Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 4

+5
Намара Конахи
Нао
Хитачи Ямато
Юджи Евънс
Коринмо Изаши
9 posters

Страница 7 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty Re: Тренировъчна Площадка 4

Писане by Сакамото Рика Вто Мар 23, 2010 10:11 pm

Рика се беше стъписала,като дърво
-Ъъъ Сенсей тази част със събличането задължителна ли е ?!-каза Сакамото,като направи идиотска усмивка ..
Сакамото Рика
Сакамото Рика
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Female Зодия : Везни
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Възраст : 29
Град/Село : София ...

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Върнете се в началото Go down

Писане by Хитачи Ямато Вто Мар 23, 2010 10:39 pm

- Събличането е много важно! Иначе няма да мога да излекувам всяко твое ранено място! А ти, Риу, ранена ли си? - попита сенсей-а без да откъсва очи от тялото на Сакамото Рика. Ръцете на мъжът обхождаха тялото на момичето. Събличаха я ... събличаха я нежно и внимателно. За един психясъл сенсей, той бе наистина нежен. Сложи ръката си на коремът й. От там започна да слиза надолу като смъкваше дрехите по пътя си.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Харада Риу Вто Мар 23, 2010 10:50 pm

Харада зяпаше. И зяпаше. Ииии ... Зяпаше! Имаше голямата възможност да глътне някоя мухица, която така невинно си лети и се наслаждава на чудесата на света.
- Вие перверзник!! Педофил!! ХЕНТАЙ!! - разкрещя се девойката, което не бе присъщо за нея. Нищо че беше егоистична, груба, алчна и с всички възможни лоши качества, не понасяше... неща подобни на случващото се.
- Сенсе~й! После ще си осъществите извратените мечти! Искам да ме научите на Чакра Молд. Докато ви търсех паднах от дърво след първите два-три скока~! - оплака се Риу на сенсея, а после добави - И не не съм ранена... За разлика от пиклата, която не може сама да се справи... - смъмри под нос чернокоската и зачака сенсеят да свърши с перверзните си действия и да й обърне повече внимание.
Харада Риу
Харада Риу
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Female Зодия : Скорпион
Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 32
Регнах се на : 08.03.2010
Град/Село : Село софия

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Сакамото Рика Вто Мар 23, 2010 11:13 pm

-Пикла ли каза аз да рева за Чакра Молд,като малко дете ?! - каза Сакамото,като моменталически си изправи от тревата леко разголена (XD).
Сакамото Рика
Сакамото Рика
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Female Зодия : Везни
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Град/Село : София ...

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Харада Риу Пет Мар 26, 2010 7:03 pm

Харада изпъшка, после пое дълбоко въздух, за да се спре да не оскубе досадната кокошка, която й се правеше на много висша, а преди моменти се бе драла като бебе, ревейки за помощ. Щом се поуспокои, Риу се завъртя, като черните й опашки последваха движенията й. Когато косата падна на раменете й, Риу гледаше другото момиче право в очите.
- Слушай пикло, чието име незнам и не ми е притрябвало да знам! - каза тя, с заплашителен тон - Аз не рева за Чакра Молд, защото всеки нинджа - тоест не ти - знае, че за да можеш да научиш нови и силни техники ти трябва добър чакра контрол, а не да тръгнеш да разпръскваш
чакра на къде ли не. Другото, което е - За разлика от теб, аз нямаше да рева и да се дера за помощ, а щях да помисля как да се измъкна от вълците. Както сама видя ти трябваше чакра, за да се развъжреш. Е не, че ти нещо направи, имайки предвид, че аз вършех всичко но това не е важно. Сега не е моментът да ти развалям детските мечти, че ставаш за нещо или, че от загубен случай като теб, ще стане свястна нинджа. - Харада направи жест с ръка, завъртя пръст на няколко пъти и най-накрая посочи гората , където преди малко се бе разиграла случката с вълците. - Точно сега е момента да осъзнаеш, че е по-добре да си седиш вкъщи, защото се мислиш за много работа, но пък всъщност дори не успя да използваш трите основни техники и да се измъкнеш от вълците. Пък как бе попаднала в този капан и до края на живота си ще се чудя. - чернокоската отново спря, отметна едната си опашка назад, махна няколко кичурчето от лицето си, обърса челото си с обратното на дланта, защото се бе изморила от неприсъщото за нея много говерене и продължи, задъхвайки се. - Сега спри да мрънкаш, че не си добре, защото истинските нинджи не правят така. Истинските нинджи отиват да се лекуват, само когато положението е трагично или преди наистина важна мисия. Ти имаш две драскотини от едно малко по-здраво стегнато въже и надаваш вой до небесата. Е нинджите не са така. Сега вземи се облечи, че ще си повърна обяда при гледката. - След като свърши да 'храни' момичето, което за жалост бе новата й съотборничка, Риу направи погнусена физиономия, заради разголеното й тяло, а после се обърна към сенсея:
- Сенсей, мисля че има по-хубава стока от нея, така че моля ви после ще задоволявате сексуалния си живот. Сега ме научете на Чакра молд, защото искам да уча силни техники, да ходя на мисии и даже чух, че има Чуунински изпит. Знам, че не съм готова и не искам да участвам, но искам в бъдеще да предизвикам някой от тези, които са успели да преминат изпита. - Завърши оточанката с гордо изражение и забравяйки за съществуването на Сакамото, тя зачака сенсея да й каже какво да направи.
Харада Риу
Харада Риу
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Female Зодия : Скорпион
Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 32
Регнах се на : 08.03.2010
Град/Село : Село софия

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Ши Амане Пет Мар 26, 2010 7:29 pm

Полуголото момиче се опита да се изправи, но
силите и бяха недостатъчни за това движение. Тя продължи да си лежи на
земята в ръцете на доктора. Сенсеят излекува внимателно всяка една
рана. Той обходи цялтото тяло на момичето после се изправи и ...
веднага изчезна вниманието в него. Той не беше внимателния и мил, човек
който се притесняваше за ученичката си. Той и посочи дрехите и и каза:
-Облечи се, че ша настинеш. - после погледна Риу и попита със злобен глас:
-Ти искаш ли да ти напрая преглед или ше почваш с опити за чакра молд.
Виж тва голямо дърво. Десет крачки на него и първата част от
тренировката е готова!!
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 32
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue2/10Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (2/10)
Възраст:
Фракция:

http://www.impulse.bg/jiktaker

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 7 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: