Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Предлагам... - Page 5 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Предлагам... - Page 5 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Предлагам...

+27
Ирагуро
Нао
Яманаши Мизу
Утака Масуке
Накамура Аюми
Ан Хагуя
Хирой Акароми
Намара Конахи
Пейтън Хаято
Шин Найто
Макс
Сатору
Ди Лиор
Скорпио Масаки
Шидан Симдаре
Казимото Кируши
Даисуке Намикава
Тора
Став
Хиро
Хитачи Ямато
Наоми Амане
Йошико Харуко
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
31 posters

Страница 5 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Предлагам... - Page 5 Empty Re: Предлагам...

Писане by Ан Хагуя Вто Яну 19, 2010 2:25 pm

Предлагам... - Page 5 766160 ако ти станеш модератор и следиш за реда.. майка ти въшка да стане.. омг.. тя си е ! Предлагам... - Page 5 766160
Ан Хагуя
Ан Хагуя
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Female Зодия : Везни
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О

Атрибути
Наказателни Точки:
Предлагам... - Page 5 Left_bar_bleue/Предлагам... - Page 5 Empty_bar_bleue  (/)
Възраст:

Върнете се в началото Go down

Писане by Йошико Харуко Вто Яну 19, 2010 6:10 pm

Ан Хагуя и Хирой по 2 наказателни за спам в темата.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:
Предлагам... - Page 5 Left_bar_bleue0/10Предлагам... - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Намара Конахи Вто Яну 19, 2010 9:12 pm

Хатаке Айдоу написа:Знам , че всички смятате авангардните ми идеи за луди , защото не са в замисъла на форума , но всепак искам да помагам по един или друг начин , просто ме кефите на макс ( и форума и потребителите *включително администраторския екип* )

1.Предлагам да учим Елементите си като в Анимето - Чрез яки , ама наистина яки тренировки - много висока воля и изключително много писане , всепак форума не е "детски" ... Ето изискванията за :

Първи Елемент :
Генин - 15 Воля ; 7 поста по 20 реда *Общо 140 реда* ( Това е основния първи елемент , които всички трябва да научим , защото нашия чакра тип е такъв , но ние не го усвояваме автоматично ! )
Чуунин - 10 Воля ; 5 поста по 15 реда *Общо 75 реда* ( Може да се учи и като Чуунин , но за Джоунин би трябвало да ни трябват 2 Елемента ... )

Втори Елемент :
Генин - 80 Воля ; 11 поста с 20 реда *Общо 220 реда*
Чуунин - 65 Воля ; 9 поста с 15 реда *Общо 135 реда*

Първо Комбинация *Ако елементите ви са способни да се комбинират* :
Чуунин - 90 Воля ; 10 поста с 20 реда *Общо 200 реда*
Джоунин - 75 Воля ; 8 поста с 15 реда *Общо 140 реда*
Елитен Джоунин / Анбу - 60 Воля ; 6 поста с 10 реда *Общо 60 реда*
Санин / Каге - 45 Воля ; 4 поста с 10 реда *Общо 40 реда*

Трети Елемент :
Джоунин - 120 Воля ; 20 поста с 25 реда *Общо 500 реда*
Елитен Джоунин / Анбу - 105 Воля ; 20 поста с 20 реда *Общо 400 реда*
Санин / Каге - 90 Воля ; 15 поста с 20 реда *Общо 300 реда*

Втора Комбинация :
Елитен Джоунин / Анбу - 150 Воля ; 20 поста с 30 реда *Общо 600 реда*
Санин / Каге - 120 Воля ; 15 поста с 30 реда *Общо 450 реда*

2.Вроден Талант - нещо в което шинобито е много добро !
Това може да са основни умения : Поставяне на капани , Контрол на кукла и т.н.
Или пък специфична сфера техники : Илюзии , Ръкопашен Бой , Нинджа Техники и т.н.
Или пък съвсем друго умение : Рисуване и т.н.

3.Да се вкарат нови статси , като :
Атрактивност - помага при мисия , но при висока женска атрактивност , мъжките шиноби , могат да се сбият за нея или да я пленят за сексуални отношения
Лукавост - помага да се сетите за добър начин за избегване на високо ниво на травма или нараняване *Админа пише ЛС с начина , по който може да се измъкнете*
Стратегия - помага за залавяне на някое шиноби в ваш капан или лесна за избягване техника

Засега това измислих , като получа нов SMS от Киши XD с нови идеи ше пиша пак Предлагам... - Page 5 465845

Знам , че идеята е налудничева , но не трябва ли да имаме 2 Елемента за да можем да кандидастваме за Джоунин *В анимето е така , а щом действието е по - време на анимето , не би ли трябвало да е така ?* , а и има Генини в анимето с 2 Елемента ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:
Предлагам... - Page 5 Left_bar_bleue0/10Предлагам... - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Хитачи Ямато Сря Яну 20, 2010 2:24 pm

Нека не осложняваме играта повече ? И без това ако имаш Фантастично РП и ако Админите са ХИПЕР редовни ще станеш Каге след 2 години ... + това не е гаранция , че няма да умреш до тогава ... играта ще се осложнява бавно ... такива рязки промени не водят до нищо хубаво !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Пет Яну 22, 2010 10:31 pm

Нали трябва да очакваме неочакването ? Предлагам да има хора с CS , като хората да се изберат на ЧИ , тези хора ще са сред най - добрите РП играчи , затова е добре да умеем да играем добре ! На изпита Оро или Кабуто ще привлечат тези играчи към Ордите на Орочимару , няма да им се постави веднагически - магически мощен Cursed Seal , а обикновенни и слаби печати ( като на Четворката от Ото , Карин , Суйгетсу и Джууго ) , а на най - добрите от всички *двама* ще се постави Cursed Seal Of Heaven*На единия* и Cursed Seal Of Earth *на другия* . Също няма да го освоите Фуул , още като го освободите за първи път , това ще стане много , ама изключително трудно , всяко ниво ще увеличава това , което получавате от него , обаче ще увеличава и нуждата ви от силата на Орочимару . В края на краищата , ще бъде лек бонус за тези хора , които са редовни и добри РП играчи .
Изяснявам : Като получите сийла на ЧИ , няма да тръгнете веднага след Оро , ще свършите ЧИ и ще тренирате както преди , само че 4 - ката ще дойде да ви търси и ще ви накара да отидете с тях , т.е. ще усвоите добри шиноби умения ( бонуси ) , чак като админите решат , че сте готови !
ПС:При действието повечето героя могат да умрат ,затова не е желателно да се сърдите , ако това стане на вашия герой ...
ПС2:Айде ако с тва не си получих предопреждение незнам с кво XD Поне да предложа начин за разнообразяване на постоянните тренки , месечните евенти и изпити и почти почасовата скука ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Яну 22, 2010 11:11 pm

И как мислиш, че това ще помогне? Може да причини кавга между потребители и така на татък. Ще има спорове от сорта на "Аз съм по-редовен от теб", "Не е вярво аз съм по-редовен и имам по-добро РП". Има много начини ако някой иска да води РП, и ако се огледа ще ги намери - те са на всякъде ^^

????
Гост

Писане by Намара Конахи Пет Яну 22, 2010 11:54 pm

Точно затова казах , че някои ще умрат , кой ще иска да получи тая сила , като знае , че възможноста да героя му да умре е 85 % ? Всички изисква своите жертви , а за да се постигне мирно играене , дори с такива бонуси , се изискват жертви ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Съб Яну 23, 2010 2:58 pm

Предлагам да се сложи един шурикен или нещо,като добавка в дизайна и като се щракне на него да ви прати директно в темата която е писано последно,защото иначе на мен може би и на други който са с музила им се бъгва,а и така ще е по-пряко...Ако неможете да го направите аз мога..
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС

Атрибути
Наказателни Точки:
Предлагам... - Page 5 Left_bar_bleue1/10Предлагам... - Page 5 Empty_bar_bleue  (1/10)

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 23, 2010 6:05 pm

относно кърс сийлове / операции ! Аз решавам дали ще възнаградя някой с това ... вие просто си играйте играта ... по вашият начин на писане / игра (РП , дали си лош / добър ... какви са ти целите и бойни действие .... и др ) по това ще видя на кого или изобщо да давам ли на някой тази сила ...аа и Оро трябва да има сметка от това ..
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Съб Яну 23, 2010 6:59 pm

Хитачи Ямато написа:относно кърс сийлове / операции ! Аз решавам дали ще възнаградя някой с това ... вие просто си играйте играта ... по вашият начин на писане / игра (РП , дали си лош / добър ... какви са ти целите и бойни действие .... и др ) по това ще видя на кого или изобщо да давам ли на някой тази сила ...аа и Оро трябва да има сметка от това ..

Ами мойто предложение??
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Предлагам... - Page 5 Left_bar_bleue1/10Предлагам... - Page 5 Empty_bar_bleue  (1/10)

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 23, 2010 7:02 pm

Казимото Кируши написа:Предлагам да се сложи един шурикен или нещо,като добавка в дизайна и като се щракне на него да ви прати директно в темата която е писано последно,защото иначе на мен може би и на други който са с музила им се бъгва,а и така ще е по-пряко...Ако неможете да го направите аз мога..
Можем да го направим, има такова нещо, просто не се вижда. Отдясно на името е.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Съб Яну 23, 2010 7:07 pm

Йошико Харуко написа:
Казимото Кируши написа:Предлагам да се сложи един шурикен или нещо,като добавка в дизайна и като се щракне на него да ви прати директно в темата която е писано последно,защото иначе на мен може би и на други който са с музила им се бъгва,а и така ще е по-пряко...Ако неможете да го направите аз мога..

А знаеш ли как и къде се слага? xD Ако искаш ще го оправя там иначе е 20х20
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 23, 2010 7:11 pm

Казимото Кируши написа:
Йошико Харуко написа:

Не, не знам дори от къде се влиза в админ панела Предлагам... - Page 5 599967
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Казимото Кируши Съб Яну 23, 2010 7:18 pm

Йошико Харуко написа:
Казимото Кируши написа:
Йошико Харуко написа:

Не, не знам дори от къде се влиза в админ панела Предлагам... - Page 5 599967
Ох,ле мале xD
Казимото Кируши
Казимото Кируши
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Ан Хагуя Съб Яну 23, 2010 7:19 pm

Предлагам... - Page 5 756886 тая тема трябва да се преименува на "Оспамявам" .. не "Предлагам"..
Ан Хагуя
Ан Хагуя
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Female Зодия : Везни
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О

Атрибути
Наказателни Точки:
Предлагам... - Page 5 Left_bar_bleue/Предлагам... - Page 5 Empty_bar_bleue  (/)
Възраст:

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 23, 2010 7:21 pm

Ако не спрете с глупостите наистина ще я превърнем...

/Иване усети ли сърказма? Аре спри.../
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Яну 30, 2010 5:32 pm

Предлагам да направите нов начин за Каталога - Една тема за техниките от Фуутон , една тема за тези от Райтон , една за Суйтон , една за Дотон , една за Катон , една за Без Елемент , една за Генджутсу , една за Тайджутсу и една за Кукловодски техники , като вкарате някои нови неща , тези дълги обяснения няма да се нужни , ако сложите снимка , айде аз ше напраа за една техника да видите какво имам предвид ...

Rasengan ( Spiraling Sphere )
Снимка : Предлагам... - Page 5 300px-Rasengan
Ранк : А
Чакра : ( Ако е Тайджутсу Енергия )
Обхват : Къс
Специално изискване : - ( т.е. няма )

Така става по - ясно и по - бързо , вместо да пишете обяснения и други , а и повече техники ще се събират , а вече ако няма снимка , ше има обяснение ... Не е толкова лесно изпълнива задача , затова съжалявам ако с поведението съм ядосал някой ...

Последната промяна е направена от Хатаке Айдоу на Съб Яну 30, 2010 5:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 30, 2010 5:33 pm

Ние ще си играем пет часа да го правим, а после някой друг форум ще го копира и какво става?
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Яну 30, 2010 5:38 pm

Добре ако не искате аз ше го напраа , а и съм правил доста Каталози и ми е кеф да правя Каталози , а пък за копирането , нали знаете - който копира явно не му се мисли нещо ново , а защо не вкарате и Чар , Стратегия и други , щото така на всички героите са " най - хубавите на света " и най - умните ... Чар - а ше е от значение на мисия , като разговаряте с някой човек , ако имате чар , НПЦ - то ще ви каже повече неща , ако ли не , може да си замълчи , което ще е от голямо значение , а Стратегията , ще определя , дали можем да измислим скрити ходове или пък да се защитаваме и атакуваме успешно ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 30, 2010 5:39 pm

Направи щом желаеш...
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 30, 2010 5:40 pm

да не забравяме , че ние управляваме героите ... ако героя ни има 2000 стретегия ... и е супер умния .. ние ако сме прости ква файда ?

С две думи ... Интелигентността на героя зависи от самите нас.
Относно Чар ... не мисля, че в света на нинджите това е определящо ... ако става въпрос за сваляне ... ако примерно Аз и Елз решим ... просто си играем така закачаме си героите Ямато и Наоми ... Ти ако си некъф смотан ... а героя ти е с мн висок чар не означава че ще забиваш мацки нали :p

А като държиш да буташ по каталога ... пиши ми мога да те направя модератор до вечерта ... ще си копна предварително старият каталог да не усереш нещо ..

Последната промяна е направена от Хитачи Ямато на Съб Яну 30, 2010 5:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Съб Яну 30, 2010 5:43 pm

Вземи за пример Сакиму Ашима.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Намара Конахи Съб Яну 30, 2010 5:44 pm

Прав си , за тва не помислих ... ами може Разказвача да ни дава нещо бонуси , да ни позволява да ударим противника или пък той самия да ни даде скрит ход , който той е измислил , ама тука няма "чак" толкова прости хора , затва нз ... аз давам идеята , а вие решавате , така че няма да се сърдя , ако не одобрите идеята ми :)

Офф.Спирам да пиша тука , че стана пак спама ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Фев 05, 2010 8:53 pm

Ако ти кажа, че въобще не разбрах какво имаш предвит? Тоя удря ония, обясни го по-добре де. Да не говорим, че се объркал една дума и не мога да схвана как ти протича идеята.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Пет Фев 05, 2010 9:11 pm

Ами кажи за коя , щото аз подхвърлях за Стратегия , Чар , Точност , Успяваемост на атаки и кви ли не други XD
1.Чар - Да се вкарат магазини за маникюр , подстригване , бръснене и т.н. , като съответно в ценоразписката ще пише колко чар дават , а не само колко струват . Те ще са нещо като "каризма" т.е. ще ви помагат при разговор с неутралните - ще ви кажат някой други неща , ще направят игра на думи , с която да ви кажат важни детайли за опонента и т.н.
2.Стратегия - Стратегията се определя от Интелект - а . Тя ви дава възможност да правите "скрити" ходове и изненадващи , специални атаки .
3.Точност - Попринцип без тренировки , с всяко оръжие и техниката вие имате 1 ниво на точност , с вдигането на ниво за боравене с оръжие вие вдигате точност с 1 ниво :
Точност с кунай - 1 ниво ( Начално )
Боравене с кунай 1 ниво --> Точност с кунай - 2 ниво ( след като имате умението за боравене с оръжието )
4.Успяваемост на атаки - Определя се само от Волята и Точноста . За норма ще се пише х/10 ( като "х" ще са атаките , които ще успеете да направите в 10 хода ) .

Та горе - долу тва е XD

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 5 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите