Тренировъчна Площадка 1
+4
Хитачи Ямато
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Коринмо Изаши
8 posters
:: Селата :: Около Ото :: Тренировъчните Полета
Страница 6 от 13
Страница 6 от 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 1
Сенсей-ката хърли два шурикена . Макар и мила и грижовна , в битка тя беше строга и безпощадна .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида видя шурикените и премина отново в нервен режим, нямаше време да мисли за раната си. Изгледа шурикените доста страшно като беше хванал катаната си и с последните си сили се опита да ги избие, като знаеше че няма да направи една и съща грешка два пъти.
Единият беше успешно избит , но другият не толкова . Леко перна старата рана , като я отвори още повече . Този път сенсей-ката хвърли три кунай-а .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида се насълзи от болка, бързо погледна кунайте казвайки си: няма да мога да ги избия всичките. Бързата му реакция не изоставаше реши да избегне кунайте този път, като се скри зад дървото кръвта му течеше и трябваше да направи нещо, скъса си част от дрехата и превърза раната като се опита да спре кръвта викайки: medic medic man down man down!!!
Докато се превързваше . Един кунай се заби за дървото от обратната страна . Чу се някакво съскане . " Тс-с-с ... "
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида погледна куная който беше се забил на около 5 сантимерта от ръката му, беше имитирал че е уцелен та сенсея да не учаква нападение. След като се превърза хвана катаната и взе куная който беше до него. Събра всичката си чакра налична и се показа като метна с всичка сила куная по сенсейката, скочи след него с катаната хваната с 2 ръце беше много надъхан беше решен да бутне сенсейката от дървото. Раната още го болеше но трябваше да търпи още малко. Само още малко мъмреше си Ишида...
В момента учителката тби куная от него чрез друг кунай.Тя го погледна като се намръщи.И в тоя момент момчето чу съскането отново като все едно се приближаваше.- " С-ссссс..
Коринмо Изаши- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1772
Точки от Коментари : 2881
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ~ Добрич ~
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида необърна много внимание на съскането, знаеше, че има нещо но незнаеше какво е, беше обърнал всичкото си внимание върху сенсейката и как да я повали, която беше на клона с шурикен в ръка. Стискайки катаната с две ръце Ишида рече: неможе да ме оплашиш с тези трикове, като замахна с катаната по сенсейката със страшна сила.
Офф. Не си мръднал никъде , защото ...
Миг след съскането взрив разчупи дървото и то падна . Ишида изхвърча на пет метра от експлозията на кунай-а с тег , а сега дървото падаше към него .
ПС: Моля не пиши веднага че си скочил като зайче щото си ранен ! това беше таг ... нали знаеш , че преди да гръмне се чува : Тссссссссссс ... БУУМ !
Миг след съскането взрив разчупи дървото и то падна . Ишида изхвърча на пет метра от експлозията на кунай-а с тег , а сега дървото падаше към него .
ПС: Моля не пиши веднага че си скочил като зайче щото си ранен ! това беше таг ... нали знаеш , че преди да гръмне се чува : Тссссссссссс ... БУУМ !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След експлозията Ишида отвори очи и видя, че катаната му не беше в ръката. Сигурно я беше изхвръкнала от взрива, а дървото падаше право към него. Трябва да се поместа, промърмори Соуджиро, като с последните си сили се опита да се помести като рече: сенсей малко почивка стига толкова тупаници много ми дойде. :555:
Офф. егати битката :broke:
Офф. егати битката :broke:
Сенсей-ката извади една кърпичка и започна да почиства катаната си .
- Момче , предаваш ли се?
" И това ми било нинджа ... "
- Момче , предаваш ли се?
" И това ми било нинджа ... "
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида моментално погледна за катаната си беше на метър от ръката му. Той без да се колебае допълзя до катаната си, хвана я с 2 ръце и я насочи към сенсейката.Все още на земята Ишида се надъха.
"Нападай рече тихичко Ишида като не беше останал с много сили." :333:
"Нападай рече тихичко Ишида като не беше останал с много сили." :333:
Сенсей-ката хвърли четири дълги игли намазани с отрова . Двете , съответно , бяха насочене към краката му , другите две към раменете му .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида събра всичката чакра която имаше и се концентрира колкото може повече, знаеше че ако го уцели игла ще е фатално. Затова се фокусира изцяло вържу иглите които летяха срещу него, без да се замисля той вдигна катаната в отбранителна позиция. Щеше да се пробва да избие иглите. неможеше да избегне иглите, защото беше ранен. Поглеждайки иглите той изрева като мечка срещу птичка: Шинеее !!!
- Браво момче,имаш потенциала,но..Каза Сенсейката като го погледна и се засили да го удари.Явно се беше втвърдила.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида погледна сенсейката и гръмна от ярост не се поколеба и за миг, като метна катаната си по сенсейката и изрева отново: Шинеееееееее !!!!
Катанта падна пред момчето , личеше си , че е все още слабо. Сенсей-ката се усмихна и изчезна от погледа на момчето. Тя се появи зад него и го боцна леко с кунай.
- Играта приключи !
Офф. Умението + 1 сила + 1 воля
- Играта приключи !
Офф. Умението + 1 сила + 1 воля
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Духаше вятър, беше студено и влажно времето.Там в далечината на тренировъчната площадка се виждаха сенсейката и Ишида който беше се облеганл на едно дърво и превързваше раните си. Сенсей може ли да ме научите, гххххх оххх ааа, на някоя силна техника, а и чакрта типът ми е светкавичен...... гххх....
, рече Ишида хапвайки нещо от земята
Ишида чезна................................
, рече Ишида хапвайки нещо от земята
Ишида чезна................................
Времето беше облачно и ветровито от далечината се зададе Ишида които се приближаваше към тренировъчната площадка с устремени крачки. След малко дойде позагледа се за сенсея, но неможа да го види. Извади си книгата която беше си купил и легна до езерото като започна да чете. Беше много итересно да прочете книгата която си беше купил. Заглавието на книгата е бойни схеми, значи ще уча бойни схеми и тактики рече си Соуджиро и още повече се заитересува от книгата която го привличаше като магнит. На корицата имаше едно момче което се беше скрило в един храст а пред храста беше хванал жертвата си. Доста интересно рече Ишида като отвори книгата и се зачете. Отначало в книгата пишеше за основните бойни схеми и как да ги прилагаме.Ишида още повече се овлече в книгата и се унесе в сладко четене.
След основните тактики в книгата се разказваше за момче на име Onosaka Michiyo което е билo много некадърна нинджа и за живота му преди да стане един изтински шиноби, За премеждията и случките му в живота след като срещa момиче на име Hasegawa Asuka. Соуджиро погледна в езерото нещо му беше направило впечатление, но отново се зачете като си рече: Това момче е от корицата което беше застанало в храстите, а жертвата му беше Asuka. какво ли е станало между тях рече си Ишида поглеждайки отново езерото. Отново нещо му беше направило впечатление, но той отново не обърна внимание.
Докато четеше книгата Соуджиро си мислеше: как една некадърна нинджа е можела да стане толкова добра и да прави такива умни тактики. След като се позамисли му стана още по-любопитно като нямаше търпение да я прочете до край, и да разбере какво точно става по натам....
След основните тактики в книгата се разказваше за момче на име Onosaka Michiyo което е билo много некадърна нинджа и за живота му преди да стане един изтински шиноби, За премеждията и случките му в живота след като срещa момиче на име Hasegawa Asuka. Соуджиро погледна в езерото нещо му беше направило впечатление, но отново се зачете като си рече: Това момче е от корицата което беше застанало в храстите, а жертвата му беше Asuka. какво ли е станало между тях рече си Ишида поглеждайки отново езерото. Отново нещо му беше направило впечатление, но той отново не обърна внимание.
Докато четеше книгата Соуджиро си мислеше: как една некадърна нинджа е можела да стане толкова добра и да прави такива умни тактики. След като се позамисли му стана още по-любопитно като нямаше търпение да я прочете до край, и да разбере какво точно става по натам....
Даре се появи на площадката като тичаше към сенсейката. Първото нещо, което направи беше да я прегърне.. Главата му потъна в дърдите и и той усети как сърцето и бие. След като я погледна момчето каза "Много се радвам да ви видя,Изона сенсей." Момчето продължи да седи в прегръдките и след като надигна глава и я погледна в очите каза "Обещавам че повече няма да ви оставя." Момчето се успокой и пусна сенсейката след което каза "Сега къде да довърша тренировката си със втора катана :) .. след няколко дни ще ви изненадам.. След като науча катаната имам желание да науча и други водни техники"
Даре мо Наи- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Ишида беше прочел около 8 страници а сенсейката погледна новодошлото момче изненадано.-А добре,ученико ти нямаш ли нещо за четене ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ишида продължи да чете мислейки за Onosakа и Asuka. Времето започваше да се разваля затова Ишида стана и се премести до едно високо дърво да не да завали и да го намокри Даре вече бееше тук и това пооспокои момчето. Последно го беше видял в болницата с рани по тялото. Ишида отново се зачете в книгата.... вече беше стигнал до премеждията на Onosaka и Asuka които били нинджи в Ото. За една мисия която променила живота им. По време на мисия как Onosaka неможел да защити Asuka и за това как се заклел, че ще отмъсти за нея дори да му костава живота. Обаче нещата въобще не били така както изглеждали Asuka била полу мъртва, Прибрана от велик нинджа от Коноха.
Onosaka започнал сериозно да тренира още на 14 години бил усъвършенставл велики джутсута, но бил все още недорасъл в тактиките, затова решил да изучи тактиките до съвършенство с помоща на новите му приятели. Чел много книги и се усъвършенствал до прецизнсност. Ишида продължаваше да чете докато нестигна до Глава: Ръкопашен бой, тактики и засади. В тази глава се уписваше всичките тактики и схеми за атака и защита. той продължи да чете като гледаше всяка станичка от тази глава до прецизност. Ишида вече почти беше уморен от четене погледна Даре който все
още се чудеше какво да прави, усмихна се и продължи да чете стискайки
книгата След като прочете главата се замисли значи така ставало никога нямаше да се сетя рече си Соуджиро кате се захвана да чете останалата част на историята за Onosaka и новите му приятели и как среща Asuka и за това как умира.....
офф. написах 2 текста дали съм я прочел хДД ?
Onosaka започнал сериозно да тренира още на 14 години бил усъвършенставл велики джутсута, но бил все още недорасъл в тактиките, затова решил да изучи тактиките до съвършенство с помоща на новите му приятели. Чел много книги и се усъвършенствал до прецизнсност. Ишида продължаваше да чете докато нестигна до Глава: Ръкопашен бой, тактики и засади. В тази глава се уписваше всичките тактики и схеми за атака и защита. той продължи да чете като гледаше всяка станичка от тази глава до прецизност. Ишида вече почти беше уморен от четене погледна Даре който все
още се чудеше какво да прави, усмихна се и продължи да чете стискайки
книгата След като прочете главата се замисли значи така ставало никога нямаше да се сетя рече си Соуджиро кате се захвана да чете останалата част на историята за Onosaka и новите му приятели и как среща Asuka и за това как умира.....
офф. написах 2 текста дали съм я прочел хДД ?
"Не.. До сега бях на мисия.. Не съм новодошъл...Сенсей. Добре ли сте??" След което момчето видя своя клонинг, които бягаше с двете катани...Даре ги взе и клонинга изчезна.. Даре се обърна отново към милата си сенсейка и попита "Къде да си продължа да тренирам техниката за катани.. До сега усвойх само техниката за една катана, а аз искам да науча да владея две. Даже имам и катани по поръчка.. Много се радвам да ви видя сенсей."
ПП: Явно някой друг ми е писал, но аз имам много повече от Ишида.. Сори просто си продължавам тренировките преди мисията..
ПП: Явно някой друг ми е писал, но аз имам много повече от Ишида.. Сори просто си продължавам тренировките преди мисията..
Даре мо Наи- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Сейжи се приближаваше към своите съотборници и своята сенсейка.
-Сенсей искам да говоря с вас.Докато бях на мисия забелязох някой неща,и имам няколко въпроса.
Възможно ли е в този тежък свят да има разберателство между всички нинджи.Също така сенсей в битка,ако някой ви нападне а вие го победите.....и,имате само две решения да го убиете или да го уставите жив.Ако ще го убивате защо?Ако ли не също искам да знам отговора.Задавам ви тея въпроси защото още от както бяхме на мисия ме мъчат,и търся отговор.Вие сте единственият човек който може да ми отговори защото все пак аз още нямам никакъв опит а вие имате голям.
-Сенсей искам да говоря с вас.Докато бях на мисия забелязох някой неща,и имам няколко въпроса.
Възможно ли е в този тежък свят да има разберателство между всички нинджи.Също така сенсей в битка,ако някой ви нападне а вие го победите.....и,имате само две решения да го убиете или да го уставите жив.Ако ще го убивате защо?Ако ли не също искам да знам отговора.Задавам ви тея въпроси защото още от както бяхме на мисия ме мъчат,и търся отговор.Вие сте единственият човек който може да ми отговори защото все пак аз още нямам никакъв опит а вие имате голям.
????- Гост
- Най доброто в случея е да го оставиш жив,но преди това му врътни един здрав тупаник.Каза сенсейката като се надъха и стистна юмруци.-Това е най добрият вариант понеже ще имат страх от теб и ще те мислят за силен,погледни другите варианти.Ако го убиеш,никой няма да разбере какъв и колко можеш,а естествено и причината ти трябва да е голяма.-Ако го оставиш жив,без да му правиш нищо.-Ще те мислят за страхливец.Така най добрият случай е да го пребиеш до смърт.Каза сенсейката като се усмихна.Гласът и беше топъл като очите и блестяха.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 6 от 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics