници ще имам на Чуунинския Изпит ? Интересно ми е ... Но каквито и да са , ще ги победя ! Дааа ! Точно така ! Ще стана Чуунин ! " . Айдоу вече можеше отново да се заема с ученето на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . Той отново отиде до езерото и направи следните стъпки :
1.Направи знака "Ram" за да сформира добър чакра притов т.е. добър Charka Mold .
2.Чрез Charka Mold - a си направи Act Of Water Surface Walking , за да може да върви по езерото , без да потъва .
3.Отиде по средата на езерето и се приготви за изпълнението на техниката .
Айдоу изпълни серия от знаци - Tiger ----> Snake ----> Tiger и бе готов за изпълнението на техниката - имаше подходящия чакра баланс и контрол , сега оставаше самото изпълнение на техниката . Айдоу се напрегна максимално и извика :
- Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) !
Момента на истината настъпи - дали щеше да се справи по - добре , или по - зле от предишния път , Айдоу ? Какво изобщо деше да стане ? Дали техниката щеше да проработи ? На тези въпроси , можеше да отговори , само и еднствено - Съдбата ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 11 Left_bar_bleue0/10При Какаши - Page 11 Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Йошико Харуко Пет Фев 12, 2010 11:52 pm

Айдоу имаше значителен напредък, но все още не беше достатъчно.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
При Какаши - Page 11 Left_bar_bleue0/10При Какаши - Page 11 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Намара Конахи Съб Фев 13, 2010 12:12 am

Айдоу значително напредваше , което за момче на неговата възраст , беше наистина голяма похвала ! Макар напредъка си , Айдоу беше доста назад с ученето на Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) . Той възнемеряваше бързо да научи тази техника , ала беше доста трудно ... Всепак тя беше ранг Б техника - техника предназначена за Джоунини , техника изучавана главно от Чуунини и техника , неподостижима за повечето Генини , но явно Айдоу беше макар и малко , всепак наистина беше малко повече от своите колеги и връстници . Всепак факт беше , че една на 11 години Айдоу завършва Нинджа Акадамията . Общо взето Айдоу наистина имаше талант , но трябваше да го развива . Важно беше да не се "застопорява" на едно място и да "върти гуми" на него , защото ако това станеше , таланта на Айдоу щеше бързо да се пропилее . Живота на Айдоу му беше дал желязна дисциплина , но той , като всяко момче на тази възраст , навлизаше в фазата на половата съзрялост . С тялото му ставаха необясними за него неща . Той нямаше и на идея , защо това става с него , а като кажеше това на някой възрастен човек , той му се смееше , което объркваше още повече Айдоу ... Той искаше помощ от по - мъдър и зрял човек , а този "по - зрял" човек постъпваше , като малко дете и се присмиваше на това , че Айдоу е объркан и незнае какво става с тялото му , но Айдоу имаше пълното право да пита другите хора и да се надява за "обяснение" или поне подхвърляне на отговора на въпроса му , но както и да е ! Сега Айдоу трябваше да се съсредоточи , само и единствено върху ученето на техниката , всеки страничен помисъл и разконцентрация , щяха да доведат до фатални последици за бъдещето като шиноби на Айдоу . " Добре ... хайде ! Нямам нужда от почивка ! Ще се справя без почивка ! Хайдееее ! Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) не е техника , която не мога да науча ! Няма да се предам ! " - мислеше си Айдоу , като бавно и уверено пристъпваше по пътеката към малкото езерце до Тренировачната Площакта . " Ами ако не успея ? Ако пак се проваля ? Ако ми отнеме повече време ? " - явно тази техника , наистина мъчеше младото шиноби , то , за първи път през живота си , не бе убедено в успеха си . "Не ! Стига такива мисли ! Ще се справя ! Да ! Ще се справя ! Това е единствения важен фактор в тази сложна ситуация ! Аз ще бъда силе ! Ще науча Water Style : Water Encampement Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! " - мислите на Айдоу вече бяха много по - обедителни . Той наистина бе изправен между кръстопът - можеше да се откаже с ученето на тази техника и да премине към ученето на друга , а след това да се върне на тази или да тренира , докато не я научи ! Айдоу не беше колеблива личност - той вършеше нещата докрай ! Той щеше да свърши с ученето на тази техника и тогава , щеше да пристъпва с ученето на друга , затова повтори същите движения като преди , като резултат от всичко извика :
- Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) !
"Ще се справя ! Ще успея ! Всички , които не ме признават ще видат ! Всички , които ме мислят за слаб , ще видят ! Всичко , които ме мислят за недостоен да нося титлата "Шиноби" , ще видят ! Дааа ! Ще покажа на всички , че мога ! " - мислеше си Айдоу ,като се напрегна до краен предел и извика :
- Хайде , хайде , хайдеееее ! Още чакра , още чакра , ощеееее ! Хайдееееееееее !
Дали този път щеше да успее ? Дали щеше да докаже на всички , че го бива ? Мога само да ви кажа , че след точно 10 секунди ще си проличи !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Фев 13, 2010 12:30 am

Момчето трябваше да направи още един напън и щеше да успее!
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 13, 2010 1:01 am

Айдоу беше много близо да научаването на Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) и той го усещаше , но не трябваше да се отпуска накрая ! Айдоу знаеше , че най - важната част от една тренировка е края . Повечето шиноби се отпускаха на края , защото знаеха , че след като са много близо до това , да научат желаното умение или техника , независимо за какво мислят и какво правят ще успеят , но не беше така ! За да успееш да научиш дадена техника , ти трябва да мислиш за нея постоянно , а не уж да тренираш над техниката , а междувременно да правиш тренировки за Сила и Бързина . "Добре ... близо съм , много близо , но не трябва да се отпускам накрая ! Хайде малко ми остана ! Ще се помъча максимално много , че да успея да свършя с ученето на Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. )! " - мислеше си Айдоу , като забеляза ,че Какаши Хатаке беше заспал , четейки своята книга . "Какъв мързел ... /xD/ !" - помисли си Айдоу , като го погледна с неутрално или по - скоро недоумяващо изражение на лицето . "След като му се спи , защо не си отиде ?" - почуди се Айдоу , но реши и той малко да си почине . Айдоу отиде до дървото , като потърси бутилката с вода . Той я забеляза до дървото и клекна , като се пресегна да я вземе . След като я взе , Айдоу отпи 2 "тежки" и "дълбоки" глътки , свежа вода . "Ааа ... водата е наистина чудесна ! Чуствам се по - бодър от всякога !" - помисли си Айдоу , като с бавни и "уморени" крачки се запъти към Малкото Езерце до края на Тренировачната Площатка , собственост на Коноха , ръководена от Какаши Хатаке . Айдоу не доумяваше откъде идва съвпадението в фамилиите им с сенсея , но в момента не го и интересуваше . Той застана пред езерцето , като направи знака "Sheep" за да "построи" своите чакра и да "констроира" добър Chakra Mold , след което направи Act Of Surface Water Walking и започна да крачи по повърхноста на езерото . Айдоу вече беше в средата на езерото и направи знаците : Tiger -----> Snake -----> Tiger и се концентрира , като каза тихичко :
- Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) .
Дали този път наистина щеше да успее да направи техниката или съдбата щеше да изиграе момчето отново ? След няколко секунди всичко щеше да ни бъде ясно !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Фев 13, 2010 8:26 am

Айдоу издигна стената, но я задържа пет секунди и тя падна.
/Напиши още едно постче, колкото да не кажат, че тая Б ранг техника я учиш лесно./
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 13, 2010 1:23 pm

" Добре ! Това беше изключително добре ! Най - накрая схванах какво трябва да направя ... Със следващия си опит ще успея да направя техниката ! " - мислеше си Айдоу . Той беше много близо да научаването на Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , което му вдъхваше увереност за предстоящия Чуунински Изпит , но всепак му оставаше още малко да научи тази техника . Той трябваше да си почине , затова реши малко да поседне до дървото , където си бе оставил шита ( раницата ) / xD / . След като се "довлече" , с бавни и тромави крачки , до дървото , той отново се протегна към бутилката с вода . Той отпи , ала водата свърши . " По дяволите ... защо трябваше да свършва точно сега ? Мамка му ... много съм уморен ... По дяволите ! " - мислеше си Айдоу . Макар да беше всеоще жаден и да беше наистина изтощен , Айдоу нямаше да се откаже ! Той трябваше да научи техниката и то бързо ... "Хайде ще се справя даже и без никаква енергия , останала в тялото ми , пак ще се справя ! " - мислеше си Айдоу , като се запъти към Малкото Езерце в края на тази обширна и красива Тренировачна Площакта , която бе в пределите на Селото Скрито в Листа - Коноха . Той застана пред езерцето , като направи знака "Sheep" за да "построи" своите чакра и да "констроира" добър Chakra Mold , след което направи Act Of Surface Water Walking и започна да крачи по повърхноста на езерото . Айдоу вече беше в средата на езерото и направи знаците : Tiger -----> Snake -----> Tiger и се концентрира , като извика :
- Water Style : Water Encampment Wall ! Гледайте ме Хатаке Какаши ! Гледайте колко по - силен ставам след всяка научена техника !
Това ли щеше да е края на тази изключително трудна тренировка ? Айдоу щеше ли да се справи и да научи тази техника от висок ранг ? Всичко щеше да си проличи след по - малко от няколко секунди !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Фев 13, 2010 1:25 pm

Водата се надигна отново!
- Хлапе, хлапе! Добре се справяш! А сега искам да направиш техниката без вода! Без езеро! Да произведеш вода, за да се защитиш!

Офф. лесната част я направи !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 13, 2010 4:00 pm

Oфф.о_О Ае стига уе ... Аз техника с по - малко то 5 поста не съм учил досега o_O А се пиша големи ... Както и да е ...

- Какво ? Сенсей , трябва да се шегувате ! Ама аз се мъчих толкова много , а има още ? Както и да е ! Колкото и да има още ще се справя , знайте го ! - усмихна се Айдоу зареден с енергия . Това , че имаше още да учи , не го разтройваше , напротив ! Това значеше , че след края на тренировката , щеше да стане много по - силен от сегашното си състояние . " Хех ... наистина не предполагах , че има още толкова , но колко и да има още , аз ще се справя независимо какво ! " . Мислите на Айдоу " пълнеха " , момчето с увереност . Тази техника - Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , се оказа доста голям проблем за учене ... Но Айдоу не се предаваше ! Той щеше да успее на всяка цена !
- Добре сенсей ! Ще отида да " презаредя " малко тялото си с храна и вода , а след това ще пристъпя към важната част - ученето на изпълнението на техниката без вода около мен и ще видите , че ще успея да го направя ! - извика Айдоу , като се запъти към дървото , при което бе оставил багажа си . След като стигна до дървото , той бавно седна на земята , като опря гърба си на дебелата кора на това старо и прекрасно дърво с дебела сянка . Айдоу започна да рови из раницата си ... Той търсеше нещо интересно , ала в нея имаше само оръжия и книги . " Офф ... много , ама много трудно стана сега ! Как бога , ще се справя сега ? По дяволите ... Трябва някак да се справя , трябва да науча Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) , но как ? Стана изключително трудно ... По дяволитееее ! Хайде ще се справя , ще покажа на всичко , че мога да се справя и заслужавам да съм нещо повече от Генин ! " - Айдоу си помисли това , като извади малка кутийка , 2 клечки и малка бутилка с вода . " Добрее ! След като се наям ще науча Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! " - помисли си Айдоу , като започна да " сърба " ориз , а като се наяде отпи една " дълбока " глътка свежа вода , след което стана и с въздишка се запъти към средата на Тренировачната Площакта .
- Добре сенсей ! Време е да науча техниката ! И знайте , че ще успея , рано или късно ! - каза Айдоу с решителен глас , като след това се усмихна .
Айдоу реши , че трябва да съсредоточи добре чакрата си и направи знака "Sheep" , като милиони мисли започнаха да " преминават " през ума му . "Успях с лесната част , но с тази дали ще успея , толкова " бързо " , колкото с лесната ? По дяволите ... ами ако не успея ? Ако не успея да науча тази техника до Чуунинския Изпит ? Ще бъда изклютелно слаб и едва ли ще успея да стана Чуунин . " - повечето мисли на Айдоу го разколебаваха , но имаше и някои , като тази - " Какво пък ? Не всеки става Чуунин толкова бързо , а и аз съм по - млад от другите шиноби . Ако не успея , знам че ще има друг изпит ! Никога няма да се предам от мечтата си ! Никога няма да се предам ! Ще стана силен ! Гледайте мееее ! " - тази мисъл надъха Айдоу максимално и погледна към Какаши Хатаке :
- Какаши - сенпай ... ако ви проваля и не успея да се справя с техниката ... нали няма да загубите надежда от мен ? Моля ви ... знайте , че съм по - млад ... изключително трудно ми е ... - Айдоу гледаше Какаши Хатаке с разтревожен поглед .
" Но какво пък ... дори да разочаровам всеки сенсей , аз ще стана силен ! Не ще се предам ! Всички там ... ГЛЕДАЙТЕ , КАК СТАВАМ СИЛЕЕЕЕЕН ! " - помисли си Айдоу , като стисна зъби . Той се разкрачи и затвори очи за да постигне максимална концентрация . Концентрацията му беше толкова голяма , че света за него беше спрял . Това беше перфектното положение за учене на техника . Айдоу отвори очи уверен в себе си и изпълни следните знаци - Tiger -----> Snake -----> Tiger , като напрегна себе си до краен предел .
- Water Style : Water Encampment Wall ! - извика Айдоу
" Аз ще успея , не ще се предам ! Ще бъда силен ! Ще науча Water Style : Water Encampment Wall ( Suiton : Suijuheki - 29 ch. ) ! Ще успея ! Даааааааааааа ! " - мислите на Айдоу профучаваха , като куршуми през главата му . Щеше ли да успее ? Щеше ли да накара Какаши Хатаке да се гордее , че е бил сенсей на Айдоу Хатаке ? След няколко секунди отговора на тези въпроси щеше да бъде ясен ! Но какъв ли щеше да бъде той ...

Офф.Дано толкова е достатъчно ... що ни карате да пишем толкова , като преди са взимали техники с по 2 - 3 поста , които са били 1/2 на моите ... Аз не съм писал по - малко от 5 поста за техника ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Фев 13, 2010 5:01 pm

Момчето усвои техниката, можеше да я прави и в обезводнени места.
Получаваш техниката, + 3 воля, 1 интелект.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 13, 2010 6:07 pm

Айдоу седна до дървото за да си почине и погледна Сенсея си , като го извика :
- Какаши - сенпай ... Може ли да ме научите на Water Release : Water Dragon Bullet Technique ( Suiton : Suiryudan - 38 ch. ) ?

Офф.Ооо с тоя стил ше ми бъде хипер трудно да пиша дълги постове о.О xD

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Фев 13, 2010 6:13 pm

-Първо си почини! - извика сенсеят.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 13, 2010 6:18 pm

Добре ! - извика Айдоу , като се подпря на дървото и загледа красивия небосвод ...

Офф.Ше глеам филм , след филма ше се върна , да уча ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Фев 13, 2010 6:59 pm

Офф. Една Б ранк техника ти стига! ако си избереш няква по-слаба ... може да се замисля ... но за Суийрудан забравиии !!!!
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 14, 2010 12:33 am

Айдоу вече беше отпочинал и отиде до Какаши Хатаке , като му каза :
- Какаши - сенпай ... реших да науча Water Release : Water Shark Missile ( Suiton : Suikodan - 33 ch. ) - като се усмихна мазничко / xD /

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Фев 14, 2010 12:46 am

- Няма да увладееш такава силна техника! Още си млад Суийтонист! Искам да кажа, че не си увладял елемента перфектно! А и контрола над чакрата (Чакра молд) не ти е много добър! Ще ти трябват месеци тренировки! - обясни подробно Какаши.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 14, 2010 1:09 am

Айдоу видя , че "златната ера" за него свърши ...
- Но сенпай ... трябва ми техника , с която да атакувам противника ... засега техниките са ми само отбранителни ... има ли начин да стана достатъчно опитен и да мога да науча Water Release : Water Shark Missile - 33 ch. , по - бързичко ? - попита Айдоу , леко натъжен ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Нед Фев 14, 2010 5:37 pm

Хатаке Айдоу написа:Айдоу видя , че "златната ера" за него свърши ...
- Но сенпай ... трябва ми техника , с която да атакувам противника ... засега техниките са ми само отбранителни ... има ли начин да стана достатъчно опитен и да мога да науча Water Release : Water Shark Missile - 33 ch. , по - бързичко ? - попита Айдоу , леко натъжен ...
Офф.10х , че ми обръщате такова "голямо" внимание :)

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Фев 14, 2010 10:04 pm

- Мизураппа е атакуваща! Ако искаш на нея мога да те науча! - каза Какаши-сенсей и за миг откъсна поглед от момчето и го "заби" в книгата си.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Пон Фев 15, 2010 3:59 pm

- Хмм ... наскоро чух за някаква техника на име Water Release - Water Fang Technique ( Suiton: Suigadan ) ... била ранг Б , но единственото , което се искало от шинобито , което я използва , било да оформи водата по специфичен начин и да накара водата да атакува противника ... готов съм да направя всичко за да я науча ! - каза Айдоу на Какаши .

ПСП1: http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Release:_Water_Fang_Bullet
Техниката не съм я сложил в Каталога , защото мислех да се изучава от специален скруул , но ти реши дали може да я науча , ако неможе ше уча Water Release: Violent Bubble Wave ( Suiton: Hōmatsu Rappa - 21 ch. )
ПСП2:Всъщност някои , даже доста техники не съм сложил в Каталога , тъй като ти каза , че техниките , които са уникални по вида си ще се учат от скруул ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Пон Фев 15, 2010 5:57 pm

Офф. така е ... драсни едно ЛС със няколко уникални техники плс

Какаши поклати глава:
- Немога да те науча на моя уникална техника! Мога да те науча на Суийтон: Хоматсу Раппа!

Офф. незнам дали е уникална ... ама само от Какаши съм я виждал!
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Пон Фев 15, 2010 7:22 pm

Сенсей , моля ви ! Ще направя какво искате , само ме научете ! Моля ви ... упорит съм и няма да се спра , докато не я науча , затова избирайте - да ме научите или да ви опявам и накрая пак живота ще прецака мен , тъй като винаги аз съм на дъното на обществото ... - Айдоу сниши главата си и започна да гледа към земята , като капки сълзи падаха от лицето му и се пръскаха , щом докоснеха студената земя , а Айдоу реши да продължи и да разкаже историята си на Какаши Хатаке , той смяташе Сенсея си за интересен и забавен ... преди никой човек не му бе създавал такова позитивно отношение ... явно в Какаши Хатаке имаше нещо друго , нещо странно , но в добрия смисъл на думата , и това "странно" нещо заинтригуваше Айдоу наистина , а той продължи да говори ... - Смятате , че съм видял само добро от живота и затова действам без да се притеснявам за живота си ли ? - попита Айдоу , като продължи - Не се интересувам от живота си , защото загубих всичко ... 5 години ме гледаха хора ,на които казвах мама и тате , а накрая всичко се оказа измислица и една голяма лъжа ! Единственото , което в момента искам и не е да умра е да науча тази техника , ако не искате да ми помогнете ще си тръгна и знайте , че ще я науча по един или друг начин ! Не спирам пред нищо ! За мен няма недопустима граница ! Аз живея , като се опирам на произвола ! Този живот не ми харесва , но съдбата ми го е отредила ... а аз няма да се откажа ! Няма да постъпя като момиче и да се откажа от борбата ! Ще се издигна и ще науча техниката , ако не искате да ми помогнете по - добре ми кажете ! Знам , че не обичате натрапници като мен от друго село да идват на площатката ви , но примирете се ! Дори пред смъртна заплаха ще се усмихна ! Единствения момент , в който болката се разбужда е когато си спомня за онзи инцидент , за онова превъртане и онова "бяло петно" в паметта ми ... - Айдоу реши , че няма какво да прави повече тук и отиде до дървото , като започна да си събира багажа . Той бе готов да си тръгне но се обърна , избърса сълзите си усмихна се и каза :
- Е сенсей ? Ще ме научите ли на техниката или да си тръгвам ? - усмихнато каза Айдоу , като продължи - Но знайте откажете ли , един ден ще се върна и ще направя всичко възможно вие да сте на 5 метра под земята ! - Айдоу все още се усмихваше , какво забога му беше на това дете , дали не беше "болно" ?

Офф.Сорка ако го приемаш за спам , ама мноо искам да науча тая техника , а ако си чел Fan Write - a ми за Конкурса за Мод знаеш за кво става въпрос ( Историята на Айдоу ) .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Вто Фев 16, 2010 7:12 am

- Хм... нали искаш атакуваща техника? Тази, която ме молиш ... е защитна!!
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Вто Фев 16, 2010 2:28 pm

Айдоу остави нещата си и отиде до сенсея .
- Какаши - сенпай , готов съм на всичко за техниката ! Не ме интересува какъв тип е , защото в правилните ръце може да се превърне от защитна - в нападателна ! - усмихна се Айдоу .

Офф.Напротив , ето в стария католог я има :
8.Suiton: Suigadan (Water Release: Water Fang Bullet)
Тип: B-ранк, нападателна, на къси разстояния (0-5м.) - Нинджутсу
Това джутсу създава кръг от смачкващи водни остриета около врага. 31ch

От твоя каталог е ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Сря Фев 17, 2010 3:07 pm

Офф. търсих ... все пише това .. но картинката е друга.. плюс това не видях тая техника на клип ако ми я пратиш:
- Хлапе... мисля, че само с техники няма да стане! Ти си още доста слаб! Нямаш нинджа интуиция! Рано ти е да учиш каквито и да било техники!
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 11 от 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите