Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 34 от 42
Страница 34 от 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: Класната Стая
Не познавам баща си загинал е преди моето раждане - отговори с съзливи очи Нарай
Майка ми също не я помня Тя загина при моето раждане, израстнал съм при леля ми тя ми разказваше за "Човека който ще ми покаже пътя",не разбирах нищо от тези думи и нейните истории можеби вие сте този човек сенсей каза Момчето развълнувано от отговора
Майка ми също не я помня Тя загина при моето раждане, израстнал съм при леля ми тя ми разказваше за "Човека който ще ми покаже пътя",не разбирах нищо от тези думи и нейните истории можеби вие сте този човек сенсей каза Момчето развълнувано от отговора
????- Гост
-Ясно...ами добре, Нарай. С какво искаш да започнеш от трите основни техники? - Попита Ирука.
Офф. Ам..моля те прочети тази тема - https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f2/topic-t1205.htm ще ти помогне ;]
Офф. Ам..моля те прочети тази тема - https://naruto-classic.catsboard.com/forum-f2/topic-t1205.htm ще ти помогне ;]
????- Гост
Мизу рече на Ирука:
-Сенсей ама аз съм момичее !! - кошче ли? Не може ли с нещо друго,което аз искам?
- Все тая ще се опитам в кошче.Мизу знаеше,че това джуцу няма да е лесно и реши да опита по същия начин,но с повече концентрация и чакра !!Мизу гледаше кошчето и си мислеше дали ще успее да изпълни това джусу от първия път или пък ще се провали като миналия опит с хенгето..Мизу се притесни и потрепна учудена и уплашена,тя се изправи и стана сериозна.Момичето огледа кошчето от всички страни и запомни "почти" всички детайли.Тя беше леко притеснена,но се стегна и затвори очи.Мизу се концентрира и игнорира всичко което би я разконцентрирало.
Тя събра чакра за Каварими,но усещаше,че няма да успее с такова малко количество чакра за това събра още малко и беше сигурна,че е достатъчно количеството,след това фокусира чакрата си и си представи кошчето с всички негови детайли и изрече с пълен и уверен глас:
-Каварими но джуцу !
-Сенсей ама аз съм момичее !! - кошче ли? Не може ли с нещо друго,което аз искам?
- Все тая ще се опитам в кошче.Мизу знаеше,че това джуцу няма да е лесно и реши да опита по същия начин,но с повече концентрация и чакра !!Мизу гледаше кошчето и си мислеше дали ще успее да изпълни това джусу от първия път или пък ще се провали като миналия опит с хенгето..Мизу се притесни и потрепна учудена и уплашена,тя се изправи и стана сериозна.Момичето огледа кошчето от всички страни и запомни "почти" всички детайли.Тя беше леко притеснена,но се стегна и затвори очи.Мизу се концентрира и игнорира всичко което би я разконцентрирало.
Тя събра чакра за Каварими,но усещаше,че няма да успее с такова малко количество чакра за това събра още малко и беше сигурна,че е достатъчно количеството,след това фокусира чакрата си и си представи кошчето с всички негови детайли и изрече с пълен и уверен глас:
-Каварими но джуцу !
Яманаши Мизу- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 435
Точки от Коментари : 490
Регнах се на : 28.01.2010
Възраст : 27
Град/Село : *w0nderлand* ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Нарай се замисли, застана мирно в средата на стаята и извика "Bunshin no Jutsu" направи сийловете, в въздуха се вдигна дим и се появиха още двама клонинга обаче Нарай както винаги не беше много довлен от резултата, и повтори техниката този път обаче се появиха още трима клонинга.
????- Гост
Мизу успя , а сега остана третата техника !
Нарай Дайчи непостигна нищо .. всикчите клонинги приличаха на плужаци.
Офф. Нямаш право да си саморазказваш ! Админа казва дали си успял или не ! Той определя резултата ... а в зависимост от съдържанието на написаното зависи резултата (тоест ... ако текста е добър ... голям , без мн грешки ще имаш доста голям успех)
Нарай Дайчи непостигна нищо .. всикчите клонинги приличаха на плужаци.
Офф. Нямаш право да си саморазказваш ! Админа казва дали си успял или не ! Той определя резултата ... а в зависимост от съдържанието на написаното зависи резултата (тоест ... ако текста е добър ... голям , без мн грешки ще имаш доста голям успех)
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Мизу развалнувана очакваше третата техника..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Мъжът каза : - Започва й с Буншин! - Каза Ирука на момичето което беше завършило успешно с 2 от 3те техники.
????- Гост
-Най-накрая и 3 джуцу /си рече Мизу/
Мизу знаеше,че ще успее да направи Каге буншин само ако се концентрира..
Момичето беше малко притеснена и и мина през ума,че може да се провали,а ако се провали няма да стане Генин.
Мизу си каза:
-"При първото ми джуцу се провалих 2 пъти и успях от 3-ят път не би трябвало сега да стане същото."
Момичето погледна сериозно към сенсея и се концентрира,тя знаеше,че това не е лесна техника и че може отново да опита,но просто не желаеше да се проваля за това,тя потрепна уплашено и затвори очи.Мизу се концентрира събра чакрата си фокусира я,игнорира всичко и мислеше само за джуцуто.
Тя извика със силен глас:
-Каге Буншин но Джуцу
Мизу знаеше,че ще успее да направи Каге буншин само ако се концентрира..
Момичето беше малко притеснена и и мина през ума,че може да се провали,а ако се провали няма да стане Генин.
Мизу си каза:
-"При първото ми джуцу се провалих 2 пъти и успях от 3-ят път не би трябвало сега да стане същото."
Момичето погледна сериозно към сенсея и се концентрира,тя знаеше,че това не е лесна техника и че може отново да опита,но просто не желаеше да се проваля за това,тя потрепна уплашено и затвори очи.Мизу се концентрира събра чакрата си фокусира я,игнорира всичко и мислеше само за джуцуто.
Тя извика със силен глас:
-Каге Буншин но Джуцу
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Не направи нищо.
/ Тоя номер с минаването на нов ред при всяко изречение не действа. /
/ Тоя номер с минаването на нов ред при всяко изречение не действа. /
Йошико Харуко- Мъглив Шиноби
- Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф.Сори,ама много сори за спама,но не е Каге Буншин,а само Буншин,щото каге буншина е на чуунин ниво..
Нао- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 972
Точки от Коментари : 1565
Регнах се на : 13.12.2009
Град/Село : Ъъъ..Космоса !
Атрибути
Наказателни Точки:
(1/10)
Възраст:
Фракция:
/Не съм се опитвала да минава,просто реших да сложа няколко изречения на нов ред"нов абзац"//Уфф...мислих го и реших да не рискувам,та ето,че съм объркала.../
Мизу потрепна,щом видя,че нищо не е направила,беше готова да се расплаче,единствено волята й я държеше на крака.Момичето се беше натъжило,но чуваше глас,мъжки глас,чийто не бе чувала от много малка.Мизу знаеше,че е възможно този глас да е на баща й който починал още от както тя била на 3 години,за това тя си втълпи неговите думи дълбоко в сърцето си и затвори очи.Тя беше готова за още един опит с джуцуто,което я притесняваше.Мизу се концентрира,макар малко уплашена от резултата,който може отново да я разочарова не само нея,а и останалите.Момичето игнорира абсолютно всичко и си втълпяваше думине които чуваше "Никога не казвай не мога"./Това се сетих хД/
Мизу знаеше,че ще успее беше сигурна в резултата,тя се средоточи,събра количество чакра фокусира я внимателно и докато се усети изрече с уверен глас:
-Буншин !
Мизу потрепна,щом видя,че нищо не е направила,беше готова да се расплаче,единствено волята й я държеше на крака.Момичето се беше натъжило,но чуваше глас,мъжки глас,чийто не бе чувала от много малка.Мизу знаеше,че е възможно този глас да е на баща й който починал още от както тя била на 3 години,за това тя си втълпи неговите думи дълбоко в сърцето си и затвори очи.Тя беше готова за още един опит с джуцуто,което я притесняваше.Мизу се концентрира,макар малко уплашена от резултата,който може отново да я разочарова не само нея,а и останалите.Момичето игнорира абсолютно всичко и си втълпяваше думине които чуваше "Никога не казвай не мога"./Това се сетих хД/
Мизу знаеше,че ще успее беше сигурна в резултата,тя се средоточи,събра количество чакра фокусира я внимателно и докато се усети изрече с уверен глас:
-Буншин !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето успя и сенсеят й подаде банданата.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ией ,вече съм генин !! -- щастливо извика Мизу..
-Благодаря сенсей ! -- Мизу взе бандатата и излезе от академията.
-Благодаря сенсей ! -- Мизу взе бандатата и излезе от академията.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Когато Нарай видя своите плужек клонинги се ядоса и си каза "не всеки е успял от първият път ще опитам отново",Този път обаче Нарай се концентрира така дълбоко че сякаш нищо нямаше да го спре да стане генин. С силен глас Нарай извика "Буншин но Джуцу!!!"
????- Гост
Офф. гледай по-дълго да пишеш ... и по-хубаво ! Ако не ти идва нищо ... ако неможеш .. пиши ми ... ще ти помогна bertone.stifler(skype)
Момчето отново постигна същият резултат.
Момчето отново постигна същият резултат.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето обаче все още не се беше предало, беше твърдо решен да стане
генин знаеше че няклко джутсута само го делят от този ранг,застана в
средата на класната стая, затвори очи и единствената му мисъл която
минаваше през умът му беше "ЩЕ СТАНА ГЕНИН НА ВСЯКА ЦЕНА".Макар и с
малкото чакра която му беше останала,макар и треперейки от умора,
благодарение на силната си воля Нарай направи оспешно сийловете и
отново но този път още по непоколебимо извика Буншин но Джуцу!!! Пдредставяйки си няколко читави клонинга до него
/офф. защо така ми се получи поста не съм слагал нови редове /
генин знаеше че няклко джутсута само го делят от този ранг,застана в
средата на класната стая, затвори очи и единствената му мисъл която
минаваше през умът му беше "ЩЕ СТАНА ГЕНИН НА ВСЯКА ЦЕНА".Макар и с
малкото чакра която му беше останала,макар и треперейки от умора,
благодарение на силната си воля Нарай направи оспешно сийловете и
отново но този път още по непоколебимо извика Буншин но Джуцу!!! Пдредставяйки си няколко читави клонинга до него
/офф. защо така ми се получи поста не съм слагал нови редове /
????- Гост
Офф. копирал си :P
Момчето нямаше особен напредък ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
офф. от никаде не съм копиралХитачи Ямато написа:Офф. копирал си :P
????- Гост
- Хлапе , почини малко, но не се предавай така лесно! - каза Ирука и се усмихна топло.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Зуко влезе в класната стая със бавна походка и с ръце в джобовете. Момчето погледна сенсея и каза със спокоен тон :
- Сенсей , дошъл съм да стана генин .
- Сенсей , дошъл съм да стана генин .
Зуко Катоничи- Листен Шиноби
- Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 29
Регнах се на : 01.01.2010
-Добре...разкажи ми първо за себе си и твоето минало, след като приключиш ще започнем с теста за Генин. - Каза Ирука като зачака отговора на момчето.
????- Гост
Зуко погледна сенсея и започна да разказва :
- Моето име е Зуко Катоничи и съм последният оцелял от моя клан . Той бе избит при отказ на съдействие на злия санин Орочимару . Моята цел в живота е само една - да стана най - силното шиноби в селото и да отмъстя на Орочимару. Също така обичам да ям рамен и да се разхождам по улиците .
- Моето име е Зуко Катоничи и съм последният оцелял от моя клан . Той бе избит при отказ на съдействие на злия санин Орочимару . Моята цел в живота е само една - да стана най - силното шиноби в селото и да отмъстя на Орочимару. Също така обичам да ям рамен и да се разхождам по улиците .
-Така, сега ми кажи какво знаеш за третия хокаге? - попита сенсеят и загледа момчето с преценяващ поглед.
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Зуко се замисли за момент , погледна сенсея и запончна да разказва за Третия Хокаге :
-Добре сенсей започвам . Третия хокаге е бил ученик на Втория и Първия хокаге . Също така е баща на Асума Сарутоби и е дядо на Конохамару Сарутоби . Наричан е Сарутоби ''Професора'' защото се смята че той знае всички техники в Селото скрито в Листата . Сарутоби е учител на Тсунаде-сама , Джирая-сама и също така на Орочимару . Докато Орочимару е негов ученик, Третият оценява неговия природен талант, след като става Хокаге и се надява да придаде титлата на него . Но с наближаващото си оттегляне Сарутоби разбира, че Орочимару се
интересува от поста на Хокаге само като източник на власт и решава да
не му предава ролята на защитник на селото . Вместо това Третият дава титлата си на Минато Намиказе . но е принуден да се върне на поста си след смъртта на Минато. По време
на втората си служба като Хокаге, Сарутоби открива, че Орочимару
отвлича и експериментира с жители на Коноха. Сарутоби не иска да нарани
своя бивш ученик и го оставя да избяга.Години по-късно Орочимару напада Коноха в опит да убие своя стар
учител. Третият се мъчи много по време на битката, заради напредналата
си възраст и е принуден да използва запечатващата техника на Четвъртия Хокаге . Виждайки, че не е в състояние да запечата цялата му душа, защото е
много стар, Сарутоби запечатва само ръцете на бившия си ученик, за да е
сигурен, че той никога повече няма да може да използва някакво джутсу.
След като успява да спаси селото от Орочимару, Третият умира с усмивка
на лицето - смърт, причинена от изпълнението на запечатващата техника . Само това знам за Сондайме Хокаге .
-Добре сенсей започвам . Третия хокаге е бил ученик на Втория и Първия хокаге . Също така е баща на Асума Сарутоби и е дядо на Конохамару Сарутоби . Наричан е Сарутоби ''Професора'' защото се смята че той знае всички техники в Селото скрито в Листата . Сарутоби е учител на Тсунаде-сама , Джирая-сама и също така на Орочимару . Докато Орочимару е негов ученик, Третият оценява неговия природен талант, след като става Хокаге и се надява да придаде титлата на него . Но с наближаващото си оттегляне Сарутоби разбира, че Орочимару се
интересува от поста на Хокаге само като източник на власт и решава да
не му предава ролята на защитник на селото . Вместо това Третият дава титлата си на Минато Намиказе . но е принуден да се върне на поста си след смъртта на Минато. По време
на втората си служба като Хокаге, Сарутоби открива, че Орочимару
отвлича и експериментира с жители на Коноха. Сарутоби не иска да нарани
своя бивш ученик и го оставя да избяга.Години по-късно Орочимару напада Коноха в опит да убие своя стар
учител. Третият се мъчи много по време на битката, заради напредналата
си възраст и е принуден да използва запечатващата техника на Четвъртия Хокаге . Виждайки, че не е в състояние да запечата цялата му душа, защото е
много стар, Сарутоби запечатва само ръцете на бившия си ученик, за да е
сигурен, че той никога повече няма да може да използва някакво джутсу.
След като успява да спаси селото от Орочимару, Третият умира с усмивка
на лицето - смърт, причинена от изпълнението на запечатващата техника . Само това знам за Сондайме Хокаге .
Страница 34 от 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 34 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите