Тренировъчна Площадка 4
+5
Намара Конахи
Нао
Хитачи Ямато
Юджи Евънс
Коринмо Изаши
9 posters
:: Селата :: Около Ото :: Тренировъчните Полета
Страница 7 от 7
Страница 7 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Тренировъчна Площадка 4
Рика се беше стъписала,като дърво
-Ъъъ Сенсей тази част със събличането задължителна ли е ?!-каза Сакамото,като направи идиотска усмивка ..
-Ъъъ Сенсей тази част със събличането задължителна ли е ?!-каза Сакамото,като направи идиотска усмивка ..
Сакамото Рика- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Възраст : 29
Град/Село : София ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Събличането е много важно! Иначе няма да мога да излекувам всяко твое ранено място! А ти, Риу, ранена ли си? - попита сенсей-а без да откъсва очи от тялото на Сакамото Рика. Ръцете на мъжът обхождаха тялото на момичето. Събличаха я ... събличаха я нежно и внимателно. За един психясъл сенсей, той бе наистина нежен. Сложи ръката си на коремът й. От там започна да слиза надолу като смъкваше дрехите по пътя си.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Харада зяпаше. И зяпаше. Ииии ... Зяпаше! Имаше голямата възможност да глътне някоя мухица, която така невинно си лети и се наслаждава на чудесата на света.
- Вие перверзник!! Педофил!! ХЕНТАЙ!! - разкрещя се девойката, което не бе присъщо за нея. Нищо че беше егоистична, груба, алчна и с всички възможни лоши качества, не понасяше... неща подобни на случващото се.
- Сенсе~й! После ще си осъществите извратените мечти! Искам да ме научите на Чакра Молд. Докато ви търсех паднах от дърво след първите два-три скока~! - оплака се Риу на сенсея, а после добави - И не не съм ранена... За разлика от пиклата, която не може сама да се справи... - смъмри под нос чернокоската и зачака сенсеят да свърши с перверзните си действия и да й обърне повече внимание.
- Вие перверзник!! Педофил!! ХЕНТАЙ!! - разкрещя се девойката, което не бе присъщо за нея. Нищо че беше егоистична, груба, алчна и с всички възможни лоши качества, не понасяше... неща подобни на случващото се.
- Сенсе~й! После ще си осъществите извратените мечти! Искам да ме научите на Чакра Молд. Докато ви търсех паднах от дърво след първите два-три скока~! - оплака се Риу на сенсея, а после добави - И не не съм ранена... За разлика от пиклата, която не може сама да се справи... - смъмри под нос чернокоската и зачака сенсеят да свърши с перверзните си действия и да й обърне повече внимание.
Харада Риу- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 32
Регнах се на : 08.03.2010
Град/Село : Село софия
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Пикла ли каза аз да рева за Чакра Молд,като малко дете ?! - каза Сакамото,като моменталически си изправи от тревата леко разголена (XD).
Сакамото Рика- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Град/Село : София ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Харада изпъшка, после пое дълбоко въздух, за да се спре да не оскубе досадната кокошка, която й се правеше на много висша, а преди моменти се бе драла като бебе, ревейки за помощ. Щом се поуспокои, Риу се завъртя, като черните й опашки последваха движенията й. Когато косата падна на раменете й, Риу гледаше другото момиче право в очите.
- Слушай пикло, чието име незнам и не ми е притрябвало да знам! - каза тя, с заплашителен тон - Аз не рева за Чакра Молд, защото всеки нинджа - тоест не ти - знае, че за да можеш да научиш нови и силни техники ти трябва добър чакра контрол, а не да тръгнеш да разпръскваш
чакра на къде ли не. Другото, което е - За разлика от теб, аз нямаше да рева и да се дера за помощ, а щях да помисля как да се измъкна от вълците. Както сама видя ти трябваше чакра, за да се развъжреш. Е не, че ти нещо направи, имайки предвид, че аз вършех всичко но това не е важно. Сега не е моментът да ти развалям детските мечти, че ставаш за нещо или, че от загубен случай като теб, ще стане свястна нинджа. - Харада направи жест с ръка, завъртя пръст на няколко пъти и най-накрая посочи гората , където преди малко се бе разиграла случката с вълците. - Точно сега е момента да осъзнаеш, че е по-добре да си седиш вкъщи, защото се мислиш за много работа, но пък всъщност дори не успя да използваш трите основни техники и да се измъкнеш от вълците. Пък как бе попаднала в този капан и до края на живота си ще се чудя. - чернокоската отново спря, отметна едната си опашка назад, махна няколко кичурчето от лицето си, обърса челото си с обратното на дланта, защото се бе изморила от неприсъщото за нея много говерене и продължи, задъхвайки се. - Сега спри да мрънкаш, че не си добре, защото истинските нинджи не правят така. Истинските нинджи отиват да се лекуват, само когато положението е трагично или преди наистина важна мисия. Ти имаш две драскотини от едно малко по-здраво стегнато въже и надаваш вой до небесата. Е нинджите не са така. Сега вземи се облечи, че ще си повърна обяда при гледката. - След като свърши да 'храни' момичето, което за жалост бе новата й съотборничка, Риу направи погнусена физиономия, заради разголеното й тяло, а после се обърна към сенсея:
- Сенсей, мисля че има по-хубава стока от нея, така че моля ви после ще задоволявате сексуалния си живот. Сега ме научете на Чакра молд, защото искам да уча силни техники, да ходя на мисии и даже чух, че има Чуунински изпит. Знам, че не съм готова и не искам да участвам, но искам в бъдеще да предизвикам някой от тези, които са успели да преминат изпита. - Завърши оточанката с гордо изражение и забравяйки за съществуването на Сакамото, тя зачака сенсея да й каже какво да направи.
- Слушай пикло, чието име незнам и не ми е притрябвало да знам! - каза тя, с заплашителен тон - Аз не рева за Чакра Молд, защото всеки нинджа - тоест не ти - знае, че за да можеш да научиш нови и силни техники ти трябва добър чакра контрол, а не да тръгнеш да разпръскваш
чакра на къде ли не. Другото, което е - За разлика от теб, аз нямаше да рева и да се дера за помощ, а щях да помисля как да се измъкна от вълците. Както сама видя ти трябваше чакра, за да се развъжреш. Е не, че ти нещо направи, имайки предвид, че аз вършех всичко но това не е важно. Сега не е моментът да ти развалям детските мечти, че ставаш за нещо или, че от загубен случай като теб, ще стане свястна нинджа. - Харада направи жест с ръка, завъртя пръст на няколко пъти и най-накрая посочи гората , където преди малко се бе разиграла случката с вълците. - Точно сега е момента да осъзнаеш, че е по-добре да си седиш вкъщи, защото се мислиш за много работа, но пък всъщност дори не успя да използваш трите основни техники и да се измъкнеш от вълците. Пък как бе попаднала в този капан и до края на живота си ще се чудя. - чернокоската отново спря, отметна едната си опашка назад, махна няколко кичурчето от лицето си, обърса челото си с обратното на дланта, защото се бе изморила от неприсъщото за нея много говерене и продължи, задъхвайки се. - Сега спри да мрънкаш, че не си добре, защото истинските нинджи не правят така. Истинските нинджи отиват да се лекуват, само когато положението е трагично или преди наистина важна мисия. Ти имаш две драскотини от едно малко по-здраво стегнато въже и надаваш вой до небесата. Е нинджите не са така. Сега вземи се облечи, че ще си повърна обяда при гледката. - След като свърши да 'храни' момичето, което за жалост бе новата й съотборничка, Риу направи погнусена физиономия, заради разголеното й тяло, а после се обърна към сенсея:
- Сенсей, мисля че има по-хубава стока от нея, така че моля ви после ще задоволявате сексуалния си живот. Сега ме научете на Чакра молд, защото искам да уча силни техники, да ходя на мисии и даже чух, че има Чуунински изпит. Знам, че не съм готова и не искам да участвам, но искам в бъдеще да предизвикам някой от тези, които са успели да преминат изпита. - Завърши оточанката с гордо изражение и забравяйки за съществуването на Сакамото, тя зачака сенсея да й каже какво да направи.
Харада Риу- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 32
Регнах се на : 08.03.2010
Град/Село : Село софия
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Полуголото момиче се опита да се изправи, но
силите и бяха недостатъчни за това движение. Тя продължи да си лежи на
земята в ръцете на доктора. Сенсеят излекува внимателно всяка една
рана. Той обходи цялтото тяло на момичето после се изправи и ...
веднага изчезна вниманието в него. Той не беше внимателния и мил, човек
който се притесняваше за ученичката си. Той и посочи дрехите и и каза:
-Облечи се, че ша настинеш. - после погледна Риу и попита със злобен глас:
-Ти искаш ли да ти напрая преглед или ше почваш с опити за чакра молд.
Виж тва голямо дърво. Десет крачки на него и първата част от
тренировката е готова!!
силите и бяха недостатъчни за това движение. Тя продължи да си лежи на
земята в ръцете на доктора. Сенсеят излекува внимателно всяка една
рана. Той обходи цялтото тяло на момичето после се изправи и ...
веднага изчезна вниманието в него. Той не беше внимателния и мил, човек
който се притесняваше за ученичката си. Той и посочи дрехите и и каза:
-Облечи се, че ша настинеш. - после погледна Риу и попита със злобен глас:
-Ти искаш ли да ти напрая преглед или ше почваш с опити за чакра молд.
Виж тва голямо дърво. Десет крачки на него и първата част от
тренировката е готова!!
Страница 7 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Тренировъчна площадка 1
» Тренировъчна площадка 2
» Тренировъчна Площадка 1
» Тренировъчна Площадка 2
» Тренировъчна площадка 2
» Тренировъчна Площадка 1