Предлагам...
+27
Ирагуро
Нао
Яманаши Мизу
Утака Масуке
Накамура Аюми
Ан Хагуя
Хирой Акароми
Намара Конахи
Пейтън Хаято
Шин Найто
Макс
Сатору
Ди Лиор
Скорпио Масаки
Шидан Симдаре
Казимото Кируши
Даисуке Намикава
Тора
Став
Хиро
Хитачи Ямато
Наоми Амане
Йошико Харуко
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
31 posters
Страница 3 от 9
Страница 3 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Предлагам...
Предлагам да направиете:
Character sheet,който да се намира под аватара и другите там неща на потребителя.Character sheet да съдържа Чантичка,Умения и Мисйи може да прибавите и вие още нещо
Character sheet,който да се намира под аватара и другите там неща на потребителя.Character sheet да съдържа Чантичка,Умения и Мисйи може да прибавите и вие още нещо
Фуджисала Ичиро- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 432
Точки от Коментари : 589
Регнах се на : 02.11.2009
Възраст : 29
Град/Село : ДОБРИЧ
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Предлагам анкетите да се заключват за да не се флууди а само да се гласува!
Ди Лиор- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 773
Точки от Коментари : 1657
Регнах се на : 04.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : Варна
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Иказу Йоши написа:Предлагам да направиете:
Подкрепям идеята на Криско,но и да добавя:На измислените герой се таксуват според тренировки и така,а на Аниме геройте админите си споделят и според силата на Героя в анимето да се направи точки и на тях..
Казимото Кируши- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 892
Точки от Коментари : 1814
Регнах се на : 14.11.2009
Възраст : 28
Град/Село : БурГаС
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
предлагам да направите тренировачно поле и за другите герой защото така никои не може да си тренира техники освен генините
????- Гост
Иказу Йоши написа:Предлагам да направиете:
Такова нещо има под аватара, нарича се "Атрибути".
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Да има,но да го направите по-хубаво и с повече неща и друго
Предлагам:
Всеки Измислен герой да си има собствено тренировъчо поле и да си тренира само той вътре и ако е възможно никой друг освен него и админите да не виждат това тренировъчно поле така никой няма да знае уменията на противницети си и ще е по интерестно,ще уткрият всичко повреме на битка и да не пишете техникити,а само началните три,за да стане по интересно и да има повече изненади за противника
Предлагам:
Всеки Измислен герой да си има собствено тренировъчо поле и да си тренира само той вътре и ако е възможно никой друг освен него и админите да не виждат това тренировъчно поле така никой няма да знае уменията на противницети си и ще е по интерестно,ще уткрият всичко повреме на битка и да не пишете техникити,а само началните три,за да стане по интересно и да има повече изненади за противника
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Не е добра идея. Много сложно става.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Това, че става сложно не значи, че е лоша идеята.. -.-
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Сензай Тоукетсу написа:Това, че става сложно не значи, че е лоша идеята.. -.-
Никой не се интересува от мнението ти, решили сме, че не е добра, можеше и без да спамиш.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
ми то тва е предложения... темата и тука ние изказваме мнението си че сме съгласни с предложението на даден юзър ... то кат нема се интересувате от нащо мнение за кво сте направили тема "предложения" аве а ?
????- Гост
Предложенията са към админите бе уили. Аре стига спам
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
твоя последен пост нямаше нищо общо с миналия ми ... то тва ся ти дет го каза съшо е спам ... както и мойто ма чесстно да ви каа не ми пука шот се виде как отрезахте добрата идея на Хаширима ли къвто там беше ... личи си колко ви пука за юзърите
????- Гост
Казах стига спам!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Предлагам някой от измислените герой да имат кекегенкай,както в Анимето някой от геройте имат кегенкай,а други нямат.
И предишната ми идея въобще не е сложна трябва да се направят темите и само този дето тренира вътре да я вижда.
И предишната ми идея въобще не е сложна трябва да се направят темите и само този дето тренира вътре да я вижда.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Абе доста сложна си е да ти кажа :) Админите трябва да направят на всеки поотделно РАЗДЕЛ, а не тема, в която само той да си влиза - демек с парола. /понеже теми не могат с парола/.А тука има регнати около 100-тина юзъра :)
Сатору- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 339
Точки от Коментари : 963
Регнах се на : 05.11.2009
Град/Село : In the middle of nowhere
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
А стига си спамил и не е така както ти си мислиш с парола по лесно е
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Иказу ... за да имаш Генкай ... трябва да го създадеш ... във филмчето има кланове от векове и просто се раждаш с генкай ... а тук , тук ще се прави генкай и няма да е лесно ... много тъпо ще е да напишеш че майка ти е нинджа и има генкай и ти имаш ... това се нарича ПП .. Генкай системата е готова ... вече като се съберете 4-мата братя (аз ше измисля как) ще почнете да се заемате да правите генкай .
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
предлагам в отдел "Други" в куизовете предлагам да спре да се спами ако вашия отговор го има защо трябва да го пишете безмислено е а пък и ми пълни абв-то
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
значи първо да ви поправя за ранговете ранг "Санин" не съществува това е прякор даден на Джирая Цунаде и Орочимару от Хензо (май така се казваше) Саламандара (обаче съм 100% сиг. че така му беше прякора хД) на 3-мата заради това че успяли да останат живи при смъртоностната битка в Амегакуре
второ няма ранг "Висш Джуунин" има ранг "Спец. Джуунин" като Орочимару,Какаши и др.
трето смятам че това "Точки за мненията" е излишно
второ няма ранг "Висш Джуунин" има ранг "Спец. Джуунин" като Орочимару,Какаши и др.
трето смятам че това "Точки за мненията" е излишно
????- Гост
Мммм... Аз имам едно предложение към вас. Свързано е с темите надвишаващи 10 страници. Хубавичко ще е от време на време да разчиствате теми надвишили 10 страници, защото на някой може да му полудее компютъра. Казвам го, защото ми се е случвало- влязох в един сайт- тема с 20 страници и компютъра полудя самоизключи се и два дни отказа да работи- претоварване. ;]
????- Гост
Алесандра Афин написа:Мммм... Аз имам едно предложение към вас. Свързано е с темите надвишаващи 10 страници. Хубавичко ще е от време на време да разчиствате теми надвишили 10 страници, защото на някой може да му полудее компютъра. Казвам го, защото ми се е случвало- влязох в един сайт- тема с 20 страници и компютъра полудя самоизключи се и два дни отказа да работи- претоварване. ;]
еми не сме ти виновни ние че ти е слаб компа хДД и с тва лилавото треаше да го маркирам за да ти прочета поста хД сру за спма ли флууда ли вече нз как се води хД
Тора- Пясъчен Шиноби
- Брой мнения : 364
Точки от Коментари : 874
Регнах се на : 13.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Орочимару , Санин се дава като титла на учениците на Кагето ! Има 3 вида джоунин : Специализиращ се Джоунин , Джоунин , Елитен Джоунин (може да се каже и специален но по скоро Елитен)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ямато Хитачи написа:Орочимару , Санин се дава като титла на учениците на Кагето ! Има 3 вида джоунин : Специализиращ се Джоунин , Джоунин , Елитен Джоунин (може да се каже и специален но по скоро Елитен)
ще реагирам ката теб : "ОФФФ..." хД Санините не са въобще ученици на Хокаге, и в света са известни само трима такива - Джирая, Тсунаде и Орочимару (тази титла им е дадена от лидера на Селото на Дъжда, който по - късно бива убит от Пейн). Плюс това "Санин" не е официален ранг... това е все едно да сложите при ранговете "Konoha's Yellow Flash" (прякора на четвъртия),
Вместо него ще е най - добре да сложите Tokubetsu Jōnin (Специален Джонин). Това са Джонини които са специализирани само в една област. Пример за такъв Джонин е Ibiki Morino.
ПС Официални факти от мангата, и Naruto Databook ^^
????- Гост
ок ок човеко - речник хД и без туй скоро никой няма да стане специализиращ се джоунин , елитен джоунин , пък камоли специален джоунин хДД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Предлагам да можем да създаваме техники.
Макс- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 118
Точки от Коментари : 169
Регнах се на : 11.11.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 3 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 3 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите