Тренировъчна Площадка 3
+7
Намара Конахи
Йошико Харуко
Ясаши Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Даисуке Намикава
Коринмо Изаши
11 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 6 от 13
Страница 6 от 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
Ясаши се върна на площадката си,като попита сенсея си.-Е......ще започваме ли?Само не ми казвайте,че сте забравил.
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Момче , познат си ми от някъде ! - каза мъжът и започна да търка главата си .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хатаке Айдоу написа:Йоури си беше починал добре , той беше много по - добре , ученето на Sennen Goroshi и Shunshin no Jutsu го беше доста изморило , той сега трябваше да започне тренировка за Hand-To-Hand Combat Mastery , това също щеше да му помага в престоящите битки ... Hand-To-Hand Combat Mastery беше основно умение , което всеки себеуважаващ Hand-To-Hand Combat User би трябвало да има , защото това действие беше като Chakra Mold за Hand-To-Hand Combat User с това умение , той научаваше главните слаби места на опонента , той научаваше как да удари опонента си за да го заболи най - много , а с усъваршестването на това умение Йоури щеше да получи умението да развие скороста си изключително много , той най - много обичаше ударите с крака , затова искаше да се спрециализира в този вид Hand-To-Hand Combat Style ... Ако той успееше да научи Hand-To-Hand Combat Mastery , щеше да е доста добре подготвен за Чуунинския Изпит , който предстоеше след няколко седмици , той трябваше да е максимално подготвен за да стане Чуунин и да подобри своите главни умения като Shinobi ( Ninja Warrior ) . Много хора наблягаха или само на Hand-To-Hand Combat ( Taijutsu ) или на Ninja Art Combat ( Ninjutsu ) , но Йоури искаше да създаде хармония между двата фрагмента в своя Ninja Way ( Ninpou ) за да бъде добър и надежден Шиноби ... Но с какво трябваше да започне за да научи умението Hand-To-Hand Combat Mastery ? Дали тренировка за Сила и Бързина ? Дали с няколко тренировки на удари ? Дали изобщо трябваше да започва да тренира нещо , а не просто да се изправи срещу Сенсея си ? Йоури беше доста объркан , всмисъл , не знаеше какво да прави или по - точно - с какво да започне тренирвката за умението Hand-To-Hand Combat Mastery ... "Добре с какво да започна ? Дали да започна с обиколка на терена ... не , това не може да е ... ами да защо не започна с няколко удара в дънера по - близо , но ... не неможе да е това ... защо не питам сенсея си ... но като гледам каква "несериозна" личност е , е по - добре за мен , да стана достатачно силен и да не показвам слабост пред него , затова все ще измисля нещо !" мислите на Йоури минаваха през главата му като куршуми , той беше доста объркан , с какво за бога да започнеше ? Той реши , че е най - добре да потренира силата на удара си ... Йоури застана пред едно дърво или по - скоро дънера на едно дърво , което бе отсечено , явно някой Кирист , се грееше сега от неговите клони и дървен материал , но както и да е , да се върнем към тренировката на Йоури , той започна да удря прави юмруци в дървото , но след около 20 успоредни юмруци в дънера на дървото , Йоури почуства страшни болки в кокалчетата си , те не изпитваха удоволствие , че Йоури ги наранява , като удря дънера на дървото , напротив , те започнаха да го болят още повече , след около още 5 юмрука , показвайки на Йоури , че това не е правилния начин , карайки Йоури да спре и да разнообрази тренировката си с малко спаринг ... Той започна да тича леко , леко , като постепенно усилваше темпото , защото всепак го чакаше още много работа ... След около 20 минути тичане , краката на Йоури също започнаха да протестират , той едва стъпваше , ала бе доста упорит , имаше наистина висока воля , никога не казваше "НЕ !" той знаеше , че ако се откаже сега , няма защо да продължава да се нарича "Шиноби" , а той искаше да бъде на добро ниво и да се радва , като минава по улицата и свободно може да каже на всички , че той е много добър Шиноби , това бе единствената му мечта и той изпълняваше да я изпълни , затова , нямаше да се даде на никого , той се върна отново на ударите , като вече започна да комбинира , той взе 5 чучала , сложи ги в кръг около него и се опита да свали и 5 - те с най - малко удари ... След още около час упражнения той отиде до дървото , където бяха нещата му и пийна малко вода , защото целия бе потен и "изцеден" ... Той допря главата си на дървото , като от челото му се стече 1 капка пот , след това той погледна към сенсея си и си каза - "Гледайте ме сенсей .... ГЛЕДАЙТЕ МЕ !!!" и стана от мястото си , като се затича към сенсея си и се опита да го удари с юмрук , като преди това направи Shunshin no Jutsu - 5 st.
Офф.Прочетох ли книгата ? Тя дава 10 воля ....
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
/ Книгата прочетена, получаваш волята. За тази тренировка, която направи сега получаваш 3 бързина, 2 сила, 1 воля. /
Сенсеят изненадан се отдръпна в последния момент и юмрука на Айдоу мина на милиметри от лицето му. "Каква сила, каква бързина!" изумяваше се сенсеят наум, виждайки способностите на младия си ученик.
Сенсеят изненадан се отдръпна в последния момент и юмрука на Айдоу мина на милиметри от лицето му. "Каква сила, каква бързина!" изумяваше се сенсеят наум, виждайки способностите на младия си ученик.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу се усмихна и започна да говори на сенсея си с усмивка :
- Извинете сенсей , просто исках да пробвам уменията си , въпреки , че още незнам на каква база да е тренировката ми за умението - Hand-To-Hand Combat Mastery ... Пробвах с тренировки за Сила и Бързина , но мисля че тренировките трябва да са свързани към битка с някой , който се защитава , дали да не си направим битка , но не съм чак толкова силен , ако може да давате по - леко , защото не съм добър спаринг партнюр за развита шиноби личност като вас ...
След което Айдоу отстъпи назад и с усмивка каза :
- Еее ... какво ще кажете сенсей ?
След тези думи усмивката от лицето му се махна и се появи напълно сериозен поглед , като се приготви за удара на сенсея си , ако реши да го нападне ...
- Извинете сенсей , просто исках да пробвам уменията си , въпреки , че още незнам на каква база да е тренировката ми за умението - Hand-To-Hand Combat Mastery ... Пробвах с тренировки за Сила и Бързина , но мисля че тренировките трябва да са свързани към битка с някой , който се защитава , дали да не си направим битка , но не съм чак толкова силен , ако може да давате по - леко , защото не съм добър спаринг партнюр за развита шиноби личност като вас ...
След което Айдоу отстъпи назад и с усмивка каза :
- Еее ... какво ще кажете сенсей ?
След тези думи усмивката от лицето му се махна и се появи напълно сериозен поглед , като се приготви за удара на сенсея си , ако реши да го нападне ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Не бих искал да се бием, момче! - каза сенсеят - Защо по добре не потренираш с моите клонинг, Каге Буншин Но Джутсу! - извика сенсея и около Айдоу се насъбраха десетина буншина, които бяха готови за битката, без да чакат миг повече те се нахвърлиха срещу момчето.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето не беше много бърз , но не беше и бавен , той бързо скочи нагоре , като хвърли 2 куная по 2 Клонинга , след което се приземи и каза :
- Сенсей , не забравяйте , че съм Генин от много скоро , трудно мога да наваксам срещу 10 от вас ...
Офф.Това как ше стане , като битка или да си го пиша на мой отделен пост , като пиша само моите действия , а не и тези на клонигите , щото така влизам в твойта роля ... ?
- Сенсей , не забравяйте , че съм Генин от много скоро , трудно мога да наваксам срещу 10 от вас ...
Офф.Това как ше стане , като битка или да си го пиша на мой отделен пост , като пиша само моите действия , а не и тези на клонигите , щото така влизам в твойта роля ... ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Спокойно момче, те няма да използват оръжия, а ще се бият с голи ръце! - каза сенсеят. Единят буншин успя да избегне единя кунай, но ръката на другия беше уцелена и той се пръсна на облаче дим.
/Опиши цялата битка в един пост, не забравяй, че са деветима и са с голи ръце. Давам ти да ги водиш ти. Направи една хубава битка, а после след като я прочета ще ти кажа дали си успял с умението. Недей се бууства и не пиши, че си ги избил всички с един удар, все пак и ти трябва да имаш някакви щети. /
/Опиши цялата битка в един пост, не забравяй, че са деветима и са с голи ръце. Давам ти да ги водиш ти. Направи една хубава битка, а после след като я прочета ще ти кажа дали си успял с умението. Недей се бууства и не пиши, че си ги избил всички с един удар, все пак и ти трябва да имаш някакви щети. /
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу издъхна "Добре бе , като са с голи ръце , кво ? Всепак , с оръжие , без пак трябва да са по - силни от мен ..." помисли си той , като извади 1 Кунай и каза :
- Хайде , да започваме , ще се постарая да ви бия , искам добра битка ! - извика Айдоу като се засили към един клонинг и направи леко движение с куная и замахна , ала беше пресечен от клонинг , който удари коляно в стомаха му . Айдоу изплю малко количество кръв , като падна на земята и се сви , като сложи ръцете си на корема си ... "Ъъъъ ... по дяволите доста е бърз , обзалагам се , че е използвал Shunshin no Jutsu , това не го очаквах ... мислех че с всеки ще бъде 1 на 1 , но този ме изненада , невероятно коляно ... по дяволите ! Няма да се предам , хайде ще му покажа !" мислете минаваха през Айдоу по - бързо от всякога , той изпитваше гняв , той изпитваше омраза , той изпитваше болка ... той беше по решен да победи клонингите от всякога ! Айдоу реши да се възползва от ситуацията , че клонинга е близо и се опита да му пререже пръста на крака ... Клонинга усети заканата на Айдоу и отскочи , ала Айдоу успя да пореже лекичко пръста му , но тъй като беше клонинг, това му стигаше и той стана на дим ... "Чудесно , останаха само 8 , смятам да направя своята комбинация !" каза си Айдоу наум , като се изправи хвана здраво куная и набеляжа следващата си жертва , той използва Shunshin no Jutsu и се появи зад един клонинг , сега беше време за неговата тайна атака , той бързо клекна , сложи един таг на куная и използва Sennen Goroshi за да забие куная в ректалната област на клонинга , след което бързо отскочи назад и изчака клонинга да избухне ... Клонинга не очакваше такава ефективна офензива с тези елементарни техники и след миг избухна ... Вече останаха 7 клонинга ... "Добре , вече са седем , тези ще ги взема по - трудно , но ще успея все някак ..." мислеше си Айдоу , като хвърли куная си към един клонинг и се затича към друг ... точно пред клонинга ,той скочи и направи Henge no Jutsu и стана на змия като се уви около клонинга и го захапа за врата , след което отново се върна в оригиналната си форма ... Клонинга нямаше време да реагира , а Айдоу ( в змийкса форма ) беше много гъвкав и бърз и затова клонинга бе аут , ала онзи към когото бе хвърлен куная бързо изтича до Айдоу и му излепи силен прав юмрук ... Айдоу бе на земята , оставаха само 6 клонинга ... Той трябваше да се справи по - добре , досега се справяше добре , ала и клонингите не му даваха зор , те само се защитаваха и тук - там атакуваха , но всички техни атаки бяха попаднали в целта си и сега Айдоу беше на земята и понечи да се изправи , ала един клонинг му заби юмрук в стомаха и той отново се заби на земята ... "Хъх , добри сте признавам , останахте само 6 , но ми се струва , че никога няма да ви победи ..." каза Айдоу , като кръв започна да тече от носа му ... Той бе принуден да прави женски номера , за да се изправи - Айдоу хвана клонинга за крака и го издърпа на страни , като го повали и му заби юмрук в лицето , след което клонинга се изпари *стана на дим* ... Айдоу с доста болки понечи да стане , ала целия бе в синини и започна да говори :
- Сенсей ... с голи ръце се бият ... ала ... дори така ... не мога да ги бия ... аз съм жалък ... - каза Айдоу тихо , сякаш си говореше на носа , но след това той успешно стана и извади 4 Шурикена и ги хвърли по 2 клонинга .. Клонингите лесно избегнаха и скочиха настрани , ала Айдоу се засмя и си помисли - "Хванахте се !" , след което един таг до тях избухна отнисайки ги ... Явно Айдоу бе помисли за всичко , този таг сигорно бе поставен когато , беше до клонингите , той бе поставил няколко тага , явно бе заложил няколки "мини" около клонингите ... Клонингите вече бяха само 3 , а Айдоу ги погледна ...
- Добре , стига с номерите от моя страна - каза Айдоу задъхан - нека се бием нормално ! - след тези думи Айдоу извади 1 Кунай , стисна го и се затича към тях ... 2 Клонинга скочиха настрани , а другия се бе подготвил за Ъпъркът , явно това беше някакъв вид Комбо или нещо подобно ... Айдоу си каза - "По дяволите тука има някакъква уловка ... " След се спря и се огледа добре , ала другите 2 клонинга се бяха засилили към него ... "Чудесно , няма що !" каза си Айдоу като отскочи назад и клонингите се удариха челно и потънаха в дим , а Айдоу си помисли - "Леле , май доста са се засилили , чак неможеха да се спрат ..." с някакъвав тип надсмешка , но той вече бе подготвен за последната битка ... Вече Айдоу беше заедно с един клонинг в тип 1 на 1 , нямаше място за номера , Айдоу хвърли куная си , ала клонинга лесно го отби , но Айдоу в това време се беше засилил и му удари силен прав юмрук в лицето и клонинга стана на дим , а Айдоу се усмихна , но в един момент краката му го предадоха и той падна на земята , но се провика звучно :
- ДААААА УСПЯХ , СЕНСЕЙ ВИДЯХТЕ ЛИ МЕ !? - Айдоу кипеше от щастие , че е успял , но нищо не се знаеше ...
Офф.Не съм го написал много добре , ама ме боли главата , сори , ако не схванеш нещо ... :(
- Хайде , да започваме , ще се постарая да ви бия , искам добра битка ! - извика Айдоу като се засили към един клонинг и направи леко движение с куная и замахна , ала беше пресечен от клонинг , който удари коляно в стомаха му . Айдоу изплю малко количество кръв , като падна на земята и се сви , като сложи ръцете си на корема си ... "Ъъъъ ... по дяволите доста е бърз , обзалагам се , че е използвал Shunshin no Jutsu , това не го очаквах ... мислех че с всеки ще бъде 1 на 1 , но този ме изненада , невероятно коляно ... по дяволите ! Няма да се предам , хайде ще му покажа !" мислете минаваха през Айдоу по - бързо от всякога , той изпитваше гняв , той изпитваше омраза , той изпитваше болка ... той беше по решен да победи клонингите от всякога ! Айдоу реши да се възползва от ситуацията , че клонинга е близо и се опита да му пререже пръста на крака ... Клонинга усети заканата на Айдоу и отскочи , ала Айдоу успя да пореже лекичко пръста му , но тъй като беше клонинг, това му стигаше и той стана на дим ... "Чудесно , останаха само 8 , смятам да направя своята комбинация !" каза си Айдоу наум , като се изправи хвана здраво куная и набеляжа следващата си жертва , той използва Shunshin no Jutsu и се появи зад един клонинг , сега беше време за неговата тайна атака , той бързо клекна , сложи един таг на куная и използва Sennen Goroshi за да забие куная в ректалната област на клонинга , след което бързо отскочи назад и изчака клонинга да избухне ... Клонинга не очакваше такава ефективна офензива с тези елементарни техники и след миг избухна ... Вече останаха 7 клонинга ... "Добре , вече са седем , тези ще ги взема по - трудно , но ще успея все някак ..." мислеше си Айдоу , като хвърли куная си към един клонинг и се затича към друг ... точно пред клонинга ,той скочи и направи Henge no Jutsu и стана на змия като се уви около клонинга и го захапа за врата , след което отново се върна в оригиналната си форма ... Клонинга нямаше време да реагира , а Айдоу ( в змийкса форма ) беше много гъвкав и бърз и затова клонинга бе аут , ала онзи към когото бе хвърлен куная бързо изтича до Айдоу и му излепи силен прав юмрук ... Айдоу бе на земята , оставаха само 6 клонинга ... Той трябваше да се справи по - добре , досега се справяше добре , ала и клонингите не му даваха зор , те само се защитаваха и тук - там атакуваха , но всички техни атаки бяха попаднали в целта си и сега Айдоу беше на земята и понечи да се изправи , ала един клонинг му заби юмрук в стомаха и той отново се заби на земята ... "Хъх , добри сте признавам , останахте само 6 , но ми се струва , че никога няма да ви победи ..." каза Айдоу , като кръв започна да тече от носа му ... Той бе принуден да прави женски номера , за да се изправи - Айдоу хвана клонинга за крака и го издърпа на страни , като го повали и му заби юмрук в лицето , след което клонинга се изпари *стана на дим* ... Айдоу с доста болки понечи да стане , ала целия бе в синини и започна да говори :
- Сенсей ... с голи ръце се бият ... ала ... дори така ... не мога да ги бия ... аз съм жалък ... - каза Айдоу тихо , сякаш си говореше на носа , но след това той успешно стана и извади 4 Шурикена и ги хвърли по 2 клонинга .. Клонингите лесно избегнаха и скочиха настрани , ала Айдоу се засмя и си помисли - "Хванахте се !" , след което един таг до тях избухна отнисайки ги ... Явно Айдоу бе помисли за всичко , този таг сигорно бе поставен когато , беше до клонингите , той бе поставил няколко тага , явно бе заложил няколки "мини" около клонингите ... Клонингите вече бяха само 3 , а Айдоу ги погледна ...
- Добре , стига с номерите от моя страна - каза Айдоу задъхан - нека се бием нормално ! - след тези думи Айдоу извади 1 Кунай , стисна го и се затича към тях ... 2 Клонинга скочиха настрани , а другия се бе подготвил за Ъпъркът , явно това беше някакъв вид Комбо или нещо подобно ... Айдоу си каза - "По дяволите тука има някакъква уловка ... " След се спря и се огледа добре , ала другите 2 клонинга се бяха засилили към него ... "Чудесно , няма що !" каза си Айдоу като отскочи назад и клонингите се удариха челно и потънаха в дим , а Айдоу си помисли - "Леле , май доста са се засилили , чак неможеха да се спрат ..." с някакъвав тип надсмешка , но той вече бе подготвен за последната битка ... Вече Айдоу беше заедно с един клонинг в тип 1 на 1 , нямаше място за номера , Айдоу хвърли куная си , ала клонинга лесно го отби , но Айдоу в това време се беше засилил и му удари силен прав юмрук в лицето и клонинга стана на дим , а Айдоу се усмихна , но в един момент краката му го предадоха и той падна на земята , но се провика звучно :
- ДААААА УСПЯХ , СЕНСЕЙ ВИДЯХТЕ ЛИ МЕ !? - Айдоу кипеше от щастие , че е успял , но нищо не се знаеше ...
Офф.Не съм го написал много добре , ама ме боли главата , сори , ако не схванеш нещо ... :(
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши извади катаните на учитля си,като му каза.-А тези двечките познати ли са ви?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Айдоу получава умението на първи левел +4 бързина, 2 воля, 2 сила.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сега бе времето за почивка на Айдоу ... той не се бе прибирал от няколко дни в дома си , а и той нямаше дом , неговото бе една стаичка в Сградата на Мизукагето , затова Айдоу и не желаеше да си ходи в квартирата , тук му беше много по - добре , затова и предпочиташе тук да прекарва тук свободното си време тук , вместо там , но няколко капки паднаха на умореното лице на Айдоу ... Явно започваше да вали , той нямаше къде да се скрие , затова се сбогува с сенсея си и се затича ... Тъй като навън валеше , нямаше как Айдоу да тренира , затова той бе решил да прочете някоя книга като се върне в жилището си ... 15 минути бягане , 15 минути воден ад ... Дъжда се бе превърнал в порой , но доброто беше , че Айдоу вече беше пред Сградата на Мизукагето ... Той влезе в жилището си и легна на леглото си , но неговото жилище не бе много хубаво , не бе лъскаво , а и Айдоу не държеше много да живее "лъскав" живот , той искаше просто да има покрив над главата му .. да има сушина ... да има нещо , което да нарече свой дом ... това искаше Айдоу , а не лъскава къща , с която да се фука пред другите граждани на Кири ... Сега Айдоу смяташе да запълни времето си с четене на книга ... Той си избра книгата "Обезкостителят" , тази книга сигорно беше за някакъв вид екшън действия , примерно шиноби , което е много силно и побежда почти всеки ... Айдоу незнаеше , затова с нетърпение взе книгата от чантата си и погледна корицата и на нея бе написан автора , който беше Изукико Кару ... Айдоу не бе чувал за този "Изукико Кару" и не бе чел книга написана от него , затова искаше да навлезе дълбоко в замисала , за да знае какво да очаква , ако отново чете негова книга ... Айдоу отвори книгата и взе да прелиства първите страници , тъй като не го интересуваше Биографията на автора или пък - Защо автора е написал Книгата *Мотиви за написването на Книгата* ... Той вече бе стигнал до началото на истинската история и започна да чете доста любопитно първата глава на книгата "Обезкостителят"
"Глава Първа - Началото ( Origins )
Не е важно как се казва , важно е как му викат , а на него му викат - Обезкостителя . Не си мислете , че това е тъпа история , това е история на истински шиноби ! Разказвам тази история , защото много слухове се носеха за него , а аз го видях в действие и дори се сражявах с него , всъщност той ме пребиваше , но както и да е ... Макар да знам малко за него , ще ви разкажа малко за историята му ... Той е бил роден в щасливо семействоо в Коноха . Винаги е бил лесно - избухлив и хладнокръвен . В началото на живота си е бил добро момче , обичал е родителите си и е обичал роднините си ,ала на 5 години разбира , че майка му и баща му , са били шпиони на селото Кири . Той ги обича , затова не ги предава , ала приятели на родителите му също го разбират и те биват убити . Той е вече без родители и е съркушен . Започва да учи като луд за да си го върне на предателите на семейството му ... И така свършва всичко , което знам и което съм събрал за него ..."
Айдоу бе прочел първата глава на книгата и още малко му оставаше ... но трябва ше да продължава с това темпо , за да се върне да тренира ...
*Глава Втора - Началото на Легендата ... ( The Legend ... )
И както да е , той бе завършил Академията отлично , даже всеки се страхуваше от него , той бе наистина добър шиноби , затова Хокагето се грижеше добре за него , тъй като беше доста надарен , а точно такива верни и надарени Шиноби трябваха на Коноха , да защитят мястото си в света на 5 - те Велики Шиноби Държави ... Всички в Коноха го знаеха , по една или друга причина , но на него му предстоеше да стане още по - известен ! Един ден , когато отишъл на мисия ( Да придружи Лорда до Коноха ) заедно с отбора си , те били атакувани няколко пъти от ордите на Иуа и Кири ... Повреме на една от битките , сенсея на това шиноби , казва че е усетил , как чакрата му става друга и как яроста му нараства и съответно , той убил натрапцниците по - лесно , но като видял телата им , Сенсея или Капитана на отбора , установил , че костите на противниците били счупени , затова той решил да казва на нашия герой - Обезкостителят . Това "обезкостяване" станало основна черта на бойния стил на това мистериозно шиноби ... "
Така свършваше Втората Глава на Книгата , но като прелисти напред Айдоу не видя нова Глава , а само празни странници , това бе доста странна книга , обаче , докато прелистваше , той забеляза някакви букви , написани сякаш ръкописно ...
"Глава Трета - Истината ! ( Truth ! )
Истината е че аз съм този шиноби , да това беше книга , откъде произлиза името ми , не ме съдете , че не си дадох името , но просто помолих автора да не го казва , аз съм негов приятел и единствено той знае моето име ! Всъщност се очаква да ме убият , но доста искаха да знаят историята на моя НикНейм , е дадох ви я , доволни ли сте !?
КРАЙ"
Айдоу вече бе по - объркан от всякога , той се огледа през замъгления си прозорец и видя , че е вечер , той затвори странната книга и се облегна , като понечи да заспи ...
Офф.Четя книга , ако я прочета ми дава 5 воля ...
"Глава Първа - Началото ( Origins )
Не е важно как се казва , важно е как му викат , а на него му викат - Обезкостителя . Не си мислете , че това е тъпа история , това е история на истински шиноби ! Разказвам тази история , защото много слухове се носеха за него , а аз го видях в действие и дори се сражявах с него , всъщност той ме пребиваше , но както и да е ... Макар да знам малко за него , ще ви разкажа малко за историята му ... Той е бил роден в щасливо семействоо в Коноха . Винаги е бил лесно - избухлив и хладнокръвен . В началото на живота си е бил добро момче , обичал е родителите си и е обичал роднините си ,ала на 5 години разбира , че майка му и баща му , са били шпиони на селото Кири . Той ги обича , затова не ги предава , ала приятели на родителите му също го разбират и те биват убити . Той е вече без родители и е съркушен . Започва да учи като луд за да си го върне на предателите на семейството му ... И така свършва всичко , което знам и което съм събрал за него ..."
Айдоу бе прочел първата глава на книгата и още малко му оставаше ... но трябва ше да продължава с това темпо , за да се върне да тренира ...
*Глава Втора - Началото на Легендата ... ( The Legend ... )
И както да е , той бе завършил Академията отлично , даже всеки се страхуваше от него , той бе наистина добър шиноби , затова Хокагето се грижеше добре за него , тъй като беше доста надарен , а точно такива верни и надарени Шиноби трябваха на Коноха , да защитят мястото си в света на 5 - те Велики Шиноби Държави ... Всички в Коноха го знаеха , по една или друга причина , но на него му предстоеше да стане още по - известен ! Един ден , когато отишъл на мисия ( Да придружи Лорда до Коноха ) заедно с отбора си , те били атакувани няколко пъти от ордите на Иуа и Кири ... Повреме на една от битките , сенсея на това шиноби , казва че е усетил , как чакрата му става друга и как яроста му нараства и съответно , той убил натрапцниците по - лесно , но като видял телата им , Сенсея или Капитана на отбора , установил , че костите на противниците били счупени , затова той решил да казва на нашия герой - Обезкостителят . Това "обезкостяване" станало основна черта на бойния стил на това мистериозно шиноби ... "
Така свършваше Втората Глава на Книгата , но като прелисти напред Айдоу не видя нова Глава , а само празни странници , това бе доста странна книга , обаче , докато прелистваше , той забеляза някакви букви , написани сякаш ръкописно ...
"Глава Трета - Истината ! ( Truth ! )
Истината е че аз съм този шиноби , да това беше книга , откъде произлиза името ми , не ме съдете , че не си дадох името , но просто помолих автора да не го казва , аз съм негов приятел и единствено той знае моето име ! Всъщност се очаква да ме убият , но доста искаха да знаят историята на моя НикНейм , е дадох ви я , доволни ли сте !?
КРАЙ"
Айдоу вече бе по - объркан от всякога , той се огледа през замъгления си прозорец и видя , че е вечер , той затвори странната книга и се облегна , като понечи да заспи ...
Офф.Четя книга , ако я прочета ми дава 5 воля ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф. недей да завършваш с край ... аз примерно щях да напиша " тази книга беше от тънките и имаше само 3 глави "
Момчето успя да прочете книгата!
+5 воля (пиши в Промените ...)
Момчето успя да прочете книгата!
+5 воля (пиши в Промените ...)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ясаши заби,катаните на учителя си в земята,като го попита.-Вече мога ли да започна с кунай мастари?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а обичаше да изненадва учениците си и се славеше със своята строгост . Учителят направи задно салто и изведнъж два кунай-а полетяха към Ясаши. Мъжът си го биваше ... беше толкова бърз и точен ... достоен опонент за Ясаши!(:P)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ши отвори очи и разбра, че не е усетил как е заспал... "Ооойй сенсейй... Искам да уча ръкопашен бой и да го осъвършенствамм.. Ще може ли..."
Сенсей-а очевидно беше зает с Ясаши.
Офф. можеш да се вкл. в битката , като използваш само ръце и крака ... ;) така и двамата ше учите
Офф. можеш да се вкл. в битката , като използваш само ръце и крака ... ;) така и двамата ше учите
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Какво по.....става тук ." Генинът видя бързо приближаващите кунаи за това реши да пробва нещо ново . Учителят на Ясаши явно забравяше , че момчето има Шуншин.Естествено чернокоското използва тази техника , за да избяга от кунаите . Точно в този момент очите на Ясаши блеснаха . " Нима това са...вързани кунаи ? "Ако е така .... ще трябва да реагирам бързо - . Макар и хлапакът да нямаше голям опит с кунаите ... поне можеше да ги метне.Бързо мислещото момче изкара един кунай,който завъртя около показалеца си . Явно Ясаши нямаше намерение да напада учителя си . - Сенсей защо правите всичко това
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а се преземи на краката си и се усмихна ехидно:
- Как защо ? Това е тенировка ! Ши ... и ти участваш ! Ясаши ще се бие само с кунаи , а Ши само ръкопашен бой !
Учитеят извади катаната си. Слънцето огря черният метал , сякаш той за миг заслепи децата.
Сенсей-а изчезна от погледа на момчетата ... явно и той владееше Шуншин , но на по - високо ниво .
Офф. Ред на писане: Ши > Ясаши > Аз > Ши > Ясаши > Аз ...
- Как защо ? Това е тенировка ! Ши ... и ти участваш ! Ясаши ще се бие само с кунаи , а Ши само ръкопашен бой !
Учитеят извади катаната си. Слънцето огря черният метал , сякаш той за миг заслепи децата.
Сенсей-а изчезна от погледа на момчетата ... явно и той владееше Шуншин , но на по - високо ниво .
Офф. Ред на писане: Ши > Ясаши > Аз > Ши > Ясаши > Аз ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ши изгуби сенсея.. Той се огледа и зачака атаката.. Момчето беше готово да го посрещне, но не и да атакува... След малко се провикна "Пич... Отваряй си очите"
- Аааа...ще го направя . Между другото ... май не се познаваме . Казвам се Ясаши от клана Амане . Имам за цел да унищожа Коноха ... затова ще се сдобия със сила дори ако трябва да стана лош човек . Затова ти препоръчвам да не ми се пречкаш в тренировките - . " Ах .... мразя , като става така сега незнам , кой от нас двамата ще бъде атакуван . Но ако съм аз , ще реагирам на атаката , но ако бъде атакувано това момче ..... " . - Хей ти червенокоско ... искаш ли да работим заедно ? Факт е , че учителят ни е силен , и най - вероятно ще ни победи . Но ако действаме заедно може и да имаме шанс да го победим - . Това беше нещо неочаквано от страна на Ясаши ... поради простата причина , че той никога не се сработваше с други хора . Може това небеше само за да победят учителя си , ами и за да защити това момче по някакъв начин . " От това , което видях до сега .... Карао е строг и много бърз .Чудя се , какъв ли е неговият елемент . Ако е огън , ще мога да реагирам на атаките му . Смятам да разбера това .... ще го пренудя да ме атакува . Искам да видя на какво е способен . " Ясаши видя забитите катани в земята . Трябваше да ги вземе за да използва новата си техника . Чернокосото момче използва отново Шуншин , като по този начин застана точно пред , катаните . Естествено той ги хвана с две ръце и ги сложи на гърба си . - Хайде сенсей ... атакувайте ме .... в момента съм беззащитен -. Всичко това беше с цел да отвече вниманието на учителя си . В този момент Ясаши беше нещо , като примамка .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Кофти обстановка ... момчетата бяха в нещо като кръгло поле , отвсякъде заобградени от гора. От лявата страна на момчетата полетяха съответно по един кунай към всеки.
Офф. вие се познавате бе хДДД
Офф. вие се познавате бе хДДД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ши се затича на ляво и се опита да избегне куная като леко приклекна. В главата му се повтори няколко пъти 'Ясаши Амане...' След което той се спря и изкрещя "Ясаши.... Името ми е Ши... Ши Амане... " Ши се затича към съотборника си и застана гръб до гръб "Съгласен съм да се защитаваме.... братко"
"Ши....Амане...какво става тук.Защо съм в неведение."-Ши...ще говорим след битката...сега нямаме време-.Ясаши искара един кунай,като го стисна с все сила.-Сенсей...нима се криете от нас-?Попита генинът...като метна своят кунай по този,който приближаваше.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Кунаите се разминаха . И съответно този запратен към Ясаши го уцели право в рамото. Момчето падна на земята от болка и започна да се държи за рамото. Кръвта обилно течеше ... явно беше засегната голяма артерия.
- Казах ви ! Не се шегувам ! - ехтеше наоколо.
- Казах ви ! Не се шегувам ! - ехтеше наоколо.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 6 от 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics