Класната Стая
+22
Хиро
Нао
Хасегава Айми
Кагай Хайнеко
Наюми Хазуки
Данте Силвър
Инадато Киоре
Хинамори Аму
Наоми Амане
Лала Сасуки
Намара Конахи
Амино Хаяне
Утака Масуке
Такаши Рио
Даисуке Намикава
Изука Йоши
Йошико Харуко
Иноуе Орихиме
Фуджисала Ичиро
Сабаку но Шонен
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
26 posters
:: Селата :: Центъра :: Академията
Страница 3 от 12
Страница 3 от 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Класната Стая
Вратата се отвори и Тоширо влезе в стаята...Той погледна тъпо сенсея, който изпитваше ламето и не каза нищо.
????- Гост
г
Рио влезе в класната стая и се чувстваше сякаш е на друга планета.
Такаши Рио- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 38
Точки от Коментари : 52
Регнах се на : 29.01.2010
Възраст : 28
Град/Село : Киригакуре
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Хо, хо, хо! - засмя се изпитващият сенсей като Дядо Коледа - Това е нов ученик! - радваше се сенсеят - Отдавна не сме имали нови ученици, представи се момче!
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Казвам се Такаши Рио.От селото скрито в мъглата - Кирикагуре съм.Родителите ми са починали.Целта а живота ми ед да стана по-силен , за да мога да защитавам хората , които обичам и уважавам, защото в онзи ден...- замисли се той- ...когато нападнаха родителите ми аз стоях и не можех да направя нищо, за да ги защитя.Онзи нинджа... - напрегнато пивиши тона си - ...който ме спаси -продължи той - ... искам да съм силен като него и да спсявам хора.Затова и съм тук - промени тона си той - ...защото това е първата стъпка към силата.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Тъжно..но оригинално! Добре момче, разкажи ми всичко, което знаеш за един от гениите на Учиха клана - Итачи. - След тези думи сенсея се концентрира върху думите, които щеше да почне да сипе Рио.
????- Гост
Когато Итачи е на около 14 години той унищожана почти целия клан Учиха, но оставя Саске жив. Итачи напуска Коноха, но преди това отива при Третия Хокаге и му казва причината за унищожението на Учиха, молейки го да пази Саске и да не му разкрива истината за избиването на клана. След това убиецът избягва от селото и се присъединева към организацията Акатски(престъпна организация). Итачи получава мисията на Акатски - залавянето за всички опашати зверове.
Итачи бива преследван от своя брат, който иска да го убие. И това наистина се случва. Саске намира Итачи и двамата се сбиват. Дългата битка нанася сериозни щети на Итачи. Преди да настъпи смъртта му той се приближава до Саске и го удря леко по челото. Така дава всички свои техники на малкия си брат. След това Итачи умира.
Итачи е един от малкото нинджи от клана Учиха отключило Мангекю Шарингана (другите са Мадара, малкият му брат и Саске). Тцукойоми е една от трите техники родени от шарингана му. Тя представлява Генджутсу в което болката в илюзията се прехвърля в реалния свят. Аматерасу е втората техника родена от Мангекю Шарингана. Това е черен огън, които може да гори седмици. Последната техника е Сусано'о. Тази техника дава защита на нинджата, но и атака.
Итачи бива преследван от своя брат, който иска да го убие. И това наистина се случва. Саске намира Итачи и двамата се сбиват. Дългата битка нанася сериозни щети на Итачи. Преди да настъпи смъртта му той се приближава до Саске и го удря леко по челото. Така дава всички свои техники на малкия си брат. След това Итачи умира.
Итачи е един от малкото нинджи от клана Учиха отключило Мангекю Шарингана (другите са Мадара, малкият му брат и Саске). Тцукойоми е една от трите техники родени от шарингана му. Тя представлява Генджутсу в което болката в илюзията се прехвърля в реалния свят. Аматерасу е втората техника родена от Мангекю Шарингана. Това е черен огън, които може да гори седмици. Последната техника е Сусано'о. Тази техника дава защита на нинджата, но и атака.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Добре момче..започни с Хенге но джуцо! Демонстрирай ми техниката.. - Каза сенсея.
????- Гост
Рио зае удобна позиция и започна да концентрира чакрата си във всяка точка на тялото.Концентрира мислите си върху кагето.Когато беше готов извика:
-Хенге но джутсу!
Не се получи точно кагето , а някаква смешна негова форма.Рио не се ядоса , защото знаеше , че трябва упоритост.Концентрира чакрата и мислите си и извика отново:
-Хенге но джутсу!
Този път се получи женския вариант на кагето.Рио не се отказа и продължи с:
-Хенге но джутсу!
-Хенге но джутсу!
-Хенге но джутсу!
След вече доста неуспешни опити увереността му намаля доста, но той бе решен на всичко да продължи напред.Имаше предчувствието , че най-накрая ще се получи.Зае позиция , концентрира чакрата си в всички точки на тялото.Мислите му бяха концентрирани единствено и само върху образа на кагето.Със всичка сила извика:
-Хенге но джутсу!!!
Появи се нещо като облак от дим и след това се димът се разсея.Рио нямаше търпение да разбере дали се е справил.
П.П.Нали не траа да казваме дали сме направили техниката
-Хенге но джутсу!
Не се получи точно кагето , а някаква смешна негова форма.Рио не се ядоса , защото знаеше , че трябва упоритост.Концентрира чакрата и мислите си и извика отново:
-Хенге но джутсу!
Този път се получи женския вариант на кагето.Рио не се отказа и продължи с:
-Хенге но джутсу!
-Хенге но джутсу!
-Хенге но джутсу!
След вече доста неуспешни опити увереността му намаля доста, но той бе решен на всичко да продължи напред.Имаше предчувствието , че най-накрая ще се получи.Зае позиция , концентрира чакрата си в всички точки на тялото.Мислите му бяха концентрирани единствено и само върху образа на кагето.Със всичка сила извика:
-Хенге но джутсу!!!
Появи се нещо като облак от дим и след това се димът се разсея.Рио нямаше търпение да разбере дали се е справил.
П.П.Нали не траа да казваме дали сме направили техниката
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето се беше трансформирало в нещо подобно на човек, но повече приличащо на плужек.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио малко се натъжи, но волята му съвсем не се беше сломила.Разбра , че нещо не е в ред.Мислеше си , че не трябва да се отказва каквото и да стане, затова бързо трябваше да се стегне.Направи всичко както преди и извика:
-Хенге но джутсу!!!
-Хенге но джутсу!!!
Пак не се получи. Все още не разбираше къде греши.Може би трябваше да използва повече чакра.Концентрира се и този път обаче използва повече чакра от обикновено....
-Хенге но джутсу!!!
Явно беше освободил прекалено много чакра , защото всичко сякаш избухна и когато димът се разсея Рио лежеше на земята.Този път Рио разбра къде греши.Не трябваше да използва мнго чакра и да си представи всеки детайл от тялото на кагето. Концентрира се разпредели чакрата си в точките на тялото си, спомни си всеки детайл от фигурата на кагето , всяка извивка , всяка подробност...
-Хенге но джутсу!!!
-Хенге но джутсу!!!
-Хенге но джутсу!!!
Пак не се получи. Все още не разбираше къде греши.Може би трябваше да използва повече чакра.Концентрира се и този път обаче използва повече чакра от обикновено....
-Хенге но джутсу!!!
Явно беше освободил прекалено много чакра , защото всичко сякаш избухна и когато димът се разсея Рио лежеше на земята.Този път Рио разбра къде греши.Не трябваше да използва мнго чакра и да си представи всеки детайл от тялото на кагето. Концентрира се разпредели чакрата си в точките на тялото си, спомни си всеки детайл от фигурата на кагето , всяка извивка , всяка подробност...
-Хенге но джутсу!!!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Абсолютно нищо !
Офф. айде само по 1 опит ? И аз мога да пиша: Хенге но Джутсу! Хенге но Джутсу ! Хенге но Джутсу ! ... пък и нямаш право да си саморазказваш " и той не успя " " и пак неуспя " ... аз решавам дали си успял или не ...
Офф. айде само по 1 опит ? И аз мога да пиша: Хенге но Джутсу! Хенге но Джутсу ! Хенге но Джутсу ! ... пък и нямаш право да си саморазказваш " и той не успя " " и пак неуспя " ... аз решавам дали си успял или не ...
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Добре споко!!! Ма сега като не минах кога мога да се пробваам пак?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Опитай докато не успееш! Няма как да се получи веднага !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио разбра , че не е успял с техниката.''Ако е нужно ще опитвам хияди пъти'' - помисли си той.Той каза:
-Сенсей , бихте ли моли да ми дадете още един шанс?Обешавам , че този път няма да ви разочаровам, ще дам всичко от себе си, ще вложа всичките си умения!
П.П. Не знам дали мога но искам веднага да опитам пак ако не може така ще изтрия съобщението много сори за преди но просто не знаех как да пиша
-Сенсей , бихте ли моли да ми дадете още един шанс?Обешавам , че този път няма да ви разочаровам, ще дам всичко от себе си, ще вложа всичките си умения!
П.П. Не знам дали мога но искам веднага да опитам пак ако не може така ще изтрия съобщението много сори за преди но просто не знаех как да пиша
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а намигна на момчето:
- Добре ... сега ... слушай ... ще трябва да направиш 3-те техники ... и имаш право да сгрешиш 3 пъти! Започни със Хенге в мен !
https://media.photobucket.com/image/anime%20man/PekeMiaw/Anime/man.jpg <<< сенсей-а
- Добре ... сега ... слушай ... ще трябва да направиш 3-те техники ... и имаш право да сгрешиш 3 пъти! Започни със Хенге в мен !
https://media.photobucket.com/image/anime%20man/PekeMiaw/Anime/man.jpg <<< сенсей-а
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио застана в удобна за него поза след , което започна да събира чакра , .. събираше и когато събра достатъчно той започна да я концентрира добре и докато го правеше си мислеше дали ще мине изобщо академията , но трябваше да я мине иначе как щеше да постигне целта си , за жалост той беше заклещен в най-големия си кошмар и нямаше друг начин да се измъкне освен ако не мине академията с много труд .От вече съсздадения му опит Рио знаеше , че трябва да внимава да не използва прекалено много чакра и , че трябва да се концентрира добре върху образа на този , в когото трябва да се превърне. Чакрата вече беше се концентрирала добре и академиста я разпредели в чакра точките след , което ги активира , затвори очите си и си представи сенсея , а после той отвори очите си , направи знаците и извика :
- Хенге но джутсу!!!
- Хенге но джутсу!!!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето се трансформира успешно - Продължавай с Буншин! - каза му сенсеят.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио беше малко изморен , но продължи да се концентрира и да събира чакрата си...Този път сякаш не беше много уверен.Не успяваше да се концентрира добре , сякаш всичките му мисли се разбъркваха като тесте карти...Тога изведнъш си спомни за какво е дошъл в академията и какви са неговите цели , но нещото , което наистина го мотивира беше образа на онзи нинджа...тои си спомни неговите движения , сякаш беше там , спомни си точно какво е видял , как точно го е направил нинджата...Със всичката си воля , надежда и увереност той направи светкавично бързо знаците и извика:
-Буншин но джутсу!!!
П.П.Май прекалих с многоточията
-Буншин но джутсу!!!
П.П.Май прекалих с многоточията
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето създаде обезобразен буншин, гол до кръста, пьоснал се на земята. Това естествено се счете за неуспешен опит, но успя да разсмее сенсея в академията.
????- Гост
Рио се захвана да работи върху техниката и това , че не успя въобще не му повлия... Той затвори очи и отново се съсредотучи. Умът му вече беше пречистен от напразни мисли, така че за този път беше уверен , че ще се справи по добре , от колкото с миналия път. Той започна да събира чакрата си и бавно да извлича от събраната чакра. Следваше частта, в която той трябваше да си представя как изглежда, за което му отне малко повечко време, като не спираше да поддържа и чакра контрола през това време. Когато беше готов, той отново направи сийловете за техниката и каза съвсем спокойно:
-Буншин но джутсу! - като разпредели чакрата си, която беше събрал за около 4 буншина...
-Буншин но джутсу! - като разпредели чакрата си, която беше събрал за около 4 буншина...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Имаше малък напредък - Буншина вече имаше дрехи, и не приличаше на идиот но още лежеше. Може би следващият опит щеше да бъде успешен?
????- Гост
Нямаше как след вече втори опит увереността на Рио намаля , но не и неговата воля.След всичко това той още по силно искаше да успее да направи техниката.Затова този път си помисли , че трябва да направи нещо по различно.Вместо обичайните опити той започна да размишлява какво точно знае за техниката.''Да видим знам ,че Буншин техниката прави клонинги без материя. Използва се , за да обърка противникът. Ако клонингът се атакува или го докоснат, той изчезва.''- помисли си момчето -''Изисква пълна концентрация на чакрата и съсредоточаване върху подробностите на тялото ти , за да можеш да се клонираш''- мислеше си Рио.И тогава изведнъш му хрумна , че той прави всичко както трябва , просто не разпределя равномерно чакрата си в всеки клонинг и така се получава нестабилност , която пречи на клонига да се детайлизира.Този път съвсем спокойно се концентрира , разпредели чакрата си , представи си тялото си и този път преди да направи знаците стабилизира потоците на чакрата му и извика:
-Буншин но джутсу!!!
-Буншин но джутсу!!!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето направи един буншин идеален , но той се задържа само за миг ... след това просто изчезна ... може би Рио се беше разконцентрирал ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Рио почна. Това джутсу бе най-трудното досега , след толкова опити Рио изглеждаше отчаян . Той си затвори очите и се представи в ума си, като изчисти всички други мисли. Той си концентрира чакрата. Направи съвършенна спирала. После се концентрира и нищо не можеше да го разсее. Той започна да се гледа. Първо тръгна от веждите запомни ги, после към носа и устата и тях ги запомни. Следваше дрехите той се беше облякал обикновенно и се запомни бързо. Тръгна към обувките и тях ги запомни. Следваше на последно място косата. Той беше разрошен днеска и му беше трудно. Рио се запомни за десет минути, беше му трудничко. Той мислеше да направи три клонинга, като за толкова, според него ще му стигне чакрата. Той мислеше за две нещо преди да направи джуцуто. Първото беше, че е запомнил сичко от себе си и Второто беше за трите клонинга. Той направи сийловете необходими за джуцуто, в умът единствено беше клонинга, който трябва да направи, бе концентриран повече от всякога и когато беше готов извика много силно:
- Буншин но Джуцуууу!!!! - той не искаше да погледна резултата, а зачака сенсея, какво ще му каже.
П.П.Изчерпахте ме хора ма за тва избрах вашия форум да ми бъде първи защото не пускате да се пише с два реда и за тва ви уважавам
- Буншин но Джуцуууу!!!! - той не искаше да погледна резултата, а зачака сенсея, какво ще му каже.
П.П.Изчерпахте ме хора ма за тва избрах вашия форум да ми бъде първи защото не пускате да се пише с два реда и за тва ви уважавам
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. ест ... то иначе е тъпо :|
Момчето направи собствен клонинг , макар и то 4-я път.
" Ех ... нищо ... не всеки успява от първите пъти ... " - мислеше си сенсей-а.
- Сега продължи с Каварими но Джутсу !
Момчето направи собствен клонинг , макар и то 4-я път.
" Ех ... нищо ... не всеки успява от първите пъти ... " - мислеше си сенсей-а.
- Сега продължи с Каварими но Джутсу !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 3 от 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12