Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Класната Стая - Page 7 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Класната Стая - Page 7 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Класната Стая

+12
Аои Кайто
Харада Риу
Усуки Катана
Хагакуре Така
Сакамото Рика
Хинамори Аму
Кама Хаяши
Неван Тахаши
Намара Конахи
Лолита Ян
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
16 posters

Страница 7 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Класната Стая - Page 7 Empty Re: Класната Стая

Писане by Хитачи Ямато Сря Мар 17, 2010 9:20 pm

Аой за малко да успее! Но ... в крайна сметка неуспя да се размени със стола. За разлика от него Икари успя! Момчето се размени със стола. Остана му само Буншин но Джутсу.
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 7 Left_bar_bleue0/10Класната Стая - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Аои Кайто Сря Мар 17, 2010 10:06 pm

"Брей как е възможно да не успях това просто не е истина, защо не с получи..какво отново згреших,какво обърках бе да му се невиди, как може да съм толкова зле, ако една техника успея да науча от първия път това ще бъде рекорд.. но явно нямам тази сила, или по точно късмет никога не се получава от първия път каквото и да правя.Баа какво обърках,какво какво какво ? ... Просто нямам думи, защо как къде..омръзна ми да се занимаваам мисля че е време да я направа тази техника.Стига сам се бавил, ако продължавам в този дух с който бях до сега няма да осъществя мечтата си/ целта си .. много съм слаб просто незнам какво да правя..Е въпроса явно е на късмет а аз го нямам.Последние 2-3 дена не ми вървеше и сега не, а аз се надявах да имам поне малко късмет..Но явно напразно сам мислел че ще ми провърви..Лъжех се, чак сега разбрах, но просто незнам защо нямам късмет, нещо лошо ли направих какво..Омръзна ми вече..Дано поне тоя път да ми провърви малко..Време е да се захващам за работа..И имам вяра че ще успея, но ако не просто ще откача"....Аои разгледа детайлите на стола - формата,всички пукнатини, цветове,форма,цвят,столът имаше четири крака и всички останали блези.Това не беше трудна техника за Аои и този път щеше да успее.Започна да събира чакрата си, разпространяваше я из всичките си чакра шиисет и четири чакра точки и си мислеше само за успеха и единствено стола му се мотаеше в главата.Започна да прави знаците, а през това време той гледаше само стола и не откъсваше погледът от него.Опитваше се да види и най-малките детайли се опитваше да направи перфектно тази техника.Мислеше си само за успеха, ако не успее сега явно няма кога друг път.."Дали ще успея, оглеждам всичките детайли на стола, дори и най-малките, това трябва да е достатъчно, сега само ми остава да направа знаците.Дано да успея !"..Аои събра чакрата си, концетрира повечето от нея в двете си ръце, започна да прави знаци и каза :
-Каварими но джутсу !- и се надяваше да е успял с тази техника.Молеше се наум"Моля ти се боже да успея, моля ти се" !!!
Аои Кайто
Аои Кайто
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Брой мнения : 12
Точки от Коментари : 15
Регнах се на : 09.03.2010

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 7 Left_bar_bleue0/0Класната Стая - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хариши Икари Чет Мар 18, 2010 2:40 pm

За пореден път самоуверен , доволен и изпълнен със гордост от направеното Хариши се усмихна след като успя да се замести със столът.А този другият които не успя явно не ебил толкова добре подготвен. Във всеки случай Икари щеше да успее да направи и Буншинът и да бъде готов да започне тренировките по генджутсо. Това бе мечтата на малкото момче. Той бе учил и трудил толкова много само и само да успее да я постигне затова едно просто начална джутсо като последните две , нямаше да го затрудни." Добре , отново бърз преговор и да го направя както трябва, и да се умитам " - помисли си зловещо момчето докато вече облисляше как трябваше да процедира с това нинджусту. той се сети цитат от стар учебник който бе чел във голямата библиотека на голямото имение на големият клан Икари , а той гласеше " Буншин но джутсо е начална техника изпълняване главно при опит за заблуда на врага. Тя представлява разделяне на чакрата на даден човек на две равни части и оформянето й в клонинг на юзъра. Слабоста на тази техника е че буншинът се разрушава много лесно и всъщност той е просто илюзия. Не влияе на околният свят : Когато ходи даже и не огъва тревата под краката си." - след това бързо припомняне на някой от важните уроци от дебелите книги той се захвана и със самата задача. Той започна да извлича чакрата си от всяка една клетка в неговото момчешко телце.Чакрата циркулираше из тялото му , движението и бе бързо и стегнато , тя бързо се моделираше като клонинг на Хариши.Момчето сви ръцете си в сийл да засили чакра контрола си и тихичко съвсем под носа си измънка :
-Буншин но джутсу - след което се надяваше пред него да стои един напълно перфектен Хариши
....
Хариши Икари
Хариши Икари
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Брой мнения : 20
Точки от Коментари : 25
Регнах се на : 13.03.2010
Град/Село : Сливен

Писане by Хитачи Ямато Чет Мар 18, 2010 3:08 pm

и двете момчета неуспяха!

офф. Аой ... пиши по-малко от името на героя! ... и ако пишеш недей да започваш с мислите ... вмъкни ги някъде в средата ;)
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:
Класната Стая - Page 7 Left_bar_bleue0/10Класната Стая - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Хариши Икари Чет Мар 18, 2010 5:45 pm

Момчето бавно отвори очите си и се огледа около него , но нищо , нямаше нито Буншин , нито следа от Клонинг.Нима това е бил неуспех , неуспешен опит ? Та това е неприемливо за някой от клана Икари , Момчето изпадна в шок , очите му бяха широко отворени , устните му се мърдаха опитвайки да издаде някакъв звук дума или псувня , а треперенето на цялото му тяло просто заасилваше гледката.Хариши гледаше в една точка недоумявайки какво се случва , мисли като " Не може да бъде" , " Сънувам " и " Как е възможно" прелитаха из главата му докато се опитваше да се окопити от шока.След няколко секунди момчето издиша , наведе главата си , и започна да се смее , отначало беше лек кикот , докато накрая избухна в пълен смях , от която коремът на Икаричи започна да се чувства болка.Младото момче се смееше на своя неуспех , както и на всичко останало.След още няколко секунди плашещ и истеричен кикот момчето изведнъж спря да се смее а лицето му придоби ужасно сериозна физиономия.След няколко секунди той започна със следващият си опит. Ръцете бяха събрани във сийл а чакрата вече започваше да се извлича и моделира.Тя течеше във вените му , циркулираше бързо и непрастанно. Хариши я усещаше във цялото си тяло като странна топлина която бавно го згряваше.Той започна да мисли как точно да оформи своята чакра и как да изпусне цялата й енергия наведнъж докато казваше три прости думички.Момчето неможеше да размишлява още , ако не ставаше със концетрация , щеше да стане от много опити след което си пое дълбоко дъх и изкрещя със усмивка на уста :
-Буншин но джутсу - момчето се ухили ехидно очаквайки до него да има клонинг приличащ перфектно на Хариши ...
Хариши Икари
Хариши Икари
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Писане by Намара Конахи Чет Мар 18, 2010 8:28 pm

По коридора се чуваха стъпки . След секунда вратата се отвори , а на нея се показа Конахи . Той запристъпва към изпитващия и се усмихна мило , доколкото един "пребит" от живота човек можеше да се усмихне мило . Устата му се отвори и устините му започнаха да се движат .
- Здравейте , аз съм Конахи , тук съм за да постигна мечтата си - да стана шиноби . Кажете какво искате от мен ... господине - бяха думите , които каза момчето , сякаш то неможеше да намери правилен стил на изказ към по вишестоящ от него .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Чет Мар 18, 2010 11:11 pm

Една бандана се появи на бюрото на сенсей-а и очевидно чакаше Икари. Мъжът се вгледа в новодошлия:
- Оу, ново хлапе си имаме? Няма ли да се представиш?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хариши Икари Пет Мар 19, 2010 3:36 pm

Момчето каза "благодаря" и излезе засмян докато връзваше банданата на лявата си ръка точно върху бицепса....
Хариши Икари
Хариши Икари
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Писане by Намара Конахи Пет Мар 19, 2010 6:38 pm

Момчето се огледа наоколо , защото не повярва , че говорят на него . Той разклати главата си за да се "усафери" ( да се съвземе ) малко и се обърна към човека , който се бе обърнал към него :
- Аз съм Конахи , историята си пазя в тайна и не искам да я споделям с никого , поради причината , че не се гордея с нея , дори не познавам родителите си ... тук съм за да стана шиноби . - каза момчето съвсем спокойно .

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Мар 19, 2010 7:16 pm

-Хубаво....разкажи ми всичко което знаеш, за страната на вълните. Ама всичко!! - Каза изпитващото лице.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Пет Мар 19, 2010 7:25 pm

- Хъм ... страната на вълните ? Искате да кажете страната притежание на Мизукагето и с водеща сила - Кири ? Ами за тази страна знам , че е прочута сред всички страни само с едно ... всъщност с 7 души , нарекли се под едно общо наименование - Мечоносците . Дам - това са Седемте Мечоносци на Киригакуре . Всеки един от тях притежава по един специален по рода си меч . От тях знам само 2 - Реплика и Самехада . Мисля , че носителя на реплика беше някой си Забуза Момочи , а на Самехада Кисаме Хосигаши ... също така за тази страна знам и че е много надарена в областта на водния елемент , а сегашния Мизукаге на страната не отстъпва по безкруполност на нашия велик господар - Орочимару ! - каза момчето , като зачака отговора на изпитващия .

Офф.Гледам съм да дам най - важното , така че да е част от това което знаем от анимето , но и да не превишавам
"знанията" на героя ми за Кири :)

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пет Мар 19, 2010 8:04 pm

-Доообрем...сега ми демонстрирай Хенге и се превърви в мен! - Каза сенсея.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Пет Мар 19, 2010 11:22 pm

" Наивник ... какво си мисли - че ще дойда неподготвен ли ? " - помисли си момчето , като се опита да заличи чуството си на отекчение или по - скоро презрението към този "индивид" , с усмивка .
- Добре господине , ще направя всичко възможно по възможностите ми ! - каза момчето , което с усмивка криеше отвращението си от "веселието" на сенсея . Що за идиот щеше да се смее в толкова мрачни времена ? Момчето не доумяваше това , но сега не беше време да размишлява за обстановката за шиноби нациите - сега беше време да се докаже пред това нищожество , което на всичкото отгоре бе по - горе в социалната мрежа или по - точно система , според данните , но както и да е , както вече казах - за това имаше предостатъчно време да се мисли , след като този изпит мине . " Хенге ... защо за бога ми дават Нинджутсу ... да беше Тайджутсу , щях да ги направя зарезили ... както и да е ... пак ще се справя ... " - помисли си момчето , като се опита да си припомни същноста на Хенге но Джутсу , но единственото , което бе в ума му , относно тази област , беше - " Хенге е нинджутсу техника . Техниката е основно нинджа умение . Използва се за замаскиране и промъкване във вражеска територия . Техниката е на принципа на Каварими и Буншин , които също са основни нинджа умения , учещи се в нинджа академията . За успешно Хенге ви трябват две неща - първото е добра концентрация , а второто - обект , в който да се трансформирате . Стига да можете да изпълните тези две условия вие успешно можете да се трансформирате т.е. да направите Хенге но Джутсу . " . " Ах тези учебници ... " - помисли си Конахи . По изражението на лицето му личеше , че не е уверен в себе си , а и всепак силната му страна беше в Тайджутсуто , а не в Нинджутсуто . " Предполагам нямам избор ... " - помисли си момчето , като най - накрая се реши да действа . Момчето направи няколко крачки напред към изпитващия , като затвори очите си и сключи знак - а " Sheep " . Този знак или сийл , както повечето го наричаха , служеше за концентрация и контрол на чакрата на нинджата . Също така на него бе и базирана дълбоката медитация , която сливаше материалното и духовното у човека . " Добре ... първа фаза готова ! " - помисли си момчето , като отвори очи без да разваля по някакъв начин концетрацията си и погледа към сенсея . Очите на момчето бързо се "стреляха" по тялото на изпитващия , като главната им цел беше да запомнят големината , формата и дължината на всеки атрибут от тялото на човека пред него . " Втора фаза ... също готова ! Време е за най - трудната част ! " - каза си наум момчето , като отново затвори очи и си представи фигурата на сенсея - всеки детайл , всеки отличителен белег , дори най - малката драскотина . " Добре ... вече образа е в главата ми ... остава само да го възпроведя ! " - помисли си Конахи , "подушвайки" успеха , но нищо не се знаеше - момчето можеше само да се надява да направи нещо с този опит , но къде бяха мислите му - та той дори още не бе опитал ! Не трябваше да мисли за странични неща , дори не трябваше да обръща шума на организмите около него - той трябваше да "спре" времето , за да постигне нужната концентрация . Минаха няколко минути преди момчето да се почуства готов да изпълни техниката , но времето всепак настъпи ! Устата на момчето се отвори , а устните му започнаха да се движат . Гласовите му струни възпроведоха звуци , които , без обособен човешки език и писменност , щяха да са толкова смислени , колкото кучешкия лай .
- Хенге но джутсу ... - бяха думите , които момчето бе изрекло на глас , но гласа му беше толкова нисък , че околните можеше да се наложи да го чуят с ултразвуков апарат . Но стига толкова подробности - единственото важно в момента бе дали момчето е успяло да постигне нещо с опита си !

Офф.Сори за правописните грешки , ама много ми се спи ... :(

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Съб Мар 20, 2010 12:14 am

Намара успя да направи някакво подобие на сенсея. Въпроса беше, че определено това НЕ БЕШЕ ТОЙ! Ами...защо ли? Липсваха му крака, ръце и прочие :/ . Дали това беше заради слабият му чакра контрол на това равнище, или просто Конахи не подържаше нужната концентрация за успешното изпълняване на техниката? - Не се знае. Обаче когато зае нормалната си форма, сенсея се приближи рязко до него, като му заби един зад вратът с думите :
-Ако още един път ме издокараш толкова смешен - няма да видиш бял ден! Опитай отново! - Запивяда той.

????
Гост

Писане by Намара Конахи Вто Мар 23, 2010 6:19 pm

Ръцете на Конахи бързо се "стрелнаха" към врата му или по точно - мястото , което удари сенсея . " Какво му става на тая !? " - помисли си момчето, като рефлексивно очите му се затвориха и стисна зъби . " Абе кво го челна бе ? Да не му изпляка некой бушон ... " - помисли си момчето , като бавно издърпа ръцете си от мястото , където сенсея го бе ударил .
" Както и да е - каквото и да трябва да направя , ще го направя ! Ще сбъдна мечтата си ! " - момчето се окуражи . То трябваше да се окуражи - с този удар и думите си , сенсея бе поттъпкал достойнството му . " Какъв му е проблема на този ? Данеби да чете мисли !? " - отцепи наум Конахи , като се намръщи и реши да продължи с техниката . " Хайде ! Не очаквах да успея с първия опит , но очаквах нещо по - добре ... " - каза си той , сформирайки знака " Sheep " . " Хмммм ... добре да се концентрирам и да не губя концентрация ! " - каза си момчето , като затвори очи и започна да "обработва" чакрата в тялото си . " Хармония ... трябва ми хармония ... ще успея да хармонизирам духа и тялото си ! Ще стана шиноби - аз мога ! " - каза си момчето , докато напраляваше чакрата в тялото си . То усещаше как чакрата му се "движи" по чакра каналите му . " Спокойствие ... спокойствието е пътят към съвършенството ! " - помисли си момчето , затворил очи , дълбоко размишлявайки . Минаха няколко минути преди Конахи да се почуства готов . Когато момента настъпи и той усети , че е готов да пристъпи към същинското , хлапака отвори очите си и назовавайки името на техниката , момчето се напрегна до краен предел , "тласкайки" чакрата си извън тялото си . Попринцип , това бе тъпо действие , но ако можеше да накара чакрата му да "докосне" изпитващия , така дори и тя щеше да има представа за това , в което ще послужи на момчето да се трансформира . Щеше ли този опит да е успешен , или просто щеше отново да си изпроси още един "тупаник" от сенсея ? Всичко щеше да се реши в няколко секудни !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Дебаки Мамаки Пет Мар 26, 2010 10:36 pm

Дебаки Мамаки влезе във класната стая. Седна на последния чин и зачака идването на сенсея си.
Дебаки Мамаки
Дебаки Мамаки
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 9
Точки от Коментари : 24
Регнах се на : 23.03.2010
Възраст : 32

Писане by Хинамори Аму Пет Мар 26, 2010 11:10 pm

Момчето явно не беше забелязало, но сенсеят се бе облегнал удобно на стола си зад бюрото, а краката му бяха върху самата дървена повърхност. Той се беше зачел в някаква книга и изобщо не бе усетил момчето.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Дебаки Мамаки Пет Мар 26, 2010 11:16 pm

Момчето се огледа и наистина видя сенсея.
-Здравеите сенсей! Хаиде да започваме обучението. :)
Дебаки Мамаки
Дебаки Мамаки
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Писане by Хинамори Аму Пет Мар 26, 2010 11:21 pm

Сенсеят свали книгата си и погледна към момчето. Въздъхна, защото хлапето го бе прекъснало точно на един много интересен момент, и остави книгата/
- Добре, момче, щом искаш да станеш генин нека да те видим как си с теорията. Кайи ми какво знаеш за тримата санини на Коноха.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Дебаки Мамаки Пет Мар 26, 2010 11:31 pm

Орочимару, Цунаде и Джирая са тримата легендарни санини от Коноха. Ученици са на третия хокаге. За наи силен определят Джирая-сан. След смъртта на 3 хокаге Цунаде става хокаге. Орочимару се отделя от тях и става престъпно шиноби участва във престъпната организацич Акатски. Всеки един от тях е овладял призоваващи техники.
Дебаки Мамаки
Дебаки Мамаки
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби

Писане by Хинамори Аму Съб Мар 27, 2010 2:20 am

Сенсеят въздъхна и погледна момчето.
- Добре, на теорията биваш, а как ли ще си на практика? Я ми покажи Хенге.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Дебаки Мамаки Пон Мар 29, 2010 8:35 pm

-мммм Сенсей да видиме дали ще успея да се превърна във вас.
Момчето се изправи приклекна леко и започна да концентрира своята чакра.След като почуства че е събрал достатъчно чакра извика:
-Хенге но джутсу!!!
Дебаки Мамаки
Дебаки Мамаки
Звуков Шиноби
Звуков Шиноби