Тренировъчна площадка 2
+6
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Став
Закия
Фуджисала Ичиро
10 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 3 от 7
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Тренировъчна площадка 2
Рио видя сенсея и се затича към него с думите:
-Сенсей искам да науча Райтон техника!!!
-Сенсей искам да науча Райтон техника!!!
Такаши Рио- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 38
Точки от Коментари : 52
Регнах се на : 29.01.2010
Възраст : 28
Град/Село : Киригакуре
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят не ебаваше, а си спеше.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио доста се ядоса от това , че сенсеят си спи и не му обръща внимание.Затова се засили и скочи върху него , като извика:
-Ставай!!!-право в ухото на сенсея.
-Ставай!!!-право в ухото на сенсея.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят се стресна и светкавично се изправи като започна да се оглежда стреснат наоколо, а Рио беше паднал на земята.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио също малко се стресна.След това се изправи и каза:
-Здравейте , сенсей!Казвам се Такаши Рио и съм тук , за да ме научите на нови техники и да стана по-силен!
-Здравейте , сенсей!Казвам се Такаши Рио и съм тук , за да ме научите на нови техники и да стана по-силен!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят всъщност беше...сенсейка! Жената огледа Такаши и му кимна, след което го попита кратко:
-Какво по-точно искаш да научиш?
-Какво по-точно искаш да научиш?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио беше леко учуден , че всъщност сенсея е сенсейка , но това не продължи дълго.Той знаеше коя техника иска да научи , затова каза:
-Искам да науча Райтон техника , по точно техниката Raiton:Raikou Bakuha No Jutsu!!!
П.П.Сори не знаех , е сенсейка
-Искам да науча Райтон техника , по точно техниката Raiton:Raikou Bakuha No Jutsu!!!
П.П.Сори не знаех , е сенсейка
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Хъм, добре момче, гледай внимателно! - каза сенсейката и зае удобна позиция за изпълнението на техниката. Изпъна ръцете и дланите си, като пръстите и стърчаха в различни посоки и извика: - Raiton : Raikou Bakuha No Jutsu ! - В следващият момент от пръстите и излязоха светкавици. - Ти си наред момче! - каза му сенсейката и се облегна на близкото дърво, като го загледа.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хмм...Рио изглежда доста впечатлен от сенсейката си.От някаква страна това го мотивира.Беше абсолютно сигурен , че ще са нужни много тренировки докато научи техниката.Той не мислеше никак да си поплюва , затова бързо се залови за работа върху техниката.Първо искаще да научи знаците , които бяха детска игра в сравнение с това , което го очакваше.Отне му около 10 минути , за да се научи да прави знаците бързо и вярно.Повтори ги за последно , за да бъде сигурен , че е преминал тази част от тренировката.Знаеше , че чакрата му трябва да бъде добре стабилизирана и концентрирана за да може равномерно да излезе от пръстите му под формата на светкавици.''Така , а сега към практиката''- помисли си Рио.Зае удобна позиция , концентрира чакрата си , разпредели я равномерно във всяка точка на тялото си , стабилиззира чакра пото ците си и бързо направи знаците с думите:
-Raiton: Raikou Bakuha No Jutsu!!!
П.П.Знам че няма да я напраа ма искам да пишеш кво още ми траа че да не пиша ''но той не успя'' или ''получи се нещо подобно'' всмисел да кажеш докъде съм стигнал
П.П.Знам че няма да я напраа ма искам да пишеш кво още ми траа че да не пиша ''но той не успя'' или ''получи се нещо подобно'' всмисел да кажеш докъде съм стигнал
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. не включвай време ... 10 минути му отне ... пробвай така . " Докато сенсей-ката сформираше знаците, хлапето се опитваше да ги запомни ... дъра бъра. ..
Нищо , абсолютно нищо не се получи !
Нищо , абсолютно нищо не се получи !
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио сякаш не обърна внимани на неуспеха.Но дълбоко в него той бе леко разочарован от себе си , въпреки , че знаеше , че няма да успее от първия път.В този момент Рио щеше да бъде доволен дори от малък заряд.''Е , знаех си , че няма да успея от първия път.Защо въобще обръщам толкова внимание на неуспеха''-помисли си мочето-''...трябва да се взема в ръце''-прдължи той.Рио знаеше , че главното нещо , което му е нужно да направи е чакра потокът му да се освободи от пръстите му и да се превърне в светкавица.Рио беше почувствал заряда в себе си , затова беше избрал Райтона.''Може би трябва да освободя светкавичната си чакра заедно със чакра потока , кото преминава през пръстите ми''-размишляваше момчето-''Но как да го направя?''-запита се Рио.-''Добре , да опитаме '' - каза си той.Концентрира се много добре и нищо не можеше да го разсее.Съсредоточи се върху светкавицата , разпредели чакрата си , но вместо да я стабилизира продължи да я напъва , за да се прояви неговата светкавична чакра.След като чакра потока заедно със чакрата започна да тече през пръстите му Рио се почувства готов.Направи знаците и извика:
П.П.Ок , искам да стана специалист по Райтон и да имам светкавична чакра и ако греша нещо ми казвайте и как да го поправя щото ми е нужвн всеки съвет
П.П.Ок , искам да стана специалист по Райтон и да имам светкавична чакра и ако греша нещо ми казвайте и как да го поправя щото ми е нужвн всеки съвет
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. грешките ти ги казвам ... ако нищо не казвам не значи че не искам повече от теб ... просто със всеки пост малко или много ще ставаш по-добър и ще ти е по-лесно ;)
ся .. мога да ти дам съвет: когато имаш мисъл (на героя) на нов ред ... незнам дали е по-правилно но аз така правя ... по -добре изглежда, а и по-дълго :P
От пръстите на момчето присветна една искра, но нищо повече.
Офф. още един съвет ... след: - Райтон: Бакуха но Джутсу! ... напиши примерно - извика Рио, в същият момент той освободи чакрата , която бе концентрирал толкова време. Опита се да я насочи към ... и тка ...
ся .. мога да ти дам съвет: когато имаш мисъл (на героя) на нов ред ... незнам дали е по-правилно но аз така правя ... по -добре изглежда, а и по-дълго :P
От пръстите на момчето присветна една искра, но нищо повече.
Офф. още един съвет ... след: - Райтон: Бакуха но Джутсу! ... напиши примерно - извика Рио, в същият момент той освободи чакрата , която бе концентрирал толкова време. Опита се да я насочи към ... и тка ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио забеляза Йо и го поздрави.След това бързо се зае с тренировката.Той беше много радостен от това , че е напреднал с техниката , макар и малко.Това беше знак ,че усилията му не са били напразно и трябва да продължава в същия дух.Явно вече беше разбрал как да използва светкавичната чакра , но трябваше да я осъваршенства , защото тя е много слаба , тъй като Рио успя да създаде само искра.Рио знаеше , че само като направи техниката няма да успее , затова трябваше да се прицели в нещо.Застана пред едно дърво.Преди да започне да прави техниката се помъчи да си спомни , как точно е успял да активира светкавичната си чакра.
''Сетих се!''-каза си той-''...трябва да не стабилизарам чакрата си , а да я карам да изригне , за да успея да активирам светкавицата.Но да я активирам е лесно...''-продължи Рио-''...трябва да я усъваршенствам и да увелича силата й.Но как?''-запита се той.Постоя малко така и изведнъж си каза:
''Ама , разбира се!!!След като успея да активирам светкавицата ще се опитам да я контролирам.-сети се момчето-''...тоест ще я стабилизирам и ще я разпределя , защото след като успея да взема контрола на светкавичната си чакра , аз ще мога да определям силата ,с която да я изкарвам и така ще получа точната свекавица!!!''
Рио зае удобна поза , концентрира се и нищо не го разсейваше.Той разпредели чакрата си в точките на тялото си , не я стабилизира и така се активира светкавичната чакра , след това обаче вместо да започне със знаците той се опита да стабилизира светкавицата в себе си , насочи я към чакра потока , който минаваше през пръстте му и когато се почувства готов извика:
-Райтон: Райкоу Бакуха Но Джутсу!!!-като се насочи към дървото...
П.П.Оки послушах саветите ти
''Сетих се!''-каза си той-''...трябва да не стабилизарам чакрата си , а да я карам да изригне , за да успея да активирам светкавицата.Но да я активирам е лесно...''-продължи Рио-''...трябва да я усъваршенствам и да увелича силата й.Но как?''-запита се той.Постоя малко така и изведнъж си каза:
''Ама , разбира се!!!След като успея да активирам светкавицата ще се опитам да я контролирам.-сети се момчето-''...тоест ще я стабилизирам и ще я разпределя , защото след като успея да взема контрола на светкавичната си чакра , аз ще мога да определям силата ,с която да я изкарвам и така ще получа точната свекавица!!!''
Рио зае удобна поза , концентрира се и нищо не го разсейваше.Той разпредели чакрата си в точките на тялото си , не я стабилизира и така се активира светкавичната чакра , след това обаче вместо да започне със знаците той се опита да стабилизира светкавицата в себе си , насочи я към чакра потока , който минаваше през пръстте му и когато се почувства готов извика:
-Райтон: Райкоу Бакуха Но Джутсу!!!-като се насочи към дървото...
П.П.Оки послушах саветите ти
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
офф. значи ... виж пример:
" Какво ли следва сега ?! " - мислеше си хлапето.
Генинът се затича ... бла бла..
- Хей ... сенсей ! - извика Ямато.
След това ...
Това е пример на пунктуация ... мислите се слагат в кавички ... пряката реч ... виж то показано :P
Този път хлапето явно беше схванало същността на техниката! Произведе няколко светкавички от пръстите си, които не изминаха голямо разстояние. Те просто изчезнаха след метър ...
" Какво ли следва сега ?! " - мислеше си хлапето.
Генинът се затича ... бла бла..
- Хей ... сенсей ! - извика Ямато.
След това ...
Това е пример на пунктуация ... мислите се слагат в кавички ... пряката реч ... виж то показано :P
Този път хлапето явно беше схванало същността на техниката! Произведе няколко светкавички от пръстите си, които не изминаха голямо разстояние. Те просто изчезнаха след метър ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио доста се развълнува когато успя да произведе светкавици от пръстите си.
''Хмм...-помисли си той-...явно успях да свана как да използвам светкавичната си чакра и до някъде да направя техниката , но мисля , че проблемът е в мощността , която използвам , за да изтрелям светкавицата.Трябва да я увелича''
Момчето вече беше разбрало каква е същността на техниката.Единственото , което му оставаше да направи е да се усъвършенства.Преди да започне с практиката Рио искаше да си спомни как точно сенсейката направи техниката.След като изясни подробностите около техниката , той беше готов да започне с практиката.Застана пред същото дърво и зае удобна стойка.Концентрира се единствено и само върху техниката , разпредели чакрата си в точките на тялото си , след това стабилизира светкавичната си чакра и този път вля повече светкавична чакра в потока от чакра , който минаваше през пръстите му , разпредели светкавицата във всеки пръст на дясната му ръка , направи знаците и извика:
-Райтом: Райкоу Бакуха Но Джутсу!!!-като насочи ръката си към дървото пред него...
''Хмм...-помисли си той-...явно успях да свана как да използвам светкавичната си чакра и до някъде да направя техниката , но мисля , че проблемът е в мощността , която използвам , за да изтрелям светкавицата.Трябва да я увелича''
Момчето вече беше разбрало каква е същността на техниката.Единственото , което му оставаше да направи е да се усъвършенства.Преди да започне с практиката Рио искаше да си спомни как точно сенсейката направи техниката.След като изясни подробностите около техниката , той беше готов да започне с практиката.Застана пред същото дърво и зае удобна стойка.Концентрира се единствено и само върху техниката , разпредели чакрата си в точките на тялото си , след това стабилизира светкавичната си чакра и този път вля повече светкавична чакра в потока от чакра , който минаваше през пръстите му , разпредели светкавицата във всеки пръст на дясната му ръка , направи знаците и извика:
-Райтом: Райкоу Бакуха Но Джутсу!!!-като насочи ръката си към дървото пред него...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Рио се обърна към Йо:
-Съжелявам не знам , ако искаш го почакай?
П.П.Виж дали е на линия аз сега уча техника и е сенсейКА
-Съжелявам не знам , ако искаш го почакай?
П.П.Виж дали е на линия аз сега уча техника и е сенсейКА
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Добре . - отговори Йо и седна на едно пънче на чака сенсейката .
????- Гост
Едно АНБУ дойде:
- Сенсей-ката е мъртва! Съжалявам, ще назначим заместник! А ти хлапе, какво правиш тук, ти не си генин!
Офф. Йо ти си Академик ! Вари в Академията да станеш генин !
- Сенсей-ката е мъртва! Съжалявам, ще назначим заместник! А ти хлапе, какво правиш тук, ти не си генин!
Офф. Йо ти си Академик ! Вари в Академията да станеш генин !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
П.П.Ами азТакаши Рио написа:Рио доста се развълнува когато успя да произведе светкавици от пръстите си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. сори хДД просто съм те пропуснал ... сучва се :|
гениниът произведе светкавица, която се "изпари" докато достигне до мишената.
гениниът произведе светкавица, която се "изпари" докато достигне до мишената.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Незнайно защо физономията на Рио беше радостна.Вярно той мжеше да произвежда скеткавици , но нямаше особен напредък.Рио беше радостен , защото беше усетил как овладява лека-полека светкавицата , макар и това да не се виждаше на пръв поглед генинът вече успяваше без големи затруднения да създаде светкавица.Да овладееш някой вид чакра е много трудна дейност и макар последната тренировка да не оказваше голям напредък , вътрешно Рио чувстваше как върви към града наречен ''Контрол''.Ако момчето успееше да контролира светкавицата в себе си , то нямаше да има никакви проблеми да направи техниката.Въпреки , че той успя да разбере къде е ключът към успеха , Рио още не го беше окачил на врата си.Момчето , обаче знаеше , че никога не трябва да се отказва и макар този ключ да му се изплъзва от ръцете , когато си мисли , че го е взел , то той не бива да се предава и да продължава напред.един въпрос чувъркаше много Рио отвъре , макар и да не искаше да го признае пред себе си.Този въпрос беше - ''Ами ако не успея?''.Когато този въпрос излизаше на повърхността момчето го буташе с думите , че такъв вариант не съществува за него.
''Каква е същността на светкавицата?''-питаше се момчето.-''Трябва да вникна в нея и да я опозная , за да мога да я контролирам.''-течеше мисълта на Рио.
Изведнъж момчето се спря и седна до дървото.Вятърът вееше косата му , докато той се опитваше да се свърже духовно със светкавицата у него.След дълъг размисъл със себе си , очите на момчето изведнъь блеснаха и лицето му пламна от щастие.Той се бе свързал с светкавицата в себе си.Тя беше под формата на човешки глас.Рио започна да разпитва този вътрешен глас , искше да му даде отговори.Искаше да узнае как да контролира светкавицата.
''Трябва да повярваш в мен , в душата и умът ти да има чисти мисли и най - важното е да не ме приемаш като даденост.Да ме уважаваш и заедно да отключим нови врати със сила , за която дори и не си мечтал...''-отговаряше гласа.
След този така да се каже разговор Рио се чувстваше по - уверен от всякога.Той зае удобна позициция , която се намираше срещу дървото.Концентира се , изчисти дущата и умът си , този път бе по - спокоен от всякога.Чакрата му течеше бързо , което показваше увереността му.Той разпредели синьото гориво в точките на тялото си.Истински повярва в светкавицата , сякаш и казваше:''Помогни ми , за да станем по - силни и никой да не може да ни победи.''.Когато почувства истинко уважение към нея той спокойно я задвижи в чакра потоците , разпредели я в точките на пръстите си и сякаш когато направи знаците светкавицата се запали , със неопределима скорост се понесе по сивото гориво и когато беше готова да покаже истинската си сила и мощност Рио го разбра , защото те работеха като партньори и извика:
-Райтон: Райкоу Бакуха Но Джутсу!!! - като насочи всичката тази сила към дървото...
П.П.Добре няма проблеми , че си ме пропуснал (само дано не го праиш често ).Искам да кава , че в тва сега съм вложил всичките си знания за РПГ и цялото ми въображение.Напълно се изчерпах , така че дано да съм успял.И искам да дадеш мнение дали се развивам в тази област.
''Каква е същността на светкавицата?''-питаше се момчето.-''Трябва да вникна в нея и да я опозная , за да мога да я контролирам.''-течеше мисълта на Рио.
Изведнъж момчето се спря и седна до дървото.Вятърът вееше косата му , докато той се опитваше да се свърже духовно със светкавицата у него.След дълъг размисъл със себе си , очите на момчето изведнъь блеснаха и лицето му пламна от щастие.Той се бе свързал с светкавицата в себе си.Тя беше под формата на човешки глас.Рио започна да разпитва този вътрешен глас , искше да му даде отговори.Искаше да узнае как да контролира светкавицата.
''Трябва да повярваш в мен , в душата и умът ти да има чисти мисли и най - важното е да не ме приемаш като даденост.Да ме уважаваш и заедно да отключим нови врати със сила , за която дори и не си мечтал...''-отговаряше гласа.
След този така да се каже разговор Рио се чувстваше по - уверен от всякога.Той зае удобна позициция , която се намираше срещу дървото.Концентира се , изчисти дущата и умът си , този път бе по - спокоен от всякога.Чакрата му течеше бързо , което показваше увереността му.Той разпредели синьото гориво в точките на тялото си.Истински повярва в светкавицата , сякаш и казваше:''Помогни ми , за да станем по - силни и никой да не може да ни победи.''.Когато почувства истинко уважение към нея той спокойно я задвижи в чакра потоците , разпредели я в точките на пръстите си и сякаш когато направи знаците светкавицата се запали , със неопределима скорост се понесе по сивото гориво и когато беше готова да покаже истинската си сила и мощност Рио го разбра , защото те работеха като партньори и извика:
-Райтон: Райкоу Бакуха Но Джутсу!!! - като насочи всичката тази сила към дървото...
П.П.Добре няма проблеми , че си ме пропуснал (само дано не го праиш често ).Искам да кава , че в тва сега съм вложил всичките си знания за РПГ и цялото ми въображение.Напълно се изчерпах , така че дано да съм успял.И искам да дадеш мнение дали се развивам в тази област.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция: