Предлагам...
+27
Ирагуро
Нао
Яманаши Мизу
Утака Масуке
Накамура Аюми
Ан Хагуя
Хирой Акароми
Намара Конахи
Пейтън Хаято
Шин Найто
Макс
Сатору
Ди Лиор
Скорпио Масаки
Шидан Симдаре
Казимото Кируши
Даисуке Намикава
Тора
Став
Хиро
Хитачи Ямато
Наоми Амане
Йошико Харуко
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
31 posters
Страница 4 от 9
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Предлагам...
И аз ама не на каге левел ами на чуунин левел
Шин Найто- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 21
Точки от Коментари : 32
Регнах се на : 01.12.2009
Възраст : 28
Град/Село : Ото
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Абе вии тъпи ли сте или на такива се прайте може да създаваме техники на ранк:Елитен Джуунин ... тай че :345:
Шидан Симдаре- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 152
Точки от Коментари : 220
Регнах се на : 16.11.2009
Град/Село : Велико Търново
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Стига спам!
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Имап предвид, че Наруто създава техники още като академик давам пример Sexy Technique докато някой стане Елитен Джоунин той няма да истрае. Поне аз за другите незнам.
Шин Найто- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 21
Точки от Коментари : 32
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
спокс работя по въпроса ... мисля , че най - добре ще е да се създават техники на чуунин ниво ... щото не мисля "сулю и пулю" да създава ... трябва да има нужните РП способности , търпение и много време ...
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аз пък предлагам да спрете да сменяте картинките по скина на всеки 3 дена.. ебати тъкмо свикна с един и айде на следващия ден с различен...
Пейтън Хаято- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 386
Точки от Коментари : 563
Регнах се на : 06.11.2009
Град/Село : Кири
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Така се поддържа дизайна и свежеста на форума, споко сега като се сложи коледния скин ще се задържи по-дълго.
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Пейтън Хаято написа:Аз пък предлагам да спрете да сменяте картинките по скина на всеки 3 дена.. ебати тъкмо свикна с един и айде на следващия ден с различен...
мене па ме кефи разнообразието -.- инт ми е къв ли ше е коледния скин :632:
жалко че с него ше треа си сменям профила и аз да си го праа червено - зелено - бял - искам профила да ми съвпада с дизайна хД
Предлага да направите тема Манга и Аниме и да направите отговорници за манга и за Аниме.
Став- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 564
Точки от Коментари : 701
Регнах се на : 05.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Предлагам в раздел "Каталог на техниките" да се отключи но там където се пише всичко да се заключи предлагам го заради едно простичко нещо.Да можем да си създаваме техники, но това важи само за измислените защото те могат да учат техники.за да се създаде техника ще трябва да се попълни това Създавате нова тема с следното име - Техники измислени от (името на героя ви) и попълвате вътре това :
Стил : /Доуджутсу , Нинджутсу , Тайджутсу , Генджутсу , Кеке Генкай //
Елемент : //Моктон , Катон , Райтон , Суйтон , Дотон , Фуутон , Хюутон и др. //
Обхват : //Далечен , Нормален , Къс ( може всичките ако е на далече , ако е Нормален може и Къс , ако е Къс само Къс //
Снимка :
Генерирането - //Как става //
Използването - //Как изглежда //
Ефекта - //Какво прави //
Чакра : //Определя се от играча , но последната дума е на админа //
Вреда : //Определя се от играча , но последната дума е на админа //
Нужно за да се направи : //Ако е Кеке Генкай на клан пишете - Да си от Клана ... (еди кой си ) //
Ранг : //Определя се от играча , но последната дума е на админа //
Знаци : //поне три знака//
Стил : /Доуджутсу , Нинджутсу , Тайджутсу , Генджутсу , Кеке Генкай //
Елемент : //Моктон , Катон , Райтон , Суйтон , Дотон , Фуутон , Хюутон и др. //
Обхват : //Далечен , Нормален , Къс ( може всичките ако е на далече , ако е Нормален може и Къс , ако е Къс само Къс //
Снимка :
Генерирането - //Как става //
Използването - //Как изглежда //
Ефекта - //Какво прави //
Чакра : //Определя се от играча , но последната дума е на админа //
Вреда : //Определя се от играча , но последната дума е на админа //
Нужно за да се направи : //Ако е Кеке Генкай на клан пишете - Да си от Клана ... (еди кой си ) //
Ранг : //Определя се от играча , но последната дума е на админа //
Знаци : //поне три знака//
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Както казах ... може би на чуунинско ниво ще може да се измисля техники ... ше мислим с админите ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Предлагам да се вкара тип шиноби , това щях да праа тва за мой форум , ама нещо не става и ше го дам на вас защото ме радвате и се държите с мен адски добре , макар да съм нов :372:
1.Та към типовете шиноби , смисъл да се вкара тип шиноби - Сензър тип ( като Карин ) , Призоваващ тип ( като Джирая и Анимал часта на Пейн ) , Медик Нин ( като Шино , Сакура и т.н.) и много други типове , това ше е нещо като вродена специлизация , а админите да решат дали ние ше си я избираме или админ
2.Предлагам да усъваршенстваме листата с техники , аз искам да пратя ЛС на някой админ с описанието и името и ранка , а те да сложат чакра и да модифицират ранка , защото примерно от Дотон има доста техники , а от Райтон в Нарутопедия са си доста малко , наистина шиноби не е важно да има много техники а е важно да ги използва добре , но всепак според мен е добре да се вкарат още техники
3.Всеки да си има свой ( личен ) тренюр , който да го учи на това което знае , пример от анимето е Джирая и Наруто или пък Орочимару и Саске , като разбирасе да се заплаща на тренюра
Е вие решавате , мога да постна още ама ... ако нещо не се вижда в тоя цвят дето е сори ...
1.Та към типовете шиноби , смисъл да се вкара тип шиноби - Сензър тип ( като Карин ) , Призоваващ тип ( като Джирая и Анимал часта на Пейн ) , Медик Нин ( като Шино , Сакура и т.н.) и много други типове , това ше е нещо като вродена специлизация , а админите да решат дали ние ше си я избираме или админ
2.Предлагам да усъваршенстваме листата с техники , аз искам да пратя ЛС на някой админ с описанието и името и ранка , а те да сложат чакра и да модифицират ранка , защото примерно от Дотон има доста техники , а от Райтон в Нарутопедия са си доста малко , наистина шиноби не е важно да има много техники а е важно да ги използва добре , но всепак според мен е добре да се вкарат още техники
3.Всеки да си има свой ( личен ) тренюр , който да го учи на това което знае , пример от анимето е Джирая и Наруто или пък Орочимару и Саске , като разбирасе да се заплаща на тренюра
Е вие решавате , мога да постна още ама ... ако нещо не се вижда в тоя цвят дето е сори ...
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Предлагам да се направи тема "Моля пишете!" където потребителите ще пишат където не им е писано ОТ 24 ЧАСА а не на 30 мин и макс да се пише 4-5 пъти от един потребител
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Чудесна идея Акимото! Темата е създадена в Новини > Теми за писане.За по пряко - https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f2/topic-t1202.htm
????- Гост
хехех това съм си аз ама трея чакам до утре за да пиша..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Връщам се с пълна сила Niggas ! XD
Предлагам - Всяка техника да иска определена Воля за научаването й за всеки ранк
Примерно - Chidori
Генин - 160 Воля
Чуунин - 80 Воля
Джоунин - 40 Воля
Анбу / Елитен Джоунин - 20 Воля
Санин / Каге - 10 Воля
Като постовете за учене на техника се получават като се махне последното число на изискваната воля - за Генин се иска 160 Воля т.е. 160 реда ( 16 поста с 10 реда ) и ако се няма нужната воля , да се учи двойно т.е. ако за Генин , Chidori се учи с 16 поста ,ако има нужната Воля (180) , но ако няма нужната воля , времето ( постовете ) да се удвоят т.е. Chidori да се учи с 32 поста с по 10 реда минимум в тях ( 16х2 )
Предлагам - Всяка техника да иска определена Воля за научаването й за всеки ранк
Примерно - Chidori
Генин - 160 Воля
Чуунин - 80 Воля
Джоунин - 40 Воля
Санин / Каге - 10 Воля
Като постовете за учене на техника се получават като се махне последното число на изискваната воля - за Генин се иска 160 Воля т.е. 160 реда ( 16 поста с 10 реда ) и ако се няма нужната воля , да се учи двойно т.е. ако за Генин , Chidori се учи с 16 поста ,ако има нужната Воля (180) , но ако няма нужната воля , времето ( постовете ) да се удвоят т.е. Chidori да се учи с 32 поста с по 10 реда минимум в тях ( 16х2 )
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Предлагам да се внесе нова графа в чарактър шийта.. Името и да е популярност или каризма ( Вий си изберете ) И тя да помага на някой да обеждава хората.. Напримерно ако ти трябва помощ в мисията и имаш достатъчно каризма може да убедиш НПЦ селяните да ти помогнат.. Или ако се дегизираш, като селянин и се опиташ да нахлуеш в някое село ако имаш достатъчно каризма да можеш да убедиш хората че не си нищо друго освен селянин.. Ето като какво си обяснявам аз Каризма - Способността да убеждаваш Нпц-хората и да манипулираш някой.. Според мен би трябвало да зависи от интелекта, ако админите одобрят идеята ми..
????- Гост
Мхм .. добра идея ... но дай повече инфо ... за да не стане като в НарутоБГ (там има подобна система)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Хатаке Айдоу написа:Връщам се с пълна сила Niggas ! XD
Примерно - Chidori
Генин - 160 Воля
Чуунин - 80 Воля
Джоунин - 40 Воля
Санин / Каге - 10 Воля
Ще ми отговорите ли за това , знам че е налудничево , ама попринцип в анимето много хора на Генин ниво имат скрит коз ( техника от по - висок ранк ) и ние да имаме , всепак нали искате да е като в анимето ... а и си се заплаща , 320 реда трябва да се напишат за Chidori , а за Rasengan още повече , знам че не ви се работи по това , защото всепак сте само 2 админа , ама дайте на друг потребител да работи по него или нз и аз мога да го направя с каталога вие решете или поне дайте оценка на предложението ми ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Е нужно и РАНГ и ВОЛЯ ... защото някой може да обиколи селата и да си накупи книги ... и да чете ... чете 1 месец и айде чидорита , расенгани ...
Примерно на Генин ниво , за да имаш Б ранк техника ти трябва 40 воля ! // скоро влиза в сила системата за памет и забравяне , така , че не учете прекалено много техники за да не ги забравите !
Примерно на Генин ниво , за да имаш Б ранк техника ти трябва 40 воля ! // скоро влиза в сила системата за памет и забравяне , така , че не учете прекалено много техники за да не ги забравите !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
може лида смените картината за кой е онлайн щото неми харесва тази е по добра https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/14tvwu8.jpg пърео напраих тая сега кадето е у форума ама админа който беше тука оня фена на роналдо :D ми я качи ама аз искам таз https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/14tvwu8.jpg
Хирой Акароми- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 93
Точки от Коментари : 228
Възраст : 31
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Възраст:
Фракция:
Знам , че всички смятате авангардните ми идеи за луди , защото не са в замисъла на форума , но всепак искам да помагам по един или друг начин , просто ме кефите на макс ( и форума и потребителите *включително администраторския екип* )
1.Предлагам да учим Елементите си като в Анимето - Чрез яки , ама наистина яки тренировки - много висока воля и изключително много писане , всепак форума не е "детски" ... Ето изискванията за :
Първи Елемент :
Генин - 15 Воля ; 7 поста по 20 реда *Общо 140 реда* ( Това е основния първи елемент , които всички трябва да научим , защото нашия чакра тип е такъв , но ние не го усвояваме автоматично ! )
Чуунин - 10 Воля ; 5 поста по 15 реда *Общо 75 реда* ( Може да се учи и като Чуунин , но за Джоунин би трябвало да ни трябват 2 Елемента ... )
Втори Елемент :
Генин - 80 Воля ; 11 поста с 20 реда *Общо 220 реда*
Чуунин - 65 Воля ; 9 поста с 15 реда *Общо 135 реда*
Първо Комбинация *Ако елементите ви са способни да се комбинират* :
Чуунин - 90 Воля ; 10 поста с 20 реда *Общо 200 реда*
Джоунин - 75 Воля ; 8 поста с 15 реда *Общо 140 реда*
Елитен Джоунин / Анбу - 60 Воля ; 6 поста с 10 реда *Общо 60 реда*
Санин / Каге - 45 Воля ; 4 поста с 10 реда *Общо 40 реда*
Трети Елемент :
Джоунин - 120 Воля ; 20 поста с 25 реда *Общо 500 реда*
Елитен Джоунин / Анбу - 105 Воля ; 20 поста с 20 реда *Общо 400 реда*
Санин / Каге - 90 Воля ; 15 поста с 20 реда *Общо 300 реда*
Втора Комбинация :
Елитен Джоунин / Анбу - 150 Воля ; 20 поста с 30 реда *Общо 600 реда*
Санин / Каге - 120 Воля ; 15 поста с 30 реда *Общо 450 реда*
2.Вроден Талант - нещо в което шинобито е много добро !
Това може да са основни умения : Поставяне на капани , Контрол на кукла и т.н.
Или пък специфична сфера техники : Илюзии , Ръкопашен Бой , Нинджа Техники и т.н.
Или пък съвсем друго умение : Рисуване и т.н.
3.Да се вкарат нови статси , като :
Атрактивност - помага при мисия , но при висока женска атрактивност , мъжките шиноби , могат да се сбият за нея или да я пленят за сексуални отношения
Лукавост - помага да се сетите за добър начин за избегване на високо ниво на травма или нараняване *Админа пише ЛС с начина , по който може да се измъкнете*
Стратегия - помага за залавяне на някое шиноби в ваш капан или лесна за избягване техника
Засега това измислих , като получа нов ЕсЕмЕс от Киши XD с нови идеи ше пиша пак
1.Предлагам да учим Елементите си като в Анимето - Чрез яки , ама наистина яки тренировки - много висока воля и изключително много писане , всепак форума не е "детски" ... Ето изискванията за :
Първи Елемент :
Генин - 15 Воля ; 7 поста по 20 реда *Общо 140 реда* ( Това е основния първи елемент , които всички трябва да научим , защото нашия чакра тип е такъв , но ние не го усвояваме автоматично ! )
Чуунин - 10 Воля ; 5 поста по 15 реда *Общо 75 реда* ( Може да се учи и като Чуунин , но за Джоунин би трябвало да ни трябват 2 Елемента ... )
Втори Елемент :
Генин - 80 Воля ; 11 поста с 20 реда *Общо 220 реда*
Чуунин - 65 Воля ; 9 поста с 15 реда *Общо 135 реда*
Първо Комбинация *Ако елементите ви са способни да се комбинират* :
Чуунин - 90 Воля ; 10 поста с 20 реда *Общо 200 реда*
Джоунин - 75 Воля ; 8 поста с 15 реда *Общо 140 реда*
Елитен Джоунин / Анбу - 60 Воля ; 6 поста с 10 реда *Общо 60 реда*
Санин / Каге - 45 Воля ; 4 поста с 10 реда *Общо 40 реда*
Трети Елемент :
Джоунин - 120 Воля ; 20 поста с 25 реда *Общо 500 реда*
Елитен Джоунин / Анбу - 105 Воля ; 20 поста с 20 реда *Общо 400 реда*
Санин / Каге - 90 Воля ; 15 поста с 20 реда *Общо 300 реда*
Втора Комбинация :
Елитен Джоунин / Анбу - 150 Воля ; 20 поста с 30 реда *Общо 600 реда*
Санин / Каге - 120 Воля ; 15 поста с 30 реда *Общо 450 реда*
2.Вроден Талант - нещо в което шинобито е много добро !
Това може да са основни умения : Поставяне на капани , Контрол на кукла и т.н.
Или пък специфична сфера техники : Илюзии , Ръкопашен Бой , Нинджа Техники и т.н.
Или пък съвсем друго умение : Рисуване и т.н.
3.Да се вкарат нови статси , като :
Атрактивност - помага при мисия , но при висока женска атрактивност , мъжките шиноби , могат да се сбият за нея или да я пленят за сексуални отношения
Лукавост - помага да се сетите за добър начин за избегване на високо ниво на травма или нараняване *Админа пише ЛС с начина , по който може да се измъкнете*
Стратегия - помага за залавяне на някое шиноби в ваш капан или лесна за избягване техника
Засега това измислих , като получа нов ЕсЕмЕс от Киши XD с нови идеи ше пиша пак
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аз предлагам човек специялно назначен да следи реда в форума защото такъв няма.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Възраст:
Фракция:
Хирой Акароми написа:Аз предлагам човек специялно назначен да следи реда в форума защото такъв няма.
в момента казваш, че админите не си вършат работата, а ?
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Не точно. /искам дакажа че няма назначен админ за тази работа а другите просто си вършат задължиенията поне да има 1 модератор за това (me)/
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(6/10)
Възраст:
Фракция: