Класната Стая
+12
Аои Кайто
Харада Риу
Усуки Катана
Хагакуре Така
Сакамото Рика
Хинамори Аму
Кама Хаяши
Неван Тахаши
Намара Конахи
Лолита Ян
Хитачи Ямато
Коринмо Изаши
16 posters
:: Селата :: Центъра :: Академията
Страница 3 от 7
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Класната Стая
Момичето пое дълбоко дъх след,което огледа сенсея от горе до долу ,направи энаците.
-Хенге но Джутсу
ПП:энам какво е простно се бах раэлигавила sorry ;d .
-Хенге но Джутсу
ПП:энам какво е простно се бах раэлигавила sorry ;d .
Сакамото Рика- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 85
Точки от Коментари : 58
Регнах се на : 01.03.2010
Възраст : 29
Град/Село : София ...
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. предполагам знаеш, че колкото по-хубав и дълъг ти е поста толкова по-голям е успеха (и статистиките имат значение)
Сенсей-а се ухили още по - зловещо:
- Ах, ще те схрускам! Знаците ги знаеш! Името на техниката също ... хайде да видим моя двойник!
Сенсей-а се ухили още по - зловещо:
- Ах, ще те схрускам! Знаците ги знаеш! Името на техниката също ... хайде да видим моя двойник!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Подяволите ..
Момичето сведе глава помисли малко пое дъх след,което отново направи энаците иии:
-Хенге но Джутсу-беше с эатворени очи и се надяваше да е успяла.
ПП : това със схрускването беше брутално хДДД
Момичето сведе глава помисли малко пое дъх след,което отново направи энаците иии:
-Хенге но Джутсу-беше с эатворени очи и се надяваше да е успяла.
ПП : това със схрускването беше брутално хДДД
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Офф. с такива малки и бедни постове няма да успееш!
Сенсей-а наблюдаваше момичето и каза:
- Ъ, ти ся знаците ли упражняваш или се опитваш техниката да направиш?
Сенсей-а наблюдаваше момичето и каза:
- Ъ, ти ся знаците ли упражняваш или се опитваш техниката да направиш?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
От това ,което каэа сенсея момичето се раэтрой ,но в същото време и малко се иэнерви .....накрая вече не и пукаше направи энаците
-Хенге но Джутсу-и се трансформира....
-Хенге но Джутсу-и се трансформира....
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Така пристъпи уплашено в класната стая, която беше напълно непозната за него, пълна с нови и невиждани до сега лица. Той съзря към последните чинове едно празно място и се запъти натам, за да заеме своето място!
Хагакуре Така- Звуков Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 37
Точки от Коментари : 37
Регнах се на : 07.03.2010
" Дано това момче има талант ... хм ... " - мислеше си сенсей-а докато Така влизаше.
- Та ... момиченце ... концентрирай се .... изчисти съзнанието си, поработи по чакра контрола , сформирай знаците и освободи чакрата!
" ... ако имаш такава " - каза си наум сенсей-а и се подсмихна.
- А ти момче ... няма да е зле да се представиш и айде не минавай номера само с името ... кажи нещо повече за себе си!
офф. не примайте навътре сенсейа хДД това не съм аз ... играя роля
- Та ... момиченце ... концентрирай се .... изчисти съзнанието си, поработи по чакра контрола , сформирай знаците и освободи чакрата!
" ... ако имаш такава " - каза си наум сенсей-а и се подсмихна.
- А ти момче ... няма да е зле да се представиш и айде не минавай номера само с името ... кажи нещо повече за себе си!
офф. не примайте навътре сенсейа хДД това не съм аз ... играя роля
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-"Хаха тоэи новият не е эле ,но сега не е време ээа флирт"-каэа си на ум Сакамото.
Момичето иэчисти съэнанието си от всякакви странични мисли след,което погледна сенсея эатвори очи ...пое си дъх энаците и!?
-Хенге но Джутсу-трансформира се ...
Момичето иэчисти съэнанието си от всякакви странични мисли след,което погледна сенсея эатвори очи ...пое си дъх энаците и!?
-Хенге но Джутсу-трансформира се ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Леко с трепереш глас, Така опита да изрече нещо от устата си, но така и не успя! Плашещият вид на сенсея го вцепени, но след миг момчето успя да промърмори нещо, макар и леко неразбираемо:
- Ъъъ, ами името ми е Хагакуре Така и идвам от далечните покрайнини на селото. - каза с тих глас момчето, след което продължи своето представане, но с леко повишила се увереност - Нямах много цветущо детство, защото майка ми почина още когато бях на четири, но съм сигурен, че тя би ме подкрепила, че тръгнах по този път, а именно този, който ще ме отведе до мечтата ми да стана силно шиноби и да отмъстя за нейното убийство. В момента живея сам със своя баща, който ме подкрепя изцяло за решението ми да се запиша в академията. Наистина обожавам катани и мечове и за това по нататък мисля да се снабдя с накакъв.
.. Момчето се усети, че вече бе изрекло доста неща за себе си, без дори да усети как времето отлетя. Той реши да спре дотук и погледна сенсея в неговите тъмни и зловещи очи, чакащ да види каква реакция ще направи ...
- Ъъъ, ами името ми е Хагакуре Така и идвам от далечните покрайнини на селото. - каза с тих глас момчето, след което продължи своето представане, но с леко повишила се увереност - Нямах много цветущо детство, защото майка ми почина още когато бях на четири, но съм сигурен, че тя би ме подкрепила, че тръгнах по този път, а именно този, който ще ме отведе до мечтата ми да стана силно шиноби и да отмъстя за нейното убийство. В момента живея сам със своя баща, който ме подкрепя изцяло за решението ми да се запиша в академията. Наистина обожавам катани и мечове и за това по нататък мисля да се снабдя с накакъв.
.. Момчето се усети, че вече бе изрекло доста неща за себе си, без дори да усети как времето отлетя. Той реши да спре дотук и погледна сенсея в неговите тъмни и зловещи очи, чакащ да види каква реакция ще направи ...
- Зодия :
Около момичето се образува дим , но ефект от техниката - нямаше !
- Ах ... момиче , стига си упражнявала името на техниката , пробвай се да я правиш вече ! А ти момче - сенсея обърна погледа си към Така - ах ... добре , какво знаеш , за лорда ни - Орочимару ? - попита сенсея заинтересовано
- Ах ... момиче , стига си упражнявала името на техниката , пробвай се да я правиш вече ! А ти момче - сенсея обърна погледа си към Така - ах ... добре , какво знаеш , за лорда ни - Орочимару ? - попита сенсея заинтересовано
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Това вече е униэително -...момичето се кнoцентрира и беэ да каже нищо направи энаците и се трансформира?!...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Така разбра съсем точно въпроса, зададен му от сенсея, но въпреки това той се притесни, защото не можеше да каже мн неща за тази непозната за него личност. Невежото момче помисли за няколко секунди, след което хвърли един поглед на момичето, което се мъчеше да направи някаква техника, а след това и студените очи на сенсея и заговори със своя мек и спокоен глас:
- Съжалявам сенсей, но не зная много за Лорд Орочимару! Баща ми е разказвал истории за него, но не съм сигурен кои от тях са само слухове и кои са истински. Това което знам, е че той е един от тримата легендарни санини и че е основателят и лидерът на нашето село. Също така моят баща ми е казвал, че той владее много и силни техники, с които може да призовава змии, но не зная дали това е истина. Зная, че има доста подчинени шинобита, които биха жертвали дори живота си за него, но ..
Така не успя да довърши изречението, не защото не искаше, а защото това беше всичко което знае за него. Момчето се засрами от своя непълен отговор и незнанията си, и сведе глава, в очакване да бъде наказан от сенсея...
- Съжалявам сенсей, но не зная много за Лорд Орочимару! Баща ми е разказвал истории за него, но не съм сигурен кои от тях са само слухове и кои са истински. Това което знам, е че той е един от тримата легендарни санини и че е основателят и лидерът на нашето село. Също така моят баща ми е казвал, че той владее много и силни техники, с които може да призовава змии, но не зная дали това е истина. Зная, че има доста подчинени шинобита, които биха жертвали дори живота си за него, но ..
Така не успя да довърши изречението, не защото не искаше, а защото това беше всичко което знае за него. Момчето се засрами от своя непълен отговор и незнанията си, и сведе глава, в очакване да бъде наказан от сенсея...
- Зодия :
Отново поредният провал от страна на Рика. Сенсеят въздъхна и се обърна към нея.
- Момиче, ако продължаваш така до никъде няма да я докараме. Виж, опитай се малко така да ме огледаш по-добре, да се съсредоточиш върху детейлите, нарисувай мислено образът ми в съзнанието, предтсави си ме ясно, усети чакрата под кожата си, опитай се да я извлечеш и да я използваш, за да се трансформираш в мен.
Той въздъхна и поклати глава, след което обърна поглед към момчето.
- Личността на Орочимару-сама е обгърната от мистерия. Аз самият не знам много за него, така че не се притеснявай - усмихна се той. - Сега ми покажи как правиш Хенге.
- Момиче, ако продължаваш така до никъде няма да я докараме. Виж, опитай се малко така да ме огледаш по-добре, да се съсредоточиш върху детейлите, нарисувай мислено образът ми в съзнанието, предтсави си ме ясно, усети чакрата под кожата си, опитай се да я извлечеш и да я използваш, за да се трансформираш в мен.
Той въздъхна и поклати глава, след което обърна поглед към момчето.
- Личността на Орочимару-сама е обгърната от мистерия. Аз самият не знам много за него, така че не се притеснявай - усмихна се той. - Сега ми покажи как правиш Хенге.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Така нямаше как да не забележи приятната промяна, която бе настъпила в настроението на сенсея, за това без да му мисли много той искаше да го впечатли! От многото неуспешни опити, които бе направило сладуранта преди него, той реши да събере опита от видяното и от съветите, които сенсея беше давал и да изпълни своята задача.
Момчето застана в своята удобна стойка, като разтвори краката си на широчината на раменете. След това огледа сенсея от глава до пети няколко пъти и затвори очите си, за да бъде по концентриран. Той се опитваше да си представи ясно образа на човека, чието тяло трябваше да придобие, в главата си. Усещайки как чакрата бушува като потоци от лава в тялото му, Така искаше да успее от първия си опит. За това, новобранецът направи знака с ръце, отвори очите си, като погленда още веднъж сенсея, мислейки само за неговия външен вид и извика доста силно от вълнение:
- Хенге Но Джутсу ! ...
Момчето застана в своята удобна стойка, като разтвори краката си на широчината на раменете. След това огледа сенсея от глава до пети няколко пъти и затвори очите си, за да бъде по концентриран. Той се опитваше да си представи ясно образа на човека, чието тяло трябваше да придобие, в главата си. Усещайки как чакрата бушува като потоци от лава в тялото му, Така искаше да успее от първия си опит. За това, новобранецът направи знака с ръце, отвори очите си, като погленда още веднъж сенсея, мислейки само за неговия външен вид и извика доста силно от вълнение:
- Хенге Но Джутсу ! ...
- Зодия :
Техниката беше успешна или може би почти успешна. Сенсеят огледа момчето и тъкмо щеше да се съгласи, че е успял, когато забеляза размера на стпалата си и клепналите уши, както и дължината на косата му беше по-малка.
- Ох, почти идеално момче. Пробвай още веднъж. Има хляб в теб - пошегува се той. - Гледай да не ми развалиш някоя друга част от прекрасното ми тяло.
- Ох, почти идеално момче. Пробвай още веднъж. Има хляб в теб - пошегува се той. - Гледай да не ми развалиш някоя друга част от прекрасното ми тяло.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-"АААА сладурът успя а аэ се мъча 100 години"-каэа си Сакамото след,коета добре огледа сенсеят беше се втренчила във всеки детайл поне 10 мин.Направи энаците пое контрола на чакрата и само в главата и беше обраэът на учителя.
-Хенге но Джутсу-но дали беше успешна трансформацията ....
-Хенге но Джутсу-но дали беше успешна трансформацията ....
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
В този момент сенсея реши да действа. Той дръпна Рико
настрана като му каза : - Отново
се провали. Защо? Искаш ли да знаеш защо? – Попита сенсея.
Офф. С такива постове академията не можеш да минеш, смятай натам.. хД
настрана като му каза : - Отново
се провали. Защо? Искаш ли да знаеш защо? – Попита сенсея.
Офф. С такива постове академията не можеш да минеш, смятай натам.. хД
????- Гост
Така се зарадва от успеха, който бе успял да постигне и за негово учудване разбра съвсем точно къде беше грешката му. Наистина бе успял да постигне незнайно как такава добра трансформация и бе доста поласкан от думите казани му от сенсеят. "Значи имало хляб в мен, а ?" - помисли си момчето и без да му мисли много, отново застана в своята удобна стойка. Ентусиазиран повече от всякога, той направи още веднъж знака "плъх" и се концентрира. Знаеше, че му остава малко, за да изпълни заръчаната му задача от сенсея и този път се опита да издокара дължината и широчината на всички части от тялото на сенсея, които бе виждал! ( xD ) Той отново си представи образа на човека, в който искаше да се превърне, но този път с правилния размер на ушите и стъпалата и след няколко секунди усети как движешата се много бързо чакра в тялото му го погъделичка лекичко и каза този път по-спокойно и доста по съсредоточено:
- Хенге Но Джутсу ! ...
- Хенге Но Джутсу ! ...
- Зодия :
Хагакуре от своя страна направи прекрасно Хенге. Тогава сенсея го попита : - Имаш ли да изпълняваш още нещо? Ако не си свободен. - След което зачака отговора му.
????- Гост
Така се зарадва от успеха, който бе успял да пожъне, но това далеч не беше момента, когато искаше да излезе от стаята. Той тъкмо се беше разгорещил и бе готов да изпълни всяко друго нещо, което трябва да изпълни, за да се приближи, дори и с една крачка по-близо до целта си, а именно по-бързо да получи своята бандана. Той погледна сенсея и му каза, че е готов да започне да учи следващата техника ..
- Зодия :
-Дааааа искам да энам вече имам чуството,че това е някаква ебавка (;dd)-иэнерви се момичето и поглeдно сeнсeя.
Офф: и играча ми е момиче ии е Рика хД -.-
Офф: и играча ми е момиче ии е Рика хД -.-
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Тогава сенсея каза на Така да си заминава като му даде бандан на Ото - пусна го, защото се справяше перфектно. Докато на Рика каза : - Това се получава, защото си много слаба! Опитай от ново - ако успееш те пускам директно!!! - Каза изпитващото лице.
????- Гост
-Добре-момичето се отдръпна наэад эагледа сенсея
и си каэа.
-"Подяволите не съм слаба ...-След ,което отново погледно учителя.
-Хайде трабва да стане-момичето набърэо направи энаците в нейния ум се эапечата обраэът на сенсея.
-Хенге но Джутсу-иэвика Сакамото и се трансформира ...
и си каэа.
-"Подяволите не съм слаба ...-След ,което отново погледно учителя.
-Хайде трабва да стане-момичето набърэо направи энаците в нейния ум се эапечата обраэът на сенсея.
-Хенге но Джутсу-иэвика Сакамото и се трансформира ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Ооо това беше момента в който Така се почувства по-шастлив от всякога! Той грабна банданата на село Ото и веднага я сложи на главата си. След като се успокои от току-що прелялото го щастие той попита сенсея:
- Кога ще бъда повишен на генин ? - попита Така и сияещ от щастие зачака отговора на сенсея.
ПП: Сега обаче ще ми бъдат ли добавени всички техники от академията на профила ? Каварими, Буншин, Хенге тези.. :) И исках да ви попитам две неща - първо дали може да ме направите генин, а да не съм още студент в академията и дали ще може да дадете на моя прiятел "bboypain" права да може да пише в Ото, защото уж е удобрен ама :( ..
- Кога ще бъда повишен на генин ? - попита Така и сияещ от щастие зачака отговора на сенсея.
ПП: Сега обаче ще ми бъдат ли добавени всички техники от академията на профила ? Каварими, Буншин, Хенге тези.. :) И исках да ви попитам две неща - първо дали може да ме направите генин, а да не съм още студент в академията и дали ще може да дадете на моя прiятел "bboypain" права да може да пише в Ото, защото уж е удобрен ама :( ..
- Зодия :
Момчето пристипи, беше доста уплашено от това какво щеше да се случи надяваше се да не се изложи като за първа среща.Навлезна, огледа се за сенсея, но още с влизането си той се поклони в знак за уважение към по-висшестоящите и се запъти право към сенсея....
Усуки Катана- Звуков Шиноби
- Брой мнения : 39
Точки от Коментари : 44
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: Селата :: Центъра :: Академията
Страница 3 от 7