Класната Стая
+12
Аои Кайто
Харада Риу
Усуки Катана
Хагакуре Така
Сакамото Рика
Хинамори Аму
Кама Хаяши
Неван Тахаши
Намара Конахи
Лолита Ян
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
16 posters
:: Селата :: Центъра :: Академията
Страница 5 от 7
Страница 5 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Класната Стая
Офф. пишеш малко грешно ...някои от тях го гледаха тъпо, други мързеливо, това изречение е грешно ... неможе да разказваш от името на други ... ти си разказвач на своя герой само (и на свое животно ако имаш такова) постарай се повече и пиши по-пълно :)
По чакрата струяща от момчето си личеше, че има достатъчно талант, но и този път неуспя! Явно не се бе концентрирал добре!
По чакрата струяща от момчето си личеше, че има достатъчно талант, но и този път неуспя! Явно не се бе концентрирал добре!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
И след този не успех, Катана стана малко по агресивен, взе да се нервира, дори пот започна да тече от лицето му, пот не от умора, а от това, че се бе нервирал, че неможе да успее още. Разбра своята грешка, явно не се концентрира достатъчно над това, ами повече го е грижа, както правят другите около него, замисли се малко и видя, че мисли ли за другите, на това дали биха му се присмели за неуспеха, той нямаше да успее и реши да бъде концентриран само върху това, което сенсея му заръчва да прави. Започна със събирането на чакра, преминаваше през тялото му и очакваше момента когато ще е събрал достатъчно чакра, бе доста концентриран този път и мислише, че е готов и се надяваше на успех.
-Трябва да успея, трябва да съм концентриран само върху техниката и да не позволявам да се разконцентрирам!
Отвори очи, погледна отново с усмивка сенсея, чакрата бе достатъчна си рече и бе готов да пробва пак, надявайки се на успех....
-Каварими но джутцу !
-Трябва да успея, трябва да съм концентриран само върху техниката и да не позволявам да се разконцентрирам!
Отвори очи, погледна отново с усмивка сенсея, чакрата бе достатъчна си рече и бе готов да пробва пак, надявайки се на успех....
-Каварими но джутцу !
Усуки Катана- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 39
Точки от Коментари : 44
Регнах се на : 07.03.2010
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Катана се размени успешно с вазата поставена на бюрото на сенсей-а. Учителят се опули и неповярва, че хлапето успя и все пак се зарадва и каза:
- Остана ти само Буншин, хлапе!
- Остана ти само Буншин, хлапе!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аои влезна в академията и отиде в стаята и попита сенсея :
- Сенсей с какво да започвам за да стана генин ?
- Сенсей с какво да започвам за да стана генин ?
Аои Кайто- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 12
Точки от Коментари : 15
Регнах се на : 09.03.2010
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Успеха дойде, Катана успя с каварими, зарадва се разбира се и сега бе готов да продължи напред, оставаше буншин...
- Буншин но джуцу, това е техника, която прави клонинг- Каза си той.
Момчето знаеше, чя няма да бъде лесно, ала нямаше да се предава бе готов да стане генин, знаеше, че само буншин го дели от банданата. Усуки отстъпи няколко крачки назад, защото щеше да започне с първият си опит, погледна сенсея с усмивка и реши да се концентрира и да опита:
- Сега ще концентрирам достатъчно чакра и ще се постарая да успея!
Катана започна да събира чакра,бавно,бавно и спокойно събираше и бе концентриран само върху това, защото не искаше да се провали, а този път може би ще успее и от първия път с буншина. Измина време, момчето още събираше чакра и все така бавно и спокойно, говореше си на ум " Ще успееш бе келеш ", " Не се предавай ", само тези думи летяха из главата на момчето, вятъра, който навлизаше от отворения прозорец не можа да бъде усетен от Катана, той се бе концентрирал много и бе готов да успее от първия път. Мина вече доста време, помисли за секунда и реши да опита, също и бе събрал достатъчна чакра за техниката:
- Буншин но Джутцу !!!
- Буншин но джуцу, това е техника, която прави клонинг- Каза си той.
Момчето знаеше, чя няма да бъде лесно, ала нямаше да се предава бе готов да стане генин, знаеше, че само буншин го дели от банданата. Усуки отстъпи няколко крачки назад, защото щеше да започне с първият си опит, погледна сенсея с усмивка и реши да се концентрира и да опита:
- Сега ще концентрирам достатъчно чакра и ще се постарая да успея!
Катана започна да събира чакра,бавно,бавно и спокойно събираше и бе концентриран само върху това, защото не искаше да се провали, а този път може би ще успее и от първия път с буншина. Измина време, момчето още събираше чакра и все така бавно и спокойно, говореше си на ум " Ще успееш бе келеш ", " Не се предавай ", само тези думи летяха из главата на момчето, вятъра, който навлизаше от отворения прозорец не можа да бъде усетен от Катана, той се бе концентрирал много и бе готов да успее от първия път. Мина вече доста време, помисли за секунда и реши да опита, също и бе събрал достатъчна чакра за техниката:
- Буншин но Джутцу !!!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Достатъчно, за да заприлича поне малко на сенсей-а! Хлапето направи свое копие само, че без зъби и нито един косъм по тялото. Сенсей-а започна да се търкаля по земята. Катана се огледа и забеляза, че всичко е туш долу. Учителят, със сълзи на очи, спогледа новодошлото момче и се изправи бавно, още треперейки от смях.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След този неуспех, момчето изпита голям срам, изкаше му се да излезе навънка, защото всички се смееха и не издържаше, но като се замисли той е свикнал с това да му се смеят и подиграват, защото целият живот на момчето е било почти това и за това нямаше смисъл да се отказва, щеше да продължи то дупка без предаване. Започна със събирането на чакра, отвътре беше доста ядосан, яростен. Измина известно време, надяваше се чакрата да е достатъчна и този път да създаде някакъв по-хубав клонинг не като предишния.Замисли се още, искаше да уцели точни момент и да не се провали,молеше се този път да успее и да направи свестен клонинг.
- По дяволите... трябва да успея с това, омразна ми да ми се подиграват, но какво пък свикнал съм горе дол с това...
Почти бе готов, помисли още малко и се надяваше този път да успее с клонинга...
- Буншин но джуцу !
- По дяволите... трябва да успея с това, омразна ми да ми се подиграват, но какво пък свикнал съм горе дол с това...
Почти бе готов, помисли още малко и се надяваше този път да успее с клонинга...
- Буншин но джуцу !
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Бавно и леко стреснато Харибуши влезе във класната стая.Той огледа всичко отгоре до долу , подредбата на предметите учителят , учениците.Момчето свали шапката си и я постави на гърба след което се поклони на учителя и каза :
-Добър ден , Аз съм Харибуши икаричи и съм тук да се обучавам. - Момчето погледна вдъхновено учителят си готов за нови премеждия и предизвикателства.Младото момче все още незнаеше какво да очаква от живота в ото , или накъде ще тръгне всичко в живота му, Или какво ще последва в академията сега . Имаше въпроси в главата на момчето които дори то самото неможеше да си отговори, затова той просто щеше да кара по течението и да следва заповедите, поне за сега...
-Добър ден , Аз съм Харибуши икаричи и съм тук да се обучавам. - Момчето погледна вдъхновено учителят си готов за нови премеждия и предизвикателства.Младото момче все още незнаеше какво да очаква от живота в ото , или накъде ще тръгне всичко в живота му, Или какво ще последва в академията сега . Имаше въпроси в главата на момчето които дори то самото неможеше да си отговори, затова той просто щеше да кара по течението и да следва заповедите, поне за сега...
Хариши Икари- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 20
Точки от Коментари : 25
Регнах се на : 13.03.2010
Град/Село : Сливен
Буншина на Катана отново не бе идеален. Напредък се забелязваше! Вече косата си беше на мястото, но зъбите ги нямаше!
Вниманието на сенсей-а бе приковано от новодошлият. Мъжът имаше някакво чувство, че има надежда в тунела и тази надежда, негова, се криеше в момчето, което току що влезе. Естествено това бе просто предчувствие на сенсей-а, или по друг начин казано - нинджа чувство (ninja sense). Мъжът за първи път започна да се държи не чак толкова налудничево и поздрави отчтиво хлапето:
- Добре дошъл! Преди да започнеш обучението си тук, ще трябва да чуя повече подробности за теб!
Вниманието на сенсей-а бе приковано от новодошлият. Мъжът имаше някакво чувство, че има надежда в тунела и тази надежда, негова, се криеше в момчето, което току що влезе. Естествено това бе просто предчувствие на сенсей-а, или по друг начин казано - нинджа чувство (ninja sense). Мъжът за първи път започна да се държи не чак толкова налудничево и поздрави отчтиво хлапето:
- Добре дошъл! Преди да започнеш обучението си тук, ще трябва да чуя повече подробности за теб!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След дима в стаята, който се изпаряваше малко, по-малко и накрая се видя и клонинга на Катана,момчето очакваше добър резултат, но отново клонинга не беше перфектен имаше си коса, ала нямаше все още зъби, но поне имаше някакъв напредък, това даде изкрица надежда на момчето, че ще успее при следващият си опит. Не се и почуди, започна да събира чакра за опита си, надяваше се това да е последния път и да успее след него. Чакрата почти бе готова, но изчакваше удобен момент, бе доста концентриран, не затворил очи и мислише за успеха, който бе на път да бъде постигнат, макар и трудно, но момчето знаеше от личен опит, че трудните неща, стават бавно.
- Още малко, още малко остава. Дали ще успея този път ?
Бе събрал чакрата, която му бе необходима за буншина и отвори рязко очи и извика:
- Буншин но джуцу !!!
- Още малко, още малко остава. Дали ще успея този път ?
Бе събрал чакрата, която му бе необходима за буншина и отвори рязко очи и извика:
- Буншин но джуцу !!!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Ами сенсей аз се казвам Аои Кайто.. Върху мечтата си несъм мислил.. имам много хобита - да ям рамен, да играя с приятели, а най-голямото ми е да тренирам .
Аои Кайто- Звуков Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Усуки Катана направи перфектното свое копие и получи намигване и бандана за успехът. Сенсей-а го изпрати с помахване и се обърна към Аои Кайто:
- Мхм ... ами няма ли да ми кажеш нещо за миналото си? За семейството ти?
- Мхм ... ами няма ли да ми кажеш нещо за миналото си? За семейството ти?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Повече подробности… - промълви момчето докато се опитваше да
състави няколко мислени изречения за себе си.То погледна краката си вдиша
глътка въздух и започна :
-Ами аз съм обикновено момче ,искам да стана велик генджутсо юзър и да съм
известно шиноби което би предизвиквало страх само при чуване на името му,но за
да стане това трябва първо да мина през академията , така че ще може ли да
започваме вече – помоли Хариши и зачака отговор от сенсейа…
състави няколко мислени изречения за себе си.То погледна краката си вдиша
глътка въздух и започна :
-Ами аз съм обикновено момче ,искам да стана велик генджутсо юзър и да съм
известно шиноби което би предизвиквало страх само при чуване на името му,но за
да стане това трябва първо да мина през академията , така че ще може ли да
започваме вече – помоли Хариши и зачака отговор от сенсейа…
Усуки се зарадва много на своя успех, също и затова, че стана генин.... с радост излезе от стаята, но преди това се поклони !
ПП: може ли да попитам дали сега ще можите да ми добавите техниките от академията и да знам дали вече съм генин ?
ПП: може ли да попитам дали сега ще можите да ми добавите техниките от академията и да знам дали вече съм генин ?
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей-а погледна часовникът си и каза радостно:
- Аз излизам в почивка! Вие можете да потренирате на двора!
След тези думи сенсей-а се изниза набързо.
Офф. сега можете да потренирате на двора .... сенсей-а ще го няма съвсем малко време
- Аз излизам в почивка! Вие можете да потренирате на двора!
След тези думи сенсей-а се изниза набързо.
Офф. сега можете да потренирате на двора .... сенсей-а ще го няма съвсем малко време
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето излезе на двора...
-Ами мойте родители са обити когато аз сам бил на 2 годинки.Преди да отидят в една война ме уставят при древен нинджа който започна да ме обучава.. Той ме караше да удрям по едни пънове и да обикалям горичката в двора на къщата му . Надявам се това да е достатъчно сенсей !
Аои Кайто- Звуков Шиноби
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Едно малко хлапе облечено в зелен суичер влезе в класната стая . Това беше Кай , най-после бе решил да влезе . Той започна да оглежда бавно стаята целейки да разпознае сенсея , който щеше да го посвети в нинджа света . Изгаращи от нетърпение красивите му зелени очи обикаляха неуморно стаята и оглеждаха всяка една от всичките тези непознати фигури отгоре до доло докато се приближаваше бавно към средата на помещението . Пристъпваше разбирасе със своят грациозен ход , който му бе станал навик . Та нали искаше да е винаги над другите . Същевременно любопитството му го глозгаше от вътре , той изгаряше от нетърпение обучението му за нинджа да започне колкото може по - скоро .
Хагакуре Кай- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 46
Точки от Коментари : 37
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсеят се върна в стаята с широка усмивка на лице. Изглежда почивката му наистина му се беше отразила добре и сега беше пълен с енергия. Той огледа събралите се хлапета и се подсмихна.
- Аои, искам да ми кажеш какво знаеш за Кабуто, а ти хлапе - обърна се той към най-новото момче - Не съм ти виждал физиономията до сега. Генинче ли ще ми ставаш?
- Аои, искам да ми кажеш какво знаеш за Кабуто, а ти хлапе - обърна се той към най-новото момче - Не съм ти виждал физиономията до сега. Генинче ли ще ми ставаш?
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Да . - отвърна без да се замисля Кай и след това се обърна към човекът , който туко що му бе задал въпрос . " Явно това е сенсея " помисли си хлапето след това внимателно го огледа . Разбирасе нямаше как да не му направи впечатление голямата разлика в размерите междо него и сенсея , а и другите хлапета , които видно бяха с поне две три години по-големи от него . Макар за момент леко да се стрестна от факта , че е най - малкия тук младият Хагакуре запази своето сериозно изражение върхо снежно бялото си лице и веднага погледна фактита от друга страна . "Още по - добре за мен , бъдещата ми конкуренция ще са по-добри съперници" си мислеше Кайрен докато гледаше решително сенсея с очакване всеки момент обучението му да започне .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Мдобре... - Каза изпитващото лице. - Покажи ми малко теория! Разкажи ми всичко което знаеш за нашият Лорд - Орочимару! - Каза сенсея като зачака отговор от страна на момчето.
????- Гост
Кай продължаваше да излъчва решителност и спокойствие , което можеби се дължеше на факта , че знаеше за Орочимару някои неща . Бързо формулира изречението си на ум после бавно с лишен от чувства глас заприказва :
- Орочимару е лидер на нашето село и доколкото съм чувал използва техники със змии , може дори да призовава гигантски змии , които му помагат в битка . Също така съм чувал , че и самия той прилича на змия и ...
Посредата на речта си изведнъж зеленоочкото млъкна , не беше сигурен дали това , което ще каже може да му донесе неприятности , но все пак се престраши и продължи .
- И ... според някои провежда много опасни топ секретни експерименти .
- Орочимару е лидер на нашето село и доколкото съм чувал използва техники със змии , може дори да призовава гигантски змии , които му помагат в битка . Също така съм чувал , че и самия той прилича на змия и ...
Посредата на речта си изведнъж зеленоочкото млъкна , не беше сигурен дали това , което ще каже може да му донесе неприятности , но все пак се престраши и продължи .
- И ... според някои провежда много опасни топ секретни експерименти .
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Човекът поклати глава като каза : - Само това ли знаеш? Както и да е..добре! Демострирай ми Хенге но джуцо, като се превърнеш в мен! - каза изпитващото лице.
????- Гост
Зеленоочкото кимна и започна с опитите си . Първо огледа за пореден път доста внимателно сенсея . После затвори очи и си представи същия този образ , на изпитващия , който така добре беше запаметил . Опита се да изглади още малко фигурата в съзнанието си , да я издокара и на същия ръст . Когато сметна , че е готов с тази част прибегна към същинската . Без да отпраща образат на сенсея в съзнанието си той започна да прокарва чакра към ръцете си , които бавно се раздвижиха , като оформяха някакъв знак . Изведнъж студеният глас на Кай прониза тишината в стаята :
- Хенге но джутсо ! - Каза той , а след това се впрегна , като постепенно започваше да опитва да наложи върхо съзнанието си , че истинския му образ е този , който си представяше само до преди миг . Веднага след изричането на думите малко пушек обгърна фигурата на Кайрен и всеки миг щеше да се види дали има резултат или не
- Хенге но джутсо ! - Каза той , а след това се впрегна , като постепенно започваше да опитва да наложи върхо съзнанието си , че истинския му образ е този , който си представяше само до преди миг . Веднага след изричането на думите малко пушек обгърна фигурата на Кайрен и всеки миг щеше да се види дали има резултат или не
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето се погледна и помисли, че е успял. Сенсйе-а, обаче, не мислеше така! На гърбът на хлапето имаше една отвратителна гърбица, която той не виждаше. Без да иска се доближи до едно стъкло и видя в какво чудовище се е превърнал. Хубаво бе, че сенсей-а не реагира много агресивно, а по-скоро го изби на смях.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 5 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Селата :: Центъра :: Академията