Тренировъчна Площадка 3
+4
Изука Йоши
Намара Конахи
Фуджисала Ичиро
Хитачи Ямато
8 posters
Страница 6 от 9
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Тренировъчна Площадка 3
този път хлапето не само се задържа на дървото, но и направи 5-6 крачки, доста по-добре от предишният път. След шестата крачка, ходилата му се олепиха от кората на дървото и момчето падна, за щастие на крака.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто не се отказа. Отмести сребристия си кичур, и въодушевен от успеха си, се съсредоточи и изчисти ума си от мисли. Изчисти сърцето си от гнева и тъгата, и се взе в ръце. Трябваше да се научи да контролира чакрата си. Този път концентрацията му отне повече време, но искаше да бъде по-качествено от преди.
- "Емоциите ми не трябва да влияят на тренировките ми.. Трябва да се сдържам, ако желая да стана силен.." - помисли си среброкоското, фокусирайки чакра в краката си..
- "Хайде..хайде.. Сега!" - момчето отново побягна към дървото, също както миналите три пъти.. Дано този път е по-успешен.
- "Емоциите ми не трябва да влияят на тренировките ми.. Трябва да се сдържам, ако желая да стана силен.." - помисли си среброкоското, фокусирайки чакра в краката си..
- "Хайде..хайде.. Сега!" - момчето отново побягна към дървото, също както миналите три пъти.. Дано този път е по-успешен.
Кайто Ишимару- Листен Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 117
Точки от Коментари : 104
Регнах се на : 01.03.2010
Възраст : 27
Град/Село : Дето вали сняг през пролетта xDD
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето отново "побегна" по повърхноста на дървото . Момчето бързо напредваше ли напредваше , но изведнъж левия му крак се "хлъзна" по повърхноста . Явно чакра контрола на момчето беше наблегнал върху десния крак , но левия също му служеше за опора ... Ако момчето не искаше да падне трябваше бързо да възвърне чакра контрола си .
- Момче , не се предавай ! Хайде , остана ти малко ! Ще успееш ! - викаше сенсей - ката отдолу .
- Момче , не се предавай ! Хайде , остана ти малко ! Ще успееш ! - викаше сенсей - ката отдолу .
Намара Конахи- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто се сепна и стисна зъби, бързо правейки знака с ръце. Опита се отчаяно да възвърне чакра контрола си. Стискаше ръцете в онзи знак толкова силно, че кокалчетата му побеляха. Усещаше прилива на чакра, контролираше го, но до колко - не знаеше.
Но естествено че нямаше да се предаде. Кайто никога нямаше да спре своето пътуване към отмъщението.. Никога нямаше да спре преследването!
- "Хайде, хайде.." - Минами вътрешно се стараеше много, но външно изглеждаше паникьосан.
Но естествено че нямаше да се предаде. Кайто никога нямаше да спре своето пътуване към отмъщението.. Никога нямаше да спре преследването!
- "Хайде, хайде.." - Минами вътрешно се стараеше много, но външно изглеждаше паникьосан.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Хлапето успешно възвърна чакра контрол - а си ! То можеше да продължи към върха на дървото .
- Браво момче ! Хайде изкачи най - накрая това дърво ! - извика сенсей - ката .
- Браво момче ! Хайде изкачи най - накрая това дърво ! - извика сенсей - ката .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто въодушевено започна да бяга нагоре. Усещаше прилив на адреналин, усещаше облекчение в гърдите си, усещаше как сякаш се състезава с нещо.. сякаш се състезава с живота. Щеше да е доста неприятно ако точно на края на дървото падне, но Минами се старае да не стане така. Бягаше възможно най-бързо, опитваше се да не губи контрол..
- "С-Сенсей-ката ми каза да изкача тая правоъгълна дървесина.. и аз ще го направя!" - помисли си среброкоското решено и тюркоазения му, решен поглед се беше забил в повърхността на дървото, а ума му беше насочен само към една едничка мисъл : "Да успее".
- "С-Сенсей-ката ми каза да изкача тая правоъгълна дървесина.. и аз ще го направя!" - помисли си среброкоското решено и тюркоазения му, решен поглед се беше забил в повърхността на дървото, а ума му беше насочен само към една едничка мисъл : "Да успее".
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето успя да изкачи дървото ! На сенсей - ката й се скачаше от радост , но се увладя и се усмихна на момчето , като каза :
- Еее , браво ! Остана ти само езерото ! - тя посочи едно езеро , като продължи - Трябва да го прекосиш без да влизаш във водата - като стъпваш по водната повърхност ! Това ще стане само ако чакра контрола ти е дори по - добър отколкото при изкачването на дървото ! Хайде , пробвай се !
- Еее , браво ! Остана ти само езерото ! - тя посочи едно езеро , като продължи - Трябва да го прекосиш без да влизаш във водата - като стъпваш по водната повърхност ! Това ще стане само ако чакра контрола ти е дори по - добър отколкото при изкачването на дървото ! Хайде , пробвай се !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто със усмивка слезе от дървото и пъхна ръце в джобовете, гледайки повърхността на водата. Въздъхна. Супер, сега и вода..
- "Признавам, че ще е полезно да го умея" - помисли си среброкоското и махна белия кичур от лицето си. Дребното момче изкара ръцете си от джобовете, застана до езерото и направи знака, като започна да фокусира отново чакра в стъпалата си. Този път беше по-опитен. Опита се да уравновеси количеството чакра и в десния и в левия крак.
- "Трябва да успея.. просто трябва да успея.. От първи път не, но .. поне малко трябва да успея" - мислеше си момчето, съсредоточено с затворени очи.. Когато усети че е готов, отвори очите и насочи тюркоазения си поглед към вълнообразната повърхност на водата.. Стъпи с крак в нея и после побягна отново, защото просто не знаеше как да действа при водата..
- "Признавам, че ще е полезно да го умея" - помисли си среброкоското и махна белия кичур от лицето си. Дребното момче изкара ръцете си от джобовете, застана до езерото и направи знака, като започна да фокусира отново чакра в стъпалата си. Този път беше по-опитен. Опита се да уравновеси количеството чакра и в десния и в левия крак.
- "Трябва да успея.. просто трябва да успея.. От първи път не, но .. поне малко трябва да успея" - мислеше си момчето, съсредоточено с затворени очи.. Когато усети че е готов, отвори очите и насочи тюркоазения си поглед към вълнообразната повърхност на водата.. Стъпи с крак в нея и после побягна отново, защото просто не знаеше как да действа при водата..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Хлапето вървеше неуверено по водата и с право ! То успя да направи цели 3 крачки преди да падне във водата , но всепак падна !
- Момче ... казах ти , че ще е по - трудно ... - каза сенсей - ката .
- Момче ... казах ти , че ще е по - трудно ... - каза сенсей - ката .
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто излезе от водата.
- Да, и аз чух. - измънка той, видимо в "кофти" настроение заради ледената вода. Той излезе от езерото и си отдъхна.
- Поне в дървото не можех да потъна.. - отвърна той, и нещо нечувано до сега се случи.. Среброкоското се усмихна. За пръв път в живота, момчето се усмихна пред жив човек! Когато слизаше от дървото също беше усмихнат, но сега вече се усмихваше лице в лице с ЖИВО същество. Това беше интересно..
- "Ще опитам отново" - помисли си той, като бързо махна тази усмивка от устните си и се съсредоточи, със онзи знак на ръцете.. Отново фокусира чакрата си, "стабилизира" я в стъпалата колкото можеше, и отвори очите си. Опита се да бяга по повърхността на водата, като вътрешно се надяваше да не стигне много далече, а и ако стигне - поне да не пада..
- Да, и аз чух. - измънка той, видимо в "кофти" настроение заради ледената вода. Той излезе от езерото и си отдъхна.
- Поне в дървото не можех да потъна.. - отвърна той, и нещо нечувано до сега се случи.. Среброкоското се усмихна. За пръв път в живота, момчето се усмихна пред жив човек! Когато слизаше от дървото също беше усмихнат, но сега вече се усмихваше лице в лице с ЖИВО същество. Това беше интересно..
- "Ще опитам отново" - помисли си той, като бързо махна тази усмивка от устните си и се съсредоточи, със онзи знак на ръцете.. Отново фокусира чакрата си, "стабилизира" я в стъпалата колкото можеше, и отвори очите си. Опита се да бяга по повърхността на водата, като вътрешно се надяваше да не стигне много далече, а и ако стигне - поне да не пада..
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето прекоси половината езеро и все още се държеше на водната повърхност ! Имаше шанс да прекоси цялото езеро , ако продължи уверен в себе си !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто се учуди от себе си, но възвърна хладнокръвността си. Продължи напред, ускорено, със пламък от храброст в светлите си, тюркоазени очи. Усещаше как върви по водата сякаш върви по твърда повърхност, и се стараеше да не губи концентрацията си.
- "От втория път да успея.. ще бъде голямо постижение за мен.." - макар че мислеше позитивно, вътрешно Минами изобщо не си вярваше.. Е, няма значение. Продължаваше напред, тичайки по водата смело, сякаш се опитваше да надвие своите способности.
- "Хайде.."
- "От втория път да успея.. ще бъде голямо постижение за мен.." - макар че мислеше позитивно, вътрешно Минами изобщо не си вярваше.. Е, няма значение. Продължаваше напред, тичайки по водата смело, сякаш се опитваше да надвие своите способности.
- "Хайде.."
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Полседният ми пост е на 7ма страница
-Аз съм Такага Шиничи.Казаха ми че вие сте сенсейката-Момчето погледна с миловит поглед.
-Аз съм Такага Шиничи.Казаха ми че вие сте сенсейката-Момчето погледна с миловит поглед.
Такага Шиничи- Листен Шиноби
- Брой мнения : 26
Точки от Коментари : 31
Регнах се на : 23.02.2010
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
- Браво момче ! - възкликна сенсей - ката и погледна към другото хлапе и каза :
- Ами да ... аз съм сенсей - ката ... е ще учиш ли ?
Сенсей - ката след това се обърна към Кайто с думите :
- Момче ... върви да си вземеш ранг Д мисия !
- Ами да ... аз съм сенсей - ката ... е ще учиш ли ?
Сенсей - ката след това се обърна към Кайто с думите :
- Момче ... върви да си вземеш ранг Д мисия !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ами искам да ме научите на Чакра молд - Каза момчето усмихвайки се.
Такага Шиничи- Листен Шиноби
- Брой мнения : 26
Точки от Коментари : 31
Регнах се на : 23.02.2010
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Кайто кимна и погледна към другото хлапе, което също като него бе дошло да учи чакра молд. Среброкоското го погледна..
- Късмет. - и след тези думи, той тръгна към хокагето.. Усмихна се самодоволно, когато се обърна с гръб към сенсея и новото момче.. Вече беше готов да взима мисии.. Какво ли ще бъде? Може би да предпази някой човек, или .. Нямаше търпение да разбере.
- Късмет. - и след тези думи, той тръгна към хокагето.. Усмихна се самодоволно, когато се обърна с гръб към сенсея и новото момче.. Вече беше готов да взима мисии.. Какво ли ще бъде? Може би да предпази някой човек, или .. Нямаше търпение да разбере.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
"Леле ... това момче ... незнам какво му има , но е леко странно ... или поне различно ... "- мислеше си сенсей - ката гледайки към Кайто . След секунда се обърна към другото момче и каза :
- Добре ... е започвай ! Какво чакаш още ?
- Добре ... е започвай ! Какво чакаш още ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто бягаше към тренировъчната площадка, задъхан. Тъкмо се върна от един магазин в Коноха, вече напълно въоражен с кунаи, шурикени и някой димни бомбички..
Спря се по средата и се огледа. Нямаше никой наоколо. Обикновено тук би трябвало да има още хора от отбора на Минами да тренират, но може би те тренираха някъде другаде из тази площадка.
- Сенсей! - изкрещя с пълен глас Кайто. Чуваше само как листата се веят от вятъра.. Минами реши да изчака под едно дърво, замислен.
Спря се по средата и се огледа. Нямаше никой наоколо. Обикновено тук би трябвало да има още хора от отбора на Минами да тренират, но може би те тренираха някъде другаде из тази площадка.
- Сенсей! - изкрещя с пълен глас Кайто. Чуваше само как листата се веят от вятъра.. Минами реши да изчака под едно дърво, замислен.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Нищо . Може би Кайто трябваше да потърси по - добре ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- "Къде е тя..?" - питаше се Кайто, седейки под дървото.. Изправи се и започна бавно да крачи наоколо, оглеждайки се за сенсейката.
- Сенсей..? - Минами се чудеше къде е тя, но нищо не намираше.. Навлезе навътре в тренировъчната площадка.
- Сенсей..? - Минами се чудеше къде е тя, но нищо не намираше.. Навлезе навътре в тренировъчната площадка.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Момчето се луташе ли луташе из гората от няколко минути , но изведнъж , момчето видя сенсей - ката си отново да "мързелува" събирайки цветя . Сърцето на момчето затоптя по - бързо . По цялото му тяло премина един тайнствен трепет . Бузите му приеха розов оттенък . Изглеждаше сякаш момчето за първи път отключваше своята човешка същност , а причината за това беше сенсей - ката му . Може би и тя беше първата му "детска" любов , защото момчето досега не бе изпитвало подобно чуство . Данеби това да бе признък за възмажаването на момчето ?
Офф.Ааа най - добрия съм !!! :D (rofl)
Офф.Ааа най - добрия съм !!! :D (rofl)
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
По бледото лице на Кайто се плъзна руменина, а зениците му се разшириха от срам.. Той разклати глава малко засрамено и смутено. Хах, ами че крайно време беше (xDD). То не стига че беше прекалено нисък за възрастта си, че беше прекалено дребен, че прекалено кльощав, че.. Пуу.
- "..к-какво правя?!" - момчето се изкашли.
- С-сенсей..! - прозвуча като котешко мяукане. Кайто буквално изписка.. Той се удари по рамото паникьосано. Какво му става?!
- Сенсей! - извика вече със твърдия си тон, изкашляйки се..
Офф. - Както има една песен, "Даваай бате шефее" Неее не, тва ме утрепа.. ЧЕСТНО! Това е един от българските качествени извори!
- "..к-какво правя?!" - момчето се изкашли.
- С-сенсей..! - прозвуча като котешко мяукане. Кайто буквално изписка.. Той се удари по рамото паникьосано. Какво му става?!
- Сенсей! - извика вече със твърдия си тон, изкашляйки се..
Офф. - Както има една песен, "Даваай бате шефее" Неее не, тва ме утрепа.. ЧЕСТНО! Това е един от българските качествени извори!
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей - ката видя момчето и веднага стана от мястото си .
- Ооо момче ти дойде ! - каза сенсей - ката като отиде до момчето и продължи - Айде сега да те научим на нещо , а ?
Сенсей - ката обаче беше перверзна по рождение и огледа добре момчето , като си помисли "Леле кви бузки..." , и не - тя нямаше предвид бузките на лицето на момчето .
Офф.
- Ооо момче ти дойде ! - каза сенсей - ката като отиде до момчето и продължи - Айде сега да те научим на нещо , а ?
Сенсей - ката обаче беше перверзна по рождение и огледа добре момчето , като си помисли "Леле кви бузки..." , и не - тя нямаше предвид бузките на лицето на момчето .
Офф.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Кайто се обърна назад, проследявайки погледа на сенсей-ката. Тука нещата ставаха напечени, и момчето я погледна със вече прекалено разширени зеници.
- "..Б-Бе, на мене ли ми се струва така или .. Не, не, така ми се струва." - разклати глава среброкоското и отметна кичур от зачервеното си лице.
- А-Аз ъм.. - за пръв път така заекваше. "Стегни се" мислеше си той.
- Сенсей, чудех се дали можете да ме научите на някой полезни техники за чуунинския изпит..? - в ума му изскочи онази "Секси джутсу" техниката. Кайто отново се удари.
- "Добре, вече наистина край.." - помисли си той възмутено от себе си и разклати глава, като си тръгна.. Днес достатъчно се унижи със своите буйни хормони xDD ..
Офф . -
- "..Б-Бе, на мене ли ми се струва така или .. Не, не, така ми се струва." - разклати глава среброкоското и отметна кичур от зачервеното си лице.
- А-Аз ъм.. - за пръв път така заекваше. "Стегни се" мислеше си той.
- Сенсей, чудех се дали можете да ме научите на някой полезни техники за чуунинския изпит..? - в ума му изскочи онази "Секси джутсу" техниката. Кайто отново се удари.
- "Добре, вече наистина край.." - помисли си той възмутено от себе си и разклати глава, като си тръгна.. Днес достатъчно се унижи със своите буйни хормони xDD ..
Офф . -
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/0)
Възраст:
Фракция:
Сенсей - ката го спря и извика :
- Хей , момче , чакай ! Коя техника искаш да научиш ?
- Хей , момче , чакай ! Коя техника искаш да научиш ?
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 6 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Тренировъчна площадка 4