Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 1

+4
Хитачи Ямато
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Коринмо Изаши
8 posters

Страница 7 от 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Empty Re: Тренировъчна Площадка 1

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 2:49 pm

Сенсей ще ме научите ли на многобройни сенчести клонинги.Следващия път искам да ида на мисия или с някой по силен от мен който да е командващ или сам.Сенсей бихте ли дошла някой път с мен на мисия?

????
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 11, 2009 2:52 pm

"Сенсей.. аз какво да направя със тренирането на втора катана.. Къде да я тренирам.. На чучело или пак някое държо??" Попита Даре и се усмихна на сенсейката. Момчето все още не беше облякло тениска и белегът му беше на показ.. Не знаеше това дали ще хареса на сенсейката или ще я натъжи, но Даре имаше два белега от човек, които той напрази в червата си. Камо ли че желаеше смърта му Даре по-вече искаше да защитава близките си приятели.." Сенсей ако може ми кажете къде да тренирам,за да стана по-силен.."
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 358
Точки от Коментари : 548
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Left_bar_bleue6/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Empty_bar_bleue  (6/10)

Писане by Ишида Соуджиро Пет Дек 11, 2009 2:54 pm

Ишида все още гледаше снесея и чакаше отговор, искаше му се да тренира райтон чакрата си. След което затвори книгата и отиде до езерото, нещо му беше привлякло вниманието....
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Брой мнения : 288
Точки от Коментари : 323
Регнах се на : 03.12.2009
Възраст : 34
Град/Село : Някъде в Монтана (в момента)

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

http://sunonline.webzen.net/Default.aspx

Писане by Хитачи Ямато Пет Дек 11, 2009 3:02 pm

- Кашимо , техниката е голям левъл и не е за теб ! Даре , потренирай малко като сечеш чучела ... после ще си с мен ! Ишида ... имаш ли нещо в предвид ?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 3:04 pm

Сенсей със каква техника да се заема....вие кажете.

????
Гост

Писане by Ишида Соуджиро Пет Дек 11, 2009 3:06 pm

Може ли да ме научите на някоя райтон техника, рече Ишида като още чакаше отговор от сенсея? Например Райтон: Райку Горогоро Тама но Джутсу !

офф. гледам жабите :Д

Последната промяна е направена от Ишида Соуджиро на Пет Дек 11, 2009 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Пет Дек 11, 2009 5:09 pm

Офф. Моля те разкарай ги тия Английски имена ! ПОЛЗВАЙТЕ ЯПОНСКИТЕ !

Сенсей-а кимна . От пръстите му прехвръкнаха искри . Той направи няколко бързи сийл-а :
- Райтон: Райку Горогоро Тама но Джутсу ! - извика учителят , а от пръстите му изкочиха големи електрически топки , наподобяващи куршуми . Те поразиха няколко чучела . След допирът си с тях те се взривиха с радиус 50 сантиметра .
- Твой ред е !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 5:19 pm

Ами аз сенсей със каква техника да се заема?
Попита генина.

????
Гост

Писане by Ишида Соуджиро Пет Дек 11, 2009 5:29 pm

Започна да вали времето се разваляше Ишида беше близо до езерото и гледаше сенсейката как прави джутсуто. Доста е хубава покрай тези светкавици Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 494572 мислеше си той, като беше тръгнал към чучелата да се пробва, както му беше казала сенсейката.
Ишида застана пред чучалата, като рече много добре сенсей сега и аз да го направа така. Беше видял всичко което направи сенсейката. Тази техника беше от Ц ранк доста трудно се правеше мислеше си Ишида. Трбва да се концетрирам колкото мога повече, рече той като се опита да събере чакра и да се концентрира, за да може да извърши джутсуто. Чу се някакъв шум и гаргите излетяха от близките дървета, но това неможа да разконцентрира Ишида. той беше твурдо решен да направи джутсуто каквото и да му коства това. Продължавайки да се концентрира Ишида си представи чучелата, че са нинджи от Коноха. Така той си мислеше, че ще му е по лесно и, че по лесно щеше да се концентрира. мислейки само за джутсуто и как да го направи. След малко изрева
Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 252338 Райтон: Райку Горогоро Тама но Джутсу ! като направи нужните сийлове... Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 61786
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 11, 2009 5:51 pm

Даре започна със едно чучело, което се намираше в дясно от него.. Тои приемаше всяко чучело за противник и като се завартя разряза другото в лято. После се засили и заби меча си в едно точно срещу него. После го натисна за да премине меча от другата страна. Имаше няколко чучела и Даре обиколи всички като размяташе черната катана.. "Сенсей.. Как се справих"
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Left_bar_bleue6/10Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 Empty_bar_bleue  (6/10)

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 6:02 pm

Сенсейката се опита да бъде мултифукнционална, като искаше да отговори на всички зададени въпроси към нея.Първо тя прекара пръстите върху който имаше ръкавици през меката й, и дълга кестенява коса, затвори очи за момент като я премина с ръцете си и започна да отговаря :
-Кашимо, избери си техника от твоят ранк, и по твоята чакра...Даре, има още мнооого да се желае от теб.Продължавай, повторението е майка на знанието.. - Каза тя като преглътна и загледа опита на Ишида с техниката.Опитът естествено като за първи беше горе-долу добър, но неуспешен.Тя продължи да гледа към него, като не му продума нищо.Той трябваше да пробва отново с техниката.

????
Гост

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 6:08 pm

Сенсей мисля да науча Katon:housenka no jutsu.

????
Гост

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 6:10 pm

-Хъм...добре.. - Каза сенсейката като го попита : - Първо ми кажи какво знаеш за техниката, после да ти обясня къде си збъркал и да започваш.. - След което му се усмихна тип "welcome" xD

????
Гост

Писане by Ишида Соуджиро Пет Дек 11, 2009 6:12 pm

Ишида си пое дълбоко въздух погледна Даре които мяташе катаната наляво и на дясно без никаква концентрация. Ишида му се усмихна и рече Даре леко ще се нарежеш Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 451619 . След което отново погледна към чучалата, които все още бяха цели. Ишиида въздъхна от неуспешния опит и рече: Сега ще го направя по-прецизно.
Събра всичката си чакра която имаше и започна да се концентрира върху чучелата.
Нищо неможеше да му попречи да направи джутсуто този път. Ишида вече беше в пълната си концентрация, погледна чучелата и отнови си представи, че пред него са нинджи от коноха. Желанието му за убийство скочи драстично. Беше решен да унищожи чучелата. Изведнъж ревна Тренировъчна Площадка 1 - Page 7 367635 Райтон: Райку Горогоро Тама но Джутсу ! като направи нужните сийлове...
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 11, 2009 6:14 pm

Даре се усмихна и каза "Сенсей.. това беше само началото.. тъкмо загрявах." Даре тръгна към дървото където му беше багажчето..А там беше само катаната му... Той хвана бялата катана и се ухили до уши... Стисна я здраво и се обърна като видя.. имаше няколко чучела, но бяха достатъчно за тренировка. Той реши да опита нещо ново. Видя че две чучела са едно зад друго.. Полуголото момче се засили срещу тях като се движеше леко приведен напред. Стискаше бялата красива като него катана, но не можеше да се сравни с красотата на сенсейката му. Това ще е за сенсейката и да и докажа, че мога нещо.. Даре скочи и със силата, която беше събрал насочи острието на катаната към телата на чучелата. Даре направи опит и се почуства невероятно като разсече чучелата... Тва не не нищо две чучела.. Даре си направи нови чучела и нареди пет едно до друго... и Даре застана срещу тях. Представи си нещо.. Те бяха като неговият враг.. Имаха образат на САДАХИРО. Даре хвана двете катани и се засили срещу дървените човечета.. Скочи към тях и насочи острието към 'измислените копелета' и изкрещя "ШИНЕЕЕ"
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 6:20 pm

Сенсей тази техника е Ц ранк и се използва предимно от хора които използват огнен тип техники като мен.Тази техника е много упасна,защото когато бъде използвана към някой противник.....то към него се насочват не едно кълбо ами няколко.Но те не са големи кълба като Katon:Goukakyuu no jutsu.За тази огнена техника се правят общо 6 знака,този който я използва трябва да събере своята чакра в гърдите както Goukakyuu но има една малка подробност.Докато при Огненото кълбо тази техника трябва да бъде насочена към противника,не трябва да се изпускат учи от него.След като се събере чакра в гърдите трябва да бъде изпусната цялата.Мисля,че това преставлява техниката.
Каза с усмивка Сейжи.

????
Гост

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 6:25 pm

-Добре каза сенсейктана на Сейджи като каза - можеш да започваш с опитите..Докато Ишида напредваше бавно, но славно.Даре направи поредният си заблуден опит, с цел впечатляване на сенсейката.Може би трябваше да спре с опитите да я впечатли.Тя просто ги наблюдаваше какво вършат, като се прозря.

Офф. Ишида - Ако искаш съвети пиши Лс..Ще ти помогна до някъде с постовете ти, защото са доста бедни |нищо лично| :) .

????
Гост

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 11, 2009 6:28 pm

"Сенсей.. Кога ще започваме битката.. искам по-скоро да науча две катани :)" Даре се усмихна и каза "Само ако имате желание да ме научите.. ако не ще си режа дървета и ще чакам да имате свободно време.."
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 6:40 pm

-Давай! - Извика изненадващо момичето като от ръкъвиците й се показаха няколко игли.Явно тя боравеше с игли хО

????
Гост

Писане by Ишида Соуджиро Пет Дек 11, 2009 6:42 pm

Ишида реши да опита отново. Този път беше напълно спокоен беше се отпуснал и се опитваше да почуства чакрата си. Концентрирайки се, той се опита да извади всичката си светкавична чакра която можеше да събере. След известно време, той усети как светкавичната му чакра пръщолеви в коремът му, и напираше да излезе навън. След това започочна да усеща как я мести към ръцете си, вече в ръцете му чакрата която беше събрал искаше да излезе. Когато вече беше готов, Ишида мислейки си за най-големите си врагове изрече бавно думичките: -Raiton : Raikou Gorogoro Tama no Jutsu- като направи нужните сийлове.
Ишида Соуджиро
Ишида Соуджиро
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 11, 2009 6:55 pm

ПП : WTF игли.. преди беше катана и кунай сега игли.. Супер. Значи имаме супер яка сенсейка..

Даре беше кавалер, но стане ли въпрос за битка.. Той трябва да стане силен за да ги защити и да си отмъсти.. Момчето реши че битката няма да е на полето и тръгна към езерото, където тренираха чакра молда.. "Ще се бия тук" Каза момчето на средата на езерото.. но то дори още не беше извадило катаната си... Момчето се поклони като кавалер и каза "Давам първата атака на красивата дама.." После се изправи и зачака атаката...
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 7:08 pm

Сейжи се отдалечи от всички....искаше да бъде сам това му помагаше.Застана пред едно чучало....времето беше топло с лек ветрец който брулише косите на младият генин.Кашимо искаше да стане силен,защото не иска да е по слаб от своите съотборници и братя.
-Няма да се предам в тук все пак...не искам да гледам как приятелите ми се жертват и умират зареди мен.В последната мисия се издъних много....Даре беше този който си жертва живота за да ми помогне.Следващия път нещата ще се развият по друг начин....ако трябва ще търся сила от човека който най много мразя.
Сейжи се беше върнал в спомените си от последната мисия как заради него беше изложил Даре на упасност.Генинът трябваше да мине през оражейния магазин за да се подготви на пълно,а вместо това той се забрави за това,и ето ги последствията.Даре беше ранен в битка,а Сейжи беше на крачка от смърта.Както всеки човек момчето си мислише за странични неща не само за техниката която трябваше да научи.Като например младежът се чудеше как ще се здобие със сила която може да му помогне.Той знаеше,че това няма да е лесно...всичко иска много тренировки,нищо не идва на готово.Сейжи отчаено се чудеше какво да научи след това.
-Какво да науча след това....само с огнени техники няма да направя нищо....ще трябва да стана чунин за да мога да развия светкавичка чакра.С този тип чакра ще мога да направя много неща....първото което е ще науча kusanagi sword техниката,а след това може би тази техника която учи в момента Ишида.Но другото което....моята чакра се комбинира отличко с въздушната чакра.Все пак вятъра разгорява огъня,и ако някой мой противник използва такъв тип чакра(въздушен)ще е в моя полза.Но ако използва воден тип чакра с моят огън е свършено.Затова смятам следващият ми тип чакра да е светкавичен,защото огъня ми ще бъде перфекното оръжие срещу въздушни и земни техники,а светкавичният тип чакра ще бъде полезен срещу водният тип техники.Да точно така...но има много време докато стана чунин,ако въобще стана.Затова трябва да засиля моят чакра контрол...смятам следващата ми техника след Katon:Housenka no jutsu да е KageBunshin no jutsu.Все пак ако имах тази техника,и можех да я използвам в последната си мисия...то тогава нямаше да се развият по такъв нелеп начин нещата.
Не само това мъчеле генинът той...се чудеше дали би могло да промени съдбата на света...всички нинджи да не се бият по между си,а да се обединят в едно.Но това би могло да стане само в приказките.Все пак докато има нинджи като този който беше нападнал Сейжи и Даре няма да има мир в този свят.Както Джирая който имаше само едно нещо за което живееше.Той също търсеше мирът който така и неможа да намери.
-Аз не съм Джирая ще разбия проклятието което тегне светът....името ми е Кашимо Сейжи,също така се заклевам,че никога повече няма да изложа моят отбор на опасност.
Но внезапно в умът на момчето бликнаха спомени с неговите родители той се натажи и падна на земята.
-Защо моят живот стана такъв....защо аз трябваше да се променя...да търся отмъщение за смърта на своите родители.Моят живот се промени на пълно...докато бях малък всичко имах....но едно не ценях най много обичта на своите родители.След тяхната смърт аз трябваше да се променя да стана това което нейсках.Тренирах сам...много от тренировките ми бяха безполезни.Но в крайна сметка моята грешка няма да се повтори вече има хора важни за мен,за които живея които са ми в сърцето.
Дори и генинът да правише опити да се отърве от тези мисли...той неможеше,лека по лека се изправи погледна към небето там видя два облака.На тях бяха изобразени неговите родите които му казаха.
-Както очаквахме от сина си.
Тогава момчето се натажи още повече,защото дори и той да не го признава те му липсваха страшно много.Малкото момче изтри сълзите от очите си погледна своите съотборници които ги смяташе за братя но така и не им го призна.Макар,че и те се проваляха по някой път,не се предаваха,а точно обратното изправяха се бодро и продължаваха.Погледът на генинът се промени той започна да гледа сериозно.Момакът затвори очи като се върна в спомени кадето неговият идол Саске Учиха.Се учеше на техниката Katon:Goukakyuu no jutsu макар тази техника да я беша научил като малък Саске правеше няколко грешни.В първите му опити той не събираше достатъчно чакра в гърдите си,но след като неговият баща му каза,че имблемата на Учиха представлява ветрило което разпламтява оганя.Младият гений не се отказа и научи проклетата техника.Сейжи реши да направи същите неща,направи 6сте сийла като последният беше Тигър.С последният знак младежът насичи знака към чучалото моето смяташе да размаже.Започна да абсорбира чакра като я усещаше защото въздухът около него беше нажижен.След абсорбацията той насочи цялата си чакра в гърдите...някакво чувство го обхвана всякаш моментът е дошъл.Генинът вдиша огромно количество чакра след отвори очите си изпусна цялата чакра.
-Katon:Housenka no jutsu

????
Гост

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 7:26 pm

За начало опитът на Сейджи беше добър.Трябваше да яде още хляб естествено, се пак техниката не беше шега работа! Сенсейката както държеше игли, изведнъж метна два куная към момчето с доста добра скорост.Явно имаше и умение с кунай(винаги неочаквани ходове от нейна страна хД).Ишида беше близо до краят...или може би не? Трябваше да пробва още вежднъж, но този път светкавиците бяха по-добре оформени от друг път..

Офф.Ишида - един по-дълъг пост с описанието което ти дадох и те пускам.Даре, не знаех какво има сенсейкатата хД.Сейджи мнооого филъри, малко съдържание.По-добре малко по-кракто(около полувин страница на лърд, но описателно).Не винаги дългият пост е по-добър от по-къситят(поне при мен :) ).

????
Гост

Писане by Даре мо Наи Пет Дек 11, 2009 7:36 pm

Даре свикна със кунаите.. Най-вече с кунаите в рамото. Този път те летяха само към него.. Даре извади катаната на момета.. Щеше да се бие със черната метална катана, но няше да отблъсне кунаите. Той ще ги избегне и ще атакува.. Даре тръгна на ляво, но смени посоката и се засили на дясно. Надяваше се скороста да е достатъчна за да избегне кунайте и за това приклекна леко напред. После видя че един лети точно към него и набързо направи три сийла и направи един Мизу буншин но Джутсу, които да го предпази от него. Дано успее.. После тръгна право към сенсеиката и замахна със новата си катана. Точно преди това спря и каза "Никога няма да ви атакувам.. Ще спра катаната си на сънтиметри от вас, но няма да атакувам момиче, дори да е убиица на родителите ми.. На това ме научи Дядо." Даре застана прав срещу нея и каза "Атакувайте"
Даре мо Наи
Даре мо Наи
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Дек 11, 2009 7:43 pm

Макар,че Сейжи не успя той не се отказа вместо това се реши да продължи.Времето около него се промени здрав дъжд валеше.Тов време обичаше най много генинът.
-Добре явно не съм си изяснил нещо....явно чакра трябва е доста добре концентрирана ако неискам да се издъня.Както сенсей каза това не е шега работа.Време е да се отнеса по сериозно към работата си.Стига съм се отплесквал в странични неща.
Но за миг момчето погледна Даре който се биеше със тяхната учителка която беше като майка на Сейжи.Генинът реши да си припомни общо взето нещата свързани за чакрата.Все пак чакрата играе важна роля...ако иска да успее с техниката.
-Чакра това е сила която се използва от нинджите,тя се изявява в два вида.Духовна която в необходими ситоации отключва огромно количество чакра,но на голяма цена...смърт.И физическата енергия която представлява чакра от много тренировки...като тази на Даре.В момента той се бие срещо учителката им.Но също голяма роля играе чакра контролът....дори и да съм абсорбирал голямо количество чакра,като не съм се концентрирал...как искам да стане нещо.Нека да направя нов опит.
Генинът направи няколко бързи знака: Плъх,Тигър,Куче,Вол,Заек и отново Тигър.Последният знак го насочи към чучалото.Той започна да се концентрира като започна да насочва чакра в гърдите си.
-Какво e това чувство сякаш някаква топлина в гърдите ми...може би е време.
Генинът пое голямо количество чакра след което я изпусна като каза
-Katon:Housenka no jutsu

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 7 от 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Върнете се в началото

- Similar topics