Тренировъчна Площадка 3
+7
Намара Конахи
Йошико Харуко
Ясаши Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Даисуке Намикава
Коринмо Изаши
11 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 9 от 13
Страница 9 от 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
Айдоу чакаше да види какво ще каже сенсея му ...Хатаке Айдоу написа:Тази техника е един вид Space - Time Technique , с нея се позволява да се призове даден вид Ninken , има доста нейни разновидности , тъй като може да се използва за призоваване на оръжия или други предмети , но за да призуваваш даден вид Ninken трябва да направи сделка ( договор ) с Ninken , който искаш да призоваваш , примерно не можеш да призоваваш Ястреби , ако имаш договор с Кучета и обратното . Само това знам , само че не съм сигорен с кой Ninken да сключа догор , ако можете ми помогнете сенсей ... - каза Айдоу , като се усмихна подмазващо *XD* на сенсея си .
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Зависи ... всички нинкен са различни и по характер ... и по вид ... и по умения и предназначение ... помисли и ако искаш питай за някой вид ще ти обясня!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ши се изправи от тървото и усети болка във вратът.. след малко си тръгна без да каже дума на никого..
Офф.Сменете ми чакрата на огнена.Махнете ми светкавичката техника.Тя е само една хД .
Ясаши замина.
Ясаши замина.
Ясаши Амане- Липсващо Шиноби
- Брой мнения : 769
Точки от Коментари : 741
Регнах се на : 27.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Айдоу помисли доста . Той искаше или Вълци , или Ястреби , или Хамалеони и затова попита сенсея за всеки вид от тези Ninken - уменията им , недостатъците и характера им .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Вълци няма ... има кучета! Те са много добри приятели и много лоялни! Биха ти се притекли на помощ винаги ... плюс това те изпълняват команди! В боя не са чак толкова силни! Ястребите ... хмм ... те също изпълняват, но предимно да доставят сведения ... писма и така на татака ... да докладват ... не са чак толкова силни ... Хамелеоните са най-непознати за мен, но знам нещичко... те са доста загадъчни и биха се промъкнали почти навсякъде незабелязано ... в боя не са много силни, но атакуват от невиделица ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сенсей обедихте ме ! Искам да сключа договор за призоваване с кучета ! - каза Айдоу ентусиазиран , след което се сети за нещо и го каза - Ъъъ къде мога да го направя и при кого ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Сигурен ли си ? - попита сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ами за типа шиноби , който съм си избрал - Атакуващ Тип ( Демек , повече атака и малко защита ) е добре да мога да хвана врага си натясно , а с верни "приятели" до мен , това ще стане лесно и бързо ! - усмихна се Айдоу
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Щом си решил, добре! Сенсей-а извади един специален скрол. - Давам ти го срещу 100 рио и ще можеш да сключиш договор с кучетата.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Добре сенсей ! - каза Айдоу като извади всичко от касичката си ( 105 руо ) и даде на сенсея си 100 руо .
ПП:В касичката имах 105 руо , ама Крис каза , че неможе да ми промени руото , само админи можели , т.е. сега имам 5 руо
ПП2:Тва беше в промени на профилите - продадох си катаната и ястреба .
ПП:В касичката имах 105 руо , ама Крис каза , че неможе да ми промени руото , само админи можели , т.е. сега имам 5 руо
ПП2:Тва беше в промени на профилите - продадох си катаната и ястреба .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сенсей-а подаде специалният скрол.
- Прочети съдържанието, накрая ще видиш сийл ... отхапи си пръста и го повтори! - каза сенсей-а.
- Прочети съдържанието, накрая ще видиш сийл ... отхапи си пръста и го повтори! - каза сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Айдоу взе свитъка , като го отвори с голям интерес . На него бяха изписани няколко имена . Четейки съдържанието на свитъка , Айдоу забеляза името "Хатаке Какаши" , което беше изключително объркващо , всепак фамилията на Айдоу също беше Хатаке , но той искаше час по - скоро искаше да започне ученето на техниката и затова трябваше да сключи договора по - бързо . Той огледа внимателно всички имена , като на края на съдъьржанието на свитъка , Айдоу забеляза един знак , той захапа пръста си за да прокърви малко , като внимателно и съсредоточено започна да изписва името си , след което погледна към "знака" и го повтори . Той следваше примера на всички изписани имена . Айдоу знаеше , че трябва да запише името си със собствената си кръв , защото обикновенната Summoning Technique на Ninken изискваше просто да захапе пръста , за да прокърви малко , това бе основното нещо изискващо се за техниката , докато други , по - напреднали , трудни и опасни техника изискваха жертвопринушение или отрязването на крайник или подобно . След като Айдоу вече бе готов , той се усмихна , като се обърна към сенсея с думите :Хитачи Ямато написа:Сенсей-а подаде специалният скрол.
- А сега сенсей ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Вече си сключил договор с кучета , но бягай турнира почна ! Не ме излагай момче ! - извика сенсей-а...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Данте пристигна тук, с ръце в джобовете. Той си ходеше съвсем спокойно и за малко се спря, като се огледа наоколо за сенсея и си каза:
-Къде ли може да е?...
-Къде ли може да е?...
Данте Силвър- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 252
Точки от Коментари : 417
Регнах се на : 08.01.2010
Възраст : 31
Град/Село : South Park
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят беше до едно от чучелата и си упражняваше чучелото в директен бой. "Ляв, десен, ляв, ляв...долу" Дългата му бяла коса беше вързана на стегната опашка, която се поклащаше наляво надясно. Бързите удари, които нанасяше на чучелото, малко по малко го деформираха. С последния си удар Таджо изрита с всичка сила мишената, тя се отскубна от земята, прелетя няколко метра във въздуха и падна на сантиметри от Данте. Сенсеят се усмихна, бръкна в джоба си и извади от там хронометър. Погледна го и се намръщи.
- Брей, цяла минута. Трябва да се стегна...
- Брей, цяла минута. Трябва да се стегна...
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Белокоското дори не помръдна, а само погледна падналото чучело пред него. После той кимна към сенсея и тръгна с бавни крачки към него и когато го стигна, каза:
-Добър ден, Таджо-сенсей! Казвам се Данте и съм новият ви ученик. Бихте ли ми казали едно нинджа умение, с което трябва да започна обучението си? Виждам, че вие тренирате доста усърдно. Е, аз също трябва да започна да тренирам, ако искам да постигна целта си, а до тогава имам много път да измина.
-Добър ден, Таджо-сенсей! Казвам се Данте и съм новият ви ученик. Бихте ли ми казали едно нинджа умение, с което трябва да започна обучението си? Виждам, че вие тренирате доста усърдно. Е, аз също трябва да започна да тренирам, ако искам да постигна целта си, а до тогава имам много път да измина.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят го огледа като се опитваше да прецени новия си ученик.
- Добре, момче. Искам да знаеш, че не обичам хората да се размотават. Обичам учениците ми да са сериозни и стриктни. Не толерирам мързела и лентяйството. Ако си сериознен ще те обуча добре иначе можеш да си изпатип с някоя от мойте изненади - подсмихна се той. - А сега се размърдай и започни да катериш онова дърво като използваш чакрата си.
- Добре, момче. Искам да знаеш, че не обичам хората да се размотават. Обичам учениците ми да са сериозни и стриктни. Не толерирам мързела и лентяйството. Ако си сериознен ще те обуча добре иначе можеш да си изпатип с някоя от мойте изненади - подсмихна се той. - А сега се размърдай и започни да катериш онова дърво като използваш чакрата си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Osu! - каза Данте, след което отиде до дървото и се подготви за изпълняване на техниката. Самата мисъл, че трябваше да изкачи дървото до края го заинтригува доста. Това беше все едно да изкачи върхът, ако иска да стане по-силен. Той първо трябваше да си припомни основнотите неща, които знаеше за тази техника: "Значи, чакра молд е умение, което както сенсея каза, ми позволява да се изкачвам по дървото, използвайки само чакра, съсредотучена в краката." Той се подсмихна леко самодоволно и веднага, без да се замисля, се зае с първият си опит за чакра молд-а. Първо, той си пое дълбоко въздух и затвори очите си, поемайки дълбоко въздух. Следователно, той причисти всички мисли от главата му, понеже така по-лесно можеше да концентрира енергията си, което беше следващата стъпка. И така, той започна да събира чакра енергията си по цялото си тяло. Когато направи това, той засили събраната чакра в краката си, оформяйки тънък и здрав слой с чакра и стараейки се да го изпълни в умерено количество енергия, понеже знаеше, че ако използва по-силно количество енергия, ще пропука кората на дървото и ще следва прибиване, а ако използва прекалено малко чакра, ще започне да губи баланса си и отново ще последва падане. Капки пот потекоха от челото му, но това беше заради високата концентрация, с която той се стараеше да получи това, което искаше. Когато усети, че е събрал достатъчно енергия във слоя от чакра, която да не е нито по-силна, нито по-слаба, той отвори очите си и смело и решително закрачи напред към дървото. Той трябваше да достигне върхът, ако искаше да впечатли новият си учител.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето успя да изкачи едва 1/4 от дървото, когато залитна и падна на земята. Сенсеят се усмихна.
- Не е зле като първи опит - почеса се той по брадичката. - Повечето не могат дори една крачка да направят. Я да видим какъв ще е следващият ти опит.
- Не е зле като първи опит - почеса се той по брадичката. - Повечето не могат дори една крачка да направят. Я да видим какъв ще е следващият ти опит.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Данте се изправи и се изтупа, като реши да опита отново. Той затвори очи и си пое въздух. След това започна да концентрира чакра енергията по цялото си тяло. Той можеше да усети как енергията "избликваше" от источникът и се разпределяше по всички негови чакра точки. Отново акумулира енергията в краката си, създавайки тънък и здрав слой, изпълнен със чакра. Трябваше да направи така, че някак си да успее да задържи чакрата в краката си продължително време, за да не стане както миналият опит. Преди да се заеме с опита си, той си помисли, че преди беше съсредотучил прекалено малко чакра в ходилата си, и че ако малко поувели, ще се задържи повече. Когато белокоското прецени, че е събрал достатъчно чакра в краката си, той отвори очите си и се запъти пак към дървото. Този път с всяка изминала крачка нагоре по дървото, той се стараеше да запазва баланса от чакрата, която беше концентрирал в краката си продължително.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето имаше напредък . Дървото беше наполовина негово , но изведнъж левията му крак се подхлъзна по кората на дървото , което момчето си бе харесало да изкачи . Докато се усети , то вече "летеше" към земята . Имаше малко време да се приземи " безболезнено " .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Тъй, като Данте вече беше свикнал да пада, той направи едно задно сауто, за да се приземи на краката си. Когато се приземи, Данте леко приклекна и се подпря на земята с дясната си ръка, като си каза на ум:
-"По дяволите, това умение изисква доста чакра контрол. Но мисля, че разбрах как точно трябва да достигна върхът от това дърво. Този опит вече съм сигурен, че ще се справя. Ако не е този, то следващият трябва да съм успял вече."
Той се изправи, решен да се заема със следващият опит. Напредваше бързо, за това този път трябваше да покори върха. Решен да успее, той затвори очи, като се успокои, изхвърли всички ненужни мисли от главата си и се съсредотучи в това, което трябваше да направи. Започна да концентрира енергията по цялото си тяло, и с това да я засилва към краката си, създавайки отново тънък и здрав слой от тази енергия. По лицето на белокоското потекоха няколко капки от пот, но това беше заради концентрацията, която влагаше в случая. Създавайки умерено количество енергия в чакра слоя, Генинът отново се запъти към дървото. Този път процедурата беше същата като преди - той трябваше да запази енергията в чакра слоя непроменлива и да запази баланса й, ако не искаше да се получи отново фал.
-"По дяволите, това умение изисква доста чакра контрол. Но мисля, че разбрах как точно трябва да достигна върхът от това дърво. Този опит вече съм сигурен, че ще се справя. Ако не е този, то следващият трябва да съм успял вече."
Той се изправи, решен да се заема със следващият опит. Напредваше бързо, за това този път трябваше да покори върха. Решен да успее, той затвори очи, като се успокои, изхвърли всички ненужни мисли от главата си и се съсредотучи в това, което трябваше да направи. Започна да концентрира енергията по цялото си тяло, и с това да я засилва към краката си, създавайки отново тънък и здрав слой от тази енергия. По лицето на белокоското потекоха няколко капки от пот, но това беше заради концентрацията, която влагаше в случая. Създавайки умерено количество енергия в чакра слоя, Генинът отново се запъти към дървото. Този път процедурата беше същата като преди - той трябваше да запази енергията в чакра слоя непроменлива и да запази баланса й, ако не искаше да се получи отново фал.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Данте напредваше бързо и леко нагоре като някоя катерица. Почти беше стигнал до върха, когато една такава му се изпречи на пътя и момчето залитна.
- Задръж си задника горе! - извика весело сенсеят отдолу.
- Задръж си задника горе! - извика весело сенсеят отдолу.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Инадато толкова беше развълнуван беше завършил академията и идваше ред вече на истинските тренировки.След извествно време той стигна до площадката започна да я оглежда цялата беше пълна с какво ли не чучела по които още имаше кунай личеше си , че е тренирал някой , но в този момент нямаше никой.
-Е ще почакам малко докато се дотътри сенсей-а хе-хе.
-Е ще почакам малко докато се дотътри сенсей-а хе-хе.
Инадато Киоре- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 98
Точки от Коментари : 102
Регнах се на : 19.02.2010
Възраст : 34
Град/Село : Sofia
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция: