Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Класната Стая - Page 38 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Класната Стая - Page 38 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Класната Стая

+46
Хеби
Клауд Ишимару
Йоко Ю
Такага Шиничи
Шикаку Нинпоу
Сакаге Некузо
Руно Самурана
Мики Арокаши
Зуко Катоничи
Нао
Яманаши Мизу
Аими Ашима
Сакиму Ашима
Мизуки Буриха
Намара Конахи
Даисуке Намикава
Амабе Котоно
Тао Рен
Хинамори Аму
Шин Найто
Ишида Соуджиро
Даре мо Наи
Скорпио Масаки
Йо Казаки
Шидан Симдаре
Амая
Рукия Кусхики
Рика Фуруде
Хиро
Тора
Макс
Акацкито
Касуми Райто
Фуджисала Ичиро
Юджи Евънс
Став
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
Ди Лиор
Пейтън Хаято
Наоми Амане
Закия
Накамура Аюми
Коринмо Изаши
Сабаку но Шонен
50 posters

Страница 38 от 42 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Next

Go down

Класната Стая - Page 38 Empty Re: Класната Стая

Писане by Клауд Ишимару Съб Фев 27, 2010 8:01 pm

Влязох в класната стая и погленакам катедрата където трябваше да стои сеснея явно имаше някаква работа понеже го нямаше.
- Е нищо ще почакам. - казах аз и бавно с ръце в джобовете се приближих към един от чиновете.Седнах на стола и се облегнах назад и зачаках учителят ми да се появи.Едвали щеше да се бави много бях чул някакви деца да си говорят че бил страхотен преподавател и знаел много джуцута.
- Дано. - казах аз на глас и се усмихнах.Сложих ръце зад врата си и затворих oчи.Опитвах се да се поготвя за това което ме очакваше.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Зодия : Водолей
Брой мнения : 69
Точки от Коментари : 71
Регнах се на : 27.02.2010
Възраст : 30
Град/Село : Плевен ;)

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 38 Left_bar_bleue0/10Класната Стая - Page 38 Empty_bar_bleue  (0/10)
Възраст:
Фракция:

Върнете се в началото Go down

Писане by ???? Съб Фев 27, 2010 8:27 pm

-Тук съм момче... - Каза някак си радостно Ирука, докато хвърли поглед на новодошлия. - Представи ми се..предполагам искаш да станеш Генин? - Запита той.

????
Гост

Писане by Клауд Ишимару Съб Фев 27, 2010 8:38 pm

- Да и то много.Ами казвам се Клауд Дарк целта ми е да стана достатъчно силен за да отмъстя за убиството на родителите ми,а и за да мога да помагам на селото си. - усмихнах се леко и скокнах от стола.
- Е кога започваме ? - попитах ендусязирано и вперих поглед в сенсея.
- Вярвам че вие ще ме научите на всичко нужно за да стана Генин,а и за да стана по силен.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 38 Left_bar_bleue0/10Класната Стая - Page 38 Empty_bar_bleue  (0/10)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Съб Фев 27, 2010 9:02 pm

Ирука каза ръзвалнувано - Така е. - Каза го по този начин, защото скоро е нямал ученик, който се вълнува за бъдещето си толкова, колкото се вълнуваше Клауд. - Добре момче... - Каза Ирука - Разкажи ми всичко, което знаеш за Асума! Той е Джуунин, от нашето село. Би трябвало да знаеш доста неща за него, ако не се бъркам? - Запита иронично сенсея.

????
Гост

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 9:12 pm

Щиничи напрегна силите си за пореден и нядявайки се за последен път.Идеята му бе проста да се концентрира по-дълго и да свършва бързо с това джутсу.Последва миг мълчание.За него всички странични звуци се изтриха от съзнанието на земята.Единственото за което си мислеше бе как да успее с джутсуто.Направи знака и затаи дъх.Загледа стола и зачака да му се събере чакрата.Момчето продължаваше със самоувереността и сега си мислеше че това му е последният опит.Сега беше време да се докаже.Количеството събрана чакра беше достатъчно.Концентрацията бе достатъчно дълга.Момчето се чувстваше готово . Изпусна въздухът си и каза изпълнявайки джутсуто:
-Каварими но джутсу.

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Male Брой мнения : 26
Точки от Коментари : 31
Регнах се на : 23.02.2010

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 38 Left_bar_bleue0/0Класната Стая - Page 38 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Съб Фев 27, 2010 9:24 pm

-Доста добре момче...коя ти остана? - Зачуди се на глас сенсея.

????
Гост

Писане by Клауд Ишимару Съб Фев 27, 2010 9:30 pm

- Хмм. - замислих се след което започнах да казвам това което знам.
- Сарутоби Асума е роден в клана Сарутоби заедно с третия хокаге които му е баща.На девет години той завършва академията и на 12 е преминал успешно изпита за чунин.Асума също така е бил част от дванайсете подбрани пазители на страната на огъня. - спрях за малко и си поех въздох.
- Дано да има поне нещо вярно. - размях се леко и след това добавих.
- А и мисля че в една част от живота си той е изоставил коноха и е тръгнал да търси собствения си път но не след далго отново се връща при нас. - усмихнах се с надеждата че съм успял.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Съб Фев 27, 2010 9:33 pm

-Не е зле за новак...добре сега...демонстрирай ми как правиш Хенге но джуцо! - Каза Ирука като зачака да види какво ще направи новобранеца.

????
Гост

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 9:35 pm

-Амии остана ми Буншин и Хенге.Ако не възразявате може ли да започна с буншина.-Момчето се усмихна и погледна Ирука.Щеше да продължи с техниката която не му беше нито трудна нито лесна.Сега беше времето да се концентрира.Така и направи концентрира се максимално и започна да се съсредотучава.Концентрира се и искаше да направи образи като неговите.Тази техника беше доста популярна макар и това да бяха просто илюзии които се създават.Това може да се каже че е една от най-необходимите джутсута в една битка.С тях можеше да се залъже противника и да спечелиш време или чрез расейване да го победиш.Момчето направи сийла и събра чакра концентрира се върху собственият си образ.Не изпускаше своята концентрация.Когато момчето премигна той смени изражението си и погледна напред казвайки решително:
-Буншин но джутсу...

ПП:Нали книгите не могат да се четат два пъти.Видях че има хора които си копуват една книга по няколко пъти и се чудя дали примерно ако си земеш две книги с едно и също заглавие давайки примерно 10 интелект и ги прочетеш получаваш 20?? :D

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 38 Left_bar_bleue0/0Класната Стая - Page 38 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 9:41 pm

Момчето се справи добре , но успя да усвои техниката напълно .

Офф.Не ! Може да има такива хора , но това е станало мнооого преди , сега такива работи не се разрешават !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 9:55 pm

Предполагам че това е НЕ успя хР

Шиничи погледна напреде и си каза "спокойно справяш се"Щеше пак да повтори упражнението.Момчето се нонцентрира.Отдели голямо количество от отставащата си чакра и изпука пръсти.Искаше да се справи с този опит , но за да го направи трябваше да вложи доста сили.Концентрира чакрата в въздуха около себе си за да направи тези илюзии и да се доближи една крачка към ставането на генин.Момчето се погледна в ума си и гледаше клонингите да станат напълно еднакви с негоси и да функционират правилно.Макар и да не бяха боеспособни.Последва още минута минала в мълчание и концентрация.Момчето беше готово и каза с тих глас , който само той си чуваше:
-Буншин но Джутсу...

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 9:58 pm

- Добреее ! Покажи ми Хенге ! - каза Сенсея

Офф.Означава - УСПЯ !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 10:08 pm

Явно беше време за Хенге...Сега момчето се чудеше в кой да се трансформира.Ми най-близко му беше Ирука.Сенсеят трябваше да бъде поласкан.Момчето се концентрира втренчвайки се в сенсея си.Обръщаше внимание на всеки детайл.Такага започна да концентрира чакра в собственото си тяло.Момчето беше забелязло всеки белег,цвят на косата дължината й , мускулатурата на сенсея , нори и цевета на учите му.Всеки бял косъм беше от значение.След като видя детайлите.Шиничи определи височината и номера на обувките.Събралата се чакра беше молдната в тялото на Такага.Концентрира се и запамети образа на чунинът Ирука.Момчето се бе концентрирало на максимум.Чуваха се птичките извън прозореца но не му пречеха ,защото вече се беше абстрахирал от абсолютно всичко.Момчето каза:
-Хенге но Джутсу...

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 10:12 pm

Момчето се справи добре , като за пръв опит , но имаше какво да се иска от него още ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 10:27 pm

"Боже пак не успях стигааа"-Това беше нещото което си мислеше но не го показваше на изражение а само си го мислеше:
-Хайде следващ опит.-Шиничи си затвори очите и се концентрира.После пак се втренчи в сенсея.Този път гледаше и по-надълбоко.Даже и бемките и всяко косъмче брада която имаше сенсея дори да нямаше много.
-Сенсей сега гледайте.-Момчето се концентрира и за пореден път огледа сенсея да не е изпуснал случайно нещо и събра чакра.Момчето направи сийла и каза:
-Хенге но Джутсу...

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 10:30 pm

Момчето беше близо до успеха !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 10:36 pm

"Близо съм...Още малко...Съвсем малко."-Личеше си умората по лицето на момчето.Капка пот се стече.Беше пребледняло.Погледът му беше малко замъглен.Беше време да се стегне защото ако трябваше да направи още един опит за Хенгето щеше да се трупяся на земята и да не може да стане повече.Момчето се нонцентрира за пореден път и се вгледа в Ирука образът на сенсеят се размаза и момчето си потърка очите.Сега виждаше по-добре.Втренченият му поглед сигурно побиваше тръпки в сенсея.Шиничи се стегна и огледа сенсея отгоре до доло.Напрегна малкото останало количчество чакра и се втренчи , концентрирайки се.Момчето гледаше белязи дрехи коса.След като изгради образа на Ирука в себе си каза:
-Хенге но джутсу...

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 10:43 pm

- Браво момче ! - каза Сенсея , като продължи - Вече си Генин - ето ти бандан - а ! Довиждане !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Клауд Ишимару Съб Фев 27, 2010 10:46 pm

Ирикаши Ягуро написа:-Не е зле за новак...добре сега...демонстрирай ми как правиш Хенге но джуцо! - Каза Ирука като зачака да види какво ще направи новобранеца.
- Както кажете сенсеи. - оглеах се за да реша в какво да се превърна.Не исках да се превръщам в сенсея мисля че всички се трансформират в него и не може всеки път едно и също.Продължих да гледам и видях една котка на прозореца бяла с едно петно на челото което много приличаше на сълза,а може би капка вода.
- Ще се превърна в онази котка. - казах на сенсея и затворих очи сaсредоточих се и изчистих ума си не мислех за нищо и не чувах нищо.Отворих очи и огледах котката от глава до пети запомних всяка част от нея след което сасреоточих чакрата си и направих знаците.След като извиках:
- Хенге но джуцу. - аз продължих да стоя с затворени очи не исках да поглеждам щях да изчакам сенсея да ми каже да ли сам успял или не.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by ???? Съб Фев 27, 2010 10:49 pm

Опита беше..неуспешен. Добър, но неуспешен. Тогава Ирука каза : - Хей момче! превърни се в мен, не в животно.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 10:49 pm

Добро начало ! За да научи техниката момчето трябваше да се постарае още !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Такага Шиничи Съб Фев 27, 2010 10:49 pm

-Мерси.-Момчето си взе бандана и излезе от академията.

Такага Шиничи
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Клауд Ишимару Съб Фев 27, 2010 11:04 pm

- Веднага. - поех си въздох и се съсредоточих отново."Този път трябва да успея" - казах си аз и затворих очи концентрирах се и отворих очи огледах сенсея и запомних всяка част от тялото му всяка извивка и гънка.След което затворих очи и в главата ми беше само сенсея в които трябваше да се превърна.Направих знаците концентрирах чакрата си и казах:
- Хенге но джуцу. - този път отворих очи уверн че съм успял зачаках сенсея да каже да ли вторият ми опит е успешен или не.
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 11:08 pm

Момчето успя с техниката !
- Браво , браво ... покажи ми Каварими ! - каза Сенсея .

Офф.Пиши от 3 - то лице ( ед.ч. ) , не от 1 - во лице ( ед.ч. ) ...

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Клауд Ишимару Съб Фев 27, 2010 11:30 pm

- Ще отнеме само секунда. - момчето се огледа и се зачуди с какво да се размени.Той погледна една
химикалка и реши,че ще е добре да се смени с нея.Той затвори очи и
прочисти ума си.Сръдеточи се напълно и изцяло в това което прави и
продължи.Той се отпусна и премахна напреженито.Успокой се и си каза,че
може да го направи.Той си пое дълбоко въздух и издиша.По цялото му тяло
започна да циркулира чакра.Съсредоточавайки чакрата си в ръцете Клауд
отвори очи и погледна само химикалката след това направи няколко знак с ръце и
каза:
-Каварими но джутсумо
Клауд Ишимару
Клауд Ишимару
Листен Шиноби
Листен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 38 от 42 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите