Тренировъчна площадка 2
+5
Хинамори Аму
Коринмо Изаши
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
9 posters
Страница 12 от 13
Страница 12 от 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Тренировъчна площадка 2
- Ами може да се каже че съм от ученолюбивите.Завърших академията и ми казаха че съм от отбор номер две доидох на тяхното тренировачно поле за да се запозна я сенсея и данауча някое ново джуцу. - каза момчето като прибра книгата и се изправи.
- Преполагам вие сте моят нов учител ? - попита момчето и поглена мъжа срещу него.
- Преполагам вие сте моят нов учител ? - попита момчето и поглена мъжа срещу него.
Клауд Ишимару- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 69
Точки от Коментари : 71
Регнах се на : 27.02.2010
Възраст : 30
Град/Село : Плевен ;)
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
- Да, аз съм Короно Маки, а изглежда ти си последният от новия ми отбор млади генинчета - подсмихна се той и отново намести очилата си. - Мога да те науча на много неща, а това, че си ученолюбив определено ще е в твой плюс. Разкажи ми обаче нещо за себе си, преди да минем към по-сериозните неща.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Ами името ми е Клауд Дарк мечтата ми е да стана достатъчно силед за да отмъстя за семейството си и да мога да стана един от АНБУ отряда. - каза на кратко момчето и се усмихна затегна бандана си и каза.
- Е започваме ли или искате да разбрете още нещо за мен ? - искаше да научи колкото се може повече и по-силни техники за да се подготви за чунин испита,а и за да може да се включи в него трябваше да стане много по силен.
- Е започваме ли или искате да разбрете още нещо за мен ? - искаше да научи колкото се може повече и по-силни техники за да се подготви за чунин испита,а и за да може да се включи в него трябваше да стане много по силен.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
- Ммм, не момче. За сега това ми е напълно достатъчно - усмихна се загадъчно той и сложи ръце на кръста си. - Всички новобранчета започват с чакра молд. Може и да е проста техника, но все пак няма нинджа, който да не я владее. Избери си дърво, по което да се катериш. Цялата гора е твоя.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Мисля да е това така и така до сега се бях облегнал може да ми донесе късмет. - разсмя се леко и трагна напред за да може да се засили.След като стигна на нужното разтояние тои извади един кунай и го хвана здраво след което концентрира чакрата в карката си."Концентрираи,концентрираи се.Ти можеш ще успеш ако ли не поне направи 3-4 крачки."мислеше си момчето.Когато реши че е достатъчно концентриран и че може да се справи тои се засили към дървото държейки в едната си ръка куная и мислейки единствено за това че трябва да го направи.Когато стигна пред дървото той отскочи.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето успя да направи две крачки, а на третата не можа повече да задържи чакрата в краката си и полетя към земята. Добре, че беше ниско. Сенсеят само стоеше и наблюдваше безмълвен отсрани като преценяваше качествата на момчето.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момчето се изправи и отскочи назад събра чакрата в караката си отново но този път се концентрира колкото можеше единственото което му беше в главата беше да изпълни задачата си.Беше събрал много от чакрата си в петите за да може да успее."Този път ще успееш" укуражи се той и се засили с висички сили към дървото отскочи нагоре и стисна куная си здраво.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Една, две, три, четири... И отново се струполи на земята като си удари задника. Сенсеят се подсмихна и намести очилата си. Момчето си го биваше, но трябваше да поупражнява малко приземяването иначе рискуваше скоро целият му задник да е в синини.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Изправи се бързо и се потърка по задника.
- Това болеше. - разсмя се леко и отново отскочи назад.Събра повече чакра и я насочи към краката си и си пое дълбоко въздух след което се затича към дървото."Хайде Клауд ти можеш да се справиш." окоражи се отново момчето.
- Трябра да го направя. - каза си тихичко той и се затича за пореен път към дървото когато стигна той отскочи с надеждата че ако не успее и тръгне да пада поне да не паа на задника си отново.
- Това болеше. - разсмя се леко и отново отскочи назад.Събра повече чакра и я насочи към краката си и си пое дълбоко въздух след което се затича към дървото."Хайде Клауд ти можеш да се справиш." окоражи се отново момчето.
- Трябра да го направя. - каза си тихичко той и се затича за пореен път към дървото когато стигна той отскочи с надеждата че ако не успее и тръгне да пада поне да не паа на задника си отново.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Клауд напредваше изключително бързо. Едва на третия си опит той почти успя да изкачи половината дърво. За жалост обаче само почти и само половината. Концентрацията му беше нарушена от една птица, която му се изпречи, а момчето просто не я очакваше и в резултат на това, оново започна да пада. Този път поне имаше малко повече време да реагира, за да не се приземи по задни части.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Хей това не беше чесно от каде се пръкна тая птица ? - каза ядосано Клауд докато гледаше как птицата отлита.
- Добре махна се мога да пробвам пак. - той се дръпна назад след което се успокои и концентрира чакрата си в краката си затича се към дървото и отскочи нагоре.Вярваше че този път ще успее да го направи и че нищо няма да му попречи беше напълно концентриран и нищо не можеше да го разсее.
- Добре махна се мога да пробвам пак. - той се дръпна назад след което се успокои и концентрира чакрата си в краката си затича се към дървото и отскочи нагоре.Вярваше че този път ще успее да го направи и че нищо няма да му попречи беше напълно концентриран и нищо не можеше да го разсее.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Момчето бързо напредваше нагоре по дървото - до върха на дървото му остана само още около 3 - 4 крачки , но неочаквано момчето се " подхлъзна " . До левия крак на момчето не достигна достатъчно чакра и " съвършенството " се наруши . Момчето имаше няколко секунди на реакция - ако не реагираше бързо и не въстъновеше чакра потока си , щеше да изкачва дървото наново !
- Момче ! Бързо ! Концентрирай се ! - викаше Сенсея отдолу .
Какво щеше да направи момчето ? Щеше ли да успее да се концентрира " в движение " ?
Офф.Ситуацията - още си на дървото , но левията ти крак неможе да " залепне " за повърхноста на дървото . Резултат - падаш , но с десния си крак се задържаш леко , т.е. не си паднал , а се " хлъзгаш " надолу по кората на дървото .
- Момче ! Бързо ! Концентрирай се ! - викаше Сенсея отдолу .
Какво щеше да направи момчето ? Щеше ли да успее да се концентрира " в движение " ?
Офф.Ситуацията - още си на дървото , но левията ти крак неможе да " залепне " за повърхноста на дървото . Резултат - падаш , но с десния си крак се задържаш леко , т.е. не си паднал , а се " хлъзгаш " надолу по кората на дървото .
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- О не. - каза си той и бързо направи някакъв знак с който се опита да въстанови концентрацията и равновесието на чакрата му.Искаше да въстанови чакра пото в левия си крак и да не му се налага да започва отначало.
- Концентрация! - извика момчето.
- Концентрация! - извика момчето.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
Офф.Имате хиляди възможности за филъри в този момент . но не съм видял никой да се възползва - можеше да кажеш , как " стържеш " с десния си крак по кората , как гравитацията прави падането ти все по - бързо и по - бързо и други неща , но както и да е ...
Момчето не се справяше добре , но на метри от земята той възстанови чакрата потока в тялото си . Единственото , което бе спечелил бяха 2 - 3 крачки бонус . ( Т.е. все едно си изкачил 2 - 3 крачки от дървото ! )
- Еее трябваше малко по - бързо , но както и да е ... НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ МОМЧЕ ! - извика Сенсея , като гледаше как младия и талантлив шиноби срещаше трудности още в началото на нинджа живота си .
Момчето не се справяше добре , но на метри от земята той възстанови чакрата потока в тялото си . Единственото , което бе спечелил бяха 2 - 3 крачки бонус . ( Т.е. все едно си изкачил 2 - 3 крачки от дървото ! )
- Еее трябваше малко по - бързо , но както и да е ... НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ МОМЧЕ ! - извика Сенсея , като гледаше как младия и талантлив шиноби срещаше трудности още в началото на нинджа живота си .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Той отново започна да се опитва да се катери нагоре по дървото той погледна нагоре и видя къде беше отбелязал до къде беше стигнал преди да загуби контрол.Този път беше сигорен че ще успее.Тръгна на горе но на няколко пъти се подхлъзна но не успя да падне нито сънтиметър.
- Този път ще успея. - каза момчето твървдо уверено в успеха си.Беше му адски трудно заради гравитацията която го дърпаше надолу но той се справяше.Целия беше в рани и прах дано този път успееше да се справи.
п.п. - Така по добре ли е ?
- Този път ще успея. - каза момчето твървдо уверено в успеха си.Беше му адски трудно заради гравитацията която го дърпаше надолу но той се справяше.Целия беше в рани и прах дано този път успееше да се справи.
п.п. - Така по добре ли е ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Възраст:
Фракция:
На момчето му остана няколко крачки до успеха ! Трябваше наистина да се потруди и щеше да успее !
Офф.НЕ ! Саморазказваш си ! "на няколко пъти се подхлъзна но не успя да падне нито сънтиметър." - Това е саморазказване - PP ( PowerPlay ) , но както и да е ... Оправи малко правописа ( препинателните знаци ) и не допускай повече PP и ще станеш добър РПГ играч - да го знаеш от мен ! :)
Офф.НЕ ! Саморазказваш си ! "на няколко пъти се подхлъзна но не успя да падне нито сънтиметър." - Това е саморазказване - PP ( PowerPlay ) , но както и да е ... Оправи малко правописа ( препинателните знаци ) и не допускай повече PP и ще станеш добър РПГ играч - да го знаеш от мен ! :)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
офф..сори, ама преди бях тук, но нали "напуснах" и сега къде съм ????
п.п. щях да пиша в друга тема,, но тук съм писал най-много /след спам зоните хД/
п.п. щях да пиша в друга тема,, но тук съм писал най-много /след спам зоните хД/
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Офф.Ми тука уе Чех XD Най - накрая се върна ! :D
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф. Клауд Дарк учи Чакра Молд лвл 1 и го местим на друга площадка!
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
офф..мчи как не..ХАЛЕЛУЯ ВЪЗКРЪСНАХ
-Хей сенсей, може ли да предложите някоя техника, защото нямам време за да направя 4 мисии !!
-Хей сенсей, може ли да предложите някоя техника, защото нямам време за да направя 4 мисии !!
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
- Хъм ... какво ще кажеш за Katon : Goukakyo no Jutsu ( Fire Element : Grand Fireball ) ? Знам че имаш огнена чакра , затова ще е добре за теб да научиш подобна техника ... - каза Сенсея
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-ЪЪ, сенсей, да не сте ме забравили напълно ?! ИМАМ СУЙТОН !!! Сега си спомних, че учех Мизураппа!
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
- Оф, бягай на мисия как така нямаш време! - засмя се учителят. - Има доста време до чуунинският! Докажи ми, че си готов за чуунин!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Зуко нямаше много време за мислене . Той веднага сключи знакът тигър и започна да концентрирва колкото се може по - бързо чакра в краката си . Тогава момчето се опита да стъпи на дървото и ...
Зуко Катоничи- Листен Шиноби
- Брой мнения : 27
Точки от Коментари : 29
Регнах се на : 01.01.2010
чакрата не влезе в сцепление с дървото и момчето полетя надолу. За щастие, докато падаше, Зуко съумя да се превърти и да посрещне земята с крака.
Офф. постарай се! Един хубав пост (и голям) и си готов!
Офф. постарай се! Един хубав пост (и голям) и си готов!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 12 от 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics