Тренировъчна площадка 2
+6
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Став
Закия
Фуджисала Ичиро
10 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 5 от 7
Страница 5 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Тренировъчна площадка 2
ОФф.предполагам, няма да е проблем, да копна от отгоре ? хД
Генинът вече знаеше каква е техниката.. Той щеше да успее, защото имаше силна воля, въпреки как стоеше и гледаше как кланът му беше избит. Той ще отмъсти и ще възстанови своят клан.Хиро е едно спокойно и мило момче, но ще стане силният и яростен човек независимо какво ще му коства или колко време ще му коства. Той знаеше, че тази тренировка ще е тежка за това реши, че трябва да успее. Момчето беше готово на всичко за свойте приятели и роднини, но в момента си нямаше никого. Той стоеше и гледаше сенсея който беше човек който бързо се разпалва. Момчето просто го загледа и се зачуди 'Дали този човек ще ме приеме като ученик и ще ми помогне с тренировките или сам трябва да извървя пътя до мечтата си. Та аз дори не знам как се казва.. Не съм му казвал нищо за мен.. Чудя се да го питам ли? Неее... Ако иска той сам ще ме попита.. Такаа.. Сега... нека си преговоря техниката.. Ще се засиля и ще направя атака с крак, след което ще последва атака със същия крак, но трябва да направя триста и шестдесет градусово завъртане. Продължавам със силни удари с юмруци и един с който да го изтрелям на горе. Отласквам се от земята и завъртам тялото си като влизам с атака с глава в корема.. и за край трябва да се завъртя и да го забия с крак в земята.. Това ще ми хареса..' След малко момчето погледна това чучело и каза "You shall DIE" след което се засили към него с бързи крачки.. Като го наближи момчето отскочи от земята и влезе в лицето на "противника" със изпънат десен крак.. докато беше във въздухът Хиро използва дясната и лявата си ръка като едновременно ги завъртя в противоположни посоки Дясната назад, а лявата напред от тялото си и направи едно завъртане, което завърши отново със крак в главата на чучелото. Току-що новият ученик-генин на тази площадка (хД) се приземи на земята и започна да удря чучелото със стегнати юмруци: десен, ляв, десен, ляв, десен, ляв, десен , ляв ,десен, ляв, десен, ляв ....... ДЕСЕН ъперкът в стомаха и чучелото полетя във въздуха. Коленете на момчето се свиха и той отскочи във въздуха като при отскока се завъртя с помоща на краката си, а по време на полета използва ръцете си отново и пак дясната назад, а лявата напред и изпълчи главата си като я насочи към противника и очакваше сблъсака.. След като и главата му удари дървения човек Хиро вече се намираше със няколко сантиметра над противника.. и двамата бяха във въздуха. Момчето погледна своят враг и използва двете си ръце и главата да направи предно салто във въздуха, като едновременно наклони главата си и метна дясната и лявата ръка напред. Десният му крак отново беше изпънат и той изкрещя "Konoha Burning Sky" след което кракът се заби в чучелото и то полетя с много голяма скорост към земята...
Генинът вече знаеше каква е техниката.. Той щеше да успее, защото имаше силна воля, въпреки как стоеше и гледаше как кланът му беше избит. Той ще отмъсти и ще възстанови своят клан.Хиро е едно спокойно и мило момче, но ще стане силният и яростен човек независимо какво ще му коства или колко време ще му коства. Той знаеше, че тази тренировка ще е тежка за това реши, че трябва да успее. Момчето беше готово на всичко за свойте приятели и роднини, но в момента си нямаше никого. Той стоеше и гледаше сенсея който беше човек който бързо се разпалва. Момчето просто го загледа и се зачуди 'Дали този човек ще ме приеме като ученик и ще ми помогне с тренировките или сам трябва да извървя пътя до мечтата си. Та аз дори не знам как се казва.. Не съм му казвал нищо за мен.. Чудя се да го питам ли? Неее... Ако иска той сам ще ме попита.. Такаа.. Сега... нека си преговоря техниката.. Ще се засиля и ще направя атака с крак, след което ще последва атака със същия крак, но трябва да направя триста и шестдесет градусово завъртане. Продължавам със силни удари с юмруци и един с който да го изтрелям на горе. Отласквам се от земята и завъртам тялото си като влизам с атака с глава в корема.. и за край трябва да се завъртя и да го забия с крак в земята.. Това ще ми хареса..' След малко момчето погледна това чучело и каза "You shall DIE" след което се засили към него с бързи крачки.. Като го наближи момчето отскочи от земята и влезе в лицето на "противника" със изпънат десен крак.. докато беше във въздухът Хиро използва дясната и лявата си ръка като едновременно ги завъртя в противоположни посоки Дясната назад, а лявата напред от тялото си и направи едно завъртане, което завърши отново със крак в главата на чучелото. Току-що новият ученик-генин на тази площадка (хД) се приземи на земята и започна да удря чучелото със стегнати юмруци: десен, ляв, десен, ляв, десен, ляв, десен , ляв ,десен, ляв, десен, ляв ....... ДЕСЕН ъперкът в стомаха и чучелото полетя във въздуха. Коленете на момчето се свиха и той отскочи във въздуха като при отскока се завъртя с помоща на краката си, а по време на полета използва ръцете си отново и пак дясната назад, а лявата напред и изпълчи главата си като я насочи към противника и очакваше сблъсака.. След като и главата му удари дървения човек Хиро вече се намираше със няколко сантиметра над противника.. и двамата бяха във въздуха. Момчето погледна своят враг и използва двете си ръце и главата да направи предно салто във въздуха, като едновременно наклони главата си и метна дясната и лявата ръка напред. Десният му крак отново беше изпънат и той изкрещя "Konoha Burning Sky" след което кракът се заби в чучелото и то полетя с много голяма скорост към земята...
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Момчето направи доста добър първи опит. Само дето във въздуха нещо се объркаха нещата...трябваше да пробва отново.
????- Гост
Момчето не успя от първия път... Той се отдалечи леко от чучелото и започна да размята ръце... *СУП..СУП..СУП..СУП*/хДДДД/ узвочаваше си момчето докато протягаше ръце... После се обърна и заподскача наляво надясно. След малко Хиро отпусна ръцете си и с думите "МОЙ СИ" се засили към чучелото. Той стоеше право на една стойка и от лекия ветрец едвам се поклащаше. Момчето се приближи достатъчно до чучелото и като стегна мускулите на краката си, отскочи към чучелото. Засили десният си крак и го заби в "противника"... След това, още докато беше във въздуха се завъртя на дясно, като използва рязко издърпване на ръцете.. Дясната зад гърба, а лявата пред тялото и тялото му се завъртя и отново същият крак се заби в чучелото, но този път от другата страна. Момчето падна на земята, като запази равновесие като приклекна. После сви здраво юмруците си и започна да ги забива в чучелото. То леко започна да се отделя от стойката си а генинът набиваше Десен след Ляв и пак Десен ... След което сви десният си юмрук и със всичка сила удари чучелото на горе като се изправи. Дървения човек се отлепи от земята и Хиро го последва като си сви краката и използва количество чакра за да увеличи отласакът от земята. Момчето се изтреля на горе и се завътря, като освен че използва краката си в начакото той отпусна и ръцете си за да засили въртежът си. Главата на момчето се заби в чучелото и отново се намираше над него. Той използва тялото си и ръцете си зада направи предно салто и като изпъна десният си крак, момчето използва главата си, като я дръпна назад заедно с ръцете и ги изпрати рязко напред. Салтото се получи и остана последният сблъсък. Изпънатия десен крак и чучелото, което изяде ритника и се заби в земята..
Офф.СУП, СУП, СУП ХДД
Офф.СУП, СУП, СУП ХДД
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Момчето не успя да направи всички удари защото бяха страшно
много. Трябваше да пробва отново.
много. Трябваше да пробва отново.
????- Гост
-Ксаа..защо не се получава ?!Явно трябва да си преговоря отново!! - помисли си момчето. "-Значии..Първо се затичвам към чучелото или противника!След това го изритвам, най-добре в слабините, защото там най-много боли при мъжете.След това правя завъртащ се ритник, а под това трябва да се завъртя и да го ритна в гърба (това разбирам под завъртащ се ритник хД).Следващата стъпка е, да му нанасям силни удари с ръжете в корема, а с последния трябва да бъде най-силен, за да го запрати в небето.Скачам, като се завъртам и докато стигна до височината на опонента и му забивам удар с глава право в корема,но ако не мога да се отласна, ще трябва да приложа чакра в краката си, а за край "подарявам" му силен и мощен ритник в главата, който да го запрати на земята, където му е мястото.Хехе, този път ще успея, със сигурност!!* - след преговарянето момчето си представи какво се случи.Той тръгна с всичка сила към опонента си, с вик, след това го ритна, завъртя се и отново го ритна, като опонента изхвърча и се заби в един камък.След това отново се затича към противника, като вече започна да нанася щети с юмруци и като за краен удар, го запрати във въздуха.Скочи и се завъртя когато НЕ беше на земята, удари го с корем, а противника изплю кръв.(хД)После се "покатери" над момчето и го ритна с най-силния и мощен удар с крак който има.Опонента на Хиро падна на земята, целия в кръв.Момчето си го представи в триизмерен вариант хД.Е, това беше само фантазия, сега почваше трудното.Момчето отвори очи и се пренесе в реалността.Беше готов и самоуверен.Усмихна се и тръгна, тичайки към чучелото, ритна го веднъж, завъртя се и го ритна отново в гърба.(ПП, знам, съжелявам..)След това опита да нанася колкото се може удари с ръцете, но не много силни, за да не го заболят, след това за краен удар, сви лявата си ръка и се опита да го запрати в небето.След това приклекна, затвори очи, направи сийл и прехвърли чакрата си в краката си, за по-добро отласкване от земята, отвори очи и скочи колкото се може по-добре, като се опита да се завърти.Докато "летеше" към чучелото, се опита да го удари с главата си в корема.После се покатери по чучелото и го удари в главата с най-мощния си ритник, като се опита да остане сатабилен, за да не падне по глава, или по гръб.Сега оставаше сенсея да каже, дали се е справил.
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Момчето направи най-добрият си опит до сега. Може би още един такъв и техниката щеше да бъде научена?
????- Гост
-Почти съм готов.Но май няма да мога да направя такъв опит отново.Вече съм изморен, но няма да се предам.Даже ще измисля нещо ново, но за новата идея, ще трябва да съм доста, по-бърз, от опонента ми.Ще се затичам към него, но не право, а зиг-загово, за да го объркам и да бъде по-ефективно.Хехехе, ще бъде прелестно, но трябва да побързам, защото човекът с катаната и с ръкавицата, ме чака.Явно вече няма нужда да си припомням нещата, след като го правих толкова пъти! Всичко е като преди, само едно ново нещо.Зиг-загово тичане. - след токова размисляване, момчето се успокои, затвори очи и започна да медитира и концентрира.ИЗхвърли всички мисли от ума си и все едно вече не беше тук.Не беше на тази площадка.Не беше на този свят.Хиро беше на седмото небе (хДД)).След 5 минути концентрация и медитазия, момчето беше успокоено, върна се на този свят.Отвори очи и се усмиха.Явно беше доволен, въпреки че не беше направил комбото, но нямаше защо да се ядосва.Рано или късно, щеше да го направи.Генинът разтегна краката си, ръцете и кръста.Издиша, погледна чучелото и се затича към него на зиг-заг.(малко не ясно, но ме разбрахте.)Ритна го един път, завъртя се, ритна го отнов, като очакваше чучелото да изхвърчи надалеч.Тръгна към чучелото със серий от удари с юмруци в гърдите и корема на чучелото, който беше неговият опонент.След това беше последния най-силен удар в корема, като го издигна във въздуха.После Хиро затвори очи, концетрира се, предаде чакрата на ходилата си и отскочи, като се въртеше като пумпал.Удари го с глава в дървения корем на чучелото, покатери се по ръцете му и заби мощния ритник на хлапет-генин.
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-Сега ще поработя над Чакра Молд.Ще трявбва да се "лепна" за дървото Не с лепило предполагам, защото нямам в мен. - След секунда Хиро осмисли думите си.. - Ааа, да да ясно. Схванах. Добре тогава, нека да се катерим.Той се отдалечи малко и погледна едно близко дърво. Отиде до него и го побутна с пръст като леко изпусна чакра през него. Изглежда дървото беше старо и надеждно, нямаше изглед да падне скоро, е освен ако не се случеше някои без да иска да му навреди.Генинът се засмя злобно и се отдалечи на около 3 метра от него и затвори очи. Нямаше да е лесно да се изкатери по дървото. За момент си представи как пада и си натъртва дупето, от което за момент наистина я заболя. Това е то да имаш развинтена фантазия.Реши да не се разсейва повече ами да вземе най-сетне да се размърда малко, в противен случай нямаше да свърши скоро.Той започна да се концентрира събирайки чакра от тялото си и насочвайки я към ходилата си, както преди малко за комбото. Усети как започнаха да се затоплят и погледна потокът, които се завухряше. Тук не беше толкова лесно, колкото когато учеше техники в Академията.. Докато там след събраното количество то се освобождаваше изведнъж, тук Хиро трябваше да се опита да го задържи колкото се може повече. Когато реши, че е събрал достатъчно, момчето се опита да го задържи. На моменти усети как се изплъзваше, все едно беше вода. Измина около минута, когато най-накрая черно-бялокосият (хДД) се почувства готов и реши да опита да се пробва. Знаеше, че след малко ще падне от него, но се надяваше поне да не боли много. Момчето се засили към дървото,викайки и мислейки си, докъде ще стигне, но преди да тръгне си помисли как ще прекоси дървото и после водата.Това умение никак не беше лесно.Или поне за него.Когато стигна до дървото, той скочи и "постави" крака си на кората на дървото, опитвайки се да потръгне по дървото.
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Момчето нищо не успя да направи. Почти нищо. Изглежда за да подобри чакра молда си, първо трябваше да попита сенсея какво да направи. Ами сенсея къде беше? Изглежда беше задрямал под някое дърво.
????- Гост
-Ахх, не стана!КСаа, сега и главата ме боли.Ужас!!Хей, сенсей, какво да правя ?!
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Сенсея не се яви пред погледа на Хиро. Дали пък не беше в изтрезвителното? ХД
????- Гост
Хиро реши, да не буди сенсея, а да изпробва новото си комбо върху него хД.Тръгна тихо към него, като започна комбото "лийф бърнинг скай"..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-Ах вие, старо куче!!Добри рефлекси имате, сенсей!Мога ли да науча Мизураппа, а след това Чакра Молд ?
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
-Еех, щом казвате...че е нужно.. - намуси се Хиро..(подобно на товеа >.<
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Хиро отиде при дървото , което бе забелязал , за да преосмисли всичко и за да е малко на сянка, беше напекло слънце . Поогледа го оттук оттам и си каза , че явно ще трябва да се покатери . Нямаше особенно голям избор . Пое си дълбоко дъх и тръгна да се засилва от много далеч . После се осети , че разстоянието е прекалено голямо и реши да се приближи малко . Малкият шиноби беше на разтояние не по – малко от три метра . Той започна да фокусира чакра . Знаеше за “вените” по които вървеше чакра и знаеше че
те са разпрострени из цялото тяло . Знаеше и за източника , а също така
много възхищаваше на Наруто , защото той имаше два източника на чакра .
Един нормален като на обикновен шиноби и втори далеч зад границите на
деветоопашатата лисица . Но той още не е способен да използва и деветте
опашки на лисицата . Достигнал е до ниво четири където може да ползва
до четири . Колкото повече опашки толкова по-силен става . Тогава се
сети , че възхищението няма да му помогне особенно . Генинът си имаше
само един източник на чакра и той си беше съвсем обикновен – като на
другите . За това трябваше да борави умело с него . Колкото и да му се
искаше да е като Наруто , неможеше . Деветоопашатата лисица е само една
. Сега момчето седеше пред дървото скръстило с ръце знака тигър и
фокусирайки чакра . Трябваше да я изпрати във “вените” на краката си ,
по-точно на стъпалата си , така че да може тя да образува нещо като
“вакум” с дървото и да стъпи и да ходи по него сякаш ходи по земята .
Слънцето сега беше напекло на половина младия генин . Дървото му пазеше
сянка но само на дясната част от тялото . Малкият шиноби се чувстваше
много странно напечен от ляво и хладно от дясно . Това малко му пречеше
с концентрацията , но ако успееше да се вглъби в себе си нищо не можеше
да го разсее . Почувста се достатъчно концентриран и уверен във
възможностите си и се засили към дървото . Няколко крачки и щеше да
разбере дали е успял да се справи поне малко с техниката . Стъпи с
левия си крак за последно на земята . После се отхвърли на горе в
посока короната и стъпи с десния крак първо на стъблото . Не оставаше
много време преди да разбере дали е успял .
ЕДИТ:Сори, нз що стана така...
те са разпрострени из цялото тяло . Знаеше и за източника , а също така
много възхищаваше на Наруто , защото той имаше два източника на чакра .
Един нормален като на обикновен шиноби и втори далеч зад границите на
деветоопашатата лисица . Но той още не е способен да използва и деветте
опашки на лисицата . Достигнал е до ниво четири където може да ползва
до четири . Колкото повече опашки толкова по-силен става . Тогава се
сети , че възхищението няма да му помогне особенно . Генинът си имаше
само един източник на чакра и той си беше съвсем обикновен – като на
другите . За това трябваше да борави умело с него . Колкото и да му се
искаше да е като Наруто , неможеше . Деветоопашатата лисица е само една
. Сега момчето седеше пред дървото скръстило с ръце знака тигър и
фокусирайки чакра . Трябваше да я изпрати във “вените” на краката си ,
по-точно на стъпалата си , така че да може тя да образува нещо като
“вакум” с дървото и да стъпи и да ходи по него сякаш ходи по земята .
Слънцето сега беше напекло на половина младия генин . Дървото му пазеше
сянка но само на дясната част от тялото . Малкият шиноби се чувстваше
много странно напечен от ляво и хладно от дясно . Това малко му пречеше
с концентрацията , но ако успееше да се вглъби в себе си нищо не можеше
да го разсее . Почувста се достатъчно концентриран и уверен във
възможностите си и се засили към дървото . Няколко крачки и щеше да
разбере дали е успял да се справи поне малко с техниката . Стъпи с
левия си крак за последно на земята . После се отхвърли на горе в
посока короната и стъпи с десния крак първо на стъблото . Не оставаше
много време преди да разбере дали е успял .
ЕДИТ:Сори, нз що стана така...
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Четири крачки за момчето - след което падна по гръб, се едно мечка му се беше изпречила.
????- Гост
Хиро беше "залепнал" , но не за дървото , а за земята . Мисълта , че не е успял го глождеше . Генинът се провали , но запази самообладание . Той знаеше , че ще успее , просто му трябваха доста тренировки . Никой не се е родил научен , нали ?
" Онзи какъв беше в магазина за оръжие ще ми бъде сериозна конкуренция ! Трябва да покажа на сенсей-а кой съм аз ! " - надъхваше се момчето .
Рошавото момче се сети защо не беше успял . Явно не му беше дошла музата за тренировки.Може би още бе сънен. Много искаше да се срещне с момчето от академията, но по-важно за момчето беше СИМЕТРИЯТА..Сенсея беше толкова НЕсиметричен. Това щеше да му мисли по - нататък ! Изведнъж шинобито се почувства по - лек (незнайно защо хД) . Смъкна цялото напрежение от тялото си.
Генинът се чувстваше по - добре от преди . Той сключи знакът "тигър" , който в повечето случаи му помагаше да концентрира чакра там където му е нужно . В случая трябваше да концентрира чакра в краката си . Трябваше да има привличане между стъпалата и кората на дървото . Въпреки , че чакра контролът на момчето е слаб , ако се напънеше можеше дори кората на дървото да се напука и да падне . За това трябваше да коцнетрира чакра умерено - нито повече , нито по-малко . Това чувство за точно количество още не беше изградено в нинджата , все пак сега започваше да тренира . Гневът и конкуренцията подкрепяха момчето и му даваха сили да продължи напред . Сега Хиро се бореше за капитан на този отбор и щеше да го извоюва , каквото и да му струваше това . Генинът беше привидно спокоен , но вътрешно беше леко гневен , поради смъртта на майка си и баща си и загубата на брат си. . Сега обаче не трябваше да мисли за това . Той се засили към дървото и скочи . Стъпа с единият крак на кората и започна смело да крачи .
" Онзи какъв беше в магазина за оръжие ще ми бъде сериозна конкуренция ! Трябва да покажа на сенсей-а кой съм аз ! " - надъхваше се момчето .
Рошавото момче се сети защо не беше успял . Явно не му беше дошла музата за тренировки.Може би още бе сънен. Много искаше да се срещне с момчето от академията, но по-важно за момчето беше СИМЕТРИЯТА..Сенсея беше толкова НЕсиметричен. Това щеше да му мисли по - нататък ! Изведнъж шинобито се почувства по - лек (незнайно защо хД) . Смъкна цялото напрежение от тялото си.
Генинът се чувстваше по - добре от преди . Той сключи знакът "тигър" , който в повечето случаи му помагаше да концентрира чакра там където му е нужно . В случая трябваше да концентрира чакра в краката си . Трябваше да има привличане между стъпалата и кората на дървото . Въпреки , че чакра контролът на момчето е слаб , ако се напънеше можеше дори кората на дървото да се напука и да падне . За това трябваше да коцнетрира чакра умерено - нито повече , нито по-малко . Това чувство за точно количество още не беше изградено в нинджата , все пак сега започваше да тренира . Гневът и конкуренцията подкрепяха момчето и му даваха сили да продължи напред . Сега Хиро се бореше за капитан на този отбор и щеше да го извоюва , каквото и да му струваше това . Генинът беше привидно спокоен , но вътрешно беше леко гневен , поради смъртта на майка си и баща си и загубата на брат си. . Сега обаче не трябваше да мисли за това . Той се засили към дървото и скочи . Стъпа с единият крак на кората и започна смело да крачи .
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Крачките за Хиро станаха вече седем. Оставаха още три за да се научи да се катери по дърво.
????- Гост
Хиро знаеше , че трябва да научи чакра молд първо ниво с помощта на сенсей-а , но за другите нива можеше и сам да ги учи . За това реши да прояви инициатива и сам да научи чакра молд второ ниво .Но все още беше на дървото, разконтренртрирвайки се, заради тези мисли.Искаше да покаже на сенсей-а , че е самостоятелен и се справя добре . Генинът искаше да поведе отборът и да стане негов капитан , за да се изпълни целта му обаче , трябва да стане по - силен . Момчето реши да не губи повече време , а просто започна да концтрентрирва чакра поток около ходилата си..Явно още е бил на дървото.Сега беше по-зле от всякога, можеше да падне на земята..,но нямаше да се предаде.Затвори очи, и започна да мисли за нещо прекрасно.Тялом беше на площадката, но духом беше на щастливото си място (ХДД).На това място всичко беше просто прелестно.Невероятно!Нямаше думи за да се опише.Там, родителите му, не бяха мъртви.Хиро беше още малък, със брат си.Играеха..., а генинът беше като невидим дух.Всъщност това не беше щастливото му място, а спомени, но малко извъртяни.Или пък това беше мястото където беше най-щастлив.Спомените си..Най-накрая "погледна" по-надълбоко в миналото си и видя брат си перфектно.Много му напомняше на някой..Някой от Академията, с който влезоха заедно.Белокоското, на който постоянно му течаха (хД) лигите (2х хД).Момчето се стресна за миг, излезе от "седмото" небе и щеше да изгуби контрола на потока..ОТвори очи, направи набързо сийла "Тигър" и започна да концентрира чакрата в ходилата си, докато все още имаше време.Не трябваше да има чакра в други точки на тялото, освен на краката му.Но имаше и друг проблем, чакрата на краката му, трябваха да са балансирани идеално.За това, се опита да балансира половината чакра на тялото си в единия и останалата, в другия.Когато реши че е готов, той "потегли" нагоре по дървото...
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Това беше успешната първа стъпка. Сега Хиро трябваше да се научи и да ходи по вода.
????- Гост
Хиро искаше само едно единствено.Е, поне сега искаше само едно.Да поведе отборът и да стане негов капитан , за да се изпълни целта му обаче , трябва да стане по - силен . Генинът реши да не губи повече време , а просто се запъти към езерото . Второ ниво на чакра молд ... трябваше не само да върви по езерото , ами и да може да скача . Тринадесет - годшният хлапак стоеше пред езерото . Около него се бе разрастнала мъгла , която му пречеше да види отсрещният бряг на езерото . Когато дишаше , сякаш острие минаваше през белите му дробове . В Кири беше така .
" Защо трябваше да умират родителите ми ? Защо трябваше да напусна Коноха , моят роден дом ?! Защо ?! Толкова е несправедлив живота ! " - мислеше си момчето , стиснало юмручета .
Младият нинджа гледаше бистрото езеро . Бистро езеро ... имаше два варианта : Или беше ледено студено , по - вероятният вариант , или беше просто чисто . Навън температурата беше ниска , а Хиро беше само по потник и гащета (ХД) . Когато пристигнал в Кири се калил и не усещал студът .
Генинът стоеше на брегът . Концентрира своята чакра ниско долу - в стъпалата . Чакрата му напираше , както трябваше да бъде . Прахта се дигна , това беше знакът , който Хиро чакаше от концентрацията . Това значеше , че нивото на чакра е добро и сигурно няма да потъне . Почувства се готов и най - накрая се реши да стъпи . Момчето направи крачка . Ако беше успял да задържи чакра контролът си и да остане на повърхността , щеше да се пробва да скача .
" Защо трябваше да умират родителите ми ? Защо трябваше да напусна Коноха , моят роден дом ?! Защо ?! Толкова е несправедлив живота ! " - мислеше си момчето , стиснало юмручета .
Младият нинджа гледаше бистрото езеро . Бистро езеро ... имаше два варианта : Или беше ледено студено , по - вероятният вариант , или беше просто чисто . Навън температурата беше ниска , а Хиро беше само по потник и гащета (ХД) . Когато пристигнал в Кири се калил и не усещал студът .
Генинът стоеше на брегът . Концентрира своята чакра ниско долу - в стъпалата . Чакрата му напираше , както трябваше да бъде . Прахта се дигна , това беше знакът , който Хиро чакаше от концентрацията . Това значеше , че нивото на чакра е добро и сигурно няма да потъне . Почувства се готов и най - накрая се реши да стъпи . Момчето направи крачка . Ако беше успял да задържи чакра контролът си и да остане на повърхността , щеше да се пробва да скача .
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Това бяхите пет крачки за момчето. Се пак беше доста за първи опит!
????- Гост
Страница 5 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Тренировъчна Площадка 4
» Тренировъчна Площадка 2
» Тренировъчна Площадка 3
» Тренировъчна площадка 5
» Тренировъчна Площадка 2
» Тренировъчна площадка 5