Тренировъчна Площадка 3
+12
Хинамори Аму
Хирой Акароми
Такаши Юнума
Ан Хагуя
Хиро Наказуми
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Йошико Харуко
Сабаку но Шонен
Тора
Коринмо Изаши
16 posters
:: Селата :: Около Суна :: Тренировъчните Полета
Страница 8 от 13
Страница 8 от 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
Офф. едитнах поста ти ... щото няма как да знаеш, че си Райтон чакра ...
Сенсей-а усети добре чакрата на хлапето. Беше Райтон.
- Добре ... първо искам да ми покажеш как владееш елементът си, Райтон! - каза сенсей-а.
Учителят бръкна в чантичката си и извади едно листче. Показа го пред хлапето и му даде знак да концентрира чакра.
Сенсей-а усети добре чакрата на хлапето. Беше Райтон.
- Добре ... първо искам да ми покажеш как владееш елементът си, Райтон! - каза сенсей-а.
Учителят бръкна в чантичката си и извади едно листче. Показа го пред хлапето и му даде знак да концентрира чакра.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Такаши си мислеше какво щеше да стане като концентрира чакрата си във листенцето.Мислеше, но така и така не се сещашеМомчето отиде до сенсея взе листчето и седна на една от пейките. Започна да гледа листчето. Глеше го известно време и стана. Такаши затвори очи, започна да извлича чакрата си като я разнасяше из цялто тяло.Той продължаваше да извлича чакра, за никъде не бързаше.Той отвори очи погледна листчето.И започна да си концентрира чакрата в листенцето.Той първоначално концентрира малко чакра в листчето като в всяка изминала секунда той концентрираше все повече и повече чакра.Като гледаше да не прекали защото ще си има проблеми..
Такаши Юнума- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 43
Точки от Коментари : 52
Регнах се на : 16.01.2010
Възраст : 25
Град/Село : Суна
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Листчето започна леко да се набръчква ... трябваше още да се постарае !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Такаши не се изнерви след първия си опит защото е нормално да не стане от първия път.За да стане трябва много тренировка и труд.Такаши взе раницата си отиде до езерцето намокри си лицето и извади от раницата топъл рамен.Той беше много гладен,защото не беше закусвал.Взе лъжичката и започна да яде.Докато ядеше той си мислеше само за листенцето.Какво да направи за да са успее да направи задачата дадена му от сенсея.Изяде рамена си, изправи се, извади едно шише с вода.Пиина си малко и прибра останалото му ядене и водата.Върна се към сенсея, извади листенцето,затвори очи и започна да събира чакрата си,разнисайки я в всичките си чакра точки.След това отвори очите си и се вгледа в листенцето,като концентрирваше повечето си чакара във него.Такаши видя че няма да се получи и се притесни,но се сети за мечтата си.И концентира чакрата си не само в листенцето, но и в ръката и наблягаше повече в листенцето.Като си мислеше само за успеха.И...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. имам чувството че през седмицата имам повече свободно време от колкото през уикенда :X сори ... форума си крещи че иска мод ... скоро ще напрая някой :P
Този път листенцето се нагъна хубаво:
- Добре ... вече наистина мисля, че си Райтонист! Та ... искам да започнеш с чакра тренировки - Чакра Молд! Като за начало да изкачиш едно дърво по избор, без ръце! - каза сенсей-а и посочи едно десет метрово дърво.
Този път листенцето се нагъна хубаво:
- Добре ... вече наистина мисля, че си Райтонист! Та ... искам да започнеш с чакра тренировки - Чакра Молд! Като за начало да изкачиш едно дърво по избор, без ръце! - каза сенсей-а и посочи едно десет метрово дърво.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Такаши изгледа странно сенсея и му каза :
-Сенсей вече искачвах дървото и езерото преминавах и се засмя
П.П - Ето ти доказателствата
-Сенсей вече искачвах дървото и езерото преминавах и се засмя
Йошико Харуко написа:/ Абе кво го
тормозите човека, другите пишат много по-малко и я преминават... ;/ /Такаши премина успешно реката.
Ирикаши Ягуро написа:Това беше десетата крачка за Такаши. Сега
трябваше да започва с преминаването на езерото. Сенсея му демонстрира
как, като застана на отсрещният бряг и му помаха с думите : - Ела при
мен!
П.П - Ето ти доказателствата
Последната промяна е направена от Такаши Юнума на Нед Фев 07, 2010 12:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а почеса глава:
- Така ли беше ... оф че съм и аз!
Офф. пиши в промени на профлите (ако не си писал) и представи доказателство !
- Така ли беше ... оф че съм и аз!
Офф. пиши в промени на профлите (ако не си писал) и представи доказателство !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Сенсей може ли да науча тази техника : Raiton: Jibashi
Последната промяна е направена от Такаши Юнума на Нед Фев 07, 2010 1:04 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Коя техника момче ?
Офф. пиши с думи ... не ми пращай картинки (не копвай описание ... )
Офф. пиши с думи ... не ми пращай картинки (не копвай описание ... )
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Raiton: Jibashi
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Слабичък си за тази техника! Просто не си усвоил райтона достатъчно! Ако искаш да ти препоръчам някоя по-лека техника като за начало ... или ти избери! А ако държиш на тази техника те очакват дълги тренировки на чакрата и елемента ти !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Сенсей, избирам вие да ми изберете някоя по лека техника :) - отговори момчето
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей може ли да науча - Raiton : Sekoi Boruto No Jutsu [Lightning
Release • Flash Bolt Skill] - Д ранг е Техниката.Ако може и да ми помогнете за нея че и без това ми трябва човек, Който да удара и да ми каже дали истръпна...
Release • Flash Bolt Skill] - Д ранг е Техниката.Ако може и да ми помогнете за нея че и без това ми трябва човек, Който да удара и да ми каже дали истръпна...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а сформира сийл и извика:
- Каге Буншин но Джутсу!
Един клонинг се появи и застана пред хлапето:
- Можеш да започнеш!
- Каге Буншин но Джутсу!
Един клонинг се появи и застана пред хлапето:
- Можеш да започнеш!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Такаши застана срещу клонинга на сенсея му погледна го и затвори очи.Започна да мисли.Как да пренасочи чакрата си.Какво количество да използва и дали ще се получи.Той отново си отвори очите и погледна към клонинга.Започна да събира чакрата си.Да я разнася из всяка част от тялото.Той усети че събраната част не е достатъчно и събра още повече.Той изпусначакрата си направи знаците, но той усети че не си контролираше чакрата и спря.Беше сигурен че няма да успее.Тази техника е много трудна.Осети че няма само със един опит да успее да направи техниката.И започна отново да събира чакрата си, разнесе я из цялото си тяло,направи сииловете, но този път усети че контролира чакрата си, но като се заплесна отново я изгуби и спря да прави техниката.Той се облегна на дървото и си казваше на ум "Защо губя контрол над чакрата ми, защо не се получава техниката".Такаши здравата мислеше, но така и не стигаше до отговора.Той реши да пийне малко вода.Взе си раницата, отвори ципа и си извади шишето с водата,пийна си,затвори си раницата и я остави. След това той отново стана.Застана пред клонинга и започна да събира чакрата си,като я разнасяше във всичките си чакра точки.Докато го правеше той разбра защо не му се получаваше техниката. Той трябваше да съсредоточи чакрата си в пръстите.Той събра 1/4 част от чакрата си, концентрира я в пръстите, направи сииловете и ....
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
от един от пръстите му прехвърча искра ... само толкова ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Такаши не успя, но това беше нормално.Никога неможе да се изпълти техника от първия път.Трябва много труд и опити за да се получи.Той седна на пейката и извади едно шише с вода.Пиина малко и го прибра във раницата.Той реши малко да почине.Докато го правеше той си правеше справки на това дет прави.Първия път не се получи.Какво трябва да направа за да се получи.Дълно мислеше по този въпрос, той си спомни че има един свитък за насочване на чакрата в пръстите.Взе раницата,отвори и я и започна да търси.Там той вади най-различни свитъци-клонинги,концетриране на чакрата в стъпалата и найнакрая намери свитъка.Отвори го и там пишеше че нинджата трябва да събере всичката си чакра и да я насочи в ръцете и пръстите.Той се притесняваше да не стане някой проблем, но си напомни че трябва да научи тази техника защото сигурно ще му е полезна за изпита за чунин.Той затвори свитъка и го прибра заедно с другите извадени,закопча чантата и я остави на пейката.След това той стана отиде срещу клонинга и започна да извлича чакрата си, като гледаше да извлече всичката си чакра и да я разнесе по всички части от тялото и повечето от нея в пръстите.Момчето не бързаше, мислеше си само за успех - че ще успее да направи тази техика, направи сииловете и ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. да отбележа че нямаш свитъци хДД
... ръцете му се заредиха с електрическа чакра, макар и малко. Сега вече можеше да опита върху Каге Буншин-а.
... ръцете му се заредиха с електрическа чакра, макар и малко. Сега вече можеше да опита върху Каге Буншин-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Такаши не се зарадва много ама реши да седне да си почине и да въстанови част от загубената си чакра.Там той седна на пейката и гледаше небто.Там птички си играеха и следваше облаците, които се движеха.След това той застана срещу клонинга.Намръщи се и каза на сенсея :
-Сенсей от сега нататък става сериозен.Такаши започна да извлича чакрата си, гледаше да извлече колкото се може повече.Около него се появи тънък слой от чакра.Тя беше толкова силна че задуха вятър.Започнаха да хвърчат листа от клоните на дърветата родителите с децата си и другите нинджи, които бяха на близо до Такаши се подпряха на дърветата и започнаха да гледат момчето.То беше много сериозно.Двама от нинджите които бяха на полето говореха за Такаши.Единия каза на другия че Такаши има изумителна чакра.Такаши не спираше да събира чакрата си.Слоя започна да се надебелява и ветровете се засилиха.След това Такаши съсредоточи повечето си чакра във ръката, но осети че това не е достатъчно и още повече съсредоточи.Концентира се, усети че контролира чакрата си, но за всеки случай той още повече чакра съсредоточи в ръцете си направи знаците и ....
-Сенсей от сега нататък става сериозен.Такаши започна да извлича чакрата си, гледаше да извлече колкото се може повече.Около него се появи тънък слой от чакра.Тя беше толкова силна че задуха вятър.Започнаха да хвърчат листа от клоните на дърветата родителите с децата си и другите нинджи, които бяха на близо до Такаши се подпряха на дърветата и започнаха да гледат момчето.То беше много сериозно.Двама от нинджите които бяха на полето говореха за Такаши.Единия каза на другия че Такаши има изумителна чакра.Такаши не спираше да събира чакрата си.Слоя започна да се надебелява и ветровете се засилиха.След това Такаши съсредоточи повечето си чакра във ръката, но осети че това не е достатъчно и още повече съсредоточи.Концентира се, усети че контролира чакрата си, но за всеки случай той още повече чакра съсредоточи в ръцете си направи знаците и ....
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. Когато намесваш други нинджи (разказваш от тяхно име) се нарича " употреба на НПЦ" това само Админ / Мод може да ползва // ясно ми е, че не си знаел ... но за това ти правя забележка ... за да знаеш ;)
Същият резултат ... дали щеше да пробва върху Каге Буншина този път?
Офф. Можеше да пробваш предният път ... но щом си решил ;)
Същият резултат ... дали щеше да пробва върху Каге Буншина този път?
Офф. Можеше да пробваш предният път ... но щом си решил ;)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан се появи и се огледа за сенсея.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Сенсея се беше облегнал на едно дърво и разлистваше страниците на една от странните си книжки. Когато видя момичето той се сепна и бързо я скри зад гърба си и с ловко движение я прибра в чантичката си. На лицето му се появи мила усмивка. Той се спря пред момичето и с ръце зад гърба се усмихна, наведе се и попита:
- Здравейте, млада госпожице. С какво мога да ви бъда полезен?
- Здравейте, млада госпожице. С какво мога да ви бъда полезен?
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ъъъ сенсей, аз съм тук да започна с .. някакви тренировки ?! - каза очудено Ан, докато си мислеше "-Този тип е много съмнителен.. :x"
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
-Еми, то е ясно, че ще искаш тренировка. Въпросът е каква? - сенсея прокрадна набързо поглед по телосложението на момичето и отново и се усмихна.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Еми незнам сенсей. Аз бих искала да се науча на Raikyu :]. Както се подразбира елемента ми е райтон. xD
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Страница 8 от 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13