Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 3

+7
Намара Конахи
Йошико Харуко
Ясаши Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Даисуке Намикава
Коринмо Изаши
11 posters

Страница 5 от 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty Re: Тренировъчна Площадка 3

Писане by ???? Пон Яну 11, 2010 11:01 pm

Харуко успя с техниката.

Офф. Ниво на техниката, 3 бързина. Имаш късмет, че аз съм DJ ;] xD

????
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by Ясаши Амане Пон Яну 11, 2010 11:25 pm

-Значи трябва да усвоя тази техника а?Ясно...така,като гледам името и говори сама за себе си светкавична топка.Това трябва да е нещо,като Katon:Goukakyuu no jutsu.Но разликата...ще е голяма...докато едното е огнено кълбо,което може да изгори всичко.Това е светкавично кълбо,което може да нанесе също големи поражения-.Момчето знаеше,че има разлика от огненото кълбо и светкавичното.Все пак огненото кълбо..се използва от хора с огнена чакра,следователно същото се отнася и за светкавичното кълбо.-Какво ли прави сега сестра ми?Добре ли е...има ли проблеми с някой или с нещо?Чесно казана...много се претиснявам за нея.Макар и за толкова малко време видях,че Тсунаде не е от хората,които обиждат и са със голямо съмочувствие.Това е добре,защото все пак няма да си създава много проблеми.Но ако разбера,че и косъм е паднал от главата и...ще намеря извършителя и ще го убия-!Ясаши реши да се отдалечи от всички,по този начин щеше да тренира на спокойствие.Той се запъти към езерото,което беше цялото в мъгла.Това му навяваше много спомени със неговият баща,който загина.От тогава червенокосткото оцеляваше по някакъв начин може би,защото сърцето му беше изпълнено със омраза.Все пак след,като баща му загина...момчето се превърна в отмъстител,живееше само за да отмъсти.Не му пукаше какво ще стане със живота му,дори беше готов да премине в тъмнината,но в замяна да получи силата,която тъй искаше.Но в денят,когато срещна своята сестра и Ямато...момчето намери други цели в живота.Той искаше да стане по силен от Ямато и да го победи.Също така да защитава своята сестричка с цената на живота си.В този момент тя му беше най скъпото нещо,което му е устанало.Но време беше да се заеме с техниката.Момакът се запъти към езерото,като преклекна и с показалеца си топна във водата,като по този начин искаше да провери дали е топла или студена водата.Тя беше гореща чак пара се вдигаше на повърхноста.Страното е,че когато момчето тренираше чакра молда си водата беше топка но не и гореща.Както и да е той реши да види,какво знае за техниката.-Светкавично кълбо това е техника Ц ранк,която може да се използва и за къси и дълги разтояния.Естествено всяка техника има своите + и -...например,ако тази техника е изправена срещу водна техника,тя ще е ефективна.Но ако е изправена срещу въздушна техника...тя ще е най вероятно прохабена-.Ясаши реши да се заеме с техниката..той знаеше,че трябва да направи 6 знака с ръка,като последният е Тигър.Генинът тръгна да ги прави,като на 5тия знак..почувства рязка болка в сърцето си.Ясаши Амане падна на колене,като усети някаква празнина в сърцето си.Всякаш имаше нещо скъпо за него,като сестра му близо.Точно в този момент той се сети за съотборника си Ши.Червенокоското беше решен да разбере неговата фамилия,защото имаше чувството,че се познават.Това чувство е същото,когато се срещна със сестра си.Болката започна да го напуска...след,като вече изчезна напълно,Ясаши се изправи,като си пое въздух.Амаше отмъстителят...знаеше,че трябва да абсорбира чакра в гърдите си,като си поеме въздух и го издуха със все сила.Но за да абсорбира чакра той трябваше да се концентрира добре.Това нямаше да е голям проблем защото все пак се намираше в спокойна обстановка далеч от всичко и от всеки.Това успокояваше отмъстителят,защото той е обичаше да се намира много покрай хората.Вярно е.....момчето е отдръпнато до голяма степен от светът.Дори той не принаваше на сестра си...това,че я обича ужасно много.Сърцето му се късаше,защото незнаеме къде е и как е.Все пак това е единственото,което му устана след всичко станало.Но трябваше да се заеме и с техниката,тя беше много важна за него...затова смяташе вече да започва.Младият генин знаеше,че трябва да концентрира много голямо количество чакра,като го абсорбира в гърдите си,следователно трябва да издуха събрата чакра,като си поеме голямо количество въздух.Ясаши затвори очи,като сключи сийл и застана в удобна за него позиция.Но за да му бъде добра концентрацията трябваше да се изолира по негов начин.Имено той се пренесе в парелерен свят далеч от реалноста.Там генинът можеше да мисли спокойно,и по този начин да се отпусне.Но сега вече трябваше да се заеме с абсорбацията.Амане отмъстителят,започна да насочва и абсорбира чакра в гърдите си,следователно пое голямо количество въздух,като го задържа за малко.Ясаши издуха цялата чакра от гърдите си,като извика.-Tunder ball jutsu!
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Вто Яну 12, 2010 9:06 pm

Йоури се усмихна , като отиде под дървото запъшкан и "изцеден" от тренировката , той погледна към сеснея му и го попита с тежък глас на умора :
- Сенсей , след като си почина може ли да науча "Hand-To-Hand Combat Mastery" ?

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Хитачи Ямато Вто Яну 12, 2010 9:25 pm

Момчето издуха някаква искра :
- Пропуснах да ти обясня ! - каза сенсей-а и се изчерви . - Тази техника се прави с две катани !
Учителят връчи две катани на Ясаши и му се извини .

Сенсей-а се обърна към Другият ученик :
- Добре ... още малко почини и ще те уча !

Офф. Йоури> Това може и да го наричаш Ръкопашен бой ! (има го в системата за умения
Офф. ЯСАШИ > Значи ... между двете катани се образува електрическа топка вдигаш ръцете си (към небето) след това замахваш рязко , за да засилиш топката и тя се отделя от катаните и поразяваш мишената си !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Ясаши Амане Вто Яну 12, 2010 10:19 pm

Генинът се доближи до сенсея, като не му каза нищо ” Защо тогава ми бяха всички тези опити, все едно нищо не съм направил ” мислише си генинът , като не се оплака . Ясаши стисна двете катани , и тръгна на някъде с цел да се отдалечи от всички . Искаше просто да тренира някъде сам на спокойствие . Това щеше да му помогне много , защото той не обичаше да бъде сред хора , който го гледат . Най – важното сега беше , че всичките тези опити до сега бяха просто загуба на време . Част от грешката беше и на Ясаши , защото неговата представа за тази техника беше съвсем различна .Той си мислише , че техниката наподобява Katon:Goukakyuu no jutsu само , че е от електричество . То се оказа съвсем различка техника , а от всичкото нагоре трябва да се използват и катани . Благодарение на сенсея му ... Ясаши се сдоби с катани , иначе трябваше да ходи до магазина да си вземе такива . Този път момчето беше решен , да изпълни техниката , ако искаше да настигне неговият идол Ямато . Макар , и те да не се познават много добре чернокоското знаеше , че генинът с големият меч е силен нищо ,че е на генински ранк . Още при първата им среща , когато случайно Ясаши беше навлязъл в тренировъчната площадка на сестра си и Ямато . Там се случиха толкова много неща .... а , Амане отмъстителят си мислише , че е единственият , който иска да си отмъсти за нещо много важно . Оказа се , че и младежът със синята коса (Ямато) имаше такива проблеми . Освен това на тази площадка се запозна и с своята сестра , която макар и с една година по малка тя вече беше чунинка . Макар , и чернокоското да не си беше признал .... той много се гордееше със Наоми . Но сега трябваше да се заеме с техинката ... все пак нямаше намерение да бъде по слаб от Ямато . Ясаши раздвижи своите рамена , защото все пак тези катани не бяха толкова леки . Момчето започна да си дава обяснения за тази техника преди да направи опита . ” Първо между двете катани трябва да се оформи електрическа топка.Второ катаните трябва да бъдат насочени към небето.Трето и най – важно...катаните трябва да бъдат насочени рязко, към опонента или мишената ” . Хлапакът реши да пробва , просто затвори своите очи , като раздалечи двете катани на около 15 сантиметра една от друга . Концентрира чакра в катаните,като ги вдигна към небето.Поради причината,че Ясаши е с затворени очи (умишнено) той незнаеше дали между двете катани има електрическо кълбо . Пред момчето имаше едно дърво , което беше перфекната мишена за техниката . Генинът отвори своите очи , като замахна рязко с катаните към дървото .
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Вто Яну 12, 2010 10:23 pm

Техниката + 4 интелект !

Офф. Постарай се за правопис ... иначе бива ;)
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Вто Яну 12, 2010 10:31 pm

-Сенсей бихте ли ме научили на кунай мастери.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Вто Яну 12, 2010 10:44 pm

Йоури смяташе да уплътни времето си за почивка с четене на книга ,той имаше 4 книги в раницата си , ала нито една не бе прочетена ... Йоури беше решил да маха книгите от раницата си , или просто да ги прибере в джоба за ненужни вещи ... Той трябваше да си избере една книга , за да прочете ... "Коя да бъде за бога ... Бойни Схеми , тази ще е много полезна , ще науча нови трикове , но в момента не ми се тренира и не ми се занимава с книги описващи битки и тренировки , затова няма да бъдат Бойни Схеми ! Тази е добра ... Как да се предпазим от по - добър противник ... ще науча полезни неща , ала не ми се чете за битки ... искам нещо отпускащо , за релакс ... Ето още една , тази се казва Обезкостителя , Хмммм , интересна ще е , но - отново битки , отново насилие ... омръзна ми от насилие , ще пробвам нещо друго ... Ето я и последната книга в раницата ми - Полунощ ... интересно заглавие , може да е с насилие , а може и да не е , може да е любовна книга , или книга за страшни истории , може да е книга с разкази или нещо подобно , тази книга изобщо не ми подсказва какво е съдаржанието и с заглавието си ... доста ще е интересна ... избирам нея !" помисли си Йоури , като преглеждаше всяко кътче от раницата си и решаваше , коя да е книгата , която да прочете първа ... След доста промени на мнението си за книгите , той избра "Полунощ" , тъй като заглавието и беше доста интересно ала не подсказваше какво е съдаржанието и , а Йоури бе твърде любопитен , за да пази подобни тайни скрити за толкова дълго време ... Той сложи книгите Бойни Схеми , Как Да Се Предпазиш От По - Добър Противник , и Обезкостителя отново в раницата , като извади само книгата Полунощ ... Той се облегна леко на дървото и огледа корицата на книгата , като видя , че книгата е започнала да хваща прах ... Попринцип Йоури обичаше да чете книги , но сега се бе посветил на тренировките и четенето на Скруулове с Техники , пред четенето на Книги с Разкази ... Той огледа книгата , изтупа я за да падне прахта и погледна името на автора , то беше Икузико Намазуро ... Това име не говереше нищо на Йоури , той нито бе срещал човек с подобно име , нито искаше да срещне , това не го интересуваше , той искаше да види какво има в тази мистериозна книга и отвори на Първата страница ... На първите шест страници нямаше нищо интересно , там пишеше цел на написването , част от биографията на автора и разни празни листове ... Йоури с нетърпение отвори на Седмата Страница и едно заглавие се поеви пред очите му - "Сутринта" ... Той се огледа и забеляза много буквички наредени една след друга с обгръщащи ги запетаи , точки , въпросителни знаци и удивителни знаци ! Той най - накрая бе намерил началото на книгата и започна елегентно прелиствайки страниците да чете ... "Това бе сутринта на този доста мистериозен ден , дори сутринта ме бе обгърнала с такава мистерия , бях се събудил в 7 часа , ала неможех да стана , нямах енергия , това бе много странно за мен и изобщо за млад и енергичен човек в разцвета на силите си и на средна вързаст . Но това не ми направи впечатление , аз бях забелязал , че консумирането на днешните храни и изобщо днешния живот , бе изцедил всяка капчица живот в нас , всепак не само аз бях в това състояние . Майка ми и баба ми също не можеха да понечят да станат от леглото , деня се очертаваше да е толкова скучен , колкото е бил и всеки друг ден в моя отекчително спокоен живот . Наистина моя живот бе най - постоянен в цялото ни село , защото с публикуването на много мои произведения в местния вестник аз изхранвах цялото си семейство и всепак ми оставаха пари , с които си позволявах туй - онуй . Но да спра да говоря как цялото семейство се е търкаляло в леглото и не е могло да стане ... След може би 20 минути , сина ми , най - ранобудния и най - жизнения в семейството мина покрай всяка врата на спалня из нашата къща с тенжера и лъжица , тропайки звучно за да ни събуди ... Никой човек неможеше да си почине на такъв шум , затова бяхме принудени да станем от леглата си и да започнем с скучното си ежедневие ... След като закусвах аз бях изпратен да напазарувам , докато майка ми отиде до баща ми , с който се бяха развели отпреди доста време , а брат ми се бе запътил към Академията , баба ми както винаги , щеше да излезе на улицата и да потърси някой свой набор , с който да обсъждат непохватните млади шинобита в някой затънтен бар на по чашка саке , което ми осигоряваше пълна свобода на действия след като се прибера от пазара и така аз отидох към градския пазар , който се намираше в града наблизо , но за да се стигне там се искаше ходене и то доста ..." Йоури бе свършил с първата глава , но тази първа глава също не му бе показала как ще се развият нещата , затова продължи с втората с още по - голяма сила , а втората глава бе озаглавена "Вечерният Обяд" - "Прибрах се на обяд в своят скромен дом ... бях напазарувал абсолютно всичко което майка ми , ми бе заръчала и сега спокойно можех да седна и да започна да мисля ново стихотворение ... Сигорно 5 часа мислех за стихотворение и накрая написах едно , ала с изключително много мъка ... Навън взе да се смрачава , но на мен не ми направи впечатление , аз си взех малко ориз и си похапнах , чакайки моите роднини да си дойдат ... Навън вече се бе напълно свечерило , аз си седях на масата , приготвил вечерята , чакайки някой от моята кръв да си дойде , но внезапно чух шум от тавана ... дали бяха крадци ? Не знаех какво да правя , мислех , че някой е влязал в къщата ни с взлом , затова взех най - близкия прът , който видях и се качих горе , мислейки си , че неможе да са крадци , какво искаха от не толкова заможно семейство като моето ? След като се качих на тавана , всички светлини в къщата изгансха , какво за бога бе това ? Някакъв вид Нинджа Техника или просто съвпадение ? Не трябваше да се плаша , трябваше да защитя родното си ! Вече вървях по пода на тавана и чух шум ... обърнах се и видях тъмен силует на грозно същество наподобяващо човешка фигура ... Какво бе това ?" Йоури вече разбра , че тази книга , ще бъде хорър книга или книга на ужасите , точно такъв тип не бе чел , затова започна да чете още по - пикантно следващата глава озаглавена "Кървавата Полунощ" - "Кой си ти ? - попитах го аз , но то не отговори ... Какво търсиш в дома ми ? - отново излюбопитствах аз , но то вече отвори уста и изрече следните думи - "Аз съм Шинигами , търся Бележник на Смърта , за да върна силата си на Предшественик на Смърта ! - каза съществото с грозен глас .... Хъммм , тук имаше нещо , мисля че беше една черна книга , но за бележник незнам ... - отговорих му аз ... Аз не търся бележник , а празна книга ! - отговори ми това така наречено Шинигами ... Добре , ще ти я покажа ... - казах му аз , като му дадох книгата ... Да това е , като отплата , ще ти дам книгата си , но тя е с по - слаби способности , използвай я внимателно , всяко написано име в нея , ще донесе до смърт на човека носещ името ! Пълни щуротии ... - помислих си аз и взех книгата , след около секунда силуета изчезна , а навсякъде светлините отново бяха запалени , през вратата един след друг започнаха да влизат членовете на семейството ми ... Точно на Полунощ , когато жената , на която бях таен обожател , бе разкрила самоличноста ми , аз реших , че няма смисъл да живея , но защо аз да страдам , след като имам книга на Смърта ? - помислих си и написах името на всички хора , които някога съм мразел ... На сутринта , осъзнах , че всички хора , чиито имена бяха в списъка написан от мен , бяха мъртви ! Изхвърлих книгата и сега пиша това откровение , моля те ако и ти си притежател на тази книга , напиши моето име в нея !" Йоури бе потресен , какво ставаше забога ? Шинигами ? Бележник на Смърта ? Наистина интересен разказ , но Йоури беше обеден , че е плод на въображението на автора ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Вто Яну 12, 2010 10:59 pm

Йоури напредваше ... но имаше още какво да се желае , докато се изправи срещу сенсей-а си ...

- Ясаши , добре ... започни да целиш мишени с кунай !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Вто Яну 12, 2010 11:01 pm

-Но нямам никакви оръжия.Трябва да си купя.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Сря Яну 13, 2010 9:47 pm

- Още ли си тук ? Бягай бързо ! - извика сенсей-а и посочи изхода на площадката. - Мога да ти услужа с някое оръжие като катана или нещо друго , но основно оръжие като кунай , извинявай няма да ти давам !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ясаши Амане Сря Яну 13, 2010 10:11 pm

Ясаши хукна да бяга към изхода.
Ясаши Амане
Ясаши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Ши Амане Чет Яну 14, 2010 12:30 am

Ши отвори очи.. Леле колко беше мързелувал до това дърво.. Явно, защото и той, не знаеше какво да направи.. "Ой.. Сенсей.. Искам да научаа... кво да научааа... Искам Шуншин.. ама трябва да се концентрирам нали...???" След което Ши се почеса по главата изправи се и ръката му не мръдна от червената му прическа "Уффф.. Добре добре аре ще се концентрирам за тая техника.." момчето направи леко недоволна физиономия след което изпищя "Now i'll lick it to the Right, lick it to the Left and you will be my next.." След което размята ръце на ляво и на дясно, започна да си пука вратът и след като се раздвижи подскочи леко и каза с нормален тон "Let's Roll.."
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Male Зодия : Скорпион
Брой мнения : 1421
Точки от Коментари : 2736
Регнах се на : 07.01.2010
Възраст : 32
Град/Село : Павликени

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Left_bar_bleue2/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty_bar_bleue  (2/10)
Възраст:
Фракция:

http://www.impulse.bg/jiktaker

Писане by Хитачи Ямато Чет Яну 14, 2010 3:56 pm

Главата на сенсей-а сякаш усвисна ... а веждата му не спираше да играеше ...
" Ши-и-и !!! Какво ... какво прави това хлапе ... ще ме побърка - мислеше си учителят , докато скубеше дългите си , вече прошарени коси ...
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Чет Яну 14, 2010 6:06 pm

Момчето погледна сенсея и попита "Има ли нещо???" След което съблече потника си и остана по кафяво сините си дънки. Момчето погледна ветровитата площадка и се замисли за тази техника.. 'Това е илюзия, която служи като преместване от едно място в друго, но просто тялото ти се движи по-бързо от нормалното.' Червенокоското се загледа в далечината и реши, че ще използва празната полянка на която нямаше никакви чучела, мишени, оръжия и т.н. за своите опити.' Ши се загледа и си представи концентрацията. Той не знаеше как точно изглеждаше чакрата и какво точно е чакра поток.. все пак не е толкова умен, колкото изглежда, но неговата желание да стане силен бяха огромно. Ши си мислеше, че чакра потока е като река из цялото му тяло и се движи точно като кръвта.. Момчето знаеше, че тази техника не е от лесните за това реши да направи първият опит като се концентрира колкото може само в техниката.. Момчето концентрира чакрата, а пред лицето му бяха рекичките с чакра, които се разпространяват из цялото му тяло. От пръстите на краката през петите, колената, тазът, стомахът, гърдите и се разпръска на ляво и на дясно към ръцете му и на горе към главата... Тези поточета бяха малки, но много.. Дали така изглеждаше чакра веригата в тялото му... и той не знаеше, но си я представяше. Ши затвори очи и си представи как би трябвало да излежда техниката. Получава се нещо като размазан образ и момчето вече е на няколко метра от колкото трябва да е.. Той просто се чудеше дали ще успее да създаде тази илюзия и да премести тялото си с невероятната скорост.' След като стисна юмруците си червенокосият се извъртя със десният крак пред левият и изкрещя "Шуншин" като отвори очите си и гледаше яростно напред в далечината.
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Left_bar_bleue2/10Тренировъчна Площадка 3 - Page 5 Empty_bar_bleue  (2/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Чет Яну 14, 2010 8:28 pm

Хитачи Ямато написа:Йоури напредваше ... но имаше още какво да се желае , докато се изправи срещу сенсей-а си ...!

Тва беше за книга , писах доста и мисля , че е достатачно , ако не е ше пиша още , ако е кажи и ше почна с трена за Hand-To-Hand Combat Mastery ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Чет Яну 14, 2010 9:27 pm

Офф. Аре почвай с Ръкопашния .. имаш мерак :P

Ши измина един метър , след което се спъна и се строполи на земята.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Чет Яну 14, 2010 10:17 pm

Ши лежеше на земята и вдигна глава от тревата. След малко се подпря на ръката си и измърмори.. "Бахти и кофти късмета.." Момчето се загледа и видя как вятъра погали леко тревата. Тя се залюля на дясно и след това на ляво. Загледа я тъпо и си каза "Това е свобода...свобода... това е.." Момчето се изправи и изтупа дънките си. После ръцете му се насочиха към горната му част от тялото, но видя, че е облечен и заклати глава "Кво ми става??" После се загледа и се замисли за техниката. Трябва да накарам тази чакра, да се концентрира.. Новата му стратегия беше да създаде илюзията, че се движи като тревата.. Ти си мислиш, че тя се движи, но просто стой на едно място и изведнъж някакъв напън я отласква.. Този вятър за Ши беше неговата чакра. Тя щеше да му помогне да се отласка и да се измести. Нещо като крачка,но тази крачка щеше да е много повече от обикновенна. С нея щеше да премине пет метра. Момчето се замисли. Ако иска да го направи ще съсредоточи чакрата в ходилата си или по скоро в краката си. Той стоеше, а вятърът мърдаше само задната част на косата му, защото очилата бяха защипали притонът му и лицето му се виждаше ясно. Той наклони главата си на дясно и се чу звукът на пукащите му кости. След малко я наведе рязко на ляво и бързото прещракване на вратът му оглуши площадката. Момчето се усмихна и вече не се чуваше нищо совен тихия ветрец. Да.. невероятно, но факт. Ши се беше замислил върхо техниката и концентрацията на тази чакра. Момчето си представи реките, за който се беше сетил преди това и за разлика от преди си мислеше как всичката чакра започва да се източва.. Той беше дръпнал кранчето и тази от главата слезе на доло по тялото му. Като стигна във гърдите в нея се вля чакрата от ръцете. Продължи надолу към кръста, стомахът и тазък.. там се събра най- голямтото количество чакра и като тръгна по два различни пътя се разпредели из левият и из десният крак на момчето. После си представи как огромното количество чакра свети и свети в тялото му и се замисли.. 'Точно от натискът на чакрата аз ще се "залюлея като тревичката" и ще създам илюзията, че аз се движа, но впрочем самата чакра ще ме измести.' Момчето вдгна глава и като направи своят този път не каза името на техниката, защото би трябвало да е от по-тихите ...
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хитачи Ямато Пет Яну 15, 2010 3:21 pm

Хлапето измина 3 метра . Доста добре се справяше ! Този път се задържа на краката си .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Пет Яну 15, 2010 9:17 pm

Ши се зарадва... Това бяха три метра от втори опит, но пак не бяха доста.. Той щеше да направи поредният опит. Момчето стоеше право и заклати главата си на ляво след което ряско я върна, а за тази секунда се чу ужасяващият звук на пукането на костите му. Момчето разкрати глава и промени физиономията си като спря да движи всяка една част от тялото си. Той се концентрираше. Не забелязваше, но тялото му се движеше. Той размяташе ръце без да усеща, че го прави. Момчето просто мислеше за продължението на техниката. Той сви юмруци, а зъбите му изскърцаха. След малко мозакът му изключи.. не забелязваше нищо на около, а само правата отсечка пред него. Той щеше да направи всико за успеха. Независимо какво ще му струва. След малко момчето си представи техниката или по скоро как той се движи супер бързо, че даже не се забелязва как се е преместил от едно място на друго. Момчето погледна напред и си помисли вече как го прави. След малко той започна да се концентрира над техниката. Най-вече над тази чакра, която мислеше за своят тласък. Момчето отдели количество чакра, което беше разпръстнато из цялото му тяло.. От ново си представи тези малки рекички, който пренасят чакрата, но този път си го представяше отлкова бавно. Започна от най-горната част на главата и от пръстите на ръцете. Тази чакра се придвижваше и като стигна челото му беше достигнала и дланите му. В ръцете продължи на горе и се насочи към лакета.. точно тогава в главата му беше достигнала устните. След като достигна вратът му другата беше достигнала раменете. След като бавно трите потока от чакри се събраха продължиха бавно на долу към гърдите и събираше чакра по пътя си. Следващата стъпка беше събиране на огромно количество в стомаха и двете се разделиха като по-равно се разпределиха в краката и се съединиха с чакрата там. "Готово.. Няма на къде вече." Каза тихо Ши и като леко приклекна се опита да се изтреля напред
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Йошико Харуко Пет Яну 15, 2010 9:21 pm

Ши измина още два метра.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Пет Яну 15, 2010 9:22 pm

Той просто погледна сенсея и попита "Успях ли."

ПП:Предният опит 3 метра + още 2 това е 5 метра...
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Йошико Харуко Пет Яну 15, 2010 9:24 pm

Техниката, 2 воля и 1 бързина.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ши Амане Пет Яну 15, 2010 9:26 pm

Ши разбра, че е успял от кимването на сенсея и реши да си почине. Момчето седна до едно дърво и наблюдаваше площадката...
Ши Амане
Ши Амане
Липсващо Шиноби
Липсващо Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Пет Яну 15, 2010 9:35 pm

Йоури си беше починал добре , той беше много по - добре , ученето на Sennen Goroshi и Shunshin no Jutsu го беше доста изморило , той сега трябваше да започне тренировка за Hand-To-Hand Combat Mastery , това също щеше да му помага в престоящите битки ... Hand-To-Hand Combat Mastery беше основно умение , което всеки себеуважаващ Hand-To-Hand Combat User би трябвало да има , защото това действие беше като Chakra Mold за Hand-To-Hand Combat User с това умение , той научаваше главните слаби места на опонента , той научаваше как да удари опонента си за да го заболи най - много , а с усъваршестването на това умение Йоури щеше да получи умението да развие скороста си изключително много , той най - много обичаше ударите с крака , затова искаше да се спрециализира в този вид Hand-To-Hand Combat Style ... Ако той успееше да научи Hand-To-Hand Combat Mastery , щеше да е доста добре подготвен за Чуунинския Изпит , който предстоеше след няколко седмици , той трябваше да е максимално подготвен за да стане Чуунин и да подобри своите главни умения като Shinobi ( Ninja Warrior ) . Много хора наблягаха или само на Hand-To-Hand Combat ( Taijutsu ) или на Ninja Art Combat ( Ninjutsu ) , но Йоури искаше да създаде хармония между двата фрагмента в своя Ninja Way ( Ninpou ) за да бъде добър и надежден Шиноби ... Но с какво трябваше да започне за да научи умението Hand-To-Hand Combat Mastery ? Дали тренировка за Сила и Бързина ? Дали с няколко тренировки на удари ? Дали изобщо трябваше да започва да тренира нещо , а не просто да се изправи срещу Сенсея си ? Йоури беше доста объркан , всмисъл , не знаеше какво да прави или по - точно - с какво да започне тренирвката за умението Hand-To-Hand Combat Mastery ... "Добре с какво да започна ? Дали да започна с обиколка на терена ... не , това не може да е ... ами да защо не започна с няколко удара в дънера по - близо , но ... не неможе да е това ... защо не питам сенсея си ... но като гледам каква "несериозна" личност е , е по - добре за мен , да стана достатачно силен и да не показвам слабост пред него , затова все ще измисля нещо !" мислите на Йоури минаваха през главата му като куршуми , той беше доста объркан , с какво за бога да започнеше ? Той реши , че е най - добре да потренира силата на удара си ... Йоури застана пред едно дърво или по - скоро дънера на едно дърво , което бе отсечено , явно някой Кирист , се грееше сега от неговите клони и дървен материал , но както и да е , да се върнем към тренировката на Йоури , той започна да удря прави юмруци в дървото , но след около 20 успоредни юмруци в дънера на дървото , Йоури почуства страшни болки в кокалчетата си , те не изпитваха удоволствие , че Йоури ги наранява , като удря дънера на дървото , напротив , те започнаха да го болят още повече , след около още 5 юмрука , показвайки на Йоури , че това не е правилния начин , карайки Йоури да спре и да разнообрази тренировката си с малко спаринг ... Той започна да тича леко , леко , като постепенно усилваше темпото , защото всепак го чакаше още много работа ... След около 20 минути тичане , краката на Йоури също започнаха да протестират , той едва стъпваше , ала бе доста упорит , имаше наистина висока воля , никога не казваше "НЕ !" той знаеше , че ако се откаже сега , няма защо да продължава да се нарича "Шиноби" , а той искаше да бъде на добро ниво и да се радва , като минава по улицата и свободно може да каже на всички , че той е много добър Шиноби , това бе единствената му мечта и той изпълняваше да я изпълни , затова , нямаше да се даде на никого , той се върна отново на ударите , като вече започна да комбинира , той взе 5 чучала , сложи ги в кръг около него и се опита да свали и 5 - те с най - малко удари ... След още около час упражнения той отиде до дървото , където бяха нещата му и пийна малко вода , защото целия бе потен и "изцеден" ... Той допря главата си на дървото , като от челото му се стече 1 капка пот , след това той погледна към сенсея си и си каза - "Гледайте ме сенсей .... ГЛЕДАЙТЕ МЕ !!!" и стана от мястото си , като се затича към сенсея си и се опита да го удари с юмрук , като преди това направи Shunshin no Jutsu - 5 st.

Офф.Прочетох ли книгата ? Тя дава 10 воля ....

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 5 от 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите