Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна площадка 2

+5
Хинамори Аму
Коринмо Изаши
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
9 posters

Страница 5 от 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Empty Re: Тренировъчна площадка 2

Писане by Хинамори Аму Съб Яну 09, 2010 12:06 am

Момичето погледна Мики-сенсей и остана като вцепенена. Нима... Нима наистина очакваше да... да направи това?!
- Сенсей, сериозно. Научете ме да боравя с БОЙНИ ИГЛИ. С шивашките мога и сама да се справя. Достатъчно дрехи съм шила в къщи, не ми трябват още!
Тя погледна с големи очи сенсея като се надяваше номера да мине и да пропусне това, ам, странно и шибано изпитание.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Върнете се в началото Go down

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 09, 2010 12:09 am

- Бойни игли значи ... за да увладееш тях ... първо ми докажи че боравиш с обикновените .
Сенсей-а бръкна на няколко скришни места и извади три - четири игли и ги връчи на момичето .
- Айде , по - бързо ! Срамна работа е да ме държиш полугол на студа . Ще настина после кой ще те учи ?
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Male Зодия : Риби
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Хинамори Аму Съб Яну 09, 2010 12:19 am

Хинамори хвърли един кръвнишки поглед на сенсея и взе панталоните от ръцете му. "Баси... Да ме кара да му шия шибаните гащи... Той няма ли си жена, която да върши тази работа! Да му се невиди!! Трябваше да поискам друг сенсей... Защо подяволите ми се падна такъв...." Момичето беснееше в мислите си, но по лицето й отново се беше изписало онова безразлично изражение, което често успяваше да я предпази. Тя огледа панталоните и потърси къде точно беше мястото, където трябваше да прояви "тъпите си шивашки умения".
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 09, 2010 1:00 am

Дупка нямаше никъде , но защо сенсей-а тогава я караше да шие ? Момичето търсеше ли , търсеше , накрая намери огромна дупка отдолу (на четала хД) бая голяма .. имаше и няколко косъма около дупката .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Съб Яну 09, 2010 1:27 am

Само при вида на момичето й се повдигна. Тя се закова и не помръдна. Едната й вежда леко подскачаше като някой тик, а погледът, който беше вперила в току що откритата дупка, беше несравнимо ужасен, даже можеше по-скоро да се сметне за (0.о) Момичето бързо премисляше какво да прави... Тъпият сенсей не я вземаше на сериозно и не искаше да я научи да борави с иглите, за да научи техниката. След секунда колебание Аму се реши. Тя хвана гащите и ги хвърли с всичка сила в лицето на Мики-сенсей.
- Слушай какво, няма да ти шия тъпите панталони. Щом не искаш да ме възприемеш сериозно твой проблем. Аз нямам намерение да си пилея времето с глупости. Имаш си жена (предполагам) накарай я нея да ти закърпи панталоните, а мен ме научи да боравя с БОЙНИ ИГЛИ. Колко пъти да го повторя! Отказвам да ти шия гащите, така че не си го и помисляй да ме караш да го правя.
Ако можеше да се убива с поглед, до сега сенсея определено нямаше да е сред живите. "Как ми се искаше сега да имам огнена чакра..." помисли си ядосана Аму.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 09, 2010 3:19 pm

- Добре момиче , но как да те науча като гащите са ми скъсани? Та ... доста скъсани и то там дето не трябва ?! - попита сенсей-а . Целият трепереше ...
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Съб Яну 09, 2010 9:07 pm

Аму само го погледна с яростен поглед и се обърна на другата страна като остави сенсея.
- Имате си жена или поне приятлелка...сенсей - каза тя като натърти на последната дума. - Не е мое задължение да ви кърпя гащите. Ако искате да стойте така... добре. Ваш проблем, на мен изобщо не ми пука. Ако искате умирайте, просто ще ми назначат нов сенсей, а за вас няма дори и да се направя на тъжна - отвърна халпиво тя като взе иглата и я постави в ръката на Маки. Врътна се и седна под едно дърво, на няколко крачки от него като скръсти ръце и отправи твърд и предизвикателен поглед. Жалко, че Деймън все още беше в болничното и се възстановяваше от последната им битка. Щеше поне да захапе сенсея и да го научи да не се подиграва с нея, а наистина да я научи на техниката и как да използва бойните игли...
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 09, 2010 9:27 pm

" Може би момичето иска първо да я науча , а после да ми закърпи гащите ! Ами да ! Когато тя се научи ще е професионалист в това и ще направи професионална кръпка ! Как не се сетих ! " - мислеше си сенсей-а и отиде до момичето .
- Разбирам те , разбирам те напълно ! Ще те науча ! Извади иглите си и ще ти покажа как става ! - каза сенсей-а и нахлузи гащите си .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Съб Яну 09, 2010 10:32 pm

Аму погледна сенсея преценяващо. "Да не би това да е някоя от поредните ти шеги?" Изправи се бавно и погледна Маки, след което въздъхна и бръкна в чатичката си на кръста и извади от там комплект от 15 дълги игли. "Само да си помислиш пак да ме караш да кърпя нещо и незнам къде ще ти завра иглите..." помисли си момичето , извади една игла и я протегна напред ръката, в която я държеше.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 09, 2010 11:33 pm

- Сега какво ? Ще дерижираш ли ? - попита учителят и се засмя , като видя момичето с дълга игла в ръката си . Иглата наподобяваше тънка палка , а момичето беше протегнало така сякаш щеше да дирижира .

Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Zxy
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Съб Яну 09, 2010 11:54 pm

Лявата й вежда започна да се повдига и сваля. Какво пак му ставаше? Тъкмо да реши да му се довери и той отново да се направи на остроумен. Дирижирала била... Как не..
- Виж какво... Или ще започваме сериозно да тренираме или знам отлично къде да ти навра тази игла - каза момичето като вдигна иглата в ръката си, след което погледна сенсея и му се усмихна. - А сега предлагам да започваме.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Съб Яну 09, 2010 11:57 pm

- Съсредоточи се и хвърли иглата по чучелото ! - каза сенсей-а и показа точно определено чучело . Интересното беше , че чучелото беше зад няколко други и имаше съвсем малък ъгъл да се уцели . Сенсей-а покри "мишената" с червена кърпа , за да улесни момичето .
- Давай , иглата е тънка , можеш да я прокараш дори под минимален ъгъл !
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 10, 2010 12:37 am

Хинамори се подсмихна. Значи наистина започваха, супер! Това означаваше, че шегите вече бяха забравени и сега идваше време за сериозната работа. Тя пристъпи напред и погледна чучелото, което беше покрито с червената кърпа. Колко ли далече се намираше от него? Пет-шест метра? "Ммм не по-далече е." замисли се за миг тя. "До там има минимут двайсетина метра. Не е кой знае колко далеч, но не е и близко." Ясно беше, че сигурно ще трябва да хвърли с голяма сила, за да се забие или поне да достигне целта. "Това значи да хвърлям силно, а как точно да го хвърля това нещо? Със замах, със засилка, дъгообразно.. как?!" на лицето й се появи недоумяваща физиономия, но изглежда гордостта й беше прекално голяма и тя не се обърна да попита сенсея. "Сигурно в момента се залива от смях." Тя въздъхна и погледна иглата в ръката си. Ако я хвърлеше със замах, засилка или дъгоообразно, едно че нямаше да е много удобно и друго, че сигурно нямаше да уцели. "Ммм тогава остава май просто да я хвърля, нали?" Не беше много убедена, че ще се получи, но все пак... Все едно хвърляше фризби. Трябваше да спре ръката си в точния момент на изхвърлянето, за да полети в желаната посока. Едва ли щеше да е много трудно!? "Сега остана да направя само едно." Аму насочи погледа си към чучелото и препятствията, които бяха поставени пред него. Шанса да уцели от първия път беше почти нищожен, но все пак беше достатъчен за нея. Тя мислено си представи директорията, по която трябваше да мине. Съсредоточи се, пое дълбоко въздух и хвърли иглата.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Яну 10, 2010 12:44 am

Сенсей-а духна по - силно . Ветрецът повлия на курсът на иглата и тя отлетя в ляво и се заби на едно дърво .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 10, 2010 12:57 am

- Сенсей!!!! - извика момичето и погледна с разярен поглед сенсея. - Колко години дават за убийството на сенсей? 10... 20? Няма значение. Не мисля да хабя толкова години заради вас. Не го заслужавате - каза тя с безразлично лице. - Как може от всичките сенсей да ми се падне точно този противен и извратен сенсей - мърмореше си момичето, докато вървеше към дървото, за да си вземе иглата.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Яну 10, 2010 1:14 am

- И без това нямаше да уцелиш ! - промърмора си сенсей-а. - Хайде нещо по - лесно ! От десет метрова дистанция уцели чучелото където и да е ... пак онова с червеният плат .
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 10, 2010 1:31 am

Момичето завъртя очи. "Вие пък от къде знаехте, че няма да уцеля?" Тя се върна обратно и погледна другата мишена. "Десет метра, а? Този път е по-близко." Тя затвори очи и се концентрира. Ако добавеше малко чакра при изхвърлянето какво ли щеше да стане? Какво пък и да не успееше не й пукаше. Най-много Мики-сенсей да се посмее още малко. Аму въздъхна и застана с леко разтворени крака, пое си дълбоко въздух и затвори за миг очи. Събра малко чакра и я насочи към ръката, в която държеше иглата. Острият й връх блесна за миг от слънцето. Сега беше момента да разбере дали изобщо щеше да стане нещо с чакра и дали беше по-добре със или без нея. Аму събра достатъчно количество и хвърли стрелата към мишената, а малко преди наистина да я пусне, тя изстреля всичката си чакра към нея като се надяваше, че ще я подсили.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хитачи Ямато Нед Яну 10, 2010 1:47 am

Момичето уцели чучелото . По - точно едва го закачи за деснят долен край . Чакрата не помогна ... просто иглата светна в синьо , а това беше далеч не правилно ... целта на иглите беше да бъдат "невидими"
Хитачи Ямато
Хитачи Ямато
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 10, 2010 3:58 am

- Май с чакра няма да стане - промърмори си тя и въздъхна. Явно трябваше да ги хвърля по обикновенния начин. Е, беше й любопитно, нищо повече. Тя отново застана в началната позиция отпреди малко и погледна мишената. Разстоянието не беше много голямо и за това само си представи пътя, по който трябваше да мине. Ъгълът наистина беше малък и шанса да го уцели не беше голям, но при подбрана скорос и начин на хвърляне можеше и да уцели. Аму си представи как всичко наоколо изчезва и се съсредоточи единствено в точката, където трябваше да попадне иглата. Всичко стана като в някакъв тунел, чийто център беше чучелото, в което се целеше. Сега оставаше само да се прицели и да прецени силата, с която ще хвърли иглата, за да може да се забие. Хинамори затвори едното си око за момент изчислявайки бързо нещо на ум, съсредоточи се и хвърли иглата с доста голяма сила. Ако беше права този път можеше и да успее.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Нед Яну 10, 2010 9:30 am

Иглата не уцели чучелото, а едно дърво, което беше на пет метра зад него.
-Боже, боже, а аз си давам гащите, за да ми ги зашие тази... - започна да се вайка сенсеят - Сигурно щеше да ми зашие крачолите вместо истинската дупка, та тя не може да уцели едно чучело от десет метра!!! - продължаваше да мърмори сенсеят - Момиче, да не си влюбена, какво ти става, толкова ли съм привлекателен?
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Брой мнения : 1192
Точки от Коментари : 1736
Регнах се на : 07.11.2009
Град/Село : Rousse city ^^

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Нед Яну 10, 2010 4:40 pm

Това вече наистина я вбеси.
- МОЛЯ!!! - извика тя и се обърна към Маки, като тръгна към него ядосана. - Я пак повтори! Какво съм била? Влюбена ли? В ТЕБ! Абе ти НОРМАЛЕН ли си?!! - момичето вече бе излязло от контрол, само още малко й трябваше и щеше да му се нахвърли отгоре. - Казах ти, че домашните игли са малки и имат дупка. Пет години съм живяла сама. Как си мислиш, че съм се оправяла! Изобщо не ми пука за теб. Ти си тук само един сенсей, който ТРЯБВА да обучава младите генини като МЕН!! Направо се чудя кой малоумник те е назначил за сенсей!
Момичето фучеше като фурия. Всичко си имаше граници, а с последното си изречение сенсея просто ги беше преминал и сега най-вероятно съжаляваше за това. (xDDDDD)
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Йошико Харуко Нед Яну 10, 2010 7:16 pm

-Спокойно, спокойно, знам, че се засрами, не се притеснявай, не си първата, която се влюбва в мен! каза сенсеят, вадейки едно малко огледалце от джоба си и заглаждайки косата си със самодоволна физиономия.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хиро Нед Яну 10, 2010 7:18 pm

Akимото дойде ядосан и иска да научи Чакра Молд
Хиро
Хиро
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Зодия : Близнаци
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Left_bar_bleue5/10Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Empty_bar_bleue  (5/10)

Писане by Йошико Харуко Нед Яну 10, 2010 7:21 pm

-Какво искаш, момче? попита го сенсеят.
Йошико Харуко
Йошико Харуко
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хиро Нед Яну 10, 2010 7:23 pm

-Искам да науча ЧМ!!
Хиро
Хиро
Мъглив Шиноби
Мъглив Шиноби

Male Зодия : Близнаци
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Left_bar_bleue5/10Тренировъчна площадка 2 - Page 5 Empty_bar_bleue  (5/10)

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 5 от 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите