Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Класната Стая - Page 6 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Класната Стая - Page 6 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Класната Стая

+22
Рей Соуджиро
Кай Якамура
Кюцки Мия
Йоко Ю
Итами Асука
Данте Казежин
Шиминаро Наро
Сарън Кара
Намара Конахи
Хинамори Аму
Току Шикате
Ан Хагуя
Такаши Юнума
Наруко Изуми
Нейха
Изука Йоши
Сатору
Йошико Харуко
Сабаку но Шонен
Хитачи Ямато
Фуджисала Ичиро
Коринмо Изаши
26 posters

Страница 6 от 18 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next

Go down

Класната Стая - Page 6 Empty Re: Класната Стая

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 4:35 pm

Момчето се зачуди в какво да се трансформира.Той погледна сенсейя и
реши да се превърне в него.Саметсу затвори очи и се отпусна.Премахна
напреженито и се успокой.Концентрира се и се сръдеточи изцяло и напълно
в това което прави,че не позовляваше на нищо да го разсее или
разконцентрира.След това той прочисти ума си и погледна сенсейя.Огледа
го от глава до пети и запони всяка една извика,размер и форма от тялото
на сенсейя.След това по цялото му тяло започна да циркулира чакра.Той
сръдеточи чакрата си в ръцете и направи сийловете след което каза:
-Хенге но джутсу

????
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 4:40 pm

Момчето отиде пред сенсея.Затвори очи и се
сръдеточи.Концентрира се и се отпусна.Премахна напреженито и не
позволяваше на нищо да го разсее или разгонецентрира.Момчето прочисти
ума си от всякакви мисли.По цялото му тяло започна да циркулира
чакра.Всички 64 чакра канала бяха изпълнени с чакра.Той сръдеточи
всичката си чакра в ръцете.Подържаше потока от чакра и си представи
една фигура подобна на неговата.Със сищите гънки,размери и особеностти
от тялото му.След това си представи косата и продължи.Той направи
нужните сйилове и каза:
-Буншин-но-джутсу

????
Гост

Писане by ???? Пон Яну 25, 2010 5:00 pm

Момчето се огледа и се заучди с какво да се размени.Той погледна един пън който беше навън и реши,че ще е добре да се смени с него.Той затвори очи и
прочисти ума си който беше пълен с мисли за красиви генинки .Сръдеточи се напълно и изцяло в това което прави и
продължи.Той се отпусна и премахна напреженито.Успокой се и си каза,че
може да го направи.Той си пое дълбоко въздух и издиша.По цялото му тяло
започна да циркулира чакра.Сръдеточавайки чакрата си в ръцете Саметсу
отвори очи и погледна само химикалката след това слкючи наколко сийла и
каза:
-Каварими но джутсу

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Пон Яну 25, 2010 5:02 pm

момичето стана генин !

Офф. айде от мен да мине :P
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 6 Left_bar_bleue0/10Класната Стая - Page 6 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by ???? Вто Яну 26, 2010 8:22 pm

Ямотоко дойде и се поогледа.. С очи момчето търсеше сенсея си, като беше поставил ръцете зад гърбът си и чакаше някой да дойде..

ПП : Може ли да помоля админа, да ме скъса на изпита ? Искам да съм нещо, като Наруто.. Тоест да науча някоя техника и чак тогава да стана Генин..

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Вто Яну 26, 2010 8:38 pm

Офф. В академията се учат техники Д , Е ранк - най - лесните ... можеш да научиш първо: Senen Goroshi , Rope Escape Technique и тогава 3-те начални .. както искаш ;)

Сенсей-а приведства момчето:
- Здравей , добре дошъл! Разкажи ми повече за себе си! Каква е твоята история?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 6 Left_bar_bleue0/10Класната Стая - Page 6 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by ???? Вто Яну 26, 2010 9:11 pm

Ямотоко направи фалшива усмивка и поогледа сенсея '' Хмм.. Висок с черна коса бандана на суна и не много мусколест.. Изглежда, като обикновен учител няма от какво да се притеснявам.. '' Като веднага след неговия глас в главата му се чу втори такъв '' Как така няма от какво да се притесняваш ? Виж белегът, който седи най-отдоло в лявата страна на вратът му.. '' Момчето затвори очи и започна да разговаря със втората си същност '' Хмм, започваш да откачаш.. Та той е Чунин нормално е да е провел някоя битка и да се е наранил, нали ? / Ти така си мислиш.. Сигурен съм че някой шпионин или нещо подобно.. Не забравяй какво стана последния път, когато не ми повятрва.. Всички умряха, не рискувай живота си сега.. / Боже Кирук започваш да откачаш.. Този човек е тук за да ме научи как да се справя с онзи тип, не е някой лош.. / Ямотоко, недей да му вярваш !!!! Казвам ти, не ми изглежда достатъчно сигурен за да е сенсей.. По добре ми позволи да го тествам преди да започне тренировката. / Кирук млъкни.. Остави ме аз ще се оправя, сега се прибирай !!! / Опитваш се да ми заповядаш ли ? Ти неблагодарно копеле, не помниш ли кой те спаси ? Не помниш ли че сме едно цяло и без другия никой от нас не може да живее.. / Помня.. Но сега моля те остави ме.. Не искам да започна с лошо в суна, искам да имам приятели... / Добре, но не се размеквай прекалено много.. Ако трябва ще го убием.. / Ок, но няма да правиш нищо друго. '' След това погледна към сенсея, като започна да му обясни за себе си :
- Не помня много от миналото си.. Знам че съм тук, защото искам да стана по-силен.. Чувал съм, че живота на шиноби е много труден, но това не ме притеснява.. Знам че никога няма да умра, защото винаги ще има кой да ми пази гърбът.. Когато бях малък ме подготвиха от части да бъда шиноби и сега мога да тренирам прецизно.. НЕ познавам страх, не познавам любов и не познавам щастие.. Знам какво е болка, но не искам да го изпитвам.. Затова дойдох тук надявайки се че ще стана достатъчно силен за да бъда ловецът не жертвата..
След това постави ръцете си пред тяло показвайки на сенсея че няма нищо да крие.. Момчето продължаваше да прави фалшивата усмивка, но след няколко секунди устните го заболяха и престана, като погледна сериозно и зачака заповедите, които щяха да му дадът..

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Вто Яну 26, 2010 11:21 pm

" Какво хлапе ... дали да го пусна изобщо ? " - мислеше си сенсей-а.
- Та ... разкажи ми ... какво знаеш за Светът на Шинобитата ... избери си нещо и говори по него !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Сря Яну 27, 2010 1:05 am

Момчето притаи дъх и направи замислена физиономия гледайки към тавана, като си помисли да разкаже за това колко е хубаво как някой войни биват разрешавани от силни шиноби.. Той мислеше да разказва за облагите и за забавните неща, които можеш да донесе шиноби светът, но изведнъж в главата му се чу друг глас '' Хлапе.. Ако искаш да минеш по-добре дай на мен да кажа какво мислим.. / Кирук сигурен ли си ? Не мисле, че ти както и аз знаем кой знае колко неща за шинобитата.. По-добре аз да се опитам мислите ми са по хубави от твоите.. / КАКВО ? Ямотоко казах ти дай на мен!! Глупак такъв аз знам много повече от теб.. Сега ми дай да поема контрола или наистина ще атакувам сенсея.. / Добре добре.. Боже Кирук понякога си доста настоятелен.. Поемай контрола.. '' След това на лицето му се появи луда усмивка, като Кирук пое контрол над тялото и погледна към сенсея с мисъл за убийство в главата.. Той се сдържаше, защото Ямотоко го беше помолил така и сега трябваше просто да разкаже някой неща :
- Шиноби живота ли ? Какво мисля за това място ? Това е просто един отвратителен живот пълен с наранявани болка и убийства.. Шиноби е просто титла която ти позволява да убиваш и убиваш без да те наказват.. Шинобитата трябва да бъдат безмилостни към враговете си и затова не им трябват приятели не им трябват чувства.. * Луд смях..* Боже този живот е точно, като за мен.. Още от малък мечтата ми е да убивам и убивам.. Независимо дали са малки, големи, силни или слаби.. Работата ми, като Шиноби ще е да ги избия..
След това лудата му усмивка се смени с моментално сериозна и физиономия '' КИРУК какво направи глупак такъв.. Сега няма да ме пусне със сигурност зареди теб.. / Споко хлапе.. Просто му казах целите ни, сенсейчетата убичат тези неща.. ЩЕ ни пусне, просто гледай.. /

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Сря Яну 27, 2010 2:24 pm

Офф. ПОМНИ .. духът "заключен" в тялото не ти дава сили! (може би го знаеш но все пак да кажа)

Сенсей-а се стаписа леко:
- Хм ... добре! Сега ... демонстрирай ми техниката Хенге но Джутсу!
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Сря Яну 27, 2010 4:21 pm

ПП : Епа знам.. Просто го играя така че героя ми да е луд .. хД

Момчето всякаш замръзна на място, като единственото нещо което се движеше от тяло му бе ръцете.. Ямотоко бавно постави ръцете пред тялото си затваряйки очи, това беше началото на неговата концентрация, като той мислеше да се справи отлично с тази задача за да компенсира за въпросите.. Той внимателно заключи сийла нужен за Хенге но джутсу, като започна в съзнанието си да се концентрира върху това как изглеждаше сенсея.. Той трябваше да се концентрира върху това как изглежда сенсея, защото не искаше да допусне нито една грешка правейки това джутсу, момчето знаеше как може да го използва и кога може да го ипзолзва.. Той си представяше бойно поле, където трябва да остане назабелязан и да атакува опонентите без да попада в близък бой, защото тогава можеше да бъде наранен и самия той.. Най-добре щеше да се промъкне зад враговете използвайки някоя Джутсу което да ги заблуди и след като е зад тях *БАМ* кунай в гърлото и вече нямаше да има нинджи.. Разбира се, че най-дбората техника за това беше Хенге, защото можеше внимателно да убие един от опонентите да се пригласи като него и да изненада другите.. За жалост ако не беше достатъчно добро опонентите му щяха да разкрият неговото Хенге и най-вероятно той да бъде убития.. Момчето знаеше, че щеше да е важно не само зареди това а и защото използвайки тази техника той щеше да успее, да премине през академията.. Той се усмихна и облиза устните си, като това всякаш беше знак.. Кирук се беше появил в съзнанието на момчето и в момента спореха.. Трябваше да се разберат Хенге на кой да направят, като за жалост накрая Кирук победи а Ямотоко беше пратен малко по назаде в съзнанието си разчитайки на другото си аз да премине през това изпитание.. Той съсредуточи чакрата си доста бързо в тялото, като се опита да направи Хенге.. Ако успееше да го направи сенсея щеше да види в хенгето на Кирук / Момчето се опитваше да се трансформира във малко момче с насълзени очи тяло бяло, като на самата смърт и кръв точно междъ гърдите му.. / Това беше едно от мъртвите момчето които бяха изчезнали заедно с Ямотоко, но не се бяха върнали.. Дали щеше да успее с тази ужасяваща трансформация ?

????
Гост

Писане by Хитачи Ямато Сря Яну 27, 2010 4:39 pm

Момчето се превърна успешно в сенсей-а .. само че с дълга брада ... сенсей-а обаче беше кьосе хД
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Наруко Изуми Чет Яну 28, 2010 3:13 pm

Наруко се отказа и каза че друг път когато не я мързи ше се върне и си пали джапанката
Наруко Изуми
Наруко Изуми
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Female Зодия : Скорпион
Брой мнения : 134
Точки от Коментари : 126
Регнах се на : 16.01.2010
Възраст : 27

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 6 Left_bar_bleue0/0Класната Стая - Page 6 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 3:46 pm

Сенсея остана сам с Ямотоко в стаята като чакаше следващият му опит за Хенге.

????
Гост

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 6:00 pm

Изведнъж зловещата усмивка от лицето на момчето изчезна.. Това означаваше че Ямотоко е взел силите над тялото си и беше време да придаде малко баланс към тренировката.. Така де към изпита, защото му се искаше скоро да завърши а с това темпо нямаше да стигне никъде.. Той затвори очи, като започна да се успокоява и концентрира '' Глупав Кирук.. Не трябва да си нервиран когато правиш това, трябва да си спокоен за да можеш по-ефикасно да тренираш и управляваш чакрата си.. / Да да все едно.. Да видим как ти ще се справиш мухльо.. / " След като бяха готови с това момчето реши да се върне обратно към тренировката.. Той започна да извлича чакра от коремът си по цялото тяло, като така я разпръскваше свободно.. Когато беше готов направи пореден опит за хенге..

????
Гост

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 6:04 pm

Този път Ямотоко успя да направи Хенге. То беше като Ирука, но...дали той не се подиграваше? Отзад имаше...опашка хО. Ирука се вбеси като му се разкрещя :
-Нарочно ли го правиш!? Ако продължаваш така няма да минеш академията, момченце! - Каза изпитващото лице, като лицето му почервеня.

????
Гост

Писане by Ан Хагуя Чет Яну 28, 2010 6:13 pm

Класната Стая - Page 6 598412 Ан влезе през вратата и каза:

- Здравейте сенсей. Аз съм Ан...дойдох, за да стана силна нинджа, но преди това трябва да стана генин.Може ли да започваме ??
Ан Хагуя
Ан Хагуя
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Female Зодия : Везни
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 6 Left_bar_bleue/Класната Стая - Page 6 Empty_bar_bleue  (/)
Възраст:

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 6:18 pm

-Може Анн.. - Отговори изпитващото лице, като се обърна към нея, прецени я с поглед и я попита - Ще ми разкажеш ли първо нещо за твоето минало? Искам да разбера повече неща за теб.

????
Гост

Писане by Ан Хагуя Чет Яну 28, 2010 6:21 pm

Класната Стая - Page 6 598412

- Сенсей.. не съм кой знае какво.. ;д.. купчина кокали без интересно минало.. ;д .. Значи аз и семейството ми живяхме в Коноха, като бях на 2-3 годинки. Излезнахме от селото и в гората избиха семейството ми. Дойдох в Суна, за да се науча да съм силна нинджа и да отмъстя на убийците.. това е на кратко..
Ан Хагуя
Ан Хагуя
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 6 Left_bar_bleue/Класната Стая - Page 6 Empty_bar_bleue  (/)
Възраст:

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 6:24 pm

-Найстина тъжно...ами добре! - Каза Ирука като реши да разведри обстановката - Демонстрирай ми Хенге, като се преобразиш в...мен! - Каза той като зачака първият опит на момичето.

????
Гост

Писане by Ан Хагуя Чет Яну 28, 2010 6:31 pm

Ан трябваше да направи Хенге... Тя се съсредоточи над техниката или
по-точно над илюзията, която ще я превърне в предмет, животно дори и
друг човек. Момичето застана в стаята и започна да концентрира чакра.
Тя се замисли и си представи едни чакра потоци из цялото си тяло..
Просто си представяше как от средата на тялото й тази енергия се
разпространява и достига всеки край от тялото . Тя си мислеше как тази
чакра се движи в тези потоци като малки реки из тялото й. След малко
момичето отвори очи и се огледа.. Видя сенсея в стаята.. Огледа го...
разгледа бавно образът му. Краката, на горе до бедрата, стомахът,
гърдите, ръцете.. пръстите.. главата.. всяка една подробност от тялото
му. После огледа външният му вид и разгледа облеклото му. Момичето
затвори очи.. Представи си този образ и опита да направи илюзията като
направи няколко Сийла и каза "-Хенге но джутсу"
Ан Хагуя
Ан Хагуя
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 10:05 pm

- НЕ не.. Без да исках баце, споко..
Каза Кирук, като се засмя и беше негов ред да направи опит.. Явно се бяха разбрали с момчето, че трябва да се сменят на по един опит и беше ред на по несериозната част да покаже какво наистина може.. Той затвори очи и си помисли нещо, като дори Ямотоко не можа да разбере какво точно поради бързината на мисълта.. Кирук започна да съсредуточава чакрата, като в това не виждаше добра възможност да премине през академията а по скоро добра възможност да изнерви един чунин и да се позабавлява малко.. Добре той затвори очи и започна отново да се трансформира, като нарочно добави няколко неща към Ирука сенсей.. Той постави уши, като на котка мустаци и направи нусът малко по вдлъбнат.. Продължавайки да се забавлява с това той заостри ошите, като на елф и следващия момент цветът на кожата беше червен.. Момчето беше готов с промените по дизайна и сега се опита да направи Хенгето..

????
Гост

Писане by ???? Чет Яну 28, 2010 10:18 pm

На Ан и трябваше още един опит за да затвърди всичко, докато човекът се нервира и каза на Ямотоко :
-Вън от академията? Върни се когато искаш да завършиш академията! - И изгони младежът извън стаята.

????
Гост

Писане by Ан Хагуя Пет Яну 29, 2010 9:15 pm

Аз си каза "-Е, още малко.. само още малко.. Какво толкова?!"

Тя затвори очи. Озова се в пълна тъмнина. Около нея тя си представи сенсея. Негови копия. Разгледа всяка особеност на тялото му. Най накрая събра чакра и каза: "-Хенге но джутсу."..
Ан Хагуя
Ан Хагуя
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:

Писане by Йошико Харуко Пет Яну 29, 2010 9:19 pm

Не успя.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 6 от 18 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите