Класната Стая
+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters
:: Селата :: Селото Скрито в Листата (Конохагуре) :: Центъра :: Академията
Страница 35 от 42
Страница 35 от 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Re: Класната Стая
- Хлапе ... ти имаш бандана ... оле ти си генин! Какво търсиш тук ?! Айде бягай ! - каза Ирука и се засмя.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Зуко взе бандана си и се омете от класната стая .
Зуко Катоничи- Листен Шиноби
- Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 29
Регнах се на : 01.01.2010
Мики дойде е седна на един от чиновете.
Мики Арокаши- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 8
Точки от Коментари : 17
Регнах се на : 05.02.2010
Възраст : 27
Град/Село : хD
- Момиче, трябваше първо да ме поздравиш ... да се представиш, нали така? - попита сенсей-а , скръствайки ръце.
" Ех, малките много бързат "
" Ех, малките много бързат "
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Да.. - Съгла си се Мики. - Ами...Здарвейте...аз съм...Мики Арокаши...и.... - Каза момичето и спря.
- Зодия :
Сенсей-а повдигна веждата си в знак на учудване:
- Само това? Нямали да ми разкажеш нещо повече за теб! Все пак искам да знам кого ще обучавам!
- Само това? Нямали да ми разкажеш нещо повече за теб! Все пак искам да знам кого ще обучавам!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ами...живея с брат ми и сестра ми...Ъ...Искам да стана силна нинжда...да научи много техники...
- Зодия :
- Добре тогава, да се захващаме! Малко теория ... какво знаеш за Вторият ? (хокаге)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ами...вторият хокаге, доколкото знам е доста добре запознат с използването на водни джуцота, дори без източник на вода...допринесъл е доста за Коноха...и също така основава нинджа академията и...загива по време на Великата Нинджа Война...това знам...за него...
- Зодия :
- Добре ... не знаеш много , но както и да е ! Ако се справиш добре с техниките - минаваш ! - провика се Сенсея , като допълни - Започвай с Хенге ( Трансформация ) !
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Съжалявам за закъснението Сенсей ! - Провикна се Руно . Тя беше нова .
Руно Самурана- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 107
Точки от Коментари : 88
Регнах се на : 19.02.2010
Град/Село : Коноха
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
- Няма нищо, момиче! Можеш ли да ни покажеш какво знаеш за Чакра Елементите! Назови тези които знаеш!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Земна чакра
Водна чакра
Електрическа чакра
Вятърна чакра
Огъна чакра
Светлинна чакра
Но пък има и :
Горска чакра / смесица от водна и земна /
Много джутсута използват от 1 % до 40 % Чакра . Има врати които пускат чакра енергия .
Водна чакра
Електрическа чакра
Вятърна чакра
Огъна чакра
Светлинна чакра
Но пък има и :
Горска чакра / смесица от водна и земна /
Много джутсута използват от 1 % до 40 % Чакра . Има врати които пускат чакра енергия .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
Офф. пиши и тиренца запетайки ... пиши на нов ред пряка реч ... абе ти си знаеш 9-ти клас си (предполагам)
- Добре! - отговори сенсей-а. - Има и други чакра елементи, но това е достатъчно за сега! Искам да ми демонстрираш Хенге но Джутсу! Това е техника, след използването на която, се преобразяваш в човек, в случая в мен! - каза Ирука-сенсей. - Покажи ми я! Имаш три опита!
Офф. давам ти 3 опита ... постарай се ... от това колко хубаво напишеш постовете зависи дали ще успееш! Хубаво е да влагаш чувства на героя ... мисли ... описания как концентрира чакрата си ... как прай сийлове ... и тнт ...
- Добре! - отговори сенсей-а. - Има и други чакра елементи, но това е достатъчно за сега! Искам да ми демонстрираш Хенге но Джутсу! Това е техника, след използването на която, се преобразяваш в човек, в случая в мен! - каза Ирука-сенсей. - Покажи ми я! Имаш три опита!
Офф. давам ти 3 опита ... постарай се ... от това колко хубаво напишеш постовете зависи дали ще успееш! Хубаво е да влагаш чувства на героя ... мисли ... описания как концентрира чакрата си ... как прай сийлове ... и тнт ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето се отпусна . Успокои духа и тялото си .Не позволи нищо да я разконцентрира . Огледа Ирука - сенсей от главата до петите като гледаше всяка част от тялото му . Бавно , бавно по тялото й се забелязваше чакра .
- Хенке но Джутсу !- каза тя .
- Хенке но Джутсу !- каза тя .
Последната промяна е направена от Руно Самурана на Нед Фев 21, 2010 9:39 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
Офф. Не се прави така! Някога изобщо играла ли си в РПГ Форум?!? Трябва да описваш и да се пробваш да направиш техниката, без да си саморазказваш. Погледни какво са писали другите. Това, което си направила ти е пълна измишльотина!!
Момичето не направи абсолютно нищо. Ако продължаваше в тоя дух май нямаше скоро да стане генин.
Момичето не направи абсолютно нищо. Ако продължаваше в тоя дух май нямаше скоро да стане генин.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф.Чеки малко о.О Обърках се , ти да нямаш 2 АЦЦ - та ? Избере си само 1 , от което ще играеш !
Само че Сенсея не забеляза новодошлото момче ...
Само че Сенсея не забеляза новодошлото момче ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Сакаге отиде до сенсея и му викна пред лицето:
- Ееееееей сенсеееейй.. дошъл съм , за да стана ГЕНИН!!!!
- Ееееееей сенсеееейй.. дошъл съм , за да стана ГЕНИН!!!!
????- Гост
Сенсея се обърна към момчето като каза :
- Оооо момче , пропуснах те ... ще ми кажеш ли какво знаеш за Тсунаде ? - усмихна се Сенсея .
- Оооо момче , пропуснах те ... ще ми кажеш ли какво знаеш за Тсунаде ? - усмихна се Сенсея .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Тсунаде.. Тсунаде.. - позамисли се на глас момчето , кимна с глава и започна да
говори:
- Тсунаде в момента е петият хокаге на Коноха. Когато е била по-млада е била в отбор с Джирая и Орочимару , обучавани от третият хокаге. Сега те тримата са наричани ''тримата санини''. Тсунаде обожава сакето и е на 50 години. Също така има и доста големи гърди ''Ооо да.. големи гърди...'' Ъмм.. в които Джирая обича да се заглежда. На вратът си имаше кристал до деня , в който не го даде на Наруто. Преди на всеки , който го бе дала - умираше , но сега е в Наруто и този път нещата не се развиват точно така. Тсунаде още бива наричана и ''Принцесата на Коноха''.
Това стига ли сенсей? - запита го той.
говори:
- Тсунаде в момента е петият хокаге на Коноха. Когато е била по-млада е била в отбор с Джирая и Орочимару , обучавани от третият хокаге. Сега те тримата са наричани ''тримата санини''. Тсунаде обожава сакето и е на 50 години. Също така има и доста големи гърди ''Ооо да.. големи гърди...'' Ъмм.. в които Джирая обича да се заглежда. На вратът си имаше кристал до деня , в който не го даде на Наруто. Преди на всеки , който го бе дала - умираше , но сега е в Наруто и този път нещата не се развиват точно така. Тсунаде още бива наричана и ''Принцесата на Коноха''.
Това стига ли сенсей? - запита го той.
????- Гост
-Сенсей!!! Ще ми проверитери за Тсунаде?-запита Сакаге
Сакаге Некузо- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 114
Точки от Коментари : 154
Регнах се на : 21.02.2010
Град/Село : г.Костенетс
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция:
-Ами...стига. - Каза Ирука като се замисли за момент и попита - Ще ми демонстрираш ли как правиш буншин?
????- Гост
Сакаге кимна на сенсея в знак на съгласие и направи четири крачки настрана от него. Момчето бе чувало преди за техника , но не я беше виждало . Знаеше как се прави , но никога не е виждало резултатът й на живо. Е,сега явно той самият щеше да бъде обектът. Тази техника правеше клонинги , които немогат да правят кой знае какво и се онищожавам лесно , но все пак са от полза. Можеш с един от тях лесно да се защитиш от по-силен противник или да го объркаш , вършат добра работа при сложните стратегии. Момчето се бе замислило над това какви са възможностите на тахниката .. То бе затворило очите си и отпуснало тялото. Беше напълно концентриран и отдаден на самата техниката. Той започна да събира чакра , мислейки как да направи тази техника. Той направи първият сийл нужен за нея и от гърдите му се отрони тежка въздишка.. '' Охх.. това е първата ми техника , която трябва да направя.. незнам нищо по въпроса , но все пак трябва да опитам.. ами ако се проваля.. ако никога повече немога да се върна в академията.. не не това не може да се случи .. АЗ ТРЯБВА ДА УСПЕЯ! '' . Чернокоското се окуражаваше мислено. Водеше наистина дълъг монолог със самият себе си ,но и му беше нужен при положение , че това е първата му техника и при влизането през вратата на академията целият трепереше.. Беше наистина под голямо напрежение , а и това да стане генин е наистина една голяма и трудна за преодоляване крачка. И изведнъж нещо в Сакаге трепна.. Той усети някакво чувство отвътре.. Явно бе събрал нужното количество за тази техника чакра. Той отвори бавно небесно сините си очи и косата му се развя .. Момчето бързо направи знаците необходими за техниката и погледът му от мил и грижовен , бързо се превърна в сериозен.. той сви вежди и извика колкото му глас държи , изпускайки чакрата бавно по всички негови клетки , за да могат да се направят повече клонинги:
- БУНШИН НО ДЖУТСУУ~~!!!
- БУНШИН НО ДЖУТСУУ~~!!!
Последната промяна е направена от Сакаге Некузо на Пон Фев 22, 2010 9:12 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Сакаге Некузо- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 114
Точки от Коментари : 154
Регнах се на : 21.02.2010
Град/Село : г.Костенетс
Атрибути
Наказателни Точки:
(3/10)
Възраст:
Фракция: