Предлагам...
+27
Ирагуро
Нао
Яманаши Мизу
Утака Масуке
Накамура Аюми
Ан Хагуя
Хирой Акароми
Намара Конахи
Пейтън Хаято
Шин Найто
Макс
Сатору
Ди Лиор
Скорпио Масаки
Шидан Симдаре
Казимото Кируши
Даисуке Намикава
Тора
Став
Хиро
Хитачи Ямато
Наоми Амане
Йошико Харуко
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
31 posters
Страница 6 от 9
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Предлагам...
Чар - абе ние да не играем СИМС? хДДДД Така де...това е глупаво, ще се дава излишно руо за излишни работи. Плюс това противниците ви няма да ви бият според чара. Стратегия - Това е свободно. Всеки може да създава скрити ходове, като естествено ако е в генджуцо няма да познае веднага, че е при положение, че да кажем има 10 воля, ами човек с около 30 вече ще успее да разпознае, че е в генджуцо. Точността - става много сложно, същевременно е излищно. От Точността идва и това за атаките, че не става. Иначе си се постарал, браво. Е..това е мое мнение, но тъй като съм Модератор не мога твърдо да кажа, че е отхвърлено от екипа. Нека някой от червените чичковци/^^/ да обърне внимание и да каже мнението си, просто това е моето, което изговорих до сега.
????- Гост
Виж в Портала /portal.htm ...
Относно цялата работа със Айдоу ... мн не съм съгласен ... мисля че няма нужда да обяснявам ... който го интересува да ме пита ще му обясня защо! Ако имате въпроси пишете :P
Относно цялата работа със Айдоу ... мн не съм съгласен ... мисля че няма нужда да обяснявам ... който го интересува да ме пита ще му обясня защо! Ако имате въпроси пишете :P
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аз предлагам,да направите нещо като томбола и тн,чрез която получаваш Джинчуритки и тн,после го тренираш,разбира се трудно,по-пък го имаш,защото ако искаме поне малко, да се доближим до анимето,то явно изоставаме с 9 опашатки животинки, и още доста лоши играчи,да трябват ни акацки и тн,аз съм съгласен да съм лош..Неусъществена мечта на героя ми е,а и т'ва за чара е супер яка идея,незнам дали ви идва на ума,но за ойрокето се иска не само чакра и други неща,но и чар,чрез този чар на мисийте,ако си момче ще имаш шанс,да накараш противников състезател,от противоположният пол да ти се довери и така да преминеш мисията,а и защо не да привлечеш някой от своят пол,като цяло идеята е добра,но нали т'ва е раутата на админите..Да ги обмислят,а ние да даваме идей,,но все пак ще посъветвам админите:
"Това,за Чара е добро начало,на това,да стане истински наруто живот.."
"Това,за Чара е добро начало,на това,да стане истински наруто живот.."
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Тва за Джунчуурикитата няма стане! Ще може да заключиш дух в себе си който да ти дава сила, но няма да е толкова силен ... няма да е опашат звяр ... тва са ми го предлагали не искам ...
Офф. за чар ... чар чар ... Иване ... по обедителен си от Айдоу XDD незнам ще помисля ...
Офф. за чар ... чар чар ... Иване ... по обедителен си от Айдоу XDD незнам ще помисля ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
1.Защо не вкарате Sage Mode - a ?
Предлагам да направите раздел "Myооbokuzan", където може да се учи Sage Mode , но разбира се няма да е лесно да се научи такова нещо ... А и тва , което дава не е малко ... А ето кво ше могат да учат ранговете :
Генин - Sage Mode до lvl 3 - Ще могат да използват околната енергия и да я превръщат в чакра , също така ще могат да усещат чакрите на хората в Sage Mode .
Чуунин - Sage Mode до lvl 6 - Ще могат да учат някои по - лесни техники от Sage Mode - a . Също така , ще могат да призовават Gamabunta , Gamaken , Gamahiro .
Джоунин - Sage Mode до lvl 9 - Ще могат да учат по - сложни техники . Ще могат да призовават Shima , Fukasaku .
Елитен Шиноби - Sage Mode - 10 lvl - Ще са инстински Мъдретци . Ще могат да призовават дори и Oogama Senin .
2.Защо не вкарате "Характерен Боен Стил" ? Обаче за тва тряа пак да се работи по Каталога , защото трябва да се пише колко Защита и колко Атака дава техниката , а и така избягването или спирането на техники , ще стане по - реално ... А ето какво имам предвид под Характерен Боен Стил :
~ Атакуващо шиноби - Характерно за този тип шинобита , е че залагат главно на бързите и предвидими атаки . Те имат голямо количество чакра , а техниките , които използват , са предимно техники за атака .
"+" на типа шиноби - При изпълнението на техника от атакуващ вид силата им се увеличава с 20 .
"-" на типа шиноби - При изпълнението на техника от защитен вид , защитата им отслабва с 10 .
~Защитаващо шиноби - Характерно за тях , е че залагат на офензивните защити . Техниките им обаче са тромави и отнемат малко повече от обикновенното за генериране .
"+" на типа шиноби - При изпълнението на техника от защитен вид , защитата им се увеличава с 20 .
"-" на типа - При изпълнението на техника от атакуващ вид , атаката им отслабва с 10
~Призоваващ тип - Характерно за този тип , е че заразлика от другите , той набляга върху "Summoning Technique" и може да призовава много ( Генин - 3 ; Чуунин - 5 ; Джоунин - 7 ; Елитен шиноби - 9 ) вида животни .
"+" на типа - Изпълнява много бързо "Summoning Technique" и има големи запаси от чакра .
"-" на типа - Атаката му и Защитата му е винаги с 10 по - малко от обикновенното .
~Сензър ( Sensor ) - За този тип е харектерно , че може да "надуши" чакрата на противника от голямо разстояние ( Генин - 100 - 150 метра ; Чуунин - 250 - 300 метра ; Джоунин - 500 - 550 метра ; Елитен шиноби - 750 - 800 метра ) .
"+" на типа - Може да усети приближаващия противник и да избегне по - лесно атаката му . ( Това е много ефективно , ако техниката на противника е от висок ранк , но тогава шансовете да избегнете са малки ) .
"-" на типа - Лишени са от умения в Елемент ( Воден ; Огнен ; Вятърен ; Светкавичен ; Земен ; Леден ; Дървен и т.н. ) .
~Природно "надарено" шиноби - Характерно за типа шиноби , е че може да изпълнява техники от няколко елемента ( Генин - 2 ; Чуунин - 2 и 1 Комбинация ( Примерно : Вода + Вятър = Лед ) ; Джоунин - 3 Елемента и 1 Комбинация ; Елитен шиноби - 3 Елемента и 2 Комбинации ) .
"+" на типа - Може да изпълняват техники от доста елементи .
"-" на типа - Лишени са от Тайджутсу и Генджутсу умения , а уменията им в Нинджутсу Без Елемент са "нищожни" , на всичкото отгоре защитата и атаката им винаги е по - слаба с 5 от обикновенното .
Е тва е засега ...
Предлагам да направите раздел "Myооbokuzan", където може да се учи Sage Mode , но разбира се няма да е лесно да се научи такова нещо ... А и тва , което дава не е малко ... А ето кво ше могат да учат ранговете :
Генин - Sage Mode до lvl 3 - Ще могат да използват околната енергия и да я превръщат в чакра , също така ще могат да усещат чакрите на хората в Sage Mode .
Чуунин - Sage Mode до lvl 6 - Ще могат да учат някои по - лесни техники от Sage Mode - a . Също така , ще могат да призовават Gamabunta , Gamaken , Gamahiro .
Джоунин - Sage Mode до lvl 9 - Ще могат да учат по - сложни техники . Ще могат да призовават Shima , Fukasaku .
Елитен Шиноби - Sage Mode - 10 lvl - Ще са инстински Мъдретци . Ще могат да призовават дори и Oogama Senin .
2.Защо не вкарате "Характерен Боен Стил" ? Обаче за тва тряа пак да се работи по Каталога , защото трябва да се пише колко Защита и колко Атака дава техниката , а и така избягването или спирането на техники , ще стане по - реално ... А ето какво имам предвид под Характерен Боен Стил :
~ Атакуващо шиноби - Характерно за този тип шинобита , е че залагат главно на бързите и предвидими атаки . Те имат голямо количество чакра , а техниките , които използват , са предимно техники за атака .
"+" на типа шиноби - При изпълнението на техника от атакуващ вид силата им се увеличава с 20 .
"-" на типа шиноби - При изпълнението на техника от защитен вид , защитата им отслабва с 10 .
~Защитаващо шиноби - Характерно за тях , е че залагат на офензивните защити . Техниките им обаче са тромави и отнемат малко повече от обикновенното за генериране .
"+" на типа шиноби - При изпълнението на техника от защитен вид , защитата им се увеличава с 20 .
"-" на типа - При изпълнението на техника от атакуващ вид , атаката им отслабва с 10
~Призоваващ тип - Характерно за този тип , е че заразлика от другите , той набляга върху "Summoning Technique" и може да призовава много ( Генин - 3 ; Чуунин - 5 ; Джоунин - 7 ; Елитен шиноби - 9 ) вида животни .
"+" на типа - Изпълнява много бързо "Summoning Technique" и има големи запаси от чакра .
"-" на типа - Атаката му и Защитата му е винаги с 10 по - малко от обикновенното .
~Сензър ( Sensor ) - За този тип е харектерно , че може да "надуши" чакрата на противника от голямо разстояние ( Генин - 100 - 150 метра ; Чуунин - 250 - 300 метра ; Джоунин - 500 - 550 метра ; Елитен шиноби - 750 - 800 метра ) .
"+" на типа - Може да усети приближаващия противник и да избегне по - лесно атаката му . ( Това е много ефективно , ако техниката на противника е от висок ранк , но тогава шансовете да избегнете са малки ) .
"-" на типа - Лишени са от умения в Елемент ( Воден ; Огнен ; Вятърен ; Светкавичен ; Земен ; Леден ; Дървен и т.н. ) .
~Природно "надарено" шиноби - Характерно за типа шиноби , е че може да изпълнява техники от няколко елемента ( Генин - 2 ; Чуунин - 2 и 1 Комбинация ( Примерно : Вода + Вятър = Лед ) ; Джоунин - 3 Елемента и 1 Комбинация ; Елитен шиноби - 3 Елемента и 2 Комбинации ) .
"+" на типа - Може да изпълняват техники от доста елементи .
"-" на типа - Лишени са от Тайджутсу и Генджутсу умения , а уменията им в Нинджутсу Без Елемент са "нищожни" , на всичкото отгоре защитата и атаката им винаги е по - слаба с 5 от обикновенното .
Е тва е засега ...
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
1.Защо не вкарате Sage Mode - a ? - Отговорът е прост: за да имаш Sage Mode трябва да имаш Кучийосе но Джутсу ... или по-просто казано да си хермит (Джирая, Орочимару ... )
За другото ... ми гледай сега ... аз мога да дам на някой да е Sensory type на друг да е талантлив шиноби ... а тези атакуващи и защитни ... зависи от тренировките и как и на какво развиваш героят си (рядко дарявам на хора ... трябва да са с мн добро РП или да имат нещо в пъти повече от останалите)
За другото ... ми гледай сега ... аз мога да дам на някой да е Sensory type на друг да е талантлив шиноби ... а тези атакуващи и защитни ... зависи от тренировките и как и на какво развиваш героят си (рядко дарявам на хора ... трябва да са с мн добро РП или да имат нещо в пъти повече от останалите)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Извинявам се ако повтарям някого.. но ще е добре .. всеки нов след като стане генин да пита сенсей-а си каква чакра е най-подходяща за него.. тоест да разбере каква чакра притежава.. защото е глупаво генин да може всичките елементи или да си ибира всичките.. незнам дали вече сте говорили за това и ако сте се извинявам..
Утака Масуке- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 98
Точки от Коментари : 74
Регнах се на : 13.02.2010
Възраст : 31
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Възраст:
Фракция:
това е ясно ... все пак това е Наруто Форум ... играем малко или много по анимето ... тоест 2-ри Елемент на Джоунин ниво ... или ако си некъф уникум ... може и на чуунин ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
даде ама аз говоря за първия как се разбира или имаш право да си го избереш сам хмм
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Възраст:
Фракция:
оф..много се извинявам за спама
Лично ти си избираш чакра типа,все пак ти решаваш бъдещето на нинджата..
Лично ти си избираш чакра типа,все пак ти решаваш бъдещето на нинджата..
Яманаши Мизу- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
да допълня ... сенсей-а те тества, чрез негов си метод за чакра типът ти! Героят ти не си избира , ти си избираш ... в смисал ти ми казваш какъв чакра тип искаш да бъдеш ... можеш да кажеш и Рандъм ... в смисал къвто дойде ... и аз ти избирам тип! Можеш да нямаш чакра тип а да се занимаваш като Тайджутсу спец. Генджутсу спец. Уепън Мастър, Мед. Нинджа
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф.Сорка за спама ...
Искам само да кажа , че чакрата ти е ВРОДЕНА т.е. даже без да си Фуутонист чакра ти е Фуутон , проблема обаче , е че ако не си Фуутонист - не можеш да учиш техники от тази сфера ( Фуутон ) . А колкото до другите техники - те би трябвало да се учат , защото за да си Джоунин трябва да имаш поне 2 елемента т.е. ако не си специализирал в два елемента - не моеш да станеш ( така става в Анимето де , ама действието се разивава , се едно сме в първи Шипуден епизод на анимето ) , което те лишава от това да си избереш Генджутсу Спец. ; Уепън Мастър ; Кукловод и т.н. ... Ше предолжа пак квото предоложих преди - ПРЕДЛАГАМ ДА УЧИМ САМИ ЕЛЕМЕНТИТЕ СИ , НЕ КАКТО Е ДОСЕГА :
- "КВА ИСКАШ ДА ТИ Е ЧАКРАТА ? "
- "МИ КАТОН ..."
- "ДОБРЕ , ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА УЧИШ ТЕХНИКИ ОТ КАТОН "
- "10Х , ФОРУМА ВИ РУЛВА ! "
- "НЯМА ЗАЩО "
Е кво е тва ? Ако си спомняте - Наруто учеше , своя ВРОДЕН елемент в анимето и го научи ТОЛКОВА трудно , а сега ние изобщо не учим използването на елемент ... А сравнете как той учеше да използва ВРОДЕНИЯ си Елемент , с ученето на някой елемент за който ще тренирате ако е СЪВМЕСТИМ с вашия ВРОДЕН ...
Искам само да кажа , че чакрата ти е ВРОДЕНА т.е. даже без да си Фуутонист чакра ти е Фуутон , проблема обаче , е че ако не си Фуутонист - не можеш да учиш техники от тази сфера ( Фуутон ) . А колкото до другите техники - те би трябвало да се учат , защото за да си Джоунин трябва да имаш поне 2 елемента т.е. ако не си специализирал в два елемента - не моеш да станеш ( така става в Анимето де , ама действието се разивава , се едно сме в първи Шипуден епизод на анимето ) , което те лишава от това да си избереш Генджутсу Спец. ; Уепън Мастър ; Кукловод и т.н. ... Ше предолжа пак квото предоложих преди - ПРЕДЛАГАМ ДА УЧИМ САМИ ЕЛЕМЕНТИТЕ СИ , НЕ КАКТО Е ДОСЕГА :
- "КВА ИСКАШ ДА ТИ Е ЧАКРАТА ? "
- "МИ КАТОН ..."
- "ДОБРЕ , ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА УЧИШ ТЕХНИКИ ОТ КАТОН "
- "10Х , ФОРУМА ВИ РУЛВА ! "
- "НЯМА ЗАЩО "
Е кво е тва ? Ако си спомняте - Наруто учеше , своя ВРОДЕН елемент в анимето и го научи ТОЛКОВА трудно , а сега ние изобщо не учим използването на елемент ... А сравнете как той учеше да използва ВРОДЕНИЯ си Елемент , с ученето на някой елемент за който ще тренирате ако е СЪВМЕСТИМ с вашия ВРОДЕН ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ти..Я разясни, че нищо не разбрах.Вродени елементи, избрани елементи..Направо НЕ.Ти си играч.Ти можеш да избереш каква чакра да има героят ти и според нея вече елементът.Я имай катон пък върви учи суйтон елемент да те видя.Аз лично от поста ти нищо не схванах и не разбрах защо го написа.
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Off. Abe mai iska da kaje.. 4e nie mojem da si izberem 4ekra elementut i da go kajem na razkazva4a si , oba4e pak trqbva da go nau4im.. toest geroqt ni da go nau4i i sled kato tova stane razkazva4ut da napi6e rezutatut (tozi kotio sme mu kazali) i gotovo.. I sorry 4e pi6a na eng , nqmam bg bukvi na toq komp..
Наоми Амане- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1588
Точки от Коментари : 3046
Регнах се на : 03.11.2009
Град/Село : -КоСмОсА xD
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Абе чакрата дето си избираме всъщност е "вродена" и попринцип "вродената" чакра при сина идва от страна на бащата , а при дъщерята - от майката , а вече другите типове чакра / елементи се учат като техники , даже доста по - трудно ... Смисъла на поста ми беше , че не учим да използваме чакрата си , а веднага почваме с техниките от елемента , което е чак 2 фаза от Специализирането в Елемент { 1 фаза - Научаване на използване на даден елемент ( най - трудното ) ; 2 фаза - учене на техники от елемента ( най - лесно ) ; 3 фаза - създаване на техники от елемента ( сравнително трудно ) } ...
Офф. Вродена = Тази , която сме си избрали за първа
Офф. Вродена = Тази , която сме си избрали за първа
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аз пък имам предложение за тайджуцу спешалите или поне тия дет са се засилили натам..Значи Вместо да ти търсим на майка ти в рожденият ден тия листовки*скролове* за портите,предлагам сенсеят да ги дава като награда,към заслуги,успехи и тем подобно отличия прославили го..Или оък от мисий,защото иначе т'ва търсене си е просто безмислено,къф е смисалът някой Катон маняк да ти го намери,а ти дет си дал живота си ,да не го намериш?? Или пък вместо чрез скрол,сенсеят да го покаже,разясни и тем подобно елементи..Т'ва е за тайджуцуто..
Ся за останалите..
Предлагам също така да се махнат излишните площадки в селата,+ тези специализираните..Къф е смисалът..Например,последният път като бях мод,поразчистих малко "Кой съм аз" и така изглежда по добре..
Друго предложение:
В академията да се задават въпроси,да се пращат на нещо кат мисий,или просто въпроси и едно от трите джуцута..Тоест малко като в анимето,да го подкараме.Също така да се направи "Банка" и "Мисий по избор" ,като в Soul Eater,където на табло има закачени мисий,на който пише всичко,къде се ходи,к'во се прави,к'ва е наградата,трудност и тем подобни..Като този който я иска,просто взима лисчето и при успешно завършена мисия,отива при Кагето или при поданик,давайки бележката и очаквайки наградата си,а и ако се е доказал като добър РП,играч в мисията може да получи допълнителна награда,било то предмет,статуси или пари..
Надявам се да ви хареса поне една от идейте..
Ся за останалите..
Предлагам също така да се махнат излишните площадки в селата,+ тези специализираните..Къф е смисалът..Например,последният път като бях мод,поразчистих малко "Кой съм аз" и така изглежда по добре..
Друго предложение:
В академията да се задават въпроси,да се пращат на нещо кат мисий,или просто въпроси и едно от трите джуцута..Тоест малко като в анимето,да го подкараме.Също така да се направи "Банка" и "Мисий по избор" ,като в Soul Eater,където на табло има закачени мисий,на който пише всичко,къде се ходи,к'во се прави,к'ва е наградата,трудност и тем подобни..Като този който я иска,просто взима лисчето и при успешно завършена мисия,отива при Кагето или при поданик,давайки бележката и очаквайки наградата си,а и ако се е доказал като добър РП,играч в мисията може да получи допълнителна награда,било то предмет,статуси или пари..
Надявам се да ви хареса поне една от идейте..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Това за скроловете ... така ще е! 1-ви вариант ... да направиш сенсей-а ти горд (пример Рок Лий - Гай) ... 2-ри вариант ... е 2-рият е тайна ... само ще спомена, че скроловете ги няма по селата ...
Банка ... добра идея ... ще направя в близките няколко дена (до седмица) ако не напрая ... напомняйте ми!
** Това със увладяването на самият Чакра Елемент ... добра идея ... ама дай пример за увладяване на елемент ... в смисал ти си с вроден Суийтон ... и нали как да се увладее (не само за Суийтон ... ако имаш идея дай пример за всичките!)
Офф. До колкото знам само Гай има скроловете .. може би и Кагето ...
Банка ... добра идея ... ще направя в близките няколко дена (до седмица) ако не напрая ... напомняйте ми!
** Това със увладяването на самият Чакра Елемент ... добра идея ... ама дай пример за увладяване на елемент ... в смисал ти си с вроден Суийтон ... и нали как да се увладее (не само за Суийтон ... ако имаш идея дай пример за всичките!)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хитачи Ямато написа:Това за скроловете ... така ще е! 1-ви вариант ... да направиш сенсей-а ти горд (пример Рок Лий - Гай) ... 2-ри вариант ... е 2-рият е тайна ... само ще спомена, че скроловете ги няма по селата ...
Скроловете са само в Гай и може би в Какаши,защото Какащи също има порта или порти,непомня 1-2 порти ли отрваряше..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Ами за увладяване на елементите , ше дам няколко примера :
За Фуутон :
1.Чрез чакра да се разсече дърво
2.Чрез чакра да се "разсече" водопад ( както Наруто )
3.Да се сформира силен вятър с чакра и т.н. ...
За Райтон :
1.Да успее да наелектризира един предмет
2.Да успее да парализира някакво животинче , чрез чакрата си ( с допир ) и т.н. ...
За Суйтон :
1.Да направи вода от нищото
2.Да спре течението на река или поточе с течение
3.Да манипулира водата , като оформи някакъв предмет и т.н. ...
За Дотон :
1.Да накара скала да се напука
2.Да премести камък или скала без да го пипа и т.н. ...
За Катон :
1.Да произведе огън ( Друг начин няма ! )
А и на мен специално ми беше , идеята за учене на Вторичен Елемент и Съединение , като Съединенята , ще са по - трудни ... Говоря за Съединения като Хюутон ( Суйтон + Фуутон ) , Мокутон ( Суйтон + Дотон ) ; Рантон ( Суйтон + Райтон ) ; Футтон ( Суйтон + Катон ) , Джинтон ( Фуутон + Дотон ) , Шотон ( Райтон + Дотон ) ...
За Фуутон :
1.Чрез чакра да се разсече дърво
2.Чрез чакра да се "разсече" водопад ( както Наруто )
3.Да се сформира силен вятър с чакра и т.н. ...
За Райтон :
1.Да успее да наелектризира един предмет
2.Да успее да парализира някакво животинче , чрез чакрата си ( с допир ) и т.н. ...
За Суйтон :
1.Да направи вода от нищото
2.Да спре течението на река или поточе с течение
3.Да манипулира водата , като оформи някакъв предмет и т.н. ...
За Дотон :
1.Да накара скала да се напука
2.Да премести камък или скала без да го пипа и т.н. ...
За Катон :
1.Да произведе огън ( Друг начин няма ! )
А и на мен специално ми беше , идеята за учене на Вторичен Елемент и Съединение , като Съединенята , ще са по - трудни ... Говоря за Съединения като Хюутон ( Суйтон + Фуутон ) , Мокутон ( Суйтон + Дотон ) ; Рантон ( Суйтон + Райтон ) ; Футтон ( Суйтон + Катон ) , Джинтон ( Фуутон + Дотон ) , Шотон ( Райтон + Дотон ) ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
и "Мисий по избор" ,като в Soul Eater,където на табло има закачени мисий,на който пише всичко,къде се ходи,к'во се прави,к'ва е наградата,трудност и тем подобни..Като този който я иска,просто взима лисчето и при успешно завършена мисия,отива при Кагето или при поданик,давайки бележката и очаквайки наградата си,а и ако се е доказал като добър РП,играч в мисията може да получи допълнителна награда,било то предмет,статуси или пари..
Таа,как ви се струва т'ва,че го подмина? xD
Таа,как ви се струва т'ва,че го подмина? xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
тази с мисиите .. не че няма как да стане ... но мисии се дават от кагето ....
да свързваш два елемента ще може на Джоунин ниво чрез Генкай!
да учиш 2-ри елемент ще можеш на преди джоунин ниво ... тоест когато реша аз ... (ест няма да е просто така ... имам си там схемички скалички ... така че няма да сте прецакани ... а друг облагодетестван! )
да учиш 2-ри елемент ще можеш на преди джоунин ниво ... тоест когато реша аз ... (ест няма да е просто така ... имам си там схемички скалички ... така че няма да сте прецакани ... а друг облагодетестван! )
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хитачи Ямато написа:тази с мисиите .. не че няма как да стане ... но мисии се дават от кагето ....
Неразбра,какво исках.. Исках да кажа,че мисийте са закачени Кагето ,на няк'во табло до кабинета и вместо да чакаме някой админ да пише*-.-"* и да водим диалог,просто взимаме лисчето и заминаваме,т'ва е чисто улеснение за всеки го...Схващаш ли?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Лесно, бързо и смислено... съгласен съм
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(2/10)
Възраст:
Фракция:
Разбрах ... но отговора ми е отрицателен! В анимето Кагето дава мисии ... генин, джоунин и всичко различно от Каге няма право да вижда мисиите!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 6 от 9