Класната Стая
+12
Аои Кайто
Харада Риу
Усуки Катана
Хагакуре Така
Сакамото Рика
Хинамори Аму
Кама Хаяши
Неван Тахаши
Намара Конахи
Лолита Ян
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
16 posters
:: Селата :: Центъра :: Академията
Страница 4 от 7
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Класната Стая
Момичето нямаше никакъв напредък. Трябваше да даде всичко от себе си, за да успее! Дали бе способна на това?
Сенсей-а видя новото хлапе ,което пристъпи:
- Ей ти, малкия! Къф си ти е?
Сенсей-а видя новото хлапе ,което пристъпи:
- Ей ти, малкия! Къф си ти е?
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Мамка му..-по лицето на Рика си стекоха сълэи...тя наведе глава след,което погледна сенсея с насълэенита си очи...концентрира се.
-Няма да стане таэи работа-беэ да мисли эа нишо друго освен обраэа на сенсея направи энаците и ..
-Хенге но Джутсу - трансформира се Сакамото ...
-Няма да стане таэи работа-беэ да мисли эа нишо друго освен обраэа на сенсея направи энаците и ..
-Хенге но Джутсу - трансформира се Сакамото ...
Сакамото Рика- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Възраст : 29
Град/Село : София ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Някак си момичето успя. Тогава сенсея каза - Хайде вземай бандана и ми се махай от очите! - Като й подаде бандан на селото скрито в звука.
????- Гост
-Благодаря,но следвъщият път няма да се случи това...-каэа мамичето като вэе бандата и си тръгна.
Сакамото Рика- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Град/Село : София ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Харада влезе в класната стая и се огледа. Имаше ли, нямаше ли други, нито обърна внимание пък и не й пукаше. Ходеше бавно, почти флегматично, гледаше в една точка, като от време на време въртеше сините си очи. В крайна сметка стигна до сенсея и го изгледа наняколко пъти все едно да го прецени:
- Тук съм, защото искам да мина Академията! И понеже нямам цялото време на света ако може по-бързичко!!
Риу запляска нагло с ръце, и огледа мъжа с изражение което казваше 'аз съм по-велика от теб дори и да не ти се иска ' и зачака реакция.
- Тук съм, защото искам да мина Академията! И понеже нямам цялото време на света ако може по-бързичко!!
Риу запляска нагло с ръце, и огледа мъжа с изражение което казваше 'аз съм по-велика от теб дори и да не ти се иска ' и зачака реакция.
Харада Риу- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 32
Регнах се на : 08.03.2010
Град/Село : Село софия
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Изпитващото лице се завъртя към Риу и й каза : - Добре тогава...разкажи ми всичко за теб преди да започнем с изпита. - И зачака речта на Харада.
????- Гост
Харада изгледа тъпо. Отвори и затвори устя няколко пъти, премигна тъпо, но набързо върна арогантното изражение на лицето си:
- Казвам се Риу... Харада Риу ии родителите ми ме изоставиха. Дойдох тук, за да стана Генин, да изкарвам пари от мисии, за да мога да живея нормално! Това е!
И девойчето млъкна, чакайки, но продължавайки да оглежда скептично изпитващия.
- Казвам се Риу... Харада Риу ии родителите ми ме изоставиха. Дойдох тук, за да стана Генин, да изкарвам пари от мисии, за да мога да живея нормално! Това е!
И девойчето млъкна, чакайки, но продължавайки да оглежда скептично изпитващия.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Харада го изгледа. Замисли се. Тя ли трябваше да си хареса предмет за Хенгето или мъжът щеше да е така добър да опъти една дама, като нея и да даде идея.
- Ъм... Може ли да знам в какво да се 'превърна' все пак?-попита момичето грубо- Във въздуха сигурно ще ми е малко трудно! - добави тя нагло под нос и изгледа сенсея, който въобще ама въобще не й беше симпатичен.
- Ъм... Може ли да знам в какво да се 'превърна' все пак?-попита момичето грубо- Във въздуха сигурно ще ми е малко трудно! - добави тя нагло под нос и изгледа сенсея, който въобще ама въобще не й беше симпатичен.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. виж сенсей-а на 4-тата страница тук! Има го ще го видиш (на картинка)
Окото на сенсей-а сякаш почна да "играе". Веждата му описа въпросителен. След известно време мълчание сенсей-а избухна .... сякаш бе получил пристъп на лудост:
- В единственото живо същество освен теб - аз-з-з!!! - изкрещя налудничево мъжът.
Окото на сенсей-а сякаш почна да "играе". Веждата му описа въпросителен. След известно време мълчание сенсей-а избухна .... сякаш бе получил пристъп на лудост:
- В единственото живо същество освен теб - аз-з-з!!! - изкрещя налудничево мъжът.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Харада се усмихна лукаво. Явно сенсея беше със супер слаби нерви и си беше забравил хапчето.
- Спокойно де! Аман от нерваци! - каза с леко повишен тон момичето, но реши да се опита да се концентрира. Огледа сенсея отново и отново, като всеки път се намръщваше повече и повече. Как така да се превърне в това... нещо? Това грозно нещо? 'Както и да е!Жертва за народа' - помисли Риу и отново изгледа сенсея. Накрая заби сините си очи в него и загледа. Гледа го, гледа го, гледа го. Наняколко пъти едвам не наклони глава и не направи гримаса, но запази спокойствие.
След около пет минутно мъчително гледане [поне за Риу ], Харада затвори очи. Представи си образа на сенсея в съзнанието си. Не беше приказка но се опита да се концентрира. Представяше си странната му на кожа цвят - Точно какъв беше незнаеше и както се очакваше и нехаеше. После добави и черната коса и очите. Чудеше се само каква физиономия да бъде. Накрая реши да изкопира когато е сърдит и добавяйки и дрехите [че без тях накъде] въздъхна, но не развали концентрацията си. Концентрира се по-дълбоко, без да изпуска образа от 'очи'. Съсредоточаваше се върху образа, не чуваше нищо, не виждаше нищо. Само образа на сенсея плуваше в съзнанието й. Бавно извлече известно количество чакра и я разпредели равномерно изцялото си тяло. Накрая, след една бърза проверка дали всичко си е намястото, Харада пое дъх, направи сийловете и произнесе името на техниката. Сега чакаше резултата, като много ама много дълбоко в себе си леко се притесняваше, че няма да успее.
- Спокойно де! Аман от нерваци! - каза с леко повишен тон момичето, но реши да се опита да се концентрира. Огледа сенсея отново и отново, като всеки път се намръщваше повече и повече. Как така да се превърне в това... нещо? Това грозно нещо? 'Както и да е!Жертва за народа' - помисли Риу и отново изгледа сенсея. Накрая заби сините си очи в него и загледа. Гледа го, гледа го, гледа го. Наняколко пъти едвам не наклони глава и не направи гримаса, но запази спокойствие.
След около пет минутно мъчително гледане [поне за Риу ], Харада затвори очи. Представи си образа на сенсея в съзнанието си. Не беше приказка но се опита да се концентрира. Представяше си странната му на кожа цвят - Точно какъв беше незнаеше и както се очакваше и нехаеше. После добави и черната коса и очите. Чудеше се само каква физиономия да бъде. Накрая реши да изкопира когато е сърдит и добавяйки и дрехите [че без тях накъде] въздъхна, но не развали концентрацията си. Концентрира се по-дълбоко, без да изпуска образа от 'очи'. Съсредоточаваше се върху образа, не чуваше нищо, не виждаше нищо. Само образа на сенсея плуваше в съзнанието й. Бавно извлече известно количество чакра и я разпредели равномерно изцялото си тяло. Накрая, след една бърза проверка дали всичко си е намястото, Харада пое дъх, направи сийловете и произнесе името на техниката. Сега чакаше резултата, като много ама много дълбоко в себе си леко се притесняваше, че няма да успее.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
-Аз съм Усуки Катана и дойдех с целта да науча техники и да мога да стана силно шиноби. С какво най-напред да започна ?
Усуки Катана- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 39
Точки от Коментари : 44
Регнах се на : 07.03.2010
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момичето се превърна почти в мъжа, само че имаше цицки xD. Сенсей-а се огледа и започна да опипва своите гърди:
- Ъ-ъ-ъ ... мойти не са таквис! Ако искаш ела ги барнеш! - каза мъжът на момичето, след което се обърна към момчето. - Трябва ми покажеш технката Хенге ... превърни се в мен момче! Само, че не взимай пример от момичето, не искам да виждам второ мое копие с цицки!
Офф. попаднали сте на даскал xD
- Ъ-ъ-ъ ... мойти не са таквис! Ако искаш ела ги барнеш! - каза мъжът на момичето, след което се обърна към момчето. - Трябва ми покажеш технката Хенге ... превърни се в мен момче! Само, че не взимай пример от момичето, не искам да виждам второ мое копие с цицки!
Офф. попаднали сте на даскал xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Харада гледаше тъпо. Добре ама добре. К'во тя ли е виновна че имаше цицки? И сенсея проблем ще й прави!
- Пфф... Кат немате цицки, си направете!!! - каза сопнато момичето, а щом чу и намека се отдръпна и се направи, че ще повърне. - Малоумен педофил! - полу-кресна Риу. Не беше кряскане, защото девойката пазеше самообладание.
Пое си дъх. И тъкмо да започне, поредното разсейване - Момичето си има име... и то е Харада Риу! Повтаряйте след мен: 'Х-а-р-а-д-а Р-и-у '-каза момичето, като в гласа й се усещаше и гняв и надсмешка. Накрая се успокои, затвори очи и отново си представи грозния образ на грозния сенсей в изстрадалото си подсъзнание. Отново се съсредоточи върху косата, цвета на кожата, очите, формата им и тази на лицето. Концентрира се, но този път си го представи без цицки. Извлече чакра по същия начин, разпредели я равномерно, но все още не счете за правилно да действа.
Преговори в съзнанието си образа на досадния сенсей, който си падаше по малки момичета, но реши, че сега това не е важно. Представи си го отново, докато образа не стана толкова ясен, че все едно го гледа пред нея от плът и кръв и все така противен. Разпредели още съвсем малко чакра, направи сийловете, за пореден път изрече 'Хенге но джутсу' ии зачака резултата.
Офф. Аве не е първи пич xD
- Пфф... Кат немате цицки, си направете!!! - каза сопнато момичето, а щом чу и намека се отдръпна и се направи, че ще повърне. - Малоумен педофил! - полу-кресна Риу. Не беше кряскане, защото девойката пазеше самообладание.
Пое си дъх. И тъкмо да започне, поредното разсейване - Момичето си има име... и то е Харада Риу! Повтаряйте след мен: 'Х-а-р-а-д-а Р-и-у '-каза момичето, като в гласа й се усещаше и гняв и надсмешка. Накрая се успокои, затвори очи и отново си представи грозния образ на грозния сенсей в изстрадалото си подсъзнание. Отново се съсредоточи върху косата, цвета на кожата, очите, формата им и тази на лицето. Концентрира се, но този път си го представи без цицки. Извлече чакра по същия начин, разпредели я равномерно, но все още не счете за правилно да действа.
Преговори в съзнанието си образа на досадния сенсей, който си падаше по малки момичета, но реши, че сега това не е важно. Представи си го отново, докато образа не стана толкова ясен, че все едно го гледа пред нея от плът и кръв и все така противен. Разпредели още съвсем малко чакра, направи сийловете, за пореден път изрече 'Хенге но джутсу' ии зачака резултата.
Офф. Аве не е първи пич xD
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Риу успешно се превърна в сенсей-а
- Хм ... добре, а сега Каварими! Замени се с този стол! - каза сенсей-а и показа столът до него.
- Хм ... добре, а сега Каварими! Замени се с този стол! - каза сенсей-а и показа столът до него.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Ако не беше заради ужасния характер, сигурно Риу щеше да заскача от щастие като малките лигави момиченца. Вместо това тя погледна надменно, сякаш казваше, че е много голяма работа, че е велика и после се подготви за Каварими.
Харада огледа стола. Затвори очи и изолира всички звуци, всички пречки. Представи си стола. Опита се да 'почувства' какво е да си стол. Не беше едно от най-лесните занимания, но стоейки неподвижно, със затворени очи, Риу продължаваше да се взира в образа. Столът беше толкова действителен колкото и когато момичето го гледаше. Пое дълбоко дъх и отново опита някакси да се почувства като стол. Върху столовете сядаха хора. Според Харада това се броеше за вид страдание. Самата знаеше какво е човек да страда, но сега трябваше да стане стол. За целта се отдаде на покой, забравяйки миналото си. Столът плуваше в съзнанието й, докато тя бавно извличаше чакра и я разпределяше както винаги на поравно във всички чакра точки. Опитваше се да прехвърли душата си в стола. Наистина нямаше представа какво е да си стол. Може би се равняваше на някакъв вид болка, хората да сядат върху теб. Заради многото различни мисли, които се набутаха в главата й, Харада реши просто да се концентрира двойно повече и така да се размени със стола, който просто седеше и я чакаше.
Отново се отчисти от мислите. Беше в своя свят. Само тя и стола. Концентрира се върху образа му. Извлече още малко чакра и я разпредели отново по-равно. На ум се окуражяваше, в опит да повдигне самочувствието си. За миг характера й се промени. Нямаше ги надменните мисли, че ще успее от първия път, че е перфектна. Сега само някъде дълбоко в съзнанието, едно гласче, нейното Аз й повтаряше, че ще успее.
Това я мотивира и активирайки чакрата, тя направи знаците, прошепна 'Каварими но джутсу' и се опита да прехвърли душата си в стола, който се намираше точно до противния сенсей.
Харада огледа стола. Затвори очи и изолира всички звуци, всички пречки. Представи си стола. Опита се да 'почувства' какво е да си стол. Не беше едно от най-лесните занимания, но стоейки неподвижно, със затворени очи, Риу продължаваше да се взира в образа. Столът беше толкова действителен колкото и когато момичето го гледаше. Пое дълбоко дъх и отново опита някакси да се почувства като стол. Върху столовете сядаха хора. Според Харада това се броеше за вид страдание. Самата знаеше какво е човек да страда, но сега трябваше да стане стол. За целта се отдаде на покой, забравяйки миналото си. Столът плуваше в съзнанието й, докато тя бавно извличаше чакра и я разпределяше както винаги на поравно във всички чакра точки. Опитваше се да прехвърли душата си в стола. Наистина нямаше представа какво е да си стол. Може би се равняваше на някакъв вид болка, хората да сядат върху теб. Заради многото различни мисли, които се набутаха в главата й, Харада реши просто да се концентрира двойно повече и така да се размени със стола, който просто седеше и я чакаше.
Отново се отчисти от мислите. Беше в своя свят. Само тя и стола. Концентрира се върху образа му. Извлече още малко чакра и я разпредели отново по-равно. На ум се окуражяваше, в опит да повдигне самочувствието си. За миг характера й се промени. Нямаше ги надменните мисли, че ще успее от първия път, че е перфектна. Сега само някъде дълбоко в съзнанието, едно гласче, нейното Аз й повтаряше, че ще успее.
Това я мотивира и активирайки чакрата, тя направи знаците, прошепна 'Каварими но джутсу' и се опита да прехвърли душата си в стола, който се намираше точно до противния сенсей.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето се приближи малко, приближавайки се към сенсея, оглеждаше всяка част от тялото на него, не пропускаше нищо, гледаше внимателно ръцете, краката, тялото, главата и щеше да се опита да няма цици, както бе направило момичето, но не трябваше да се провалям, но и също знаеше, че и провал да има няма да е лошо, важното бе само да има напредък от страна на момчето. Застана точно пред сенсея, гледаше го остро и се бе уш средоточил, уш защото някаква муха му пречеше да се средоточи както трябва, но я хвана и уби и сега вече бе тихо и спокойно и бе готов да опита да се превърне в изпитващия. Гледаше го за последно след това щеше да започне да концентрира чакра и да се превърне в него. След това започна бавно и внимателно, подбирайки чакрата, която му бе необходима, погледна за последно сенсея и веднага затвори очи, бе почти готов в събирането на чакрата. Постоянно си повтаряше " Ще успея, ще успея по дяволите, не трябва да се провалям и да се излагам пред другите, трябва да се постарая да съм по добрия, както винаги съм се старал" . След като събра достатъчно количество чакра момчето извика
- Хенге но джуцу !
- Хенге но джуцу !
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Риу успя! Сега трябваше да направи свое копие - Буншин. Усуки нямаше особен успех - беше се превърнал в гърбав сенсей.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
След дима, който се вдигна, Усуки видя, че е направил нещо, но малко по-късно все едно видя накакъв изгърбен старец, момчето първо се засмя на това, което видя, но малко по- късно той се натъжи и наведе глава.
- По дяволите, не успях .....
- Трябва да успея и да не се правя за срам пред другите в стаята ....
- Сега ще опитам отново, ще дам всичко от себе си и трябва да стане.
След думите на момчето, вдигна високо глава, погледна сенсея, като го гледаше все така с остър и проницателен поглед, не гледаше друго, а бе средоточил своя поглед само и само върху сенсея, защото сега не трябваше да се проваля, а обратното да успее, макар и от втория път.Започна да го гледа внимателно от горе до дол, много внимателно сваляше очите си надол, не пропускаше нито сантиметър от него. След това започна бавно, бавно и внимателно да събира чакра, но сега гледаше сенсея, който стоеше пред него и го гледаше мързеливо, събирайки известно време, накрая почувства, че е събрал достатъчна чакра и бе готов да пробва отново и за последно зърна своя сенсей и извика:
- Хенге но джуцу !
След това се вдигна голям дим и Усуки очакваше да види дали е успял ...
- По дяволите, не успях .....
- Трябва да успея и да не се правя за срам пред другите в стаята ....
- Сега ще опитам отново, ще дам всичко от себе си и трябва да стане.
След думите на момчето, вдигна високо глава, погледна сенсея, като го гледаше все така с остър и проницателен поглед, не гледаше друго, а бе средоточил своя поглед само и само върху сенсея, защото сега не трябваше да се проваля, а обратното да успее, макар и от втория път.Започна да го гледа внимателно от горе до дол, много внимателно сваляше очите си надол, не пропускаше нито сантиметър от него. След това започна бавно, бавно и внимателно да събира чакра, но сега гледаше сенсея, който стоеше пред него и го гледаше мързеливо, събирайки известно време, накрая почувства, че е събрал достатъчна чакра и бе готов да пробва отново и за последно зърна своя сенсей и извика:
- Хенге но джуцу !
След това се вдигна голям дим и Усуки очакваше да види дали е успял ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Риу въздъхна. 'Какво е това мъчение' - помисли си тя, помрънка под нос, но реши да свършва по-бързо и да се маха.
Отстъпи две-три крачки назад, застана мирно, като съвсем леко пораздалечи краката си. Затвори очи и почна да се съсредоточава по познатия начин. Сега в съзнанието й нямаше нито стол, нито сенсей със и без цици. Срещу нея стоеше едно момиче, около 13-годишно с къси кожени панталонки, сутиен, леко закрит от кожено яке, което е почти разкопчано и високи кожени обувки. Дългата й черна коса бе вързана на две високи опашки, които стигаха до кръста и в елегантни извивки. Имаше същото арогантно изражение, но сякаш очите й светеха повече от обикновено. Може би, защото дълбоко в съзнанието си, някъде там се радваше за досегашния успех. Затова не биваше да се предава сега.
Харада започна концентрацията. Познатото - извличане на чакра и разпределяне по равно във всички чакра точки. Не спираше да се взира в образа си, да запомня собствения си външен вид.
Представи си как до нея се появява още една Харада Риу, двойник на оригинала, на самата нея. Можеше да добави и още, но знаеше, че от първи път е малко вероятно да станат повече от един клонинга и то сполучливи, затова засега остана с един. Взря се в новодошлия образ. Същите дрехи, същите маниери, същата поза, която тя бе заела преди да затвори очи и да се отдаде на покой.Концентрира се върху него. После той изчезна. Остана само първият образ, впил очите си в тези на чернокоската.
Минаха няколко секунди, които за Харада се сториха като минути, но накрая от първия образ, бавно почна да 'изпълзява' втори. Накрая в съзнанието на бъдещата генинка имаше два образа - две нейни близначки.
Риу увеличи концентрацията си и върху двата образа. Как изглежда тя и как трябва да изглежда буншина. Съзнанието й работеше на пълни обороти докато и двата образа не бяха като две капки вода - всяко кичурче коса си беше на мястото, всяка гънка по коженото яке на Риу 1 съвпадаше с тези на Риу 2.
Когато прецени, че и двата образа са съвършени - досущ един като друг и като нея самата, Риу активира чакрата, направи знаците и с глас, почти като шепот, изрече:
- Буншин но джутсу!
Отстъпи две-три крачки назад, застана мирно, като съвсем леко пораздалечи краката си. Затвори очи и почна да се съсредоточава по познатия начин. Сега в съзнанието й нямаше нито стол, нито сенсей със и без цици. Срещу нея стоеше едно момиче, около 13-годишно с къси кожени панталонки, сутиен, леко закрит от кожено яке, което е почти разкопчано и високи кожени обувки. Дългата й черна коса бе вързана на две високи опашки, които стигаха до кръста и в елегантни извивки. Имаше същото арогантно изражение, но сякаш очите й светеха повече от обикновено. Може би, защото дълбоко в съзнанието си, някъде там се радваше за досегашния успех. Затова не биваше да се предава сега.
Харада започна концентрацията. Познатото - извличане на чакра и разпределяне по равно във всички чакра точки. Не спираше да се взира в образа си, да запомня собствения си външен вид.
Представи си как до нея се появява още една Харада Риу, двойник на оригинала, на самата нея. Можеше да добави и още, но знаеше, че от първи път е малко вероятно да станат повече от един клонинга и то сполучливи, затова засега остана с един. Взря се в новодошлия образ. Същите дрехи, същите маниери, същата поза, която тя бе заела преди да затвори очи и да се отдаде на покой.Концентрира се върху него. После той изчезна. Остана само първият образ, впил очите си в тези на чернокоската.
Минаха няколко секунди, които за Харада се сториха като минути, но накрая от първия образ, бавно почна да 'изпълзява' втори. Накрая в съзнанието на бъдещата генинка имаше два образа - две нейни близначки.
Риу увеличи концентрацията си и върху двата образа. Как изглежда тя и как трябва да изглежда буншина. Съзнанието й работеше на пълни обороти докато и двата образа не бяха като две капки вода - всяко кичурче коса си беше на мястото, всяка гънка по коженото яке на Риу 1 съвпадаше с тези на Риу 2.
Когато прецени, че и двата образа са съвършени - досущ един като друг и като нея самата, Риу активира чакрата, направи знаците и с глас, почти като шепот, изрече:
- Буншин но джутсу!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Катана се превърна досущ като сенсей-а, очевидно бе успял!
- А сега ... каварими! Замени се с вазата пред мен! - заръча му сенсей-а.
Мъжът бавно и оттегчително се излегна на бюрото. Изведнъж се чу леко " Бум " и се дигна лека пушилка. Сенсей-а бавно и флегматично извъртя вратът си и проследи с поглед пушака. Забеляза две момичета досущ еднакви:
- Оу, значи имаш своя сестра? Ела и земи банданата си! Усвоила си и трите техники!
Офф. В създаване на отбор ... пиши че си търсиш отбор и ще те разпределя някъде :)
- А сега ... каварими! Замени се с вазата пред мен! - заръча му сенсей-а.
Мъжът бавно и оттегчително се излегна на бюрото. Изведнъж се чу леко " Бум " и се дигна лека пушилка. Сенсей-а бавно и флегматично извъртя вратът си и проследи с поглед пушака. Забеляза две момичета досущ еднакви:
- Оу, значи имаш своя сестра? Ела и земи банданата си! Усвоила си и трите техники!
Офф. В създаване на отбор ... пиши че си търсиш отбор и ще те разпределя някъде :)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Риу развали техниката, поотупа оскъдните си дрешки и отиде до сенсея. Взе банданата,завърза я на кръста си като втори колан, отново прецени сенсея с поглед и се обърна. Точно преди да излезе махна с ръка и грубо каза:
- Няма да е лошо да направите нещо с вида си, ако искате гадже!
И излезе, готова да отиде в новия си отбор.
- Няма да е лошо да направите нещо с вида си, ако искате гадже!
И излезе, готова да отиде в новия си отбор.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
След дима, който се вдигна в стаята, момчето се бе превърнал в сенсея, бе се справил перфектнои се зарадва на успеха. Чу заръките на сенсея, отностно новата техника, която му бе дал и бе готов да започва с Каварими но джуцу. Отиде по близо до ваза, започна да я оглежда от всички страни, преглеждаше всяка част от нея, всичко, без да пропуска нищо. След оглеждането на вазата се одалечи на няколко метра от нея, беше с усмивка на лице и се надяваше, че момчето ще успее, не бе сигорен, че ще е от първия път, но се надяваше да успее и да продължи напред.
- Сега ще се концентрирам добре и ще опитам каварими.
- Няма да се предам !
- Не трябва да се изложа пред другите, в стаята.
Момчето започна да събира чакра, усещаше, как тя бошува в него и чакаше точния момент за това, да разбере кога е събрал достатъчно за техниката.След известно време Катана помисли :
- Мисля, че съм готов да опитам и да се надявам, че ще успея.
- СЕГА Е МОМЕНТА !!!
- Каварими но джутцу !
- Сега ще се концентрирам добре и ще опитам каварими.
- Няма да се предам !
- Не трябва да се изложа пред другите, в стаята.
Момчето започна да събира чакра, усещаше, как тя бошува в него и чакаше точния момент за това, да разбере кога е събрал достатъчно за техниката.След известно време Катана помисли :
- Мисля, че съм готов да опитам и да се надявам, че ще успея.
- СЕГА Е МОМЕНТА !!!
- Каварими но джутцу !
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф.
- Не е нужно!
- Да правиш!
- Това!
Хлапето не успя този път. Може би трябваше да опита отново и този път да вложи повече чакра.
- Не е нужно!
- Да правиш!
- Това!
Хлапето не успя този път. Може би трябваше да опита отново и този път да вложи повече чакра.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето се притесни, притесни се от това, че не успя, промълви там нещо си, но мрънкаше на носа си и не искаше да го слушат другите. След кратка размисъл Катана се усмихна и бе готов да опита отново и се надяваше, че този път успеха ще бъде с него и се надяваше пак от втория път да успее с техниката. С лек поглед в страни, гледаше другите около него, някои от тях го гледаха тъпо, други мързеливо, но не трябваше да обръща внимание на другите около него, да бъде средоточен само върху техниката. Запоследно погледна вазата, която си стоеше там и бе готов да опита отново....
Започна отново да събира чакра, опитваше се да балансира, да събере достатъчно и да не прекали , след кратко време усещаше как преминава през тялото му и си мислише, че е готов, погледна сенсея с усмивка и реши, че е готов и извика
-Каварими но джутцу !!!
Започна отново да събира чакра, опитваше се да балансира, да събере достатъчно и да не прекали , след кратко време усещаше как преминава през тялото му и си мислише, че е готов, погледна сенсея с усмивка и реши, че е готов и извика
-Каварими но джутцу !!!
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Селата :: Центъра :: Академията