Тренировъчна Площадка 3
+7
Намара Конахи
Йошико Харуко
Ясаши Амане
Хитачи Ямато
Ши Амане
Даисуке Намикава
Коринмо Изаши
11 posters
:: Селата :: Около Кири :: Тренировъчните Полета
Страница 10 от 13
Страница 10 от 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
Сенсеят се показа зад едно от чучелата, на което се бе облегнало момчето. Той разтриваше китките си и вървеше бързо умислен в нещо.
- Дано си задържи шибания задник горе. Много време мина, откакто при мен е идвал сериозен ученик, дано следващия се окаже добър - мърмореше си той, когато взе бутилка вода и изпи няколко глъдки от хладната течност. Едва тогава погледна към втрещеното момче. - Какво искаш, пале? Нямам време да си играя игрички с теб. Казвай бързо за какво си дошъл, че имам работа.
- Дано си задържи шибания задник горе. Много време мина, откакто при мен е идвал сериозен ученик, дано следващия се окаже добър - мърмореше си той, когато взе бутилка вода и изпи няколко глъдки от хладната течност. Едва тогава погледна към втрещеното момче. - Какво искаш, пале? Нямам време да си играя игрички с теб. Казвай бързо за какво си дошъл, че имам работа.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Тоя някакъв играч го раздава за кой се мисли хмм.
-Дошъл съм да тренирам и чакам да видя кой е сенсей-а който ще ме обучава и да се запозная с останалите от отбора , а ти си мери приказките за кой се мислиш ?
П.П. ранга ще ми го оправите ли нали след завършване на академията се става генин или има процедура друга още след това
-Дошъл съм да тренирам и чакам да видя кой е сенсей-а който ще ме обучава и да се запозная с останалите от отбора , а ти си мери приказките за кой се мислиш ?
П.П. ранга ще ми го оправите ли нали след завършване на академията се става генин или има процедура друга още след това
Инадато Киоре- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 98
Точки от Коментари : 102
Регнах се на : 19.02.2010
Възраст : 34
Град/Село : Sofia
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят се подсмихна и сложи ръце на кръста си. Личеше си, че хлапето е нахакано.
- За кой се мисля ли? - подсмихна се той. - Еми, да речем само че аз съм този, когото търсиш, а ти си просто следващата ми закуска. Я, ми кажи, отворко, как ти е името.
Офф. Еми, просто не си писал в Промени на Профилите. Сега ще ти го оправя.
- За кой се мисля ли? - подсмихна се той. - Еми, да речем само че аз съм този, когото търсиш, а ти си просто следващата ми закуска. Я, ми кажи, отворко, как ти е името.
Офф. Еми, просто не си писал в Промени на Профилите. Сега ще ти го оправя.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Името ми е Инадато Киоре и съм дошъл за истинка тренировка. И да знаете да не се окажа голяма лъжица за вашата уста относно закуската ви хе-хе.Давайте да не губиме време и да се захващаме с тренировките , че изгарям от желание.С какво ще започнеме.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят само се подсмихна и погледна изпитателно момчето.
- Не се тревожи за мен и по-големи закуски съм ял от теб. Впрочем незнам дали знаеш, но преди време ми излезе пракора Мелачката и знаеш ли защо? Защото убих собствения си отбор заради един рамен - след тези думи той гръмко се засмя и погледна хлапето. - А сега стига сме си бъбрили сладки приказчици, не сме на женския пазар. Размърдай си задника и изкачи някое дърво с чакрата си.
- Не се тревожи за мен и по-големи закуски съм ял от теб. Впрочем незнам дали знаеш, но преди време ми излезе пракора Мелачката и знаеш ли защо? Защото убих собствения си отбор заради един рамен - след тези думи той гръмко се засмя и погледна хлапето. - А сега стига сме си бъбрили сладки приказчици, не сме на женския пазар. Размърдай си задника и изкачи някое дърво с чакрата си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хе-хе усещам с вас ще си допаднем и ще гледам да сте си изяли рамена зада избегнеме произшествие.
-Охо катерене по дървета звучи доста интересно , но и не толкова лесно трябва шинобито да има перфектен чакра контрол зада изпълни тази задача и предполагам за това я и възлагате , за да усъвършенстваме контрола над чакрата.
-Еми давай да видиме сега какво става с мармалада.Инадато се засили срещу едно толкова високо дърво , че чак не му се виждаше върха.
-Това ще е перфектно само да успея да го изкача и аз ще съм човека.Спринтирайки към бора не видя едно паве укрито в трева и такъв плонж направи летеше като супермен ала срещу дървото.След секунди се чу тътен последван от ругатни.
-По дяволите сенсей какви са тея паваци тука все едно се намирам на строеж.Бързо избърса капките кръв от носа си и парчетата от кората на дървото който се бяха полепили по лицето му.Втори опит отново със засилка и направи 2-3 крачки по дървото и се приземи по глава.
-Ах забравих да подам чакра на ходилата си ох колко съм зле.Давай отново този път малко по средоточен подаде чакра към ходилата си почна да тича към дървото и след момент вече беше почнал да го катери.Иха как се зарадва , но точно тази радост не траеше много дълго след момент загуби рабновесие и полетя отново към земята , но този път някакси успя поне на крака да се приземи.
-Оф защо ми трябваше да се радвам на малкия ми напредък това ми развали концентрацията и загубих равновесие.
-Мисля , че вече почвам да го схващам какъв е принципът , но мисля да си зема куная и да отбелязвам по дървото как ми върви напредъкът.Продължи да прави опитите с всеки изминал малко по малко оправяше нещо от предишния напредваше , но както всяко нещо и това си искаше свойте жертви по тялото на Инадато имаше доста белези от одрасквания , ужулвания от дървото при падания от тревата , но те не го притесняваха знаеше много добре , че няма да се размине лесно.Вече главата му приличаше на нива от всичките цицини които беше получил.След последния опит той каза :
-Ще отида да пийна вода от кладенеца който се намираше на 100 метра от гората в която тренираше все пак тренировката си беше изтощаваща трябваше да възстанови малко сила която доста беше загубил от многобройните опити.Връщайки се пита сенсей-а
-Абе мой човек как я карам напредвам ли не бих отказал и некое късо съветче примерно къде да наблегна още кое ми куца да кажете вие все пак гледате аз по трудно да се усетя в момента след това продължавам с катеренето като катерица.
-Мале сенсей-а с тая тренировка ще ме превърне в тъпир толкова падания по глава почвам да усещам , че улеквам със сивото вещество хаха пък и как ще задявам местните пичета с теч синини и цицини.
-Охо катерене по дървета звучи доста интересно , но и не толкова лесно трябва шинобито да има перфектен чакра контрол зада изпълни тази задача и предполагам за това я и възлагате , за да усъвършенстваме контрола над чакрата.
-Еми давай да видиме сега какво става с мармалада.Инадато се засили срещу едно толкова високо дърво , че чак не му се виждаше върха.
-Това ще е перфектно само да успея да го изкача и аз ще съм човека.Спринтирайки към бора не видя едно паве укрито в трева и такъв плонж направи летеше като супермен ала срещу дървото.След секунди се чу тътен последван от ругатни.
-По дяволите сенсей какви са тея паваци тука все едно се намирам на строеж.Бързо избърса капките кръв от носа си и парчетата от кората на дървото който се бяха полепили по лицето му.Втори опит отново със засилка и направи 2-3 крачки по дървото и се приземи по глава.
-Ах забравих да подам чакра на ходилата си ох колко съм зле.Давай отново този път малко по средоточен подаде чакра към ходилата си почна да тича към дървото и след момент вече беше почнал да го катери.Иха как се зарадва , но точно тази радост не траеше много дълго след момент загуби рабновесие и полетя отново към земята , но този път някакси успя поне на крака да се приземи.
-Оф защо ми трябваше да се радвам на малкия ми напредък това ми развали концентрацията и загубих равновесие.
-Мисля , че вече почвам да го схващам какъв е принципът , но мисля да си зема куная и да отбелязвам по дървото как ми върви напредъкът.Продължи да прави опитите с всеки изминал малко по малко оправяше нещо от предишния напредваше , но както всяко нещо и това си искаше свойте жертви по тялото на Инадато имаше доста белези от одрасквания , ужулвания от дървото при падания от тревата , но те не го притесняваха знаеше много добре , че няма да се размине лесно.Вече главата му приличаше на нива от всичките цицини които беше получил.След последния опит той каза :
-Ще отида да пийна вода от кладенеца който се намираше на 100 метра от гората в която тренираше все пак тренировката си беше изтощаваща трябваше да възстанови малко сила която доста беше загубил от многобройните опити.Връщайки се пита сенсей-а
-Абе мой човек как я карам напредвам ли не бих отказал и некое късо съветче примерно къде да наблегна още кое ми куца да кажете вие все пак гледате аз по трудно да се усетя в момента след това продължавам с катеренето като катерица.
-Мале сенсей-а с тая тренировка ще ме превърне в тъпир толкова падания по глава почвам да усещам , че улеквам със сивото вещество хаха пък и как ще задявам местните пичета с теч синини и цицини.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Пффф. Не се ли научи да не си саморазказваш?! Това дали ще паднеш и как ще даднеш, колко ще изкачиш и т.н. е моя задача да преценя.
Момчето успя да направи само една крачка по дървото, преди да падне по гръб. Сенсеят му се усмихн самодоволни и се надвеси над него.
- Май не е толкова просто, а? Никой няма да те вуини, ако ти е трудно и се върнеш в забавачницата. Все пак не всеки знае да използвачакра молд - подсмихна се той.
Момчето успя да направи само една крачка по дървото, преди да падне по гръб. Сенсеят му се усмихн самодоволни и се надвеси над него.
- Май не е толкова просто, а? Никой няма да те вуини, ако ти е трудно и се върнеш в забавачницата. Все пак не всеки знае да използвачакра молд - подсмихна се той.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
През това време, Данте се опитваше да си запази равновесието, понеже залиташе яко горе, и тази "катерица", която му се беше изпречила на пътя, му създаваше доста проблеми. Но не мислеше да засилва чакра енергията, събрана в слоя, създаден в ходилата му, за да не разруши баланса и да се катурне по бързата процедура. Той инстиктивно отдръпна десния крак и с него направи една стъпка назад, за да се закрепи за дървото. Естествено, за това той използваше и ръцете си, с които се уравновесяваше. Ако беше успял да се уравновеси, Данте лестно щеше да се задържи, и да заобиколи животното, след което да се изкачи съвсем нормално до върхът. За това, той забази своето спокойствие, въпреки внезапната изненада, и се беше съсредотучил изцяло върху това, което прави, без да позволява на новака, който беше дошъл да му разваля концентрацията със гадния си и дразнещ глас.
Докато правеше това, Генинът чу следните думи в главата си: "Продължавай, Данте! Съвсем близо до върхът си! Трябва да свършиш с това умение скоро, че после да можеш да започваш със следващото и така да станеш още по-силен и по-силен." - като с това повиши и неговата самоувереност, която го почти го направи напълно готов да мине задачата си, и го накара да вярва в себе си и в това, че ще успее да преодолее всички препрядствия.
p.s. ам, беше ме хванал мързела и за това бях спрял да пиша за известно време, sry за това xD
Докато правеше това, Генинът чу следните думи в главата си: "Продължавай, Данте! Съвсем близо до върхът си! Трябва да свършиш с това умение скоро, че после да можеш да започваш със следващото и така да станеш още по-силен и по-силен." - като с това повиши и неговата самоувереност, която го почти го направи напълно готов да мине задачата си, и го накара да вярва в себе си и в това, че ще успее да преодолее всички препрядствия.
p.s. ам, беше ме хванал мързела и за това бях спрял да пиша за известно време, sry за това xD
Данте Силвър- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 252
Точки от Коментари : 417
Регнах се на : 08.01.2010
Възраст : 31
Град/Село : South Park
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Забавацницата не е за мене.Всичко става с много тренировни ясно е , че няма да стане от първия път.
-Ясно е ,че не е лесно ще опитваме докато стане , а сега идва ред на втори опит.Огледа дървото от стъблото до върха.Чакра молд беше , а средоточаваше се игнорирайки останалите трениращи генини и всичко което можеше да го разконцентрира.Отвори очи изтласка чакрата в краката си и започна да тича.В умът му се въртеше само давай , давай трябва да стигна върхът...
-Ясно е ,че не е лесно ще опитваме докато стане , а сега идва ред на втори опит.Огледа дървото от стъблото до върха.Чакра молд беше , а средоточаваше се игнорирайки останалите трениращи генини и всичко което можеше да го разконцентрира.Отвори очи изтласка чакрата в краката си и започна да тича.В умът му се въртеше само давай , давай трябва да стигна върхът...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Данте успя да възстанови равновесието си, но беше се върнал две крачки назад, понеже краката му се бяха плъзнали по кората на дървото. СЕга му оставаше още съвсем малко ищеше да изкачи дървото. Колкото до съотборникът му, той направи две нестабилни крачки и посрещна земята със задните си части.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ох пак ли по гъз ще падна мале боли си не е като да не е хД зада избегна това в следващия си опит трябва да се постарая повече изглежда иначе ще продължа да си падам на трибуквеника и ще си ругая.Този път ще пробвам с още повече концентрация и с по-плавна качка към дървото може това пък да е ключа към успеха трябва да се пробват най-различни неща и като нацеля най-успешния само върху него ще наблягам.Така си разсъждаваше Инадато след като вече беше наясно с нещата който трябва да прави той си плю на ръцете да се захваща за работа.Беше вече доста запознат с обстановката около него затова този път не губи време за това.След прословутите приготовления той беше готов за екшън и да даде на сенсей-а много по-добър опит от предишния.С плавна и умерена стъпка той засилваше скороста с приближаването към нароченото от него дърво.И така се започна с изкачването на дървото още по уверен се чувстваше и напредваше гледайки напред с очите си в който ясно се четеше , че не се готви за нов провал.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето нямаше кой знае какъв напредък. Изкачи три-четири стъпки и се свлече на земята. Този път не си натърти трибуквието, но успя да падне по гръб, което май болеше повече. Сенсеят стоеше със скръстени на гърдите ръце и се усмихваше на неуспешните опити на хлапето.
- Какво има? Не можем да изскачим едно дърво, а? Един съвет, извиличай малко повече чакра и се опитай да "залепнеш", а не само да се занимаваш с глупости и да се разсейваш.
- Какво има? Не можем да изскачим едно дърво, а? Един съвет, извиличай малко повече чакра и се опитай да "залепнеш", а не само да се занимаваш с глупости и да се разсейваш.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Екстра най-накрая съвет от сенсей-а така начи трябва да заложа в извличането повече на чакра добре това ще ми дойде супер вече знам къде да наблегна.Също и съотборника ми напредваше бая ще го погледам и него и ще извлека максимума.Този път ще се старая и ще вложа всичко първо в извличането на чакра и после да се залепвам на дървото , а не просто да си тичам по тях хе-хе нищо чудно , че падам като камък след няколко крачки.Стига толкова сенсей-а ще се пръсне от смях ако продължавам в същия дух няма само на мой гръб да се смее за това да се залавям за работа сега вече имам и насока от него път по който да вървя.Сега концентрация ще дам всичко то себе си в този опит запозвам извличането на чакра.Бавно започваше да усеща чакрата движеща се по тялото му как преминава през всичките му чакра канали беше като къговрат движеше се изцялото тяло отново и отново минава , но още не беше достатъчно това той сам го чувставаше как се справя добре за момента контрола му беше добър още малко трябваше да стабилизира и щеше да е идеално , но трябваше да усили притока на чакра защото не беше достатъчно въпреки , че минаваше през цялото му тяло тя беше много тънка едва достигаше на места.Напъна се , но гледаше да не прекалява да не свърши една друга работа , образуваха се бръчки по лицето му веждите му се сключиха чакрата му кипна като река както се вливаше започна да се покачва чакра потока му за момент залитна беше и малко неудържима , но възвърна контрола си над нея.Усети , че сега е дошъл момента и се запъти към дървото отново.Сега първата част изпълни трява само да се залепи не безобразно да си подскача и да спринтира по дървото иначе го грозеше провал отново.И така започна поредното изкачване.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят му се усмихна. Момчето отбеляза сравнително голям напредък. Този път успя да изкачи безпроблемно 1/4 от дървото и продължаваше стремително нагоре.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Точно това му трябваше сега разбирайки , че се справя увереноста му и решителноста дръстично се покачиха въпреки , че се беше поизморил от изминатото и от усилията той си каза:
-Няма да се предавам не и точно сега когато съм напът към успех!.Намалящата чакра му чакра кипна от цялата увереност и хъс който беше насъбрал затова продължи средоточено напред докато вдигаше притока на чакра искаше да го поддържа все така висок това беше едно от нещата който щяха да го доведът до успех и другото да продължава да се придържа залепнал за дървото да не нарушава баланса който си беше създал беше вложил наистина много и не искаше да отиде на вятъра всичко.Все така средоточен с избистрен ум мислейки единствено само как да стигне до върха продължаваше напред.Намоменти се усещаше напрежението и умората си казваха думата почваше да ги осеща , но смело мъжки стискаше зъби и продължаваше да се бори.Така задуваше и бленуваше да победи дървото и да огледа наоколо цялото село и всичко от върха той си беше наистина внушителен.Така продължаваше придържайки се към указанията на сенсей-а искаше да ги спазва стриктно и да не се отклонява от тях да се докаже на него така и на себе си , че е способен шиноби.Единственото което го притесняваше и се безпокоеше да не стане е да не му свършът силите и да не успее най вече преди върха.Това си беше и първото толкова трудно както физически така и психически изпитание не беше свикнал на такова напрежение , но от сега нататък леко няма да види и затова трябва да свиква и да се калява и за напред защото ще му предстоят и по-трудни изпитания.
-Няма да се предавам не и точно сега когато съм напът към успех!.Намалящата чакра му чакра кипна от цялата увереност и хъс който беше насъбрал затова продължи средоточено напред докато вдигаше притока на чакра искаше да го поддържа все така висок това беше едно от нещата който щяха да го доведът до успех и другото да продължава да се придържа залепнал за дървото да не нарушава баланса който си беше създал беше вложил наистина много и не искаше да отиде на вятъра всичко.Все така средоточен с избистрен ум мислейки единствено само как да стигне до върха продължаваше напред.Намоменти се усещаше напрежението и умората си казваха думата почваше да ги осеща , но смело мъжки стискаше зъби и продължаваше да се бори.Така задуваше и бленуваше да победи дървото и да огледа наоколо цялото село и всичко от върха той си беше наистина внушителен.Така продължаваше придържайки се към указанията на сенсей-а искаше да ги спазва стриктно и да не се отклонява от тях да се докаже на него така и на себе си , че е способен шиноби.Единственото което го притесняваше и се безпокоеше да не стане е да не му свършът силите и да не успее най вече преди върха.Това си беше и първото толкова трудно както физически така и психически изпитание не беше свикнал на такова напрежение , но от сега нататък леко няма да види и затова трябва да свиква и да се калява и за напред защото ще му предстоят и по-трудни изпитания.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето продължаваше да се катери стремително нагоре. Изглежда съветът на сенсея му беше помогнал.
- Браво, момче! Продължавай така и може да ме убедиш, че не си само въздъх под налягане - усмихна се Таджо-сенсей. Точно в този миг, явно, за да опровегае досегащният си успех, точно на половината на дървото момчето загуби за миг концентрация и чакра потокът в левият му крак изчезна,а на десния беше слаба.
- Браво, момче! Продължавай така и може да ме убедиш, че не си само въздъх под налягане - усмихна се Таджо-сенсей. Точно в този миг, явно, за да опровегае досегащният си успех, точно на половината на дървото момчето загуби за миг концентрация и чакра потокът в левият му крак изчезна,а на десния беше слаба.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
He неточно сега Инадато беше в много неизгодна позиция трябваше да възтанови изгубената чакра в левия си крак да направи така , че отново да върви там и същевремено да засили тази в десния си крак.Всичко беше ясно нямаше нито миг за губене по натам един миг може да му коства живота затова трябваше ведната да направи нещо да действа на секундата.Леко загубил контрол той запчна да си го възвръща поне правеше всичко по силите си по точно остатъка от тях започна цялата чакра по тялото му отново искаше да я почуства как къговрата се повтаря и тя е точно там където му трябва преразпределяйки я взимайки от места за който в този момент по-малко трябва и изтрелвайки точно в левия си крак.Успя и там вече имаше , но беше доста слаба в момента и в двата си крака беше с еднакво количество чакра.За момент това го спаси от падане и възвърна до колкото се може контрола си , но с това количество нямаше да му стигне за никъде.Продължавайки концентриран и използвайки останалата му сила той овеличаваше колкото може своята чакра.В този момент в главата му се появи как той е на средата и му остава още толкова не биваше сега да се предава не и в този момент.Това беше което му трябваше нахъса се и това допринесе за увеличаване на чакра потока и стабилизиране в долните му крайници точно това от което се нуждаеше.Всичко вървеше както го искаше обаче ясно си личеше по лицето му както и щастието от напредъкът умората която беше избила в пот по лицето му стичаше се по цялото му лице беше хвърлил всичко зада успее.Инадато беше цар в това да дава всичко от себе си в всеки един момент дори когато положението изглежда абсолютно безнадежно той не губи вяра в себи си продължава да се бори да драпа със зъби и нокти правеше точно невъзможното да се връща в ситуацията да поема контрол над нея от къде идваше тази негова сила и той незнаеше просто момчето имаше дух , който не се предаваше пред нищо и никого това му помагаше винаги да върви все напред и да успява и сегашната ситуация не беше по-различна.Решен да нарпави и невъзможното да заложи живота си ако трябва и всичкото това само за победата.Душа на победител , но дали всичкото това щеше да е достатъчно да постигне своята цел предстоеше му да разбере половината път още беше пред него.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето се стабилизира успешно. Дори не успя да се свлече надолу. Сега му остана само останалата половина от дървото.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След като успешно беше стабилизирал оставаше му само още половината път вече няма връщане назад не , че би се върнал или отказал небеше в неговия стил.Идеята вече я беше схванал трябваше сега единствено да поддържа високото ниво което беше направил на чакра и продължавайки да бъде залепнал.Поне сега знаеше , че всичко което прави е правилно единственото което му остава е да доизкачи гигантското дърво което не си беше лека задача.Все така средоточен продължаваше своя поход.
-Тази жега целия съм плувнал в пот ако можех да си хвърля блузата ама няма как не бива да се разконцентрирам и да мисля за друго иначе да не се наложи отново да се бъхтам от нулата.Изтри с ръкав потта и продължи напред.Единственото за което мислеше и погледът му беше устремен беше върхът , който си беше далече , но почваше да се скъсява разстоянието с всяка измината крачка или поне така му се струваше.Това му даваше инерция да продължава толкова искаше да го стигне.Инадато не пестеше усилия както винаги даваше го на мах , но дано е разпределил добре силите си или ще е мъка до последо давайки и оставайки на предала на силите си.Той избягваше този вид мисли винаги си е казвал:
-Като дойде момента ще му мислиме , а сега давай юруш напред.
-Тази жега целия съм плувнал в пот ако можех да си хвърля блузата ама няма как не бива да се разконцентрирам и да мисля за друго иначе да не се наложи отново да се бъхтам от нулата.Изтри с ръкав потта и продължи напред.Единственото за което мислеше и погледът му беше устремен беше върхът , който си беше далече , но почваше да се скъсява разстоянието с всяка измината крачка или поне така му се струваше.Това му даваше инерция да продължава толкова искаше да го стигне.Инадато не пестеше усилия както винаги даваше го на мах , но дано е разпределил добре силите си или ще е мъка до последо давайки и оставайки на предала на силите си.Той избягваше този вид мисли винаги си е казвал:
-Като дойде момента ще му мислиме , а сега давай юруш напред.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето продължаваше безпроблемно нагоре. Оставаха му само още три, две, една.... С доста големи услия и целият плувнал в пот, Инадато успя да изкатери цялото дърво. Сенсеят му се подсмихна от долу и впи поглед в него.
- Браво, хлапе! Не, мислех, че ще се справиш, но успя да ме убедиш - подсмихна се той. - Още не си свършил обаче. Виждаш ли ей, там онова езеро. Трябва да го прекосиш като ходиш по повърхнустта му.
- Браво, хлапе! Не, мислех, че ще се справиш, но успя да ме убедиш - подсмихна се той. - Още не си свършил обаче. Виждаш ли ей, там онова езеро. Трябва да го прекосиш като ходиш по повърхнустта му.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След всичките мъки и целия в пот успя да премине дървото , а сега да пие вода от езерото.
-Евалата сенсей и без това бях толкова жаден сега ще си пийна като хората да утоля жаждата в това готино езерце.Развълнуван продължи към езерото , че му се пиеше вода та пет невиждаше.Стигна до езерото и започна да лока като кон беше ненаситен като бездъна яма след като се напи с вода трябваше да започне веднага с другата възложена задача.
-Начи прекосяване на езерото като ходя по него хммм това е почти същата задача като предишната само , че малката разлика е в това , че трябва да ходя по езеро , а не по дърво.Добре вече възвърнал сили и наясно със задачата захвана и с нея.
-Сега пак да фокусирам чакрата си да бъде в ходилата ми и после да се постарая да се залепя над водата все едно ходя по стъкло.Инадато като преговори наум какво трябва да прави започна да събира чакра.Цялото му тяло беше настръхнало чакра се движеше навсякъде той и даваше насоки като концентрираше на места където преценяваше че трябва да е повече и на места усилваше притокът и се стараеше да постигне перфектен баланс.Вече приготвил се с чакрата се запъти смело напред фокусиран върху тихото и спокойно езерце целта му беше повърхноста да се задържи и да продължи успешно преминаването на езерото.И така започна следващата си задача прекосяване на езерото ходейки смело напред.
-Евалата сенсей и без това бях толкова жаден сега ще си пийна като хората да утоля жаждата в това готино езерце.Развълнуван продължи към езерото , че му се пиеше вода та пет невиждаше.Стигна до езерото и започна да лока като кон беше ненаситен като бездъна яма след като се напи с вода трябваше да започне веднага с другата възложена задача.
-Начи прекосяване на езерото като ходя по него хммм това е почти същата задача като предишната само , че малката разлика е в това , че трябва да ходя по езеро , а не по дърво.Добре вече възвърнал сили и наясно със задачата захвана и с нея.
-Сега пак да фокусирам чакрата си да бъде в ходилата ми и после да се постарая да се залепя над водата все едно ходя по стъкло.Инадато като преговори наум какво трябва да прави започна да събира чакра.Цялото му тяло беше настръхнало чакра се движеше навсякъде той и даваше насоки като концентрираше на места където преценяваше че трябва да е повече и на места усилваше притокът и се стараеше да постигне перфектен баланс.Вече приготвил се с чакрата се запъти смело напред фокусиран върху тихото и спокойно езерце целта му беше повърхноста да се задържи и да продължи успешно преминаването на езерото.И така започна следващата си задача прекосяване на езерото ходейки смело напред.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето едва направи една крачка и се пльосна по лице във водата. Май, май, техниката не вървеше толкова добре, колкото при дървото. Дали Инадато щеше да се сети къде бърка?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Вирвода Инадато излезна от езерото и мислейки къде може да е сбъркал би трябвало нещата да са сходни.Превъртайки лентата назад и сравнявайки катеренето на дървото с преминаване на езерото го озари идеята , че тук не трябва да залепва , може би трябва да е лек като перце и преминавайки отгоре.Звучеше просто нямаше си и идея дали е това което може да е сбъркал , но едно беше сигорно , че ще продължи да опитва докато не намести нещата и не види къде е грешката тя скоро ще трябва да се появи.Беше време да тества теорията си и да види дали ще стане с новото което беше измислил.Поотръска се изтри водата от лицето си и се залови за втори опит.Чакрата му почна да вилнее явно и тя жадуваше като него да оправи провала и давайки му допълнителен стимул да продължава средоточен почна да се движи напред.
-Давай този път лек като перце трябва да си Инадато това дано помогне стига му една баня.
-Давай този път лек като перце трябва да си Инадато това дано помогне стига му една баня.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Дали обаче наистина му помогна? Успя да направи две крачки, след което отново потъна в хладката вода. Сенсеят му се изсмя гръмогласно.
- Да не мислиш да се местиш да живееш при риби, хлапе? Я помисли малко по-добре. Каква е основната разлика между катеренето по дърво и ходенето по вода? Хайде, момче. Просто е!
- Да не мислиш да се местиш да живееш при риби, хлапе? Я помисли малко по-добре. Каква е основната разлика между катеренето по дърво и ходенето по вода? Хайде, момче. Просто е!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ако продължавам в същия дух нищо чудно да си станеме партия с рибите някой сом да ми стане сенсей хе-хе.Сега разликата между ходене по вода и катерене на дърво хмм може и просто да прозвучи , но на първо ниво това ми хрумна , че ходенето по дърво е вертикално , а по вода хоризонтално.Хм не съм от най-добрите в мисленето с този плосък отговор едва ли ще избия рибата ама все пак си заслужава опита ако не друго поне сенсей-а ще се посмее отново на мой гръб и така Инадато изчака да чуе отговор от сенсей-а си първо да разбере основа на новата тренировка после продължава по план за момента явно беше , че нещо му обягва и трябва да го разбере иначе ще цопва в езерцето.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция: