Тренировъчна Площадка 3
+12
Хинамори Аму
Хирой Акароми
Такаши Юнума
Ан Хагуя
Хиро Наказуми
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Фуджисала Ичиро
Йошико Харуко
Сабаку но Шонен
Тора
Коринмо Изаши
16 posters
:: Селата :: Около Суна :: Тренировъчните Полета
Страница 10 от 13
Страница 10 от 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Тренировъчна Площадка 3
Неусетно Ан заспа. След малко се събуди. Видя някакво ново лице и каза: „-Аз съм Ан. :]” Стана и реши да отиде и да премине „гьола”. ;д. Погледна сенсея и се усмихна. Каза си, че този път няма да разочарова никого. Отиде и започна да се концентрира. Около Ан се виждаше синия поток от чакра. Чакрата на момичето преминаваше през всичките чакра отвори на тялото ù . Запази пълно спокойствие и погледна езерцето. Затвори очи и си го представи. Малко вятър задуха и на Ан отново ù стана студено. Помисли си, че сенсея просто се е шегувал с това, че тя няма да настине. На следващия ден щеше да бъде с настинка. Задължително щеше да се разболее. Момичето усети, че се разконцентрира. Опита се да запази спокойствие отново и събра чакра. След като концентрацията беше пълна Ан със затворени очи пристъпи леко към водата, с надеждата, че този път няма да потъне. Тя разпредели потоците от чакра равномерно към двете си стъпала.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 688
Точки от Коментари : 1788
Регнах се на : 01.01.2010
Възраст : 114
Град/Село : Сууна о.О
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Момичето направи една крачка и отново се намокри. Сенсея се усмихна и реши да отиде да види другата си ученичка. "Днес май съм късметлия" подсмихна се той.
- С какво мога да бъда полезен - усмихна се Масури на новопристигналлото момиче.
- С какво мога да бъда полезен - усмихна се Масури на новопристигналлото момиче.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан излезе задъхана от водата Този път май беше се нагълтала с вода. Застана на четири крака ;д.. като кученце и започна да плюе водата, която беше в белите й дробове. ;д
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Сенсея (естествено) веднага се притече на помощ на момичето. Както беше наведена, той мина зад нея, потупая слабо по гърба и я прегърна като ръцете му попаднаха на гърдите й. Масури се отнесе и напълно забрави какво щеше да прави "Аз съм в рая...." мислеше си той.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След като Ан спря да кашля, тя усети сенсея си. Завъртя се и бързо го събуди с един шамар като каза:
-Какво си мислите, че правите ? -,-
-Какво си мислите, че правите ? -,-
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
- Ам, кой аз ли? Оказвам първа помощ - усмихна се невинно той и се отдръпна леко назад.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан се засмя. И все пак изтръгна едно "Благодаря". Стана и отиде зад едно дърво. Там извади от чантичката си една пола и един потник и се преоблече. Излезе и каза, че така е по-добре, когато е сухо. Отиде до езерцето и започна да събира чакрата, която й беше останала след миналите неуспешни опити. Концентрира се и пристъпи уверено, като очакваше всеки момент да потъне във водата. Точно преди да стъпи Ан пусна чакрата си в действие.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Момичето направи крачка, две и отово цопна във водата. Изглежда трябваше да се постарае повече, ако искаше да научи техниката.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан вече имаше приятели от езерцето. :]. . . Рибки, водни кончета и всякакви. Не беше много лошо във водата, ако премахнеш миризмата на риба.. Момичето излезе от водата, седна на брега и се замисли. Неможеше да направи нищо, но с дървото се справи. Защо ? Разочароваше сенсея си, който изглеждаше загрижен и странен. Разочарова себе си. И най важното – разочарова баща си. Погледна небето. Слънцето печеше. От време на време се мяркаше по една птичка. Погледна пясъка, върху, когото седеше. Загледа се в далечината. Нищо. Всичко беше пусто и празно. Огледа се във водата – видя един провал. Ан беше стигнала дотук и нищо. Стигна до тук и неможеше да продължи. Защо ? Защо точно на нея? Защо точно тя не успяваше? Изведнъж момичето се съвзе. Стисна малко пясък в ръката си и се ядоса. Макар да не ù личеше, Ан се разкъсваше вътрешно. Тя беше слаба. Тя се беше предала. Заради едно езеро. Стана и пясакът се прокрадна между пръстите ù и падна отново на земята. Момичето започна да събира синята материя – чакрата от себе си. Изтискваше се като портокал, който трябва да стане на портокалов сок. Огън се мяркаше в очите ù. Тя се концентира. Концентрира погледа си върху езерцето. Имаше чувството, че ще го изпари с поглед. ;д. Чакрата започваше бързо и по-бързо да циркулира в чакра потоците на момичето. Събра чакрата си в своя корем. Стисна юмруци и Раздели прецизно чакрата си на две. Ан бавно и старателно разпределяше чакрата, която ù беше останала в стъпалата си. Беше напълно съсредоточена и не мислеше за нищо друго. Мислеше само как да стигне до другия бряг на езерото. Вече беше готова. Или поне така си мислеше. Момичето пристъпи към езерото решително, като поддържаше потока от чакра към стъпалата си. Този път тя знаеше, че ще успее.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
И наистина успя. Момичето направи няколко крачки навътре. На моменти стъпваше неуверено, но успяваше да се задържи над повърхността. Измина около 1/4 от езерото.
Пфф. Браво. Продължавай така!
Пфф. Браво. Продължавай така!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан се зарадва, като видя, че успя да направи няколко крачки. Това разконцентрираше момичето, така тя губеше контрола над чакрата си. Усети, че губи контрол и се съсредоточи. Опитваше се да балансира потоците към стъпалата си. Знаеше, че ако загуби концентрация, щеше отново да се намери на дъното. Знаеше, че и остава още много от езерото. Все пак тя беше напълно спокойна, като знаеше, че ще го премине и ще се озове на другата странна. Ще има Чакра Молд лвл 1. Ще започне да учи техники, да изпълнява мисии, да стане чуунин, джоунин.. велика нинджа. Но за да стане всичко това тя трябваше да запази пълно спокойствие. Да концентрира чакрата, която се беше събрала в корем на момичето и тази чакра, която все още циркулираше по тялото ù. Погледна водата под себе си. Единствено от нея зависеше, дали ще успее да се изкачи по стълбата на нинджата. Заради отмъщението тя би направила всичко. Заради отмъщението Ан щеше да стане силна. Заради отмъщението, Ан нямаше да се предаде сега. Когато се почувства уверена в себе си отново, момичетопристъпи. В стъпалата ù имаше по еднакво количество чакра, която тя бе събрала. Надяваше се да не потъне отново..
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Тя вървеше бавно , но уверено по водата . Имаше един проблем - по средата на езерото една рибка скочи от водата и това уплаши момичето . То загуби концентрация , но по някаква случайност се държеше на водата . Изцяло от нея завишеше дали ще възвърне чакра контрола си и няма да потъне , или щеше да изгуби контрола си и щеше да потъне като камък в езерцето .
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
„Уаааа.. приятелчета..да бе да” –каза си момичето. Ан се опита да се успокои. Разбра, че тази малка рибка ù създава неприятности. Мислеше си, че ще потъне. Тогава тя можеше да отмъсти на рибката! :D Но преди да отмъсти трябваше да премине. Момичето се опита да се успокои. Сърцето и биеше много бързо, макар това да беше просто рибка. Решително си каза, че ще премине. Ако потънеше отново това щеше да е голямо разочарование. Беше на средата на езерцето. Неможеше да плува добре – КАТАСТРОФА. Чакрата в тялото ù беше..объркана. Движеше се без посока. Губеше концентрация. Сети се за сенсея си. Не искаше той да я спасява от удавяне. За това трябваше да мине. Отмъщение. Една единствена дума трябваше на момичето да се концентрира и да придобие контрола върху чакрата си. Затвори очи. Не мислеше изобщо за рибката или за каквото и да било. В съзнанието ù беше само това как да премине езерцето. Тя отново събра чакра в една определена точка. Тази чакра се разпределяше на две – към двете ù стъпала, по познатия начин. В стъпалата си Ан складираше чакрата си за определено време. След това тя я заменяше с друга. Момичето направи една крачка с надеждата да несе случи нещо неочаквано.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Тази крачка бе успешна , но чакра контрола на момичето все още беше "неуверен" . Дали щеше да продължи ?
Офф.Искам един голям пост и взимаш Чакра Молд 1 :)
Офф.Искам един голям пост и взимаш Чакра Молд 1 :)
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан реши да премине езерото веднъж за винаги. Видя, че една рибка се опитва да я сплаши и пристъпи назад. Запази пълно спокойствие. Мислеше си, че нищо неможе да я разконцентрира. Представи си как преминава езерото. Затвори очи и се отпусна. Започна да събира чакра в ходилата си. Това дали момичето щеше да премине зависеше единствено от нея. Замисли се за всичко /голяма мислителка.. xDD /. Отмъщението. Тя щеше да се превърне в отмъстителка. Само заради това, тя трябваше да успее. Да убие тези, които я накараха да страдат. Тези, които обиха баща ù. Знаеше, че е все още слаба и няма да успее.След дълбоки размисли, Ан все още събираше чакра. Момичето знаеше, че тази чакра няма да ù е достатъчна, за да премине. Всичко се проточваше толкова бавно. Момичето си мислеше, че ще остарее преди да събере нужното количество чакра. Тя се концентрира. Представи си една греда, по която трябваше да мине. Тази греда представляваше езерцето. Така момичето имаше представа за стъбилност. Стъбилността, която беше така важна, за да успее. В съзнанието изникна и нейния образ. Представи си също как тя преминава тичешком през тази греда, а от другата страна бяха убийците. За да ги лиши от живот, Ан трябваше да премине през гредата. Единствения начин бе, като балансира чакрата си. Момичето се мъчеше да вземе чакра от където и да било. Около нея се виждаше синьо сияние. Явно това беше чакрата на момичето. Тази чакра циркулираше през всичките чакра отвори на тялото ù. След като знаеше, че това количество чакра ù е необходимо, Ан трябваше да придобие увереност. Тя знаеше, че можеше. Поне предполагаше. Щом е стигнала до тук, неможеше да се откаже от всичко. Момичето разпредели за последно чакрата в ходилата си в достатъчно количество, за да премине, според нейните изчисления. След пълната концентрация, Ан се опита да се затича по гредата, която си представи. Момичето си мислеше, че така ще може да има по-голяма стабилност от преди.
Офф. Нещо такова ?? :]]
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Тичането успя да й помогне, но не достатъчно. Точно преди края една риба изскочи от водата право пред момичето и се размина на сантиметри от нея. Ан се олюля и за миг загуби равновесие. Тя обаче я подмина с един отскок и се строполяса на пясъка.
Чакра Молд lvl 1 + 1 воля и 1 интелект
Чакра Молд lvl 1 + 1 воля и 1 интелект
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ан се изправи и попита сенсея:
-Ами сега ?
-Ами сега ?
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Хинамори Аму написа:Момичето направи една крачка и отново се намокри. Сенсея се усмихна и реши да отиде да види другата си ученичка. "Днес май съм късметлия" подсмихна се той.
-Явно трябва да развивам своя нинджа път .
каза тя недоволно , като се беше облегнала на едноо дърво . Най-противното място в цялата страна , за нея беше тренировачната плщадка . Мразеше я от дъното на душата си и за това не идваше, но админите настояваха да се развиее , което беше пълна безсмислица , щот тфа беше самоо обикновен форум , които след няколко месеца щеше да западне , но както и да да е . Усните и се свиха в една крива усмивка и тя каза
-Туко-що излизам от академията , кфо ще ми предложите да науча
Сенсеят се усмихна ведро на момичата и отиде до тях.
- Ами, сега няма да е зле да се запознаем - намигна им той. - Аз съм Роуши Масури, вашия сенсей от сега нататък. Ще можете да се отървете от мен едва, когато станете джоунини. До тогава сте под мой контрол, образно казано, - подсмихна се Масури. - Кажете ми сега нещо за себе си.
- Ами, сега няма да е зле да се запознаем - намигна им той. - Аз съм Роуши Масури, вашия сенсей от сега нататък. Ще можете да се отървете от мен едва, когато станете джоунини. До тогава сте под мой контрол, образно казано, - подсмихна се Масури. - Кажете ми сега нещо за себе си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Ама че тъпо.. "- каза си Ан. "Аз искам да уча.. той ще ми дрънка.. -.- "..
-Аз съм Ан.. друго не ви трябва.. таа кога ще мога да започна с изучаването на Raikyu ? :]]
-Аз съм Ан.. друго не ви трябва.. таа кога ще мога да започна с изучаването на Raikyu ? :]]
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
Сенсеят се засмя и погледна момичето като сложи ръце на кръста си.
- Мм, аз исках да се опознаем малко, все пак ще сме доста време заедно. Много бързаш да учиш успокой малко топката има време за всичко - намигна й той.
- Мм, аз исках да се опознаем малко, все пак ще сме доста време заедно. Много бързаш да учиш успокой малко топката има време за всичко - намигна й той.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Бла бла .. Аз съм Накамура Аюми , но вие ще ми викате Накамура .
каза тя като започна да се разкарва наляво и надясно без кой знае колко да обръща внимание на сенсея . Който дрънкаше ужасни глупости
каза тя като започна да се разкарва наляво и надясно без кой знае колко да обръща внимание на сенсея . Който дрънкаше ужасни глупости
- Не бих искала да създавам приятелства, сенсей. - каза сухо Ан.
Ан Хагуя- Пясъчен Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(/)
Възраст:
"Ама, че проблемни момичета" намръщи се леко сенсея. Той въдъхна и погледна първо към новопристигналото момиче.
- Добре, просто Накамура. Искам да изкачиш онзи стълб, ей там. А ти - обърна се вече той към Ан. - Какво каза, че искаше да учиш сега?
- Добре, просто Накамура. Искам да изкачиш онзи стълб, ей там. А ти - обърна се вече той към Ан. - Какво каза, че искаше да учиш сега?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Raikyu - каза с голяма усмивка Ан ^^