Тренировъчна Площадка 3
+12
Хинамори Аму
Хирой Акароми
Такаши Юнума
Ан Хагуя
Хиро Наказуми
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Йошико Харуко
Сабаку но Шонен
Тора
Коринмо Изаши
16 posters
:: Селата :: Около Суна :: Тренировъчните Полета
Страница 5 от 13
Страница 5 от 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
Тя просто не го беше заблязала ... той стоеше на една пейка и чакаше учениците си.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След като доскуча на Ан, тя реши да си тръгва. Точно тогава забеляза сенсея.Отиде до пейката и го поздрави много ентусиазирано.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
- Здравей момиче ! Какво те води насам ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ммм.. аз сенсей искам да науча няколко техники. Елемента ми е Райтон
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Такаши слезе във тренировачната площадка и започна да търси сенсея, но не го намери то седна на един пън извади свитъците с уроците и започна да ги чете .
Такаши Юнума- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 43
Точки от Коментари : 52
Регнах се на : 16.01.2010
Възраст : 25
Град/Село : Суна
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-брей,брей-каза си Тора като видя някакви нови лица,но не им обърна никво внимние и каза:
-Сенсей,искам да усъвършенствам владеенето на катаните!-каза тъмнокосото момче и зачака реакцията на сенсея си.
-Сенсей,искам да усъвършенствам владеенето на катаните!-каза тъмнокосото момче и зачака реакцията на сенсея си.
Тора- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Добре ... между другото много добре изглеждаш ! - каза сенсей-а и намигна на момчето. - Мацките ще оценят красотата ти ! Та ... хайде нападай !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ткаши стана и продължи да търси сенсея .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а се обърна към новодошлият:
- Здравей , хлапе ! Ти трябва да си новият ми ученик нали така ?
- Здравей , хлапе ! Ти трябва да си новият ми ученик нали така ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Да аз съм новия, сенсеи. - отговори момчето
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Разкажи ми повече за себе си , все пак ще те обучавам ! - каза сенсей-а и почеса брадата си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан се почувства пренебрегната, след като сенсея обърна внимание само на момчетата и каза:
-Ъхъъмм.. извинетее...
Сенсей, кога ще мога да започна с тренировките ?
-Ъхъъмм.. извинетее...
Сенсей, кога ще мога да започна с тренировките ?
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Сенсей-а се обърна бавно:
- Оу, ти още ли си тук? Хм... защо не започнеш с чакра молд на дърво ?
- Оу, ти още ли си тук? Хм... защо не започнеш с чакра молд на дърво ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Не сенсей.. вие халюцинирате"- помисли си Ан..
- Ъъъ.. по-точно?? - попита Ан, като се правеше на недоразбрала ..
- Ъъъ.. по-точно?? - попита Ан, като се правеше на недоразбрала ..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
" Хъх ... жени ... "
- Ами ... такова ... на онова дърво , най - високото трябва да се качиш ! - измърмори сенсей-а.
- Ами ... такова ... на онова дърво , най - високото трябва да се качиш ! - измърмори сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан се заогледа за най-високото дърво. След като го видя, реши, че ще е лесно. Затича се към дървото. Докато тичаше събираше чакра в стъпълата си. След като ан беше на 1,50м. от дървото тя скочи и започна да се изкачва, като се опита да разпредели потока чакра равномерно на стапалата си. По едно време залитна и за малко щеше да падне. Когато усети, че неможе да се изкачи повече, Ан извади един кунай и направи черта. След, което се спусна обратно към земята. Ан погледна сенсея и го попита:
-Сенсей, достатъчно ли е ?? Или да продължа ??
-Сенсей, достатъчно ли е ?? Или да продължа ??
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Тора се подсмихна идиотски като чу хвалбата на сенсея../хД/
Момчето извади двете си катани и се насочи към близките дървета.Той се затича към тях и метна меовете в дървото за да види колко е точен.Е..оцели дървото но трудното сега предстоеше.Момчето извади мечовете си и започна да нанася удари по дървото.
-Хя..ха!! : крещеше момчето вдъхновило се от бойния си стил.Нанасяше плавни и равномерни удари.Цялата дължина на мечовете прорязваха дървото.След 5-6 минутки обиукновенни удари..момчето разкърши врат /хД/.Беше загрял ръцете си и мислеше да разнообрази програмата си.И така той се отдръпна от тървото чрез 2 салта и застана с/у растението на около 5м.Отново хвърли мечовете си към дървото и изключителна прецизност в положението на мечевете.Те бяха изправени и сякаш пробождаха вятърът,който обикновенно духаше на тази трбировъчна площадка.След това отново се засили и си извади мечовете си от дънера.И така Тора започна да прави разрес на всеки скок за да увеличи баланса на тялото си и за да свикне със ситуацията.Той отново издаваше рицарски викове и стряскаше околноте със своят брутализъм и мощ/хД/.-ХАААА...ХАЙЙ..ЯЯЯ: казаваще момчето като скачаше и правеше надлъжни разрези с лявата ръка и разрези на 90 градуса с дясната ръка.Така иравняваше натоварноста на ръцете си.Момчето беше доста напреднало с материала отколкото останалите си съотборници.Но гледаше да не го демомстрира,искаше да бъде обикновенно момче,което има скромната мечта на стане добра нинджа.И така той реши да отдъхне 2-3 минутки след мощни последни удари.Той отпусна ръцете си,но не испускаше мечовете си.Така мускулите на ръцете му можеха спокойно да си починат.Беше минала леката почивка и сунаджията измисли нещо оригинално.Възнамеряваше да нанася удари въртеейки се на 360 градуса."т.е много откачена идея" /хД/.Така щеше да подобри още повече балансът си и да свикне с тези 2 остри предмета.Момчето започна да подскача и да се върти като маймуна видяла банан.Тора нанасяше не толкова тежки удари но за сметка на това двойно повече от предищната си серия.След като осъзна,че се е наскачал и му се завъртя свят,той реше да седне и да се успокои.След като очите му застанаха нормалоно той погледна към сеснея си и го помоли за някакви предложения..
Офф. Това е 2-рият ми пост за владеене на мечове..
Момчето извади двете си катани и се насочи към близките дървета.Той се затича към тях и метна меовете в дървото за да види колко е точен.Е..оцели дървото но трудното сега предстоеше.Момчето извади мечовете си и започна да нанася удари по дървото.
-Хя..ха!! : крещеше момчето вдъхновило се от бойния си стил.Нанасяше плавни и равномерни удари.Цялата дължина на мечовете прорязваха дървото.След 5-6 минутки обиукновенни удари..момчето разкърши врат /хД/.Беше загрял ръцете си и мислеше да разнообрази програмата си.И така той се отдръпна от тървото чрез 2 салта и застана с/у растението на около 5м.Отново хвърли мечовете си към дървото и изключителна прецизност в положението на мечевете.Те бяха изправени и сякаш пробождаха вятърът,който обикновенно духаше на тази трбировъчна площадка.След това отново се засили и си извади мечовете си от дънера.И така Тора започна да прави разрес на всеки скок за да увеличи баланса на тялото си и за да свикне със ситуацията.Той отново издаваше рицарски викове и стряскаше околноте със своят брутализъм и мощ/хД/.-ХАААА...ХАЙЙ..ЯЯЯ: казаваще момчето като скачаше и правеше надлъжни разрези с лявата ръка и разрези на 90 градуса с дясната ръка.Така иравняваше натоварноста на ръцете си.Момчето беше доста напреднало с материала отколкото останалите си съотборници.Но гледаше да не го демомстрира,искаше да бъде обикновенно момче,което има скромната мечта на стане добра нинджа.И така той реши да отдъхне 2-3 минутки след мощни последни удари.Той отпусна ръцете си,но не испускаше мечовете си.Така мускулите на ръцете му можеха спокойно да си починат.Беше минала леката почивка и сунаджията измисли нещо оригинално.Възнамеряваше да нанася удари въртеейки се на 360 градуса."т.е много откачена идея" /хД/.Така щеше да подобри още повече балансът си и да свикне с тези 2 остри предмета.Момчето започна да подскача и да се върти като маймуна видяла банан.Тора нанасяше не толкова тежки удари но за сметка на това двойно повече от предищната си серия.След като осъзна,че се е наскачал и му се завъртя свят,той реше да седне и да се успокои.След като очите му застанаха нормалоно той погледна към сеснея си и го помоли за някакви предложения..
Офф. Това е 2-рият ми пост за владеене на мечове..
Тора- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф. Тора избягвай саморазказването ...
Тора сечеше дървета ... личеше си, че във вените му течеше буйна кръв на бракониер... момчето трябваше да продължи, за да подобри умението си...
Ан се строполи на земята още на първата крачка ... тя недостигна дори и метър ...
Офф. Изи и за теб се отнася ...
Тора сечеше дървета ... личеше си, че във вените му течеше буйна кръв на бракониер... момчето трябваше да продължи, за да подобри умението си...
Ан се строполи на земята още на първата крачка ... тя недостигна дори и метър ...
Офф. Изи и за теб се отнася ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан видя "успехите си". Реши да се постарае малко повече. Седна на земата и започна да пресмята колко чакра ще и отнеме да се изкачи. След около 15 мин. Ан си мислеше, че е готова. Този път не се затича, като се надяваше да успее да изкачи дървото.
/Офф. Нещо такова ?! =.= /
/Офф. Нещо такова ?! =.= /
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Момичето направи една крачка, след което кракът й се отдели от кората на дървото и тя се озова на земята отново.
Офф. ами ... гледай да не бързаш и пиши по - дълго и гледай малко по-добре ... също така да няма числа (300 минути медитира ... 20 минути концентрира ...) Ти си момиченцето и нейния разказвач ... а аз съм Съдбата ...
Офф. ами ... гледай да не бързаш и пиши по - дълго и гледай малко по-добре ... също така да няма числа (300 минути медитира ... 20 минути концентрира ...) Ти си момиченцето и нейния разказвач ... а аз съм Съдбата ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
//Офф. Нищо немога да направя както трябва.. //
Ан въздъхна, но не се предаде... Стана от земята, погледна на криво дървото и му каза:
- Еее да ти се невиди и на дървото...
След, което се концентрира максимално и реши да действа. Събра чакра в корема си. Започна да разпределя чакра в стапалата си и реши да започне.
Ан въздъхна, но не се предаде... Стана от земята, погледна на криво дървото и му каза:
- Еее да ти се невиди и на дървото...
След, което се концентрира максимално и реши да действа. Събра чакра в корема си. Започна да разпределя чакра в стапалата си и реши да започне.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
И ... момичето можеше да започне ... но дали чакрата която бе събрала щеше да й стигне?
Офф. пробвай по-дълго ... пробвай ... и не бързай ... ако искаш почни да пишеш . и ако неможеш спри ... после пак продължи и така ...
Офф. пробвай по-дълго ... пробвай ... и не бързай ... ако искаш почни да пишеш . и ако неможеш спри ... после пак продължи и така ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Мойто име е Такаши Юнума.Когато бях малък родителите ми ме зеха със тях на войната между селата и тогава те бяха обити пред мене, аз се криех във една полусрутена къща.Мечтата ми е да стана силен нинджа и да стана хокаге . Целта ми е събера група от силни шинобита които да ми помогнат атакуваме селото с което водхме война по рано когато бях дете.Обичам да тренирам,да хапвам рамен и да пия чай.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а потупа момчето по рамото, след което направо го прегърна:
- Разбирам те ... доста маници останаха сираци във войната ! - каза сенсей-а. - А ... сега ще ми разкажеш ли какво знаеш за Видовете Чакри ?
- Разбирам те ... доста маници останаха сираци във войната ! - каза сенсей-а. - А ... сега ще ми разкажеш ли какво знаеш за Видовете Чакри ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан разбра, че тази задача няма да е лесна.Както гледаше дървото тя си припомни как й бяха казвали за чакрата, разпределянето й и всичко останало. Припомни си също какви трудности бе преживяла, за да стигне до тук. Накрая Ан се осъзна и реши, че няма да се откаже толкова лесно и то само, заради това, че неможеше да изкачи едно дърво.Седна на земята и се замисли отново.Знаеше, че не трябва да се отказва толкова лесно. Тя искаше да отмъсти. Целта на живота й беше такава.Да стане велика нинджа и да отмъсти за семейството си. За семейството, което беше така жестоко убито, когато тя беше малка. За семейството на малката Ан, която нямаше рамо, на което да попраче. Така тя се реши. Ан стана от земята бавно. Каза си:
"Е, добре.Ако сега нестане просто усилията ми са били напразно. Още не съм започнала и ето. Още на първата тренировка нищо немога да направя." Ан започна да събира чакра. Отделечи се от дървото и се затича...
"Е, добре.Ако сега нестане просто усилията ми са били напразно. Още не съм започнала и ето. Още на първата тренировка нищо немога да направя." Ан започна да събира чакра. Отделечи се от дървото и се затича...
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Страница 5 от 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13