Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 4

+8
Сарън Кара
Хинамори Аму
Сатору
Хитачи Ямато
Фуджисала Ичиро
Йошико Харуко
Йо Казаки
Коринмо Изаши
12 posters

Страница 7 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty Re: Тренировъчна Площадка 4

Писане by Данте Казежин Съб Мар 13, 2010 11:55 pm

Данте реши да пробва отново. Беше леко изтощен от целия напън, който беше дал на ума и тялото си. Ръцете започваха да го болят от студената вода на фонтана, но той не се отказваше. Пренебрегваше всяка болка, защото знаеше, че това е ключово упражнение за шиноби лайф-стайла му. Да търпи болката и въпреки това да запази концентрацията си - на това той трябваше да се научи съшо. Стисна здраво зъби и се опита да пренебрегне всеки страничен фактор - студа, умората, болката. Данте отново продължи с балансирането на чакрата си. Той отново се опита да я усети, да усети чакрата протичаща по тялото му. Той искаше да проследи траекторията й, да усети силата й, атрибута й... Главния атрибут. Когато отново прецени правилното количество, което вече знаеше той премина на по-трудната и нова за него част - трансфромацията. Това изискваше силна концентрация от негова страна и въпреки условията той трябваше да се справи. Той издиша тежко, пое си дъх и затвори очи, намръщвайки ги, опитвайки се да концентрира ума си изцяло върху задачата пред него. Той се борише с цялата болка и изтощение, което чувстваше, но все пак не позволяваше на това да го откаже дори и за миг. Той направи каквото сметна за нужно, изпусна чакрата си, отвори очите си и зачака да види резултата....
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 137
Точки от Коментари : 135
Регнах се на : 28.02.2010
Възраст : 33
Град/Село : 砂隠れの里 (Сунагакуре)

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

http://otaku-mania.5forum.net/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Писане by Хинамори Аму Нед Мар 14, 2010 12:20 am

Този път прореза във водопада си остана. Момчето беше успяло слабо да разцепи водата. Не беше нещо кой знае колко голямо, но стигаше и все пак беше напредък. Друг беше въпросът, че трябваше да се опита да го направи по-голям. Сега бе с размерите на топче за голф, а му трябваха поне 50 см.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Данте Казежин Нед Мар 14, 2010 12:31 am

Данте съзря за мига процепа във водата, за който бе положил толкова усилия и точно след миг падна на колене. Задъхан... Той сведе глава под фонтана и остави водата да си върши работата - да го охлади едно хубаво. Той беше изтощен... Не знаеше дали щеше да намери силите да продължи напред -"Но трябва!" -Рече си той на ум. -"Трябва да успея да го увладея този мой бурен елемент на всяка цена, дори и на цената на нервната ми система! (хД)" -Той се изправи бързо на крака, продължаващ да стои под водата и си каза на ум -"Окей, елемент! Време е да те обоздая най-накрая и напълно да овладея пълния потенциал на способностите ти! По-точно на способностите НИ!" -Данте изхвърли ръцете си напред, допирайки студената вода течаща пред него. Той бе абсолютно решен да мине това изпитание. За момент се спря и се концентрира единствено върху умственото си състояние. Той трябваше да остане спокоен в такива времена, да си хармонизира чувствата и здравия разум, както и чакрата и въображението си. Даде всичко от себе си да почувства силата виатеща в него. Той трябваше да го направи, това бе негово задължение да упсее! Данте усети, че ще му е нужна още повече чакра за да сцепи фонатана и течащата вода около него напълно. Той се средоточи напълно върху задачата пред него. Това бе единствената му цел сега. Той се концентрира, влагайки много усилия в чакрата, количеството и трансформацията й. Балансирайки всичко това по почти равни количества -"Това е!" -Провикна се той на ум и изпусна чакрата си, но дали бе достатъчна....
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Мар 14, 2010 12:48 am

Чакрата му успя да разцепи водата, но все още не беше достатъчно. Момчето се напъваше и пролуката ставаше все по-голяма и по-голяма. Накрая стигна до 25 см и до там. Данте просто нямаше сили да продължи повече.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 4 - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Данте Казежин Нед Мар 14, 2010 1:19 am

Данте дори не успя да съзре 25 сънтиметровия процепк, който беше направил, еми направо залитна и падна по-гръб в каменистата плитка вода, в която беше стъпил. Очите му се затвориха и му претъмня. Той припадна от умората....

След кратко той отвори очите си, но вече изглежда не се намираше в реалния свят, а в собственото си съзнание. Около него всичко беше обгърнато в мрак, а той лежеше точно по-средата на цялата тъмнина. Той се изправи, търкайки се по главата и попита с не толкова учтив тон -Къде съм по дяволите?! -Той се огледа, но не виждаше нищо. Потъърка си очите, защото мислише, че клепачите са му отказали и той не ги е отворил, но не беше така. След кратък момент той загря къде се намира. -О, страхотно! Припаднал съм и сега се намирам в собственото си съзнание... Какво клише! (хД) Данте започна да върви в мрака, оглеждайки се за някаква малка точка светлина, както беше чел в много фентъзи разказчета, които му бяха минали през ръцете, но уви такава нямаше. Беше само мрак. Но въпреки мрака Данте не изглеждаше много разтревожен за положението си. Той седна смирено и зачака да се събуди. И тогава един глас преряза покоя му -Провал! -Моля?! -Обърна се той към гласа в незнайното -Пфф! Сигурно полудявам вече! Не стига, че се намирам в съзнание в собственото си съзнание (хД), ми и гласове почнах да чувам вече... Тогава мистериозния глас се обади отново -Какъв провал! -Окей, знам че си някъде там! -Отбеляза Данте -Покажи се, фрагмент на съзнанието ми! -Какъв провал само! -Продължи гласа и Данте млъкна и се стъписа. Той се усети, че "гласа" се обръщаше към него -Какъв провал и не мога да повярвам, че с този провал сме оковани в едно тяло... Не е възможно т'ва пишлеме да е наследник на Шиноске! Ха-ха! В никакъв случай! Ако ти си наследникът на Казежини клана, аз съм Суйтон елемент! Ха-ха-ха! -Какво по... -Тогава Данте се осафери, това беше елемента му -Елемент?! Ама как... Това са глупости! Сигурно халюцинирам! Няма да ти обръщам внимание! -Така ли се справяш с проблемите и предизвикателствата си, момче? Бягаш от тях? Припадаш по-средата на решаването им? Не им обръщаш внимание?! Ха-ха! Смешник! Ти дори не можеш да ме усетиш, та аз съм навсякъде около теб! -В този момент целия мрак се превърна в искряща белота и Данте чак се заслепи -Какво по...?! -Всичко около него стана бяло, мрака се замени със искряща светлина. Той усещаше навсякъде около него силен вятър, виелици, торнадота. Усещаше го, но все още не го виждаше. Усещаше и смразяващите тръпки, които го побиха -Ето истинското ми лице, момче! Истинското чувство на това да ме усещаш! А ти дори и това не можеш. Дори не можеш и да ме видиш! А искаш да ме "овладееш"? Смешник! Ха-ха-ха! Ти не си нищо повече от грешка на природата! И за съжаление аз съм тук, до теб да ти търпя комплексите! -МЛЪКНИ! -Провика се Данте, осафервайки се и осъзнавайки ситуацията, в която се намираше. Това бе мястото, където неговия елемент обитаваше. И тогава само една мисъл щръкна в ума му. Той трябваше да царува над това място! -Окей, тъп елемент такъв! Достатъчно време ми се подиграваше! Аз съм Данте КАЗЕЖИН! Наследникът на един от най-великите Фуутон кланове някога живял! Няма да ти позволя да се отнасяш с мен по този начин и да правиш каквото си поискаш! Сега вече ме ядоса! -Ууу! Точно така! Разгневи се, глупако! Точно това исках от теб! -Саркастично подхвърли елемента на Данте -Така ли се държи някой, който "трябва да царува"? Гневно и бясно, без да обмисля действията си?! -Данте спря за момент, широко ококорвайки очите си, като че ли прозря нещо, докато елемента му още го наливаше. Данте го заглуши и притвори очи. Той знаеше какво трябва да направи... Той смирено седна пак на земята и се концентрира. Опита се да породи хармония в тялото си, която да слее с тази на елемента. Тогава цялата светлина около него започна да чезне и да се концентрира в тялото му. -Какво?! Не ми казвай, че най-после ти светна?! -Провикна се елемента, но Данте вече не чуваше думите му. Той изсмука цялата светлина около себе си и остави само една малка бяла частица вятър, която се рееше във въздуха - това бе елемента му. Данте се изправи, отвори очи и съзря малкото нищожно парченце чакра пред него с изключително писклив глас, което му дръдореше нещо. Тогава Данте каза -Виждаш ли? Нито ти сам, нито аз сам можем да постигнем нещо. Сега цялата ти сила е в мен, а ти си оставен без нищо, както аз бях до преди малко. Но всичко се постига с хармония и спокойствие! Щом се успокоих, аз мисля че най-накрая успях да те "овладея". Ако си искаш силата обратно, аз няма да ти я върна цялата. Ще ти върна половината и ще си я поделим! -Каза смело Данте на въплащението на елемент пред него. Малкото късче вятър не се поколеба и се сля с Данте на секундата. Точно в този момент той наистина се събуди и бързо се надигна от студените води. -Готов съм! -Провикна се той. Изправи се постави си дланите на водата и започна с концентрацията. Той вля максимално количество чакра, толкова на колкото бе способен. Вля я и започна да я трансформира. Той вече беше уверен в себе си, уверен в елемента, в силата, в ума си. Той вече знаеше какво трябва да направи, но дали това суреалистично преживяване щеше да му помогне? ...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Мар 14, 2010 1:50 am

Хах. Доста надъхващ пост. Хареса ми! ^^

Момчето се концентрира, очите му бяха отворени и сам видя как водата между дланите му започна бавно да се разцепва и да продължава да се разразства. Бавно, но упорито, Данте стигна до положението, до което беше предишния път. Напрегна се още малко и успя да го мине дори и направи повече от това, което бе необходимо. Изглежда самият той успя да се хармонизира с елемента си и бе получил някакъв пристъп на енергия. Сенсеят му ококори слисан очи. Не можа да повярва, че момчето успя да мине повече от това, което се изискваше. Той се прокашля и бързо си възвърна старата физиономия.
- Браво, момче. Сега вече може да се заемаш с техниката от скрола, който ти дадох.

Офф. Значи давам ти Въздушен контрол (Футон) + Чакра Молд lvl 2 + 6 воля
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Нед Мар 14, 2010 7:14 pm

Данте видя резултата си и една усмивка лъсна на лицето му. Краката му потрепнаха в опит да го предадат, но успя да се задържи. Направи няколко крачки назад и приседна на каменистото брягче зад него. Отдъхна си леко, погледна нагоре и си каза -"Все още не съм приключил...", след което се обърна към сенсея си и викна -Сенсей! Време е за онази техника! Фуутон: Джуха Шо. Очакваше отговор от учителя си...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Мар 15, 2010 12:26 am

Сенсеят му го погледна с едно око и само се отпусна пак на земята, под дебелата сянка.
- Еми, както решиш хлапе. Първо си почини малко, разходи се. А след това, ако толкова искаш да я научиш тая техника, вземай скрола и учи. Мисля обаче, че не бива да напрягаш много тялото си.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Пон Мар 15, 2010 12:52 am

-Хмм... Добре, сенсей. Смятам да последвам вашия пример и да подремна малко. Някъде около час. -След което Данте се изправи, облече се и отиде до съседното дърво на сенсея си. Той се покатери на него, използвайки чакра молда и легна върху един дебел клон. За няма и една мунута Данте заспа...

Той се събуди чак на другия ден, паднал на земята. -Какво по...?! -Бързо се изправи от смачкания клон под него. Клона се бе счупил през ноща, а Данте е бил толкова уморен, че дори не е и усетил падането си. -Охх! -Из-охка той, поради малката болка в гръбначния му стълб. -Тц тц... Как може да съм паднал и дори и да не съм го усетил? Е, както и да е, по-добре да се заемам с тренировката! Данте извади скрола от десния си джоб и го мина отново. Искаше да си припомни съдържанието му и какво точно трябваше да прави. -Йош!("Добре" на японски хД, в случай, че не знаеш ;д) -Отбеляза той, след като прочете скрола и го прибра в десния си джоб. След прочитането му, Данте си припомни процедурата, която беше да концентрира определено количество чакра в ръката си, да я трансформира и да я изпусне, замахвайки разко с ръката си, произвеждайки разсичаща вълна от вятър, която той можеше да контролира със ума и волята си. След като прибра скрола, Данте изведе дясната си ръка напред и започна да концентрира чакра в дланта си. Той щеше да започне софткор (хД), тоест с малко чакра и евентуална малка вълна от чакра, ако успееше въобще от първия път да произведе такава. Данте концентрира толкова количество чакра в ръката си, колкото смяташе за достатъчно и премина на трансфромацията. Той се опита отново да усети чакрата си, което този път му се стори по-лесна задача от преди и да я балансира. След дългата концентрация и трансформация, Данте извика: -Фуутон: Джуха Шо! -И зачака да види резултата си.
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Мар 15, 2010 1:55 am

Лека струя от вятър проряза въздуха, но нищо повече.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Пон Мар 15, 2010 2:06 am

-"Окей!" -Каза си Данте -"Изглежда му хванах цаката. Сега ще пробвам с малко повечко чакра, макар и да знам, че ще ми е по-трудно, след като повече чакра значи повече концентрация в трансформирането й. Но така или иначе трябва да се науча, поне за сега да ги произвеждам, пък по нататък вече да ги контролирам тези вълни." -Той приключи с обикновените си разсъждения и се концентрира върху джутсуту. Данте отново изведе дланта си напред и започна да концентрира чакра в нея. Този път бе решен да пробва с повече чакра и знаеше, че щеше да му отнеме повече концентрация и баланс. Той трабваше да остане спокоен през цялото това време и да не се напряга прекалено много, иначе щеше бързо да се изтощи. Той присви съвсем леко очи, вливайки средно количество чакра. Толкова колкото бе преценил за нужно, след което премина на трансформацията й. Съсредоточи се бая и търсише онова чувство... Онова чувство, което получаваше, когато усещаше как чакрата минава през тялото му, през всеки негов съд. Трансформираната чакра... Онзи студен полъх на вятър, който чувстваше от вътре, това търсише той. Не бе лесно обаче... Изискваше се огромна концентрация и съсредоточение на мисълта. Той се сети за "суреалистичното приживяване" от вчера, тоест "разговора му" с елемента си. Опитваше се да му каже нещо. Но този път не му бе толкова трудно да се свържи с него. Той вече бе изградил солидна връзка с елемента си, която искаше да осъвършенства, да олицетвори. Когато най-после "получи съгласието" на елемента си, Данте се усмихна лекичко и не след дълго извика: -Фуутон: Джуха Шо! -В очакване на резултата...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Мар 15, 2010 10:45 am

Момчето успя да раздвижи съвсем слабо вятъра около себе си. Може би ако бе замахнал щеше да се получи нещо по-добро от това.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Пон Мар 15, 2010 10:58 am

Данте, не толкова учуден от лошия си резултат, бе забравил едно от ключовите движения за изпълнението на това джутсу. -"Ахх, да. Замаха... Тотално забравих от цялата концентрация само в чакрата..." -Каза си той и реши да пробва отново. Данте отново изведе дланта си напред, поставяйки я интровертно, сочеща към него. Присви леко очи и започна да влива чакра в нея. Този път бе решен и да вкара малко повечко чакра за всеки случай. Той се средоточи, внимавайки да не изпусне някой ключов елемент от скрола, който му бе дал сенсея му. Концентрира се здраво, опитвайки се да балансира чакрата в него, след което привика елемента си в опит да ги слее и да трансформира чакрата си. Отново усети тези хладки тръпки, които той толкова много обичаше, когато се опитваше да концентрира чакрата си. Те бяха знак, че се свързва с елемента си и че е на път към успеха. Не след дълга концентрация и трансформация, Данте издиша тежко, премести дясната си ръка към лявото си рамо, обърна дланта си с трансфромираната чакра рееща се по нея и с един силен, пресичащ замах пресече въздуха и извика с умерен тон: -Фуутон: Джуха Шо! -в очакване на някакъв напредък...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Пон Мар 15, 2010 11:12 am

Вятърът се усили и момчето почи успя да докара остротата и силата на вълната.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Пон Мар 15, 2010 11:48 am

Данте видя малкия си напредък и макар и малко да го зарадва, той знаеше, че може да се справи по-добре. Той трябваше да може да се справи по-добре. Тогава той се замисли... Как можеше да успее? Какво трябваше да направи, за да изкара чакрата от ръката си под по-остра форма? Не знаеше... Тогава нещо му хрумна. Щеше да се свърже с елемента си отново и щеше да се допита до него. По някаква приичина вече му бе определил пола и той бе мъжки (хДД). Но как трябваше да се върже с него отново? Едва ли да се изтощи до припадък беше най-добрата идея... Тогава той реши да пробва с медитацията. Данте седна, кръстоса краката си и постави двете си ръце в сийла - Овен(Ram). Той започна да се конценентрира и по-точно да гради хармонията нужна за да се свърже с елемента си. Не знаеше какво точно трябваше да направи, но просто продължи да "медитира"...

Не след дълго, Данте отвори очите си и вече се намираше в едно обширно черно-бяло пространство. На половина черно, на половина бяло. Той се намираше в черната част, която изглежда бе неговата част. Той се изправи и се огледа, след което продължи към бялата част, викайки -Елемеент? Елемееент!... -В момента, в който крака му прекрачи границата на бялата част, се чу един глас -Хейй! К'во правиш бе, мухльо? Стига си ми тъпчил килима! Тамън го изтупах... (хД) -Данте очудеон погледна, след което каза -Океееей... -С учуден тон и продължи да стъпва -Офф, все едно говоря на стените... Ама к'во ли се учудвам, това все пак си ти - тъпия Данте! Кажи к'во искаш, лапе преди още да си ми орезелил мебелите. -Данте се намръщи леко и подкара по същество... -Окей, елемент трябва ми помоща ти, да науча това джутсу. -Офф, пак ли? Виждам, че мъчиш нещо да направиш ама така и не разбрах к'во... Значи т'ва било,а? -Думите на елемента на Данте го накараха да се замисли. Ако елемента не бе усетил тона действията му, значи връзката им не бе толкова здрава, колкото си мислеше... Той сведе очи към земята за секунда и след което погледна пак в искрящата, студена светлина. -Да. Това се опитвам да направя и ми е странно, че не си усетил намеренията ми. Но както и да е, сега вече съм тук и лично те моля да ми помогнеш. -С какво ти трябва помощ? -Попита елемента -Данте не знаеше какво точно трябваше да отговори... Той се замисли и след кратко каза -Остротата! -Пфф... Т'ва е лесно, бакка! Как може да си толкова прос... (хД) Просто трябва да направиш чакрата по фина, темме... -Данте, в опит да пренебрегне обидите на собствения си елемент, попита: -Ахм... Как така да я направя по фина? -Ем лесно... Как да ти го обясня... Ами значи вместо просто да изтупкаш чакрата в дланта си и да започнеш с трансформацията там, пробвай да я трансфромираш преди да е навлезнала в съдовете на ръката ти и когато стигне до дланта ти гледай да не я спляскваш на едно място, като купчина мръсни дрехи... -В смисъл? -Попита отново Данте... -В смисъъъллл, опитай се да я.... амммм... ОФОРМИШ, по по-фин начин. Тоест да я направиш по-тънка. Това не значи да я намалиш като количество еми просто да я трансформираш по-рано и да се средоточиш върху самата й форма. Лесно е, баккайаро. Данте се спря за момент да помисли. -"Хммм..." -Каза си той. -Мисля, че схванах, елемент. Благодаря ти. -Даа, дааа, даааа! Айде махай се, че пак трябва да чистя заради тебе, простак! (хД) Следващия път си събуй обувките! -И в този момент, Данте се събуди, прекъсвайки оплакванията на елемента си. -"Окей..." -Каза си Данте -Ще пробвам тази тактика...

Данте се изправи, изведе едната си ръка напред, извъртя длънта към себе си и всместо да започне с концентрирането на чакра в дланта, Данте мина направо на трансформацията й, преди още да я е влял в дланта. Данте се по-озори, но сметна, че е готов. Тогава той плавно прекара чакрата по ръката си, нежно вливайки я в дланта си, внимавайки да не прекали с натрупването й. Разпредели я така, че като замахне на приблизително 180 градуса с ръката си, тя да се разпредели по равно, за да може да излезне фина и остра - такава каквато му трябваше. Данте приключи с нужните процедури и замахна силно с дясната си ръка, викайки: -Фуутон: Джуха Шо!!!
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Вто Мар 16, 2010 9:54 pm

Момчето проряза въздуха и острата вятърна струя се понесе към клона на едно дърво, на което сенсеят си почиваше. Вятъра разряза клона и сенсяет тупна на земята като се огледа шашнат.
- Абе, хлапе! Я по-полека с тази техника! Можеше да ми отиде нещо друго освен това си натъртих и задника... - той се огледа, за да види това, което беше изпуснал. Когато го видя и се наведе да го вдигне, замръзна. Доужина му беше скъсан на две... - Момче, направи ми услуга и не ме закачай повече!

Футон: Джууха Шо + 3 сила +2 бързина
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Вто Мар 16, 2010 10:09 pm

Данте се усмихна леко и каза: -Не и възнамерявам да ви закачам повече, сенсей. Съжелявам за палавата ви книжчица ^^, ще ви купя нова щом свършва с първата си мисия, на която смятам да отида сега. Благодаря ви за цялото търпение и "усилия", които положихте в тренировката ми. Оставям ви... -Каза, Данте, обърна се, направи две крачки, обърна се пак и каза - ЗА СЕГА! ]:) -С лукав и хумористичен(уж) тон, след което тръгна в посока Сградата на Казекагето.
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Вто Мар 16, 2010 10:14 pm

Сенсеят се намуси и завъртя раздразнен очи. "Да знаш, че помя... И ще си я търся!" След което изцъка с език и прибра книжката в чантичката си или поне това, което беше останало от нея. Излегна се под сянката на едно дърво, с ръце зад тила, и затвори очи.
- Ахх, най-накрая малко почивка за мен.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сарън Кара Нед Мар 21, 2010 12:26 pm

Сарън си повисли, че след предишното ,,потъване" на крака му той не успя да концентрира внимателно чакрата в краката си и затова единия му крак ,,потъна" отново, затова момчето бързичко сабра ръце внимателно и концентрирано събра чакра в краката си като се надяваше че този път няма да ,,потъне" отново, а просто да продължи напред обезспокоявоно и по - бързо да мин частта д ецерото, защото много му беше писнало вече с това езеро - дълго време вече се мотка тука.
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Зодия : Дева
Брой мнения : 69
Точки от Коментари : 56
Регнах се на : 26.02.2010
Възраст : 26

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст: 13
Фракция: Генини

Писане by ???? Пон Мар 22, 2010 10:58 am

Карън успя с Чакра Молда..

Офф. Чакра Молд(1), 2 Интелект и 1 Воля. Сега ще ти ги впиша в профила, не пиши в промени на профилите. И за да не се чуди колешката на Суна - аз водих това момче преди доста време, и това определено не му е първият опит за Чакра Молда.

????
Гост

Писане by Сарън Кара Пон Мар 22, 2010 10:16 pm

Момчето се зарадва, че най - после е научило Чакра Молд. Кара заобиколи езерото и отиде малко ,,поизкъпан" при учителя си и му каза: - Сенсей, много съм развълнуван, че завърших чакра молда. Сега какво ще правя?
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Пон Мар 22, 2010 10:34 pm

-Можеш да ходиш на Чуунинския ако искаш.. - Отговори сенсея.

????
Гост

Писане by Сарън Кара Вто Мар 23, 2010 8:20 pm

Кара отговори на сенсея си - Да, сенсей, но не може ли до тогава да тренирам нещо?
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Току Шикате Вто Мар 23, 2010 10:45 pm

Току се върна на тренировъчната площадка, махна на сенсея си, взе своята книгата Зомби в къщата и от чантичката си с принадлежности и седна по сянката на едно дърво за да я прочете. Книгата не беше много дълга, пък и заглавието беше привлякло вниманието на момчето. Той си падаше по мистерии и екшъни, нали беше нинджа. Той отвори книгата на първата страница и там пишеше авторът и посвещението. Той беше някой си Ямута Хируки. Книгата беше посветена на някакъв негов приятел. По всичко изглеждаше, че книгата е някаква история, което не беше точно весела. Но какво ли щеше да стане накрая? Току изгаряше от желание да я прочете. И така, той започна. Книгата всъщност беше разказ в Аз-повествование, смисъл че героят разправяше своите преживявания и по – конкретно едно.
Книгата
започваше, както повечето книги със уводът към ситуацията. Главният герой беше член на АНБУ – Хирука Досу, специализиран в най – опасните и сложни мисии – тези в които се налага да се вземе изключително важен документ от някое строгоохранявано място. Точно това беше и основното действие. Разказвачът получил строго секретна мисия от Кагето на селото си, Скритата Звезда, да проникне в скривалището на много силно шиноби с ранг S в книгата за издирвани престъпници, и да го отнесе в селото си. В мисията обаче нямало информация нито за броя на враговете, нито за охранителните системи в сградата. Това не било необичайна мисия на героя, но имало нещо странно. Той поискал екип от 3 души които да му помогнат в мисията. Кагето му избрал 3 други членове на АНБУ за екип. Така те тръгнали от селото към местонахождението на скривалището. Когато наближили, Хирука дал знак да спрат. Той изпълнил една от своите техники за да провери каква охрана има около мястото. На пост стояли двама пазачи пред единственият вход. Той бързо се справил с тях и продължил напред. Напредвал предпазливо, но имало нещо съмнително. Обикновено когато се пази някой толкова скъп документ и ма доста повече охрана. Тук обаче бяха само двама слаби пазачи? Какво ставаше. Малко по напред, той се сблъска и с няколко калпаво направени капани, изстрелващи кунаи и шурикени, но нищо смущаващо. След няколко минути, пред него се появила врата. Той използвал Дотон техника, за да погледне през стената и не видял нищо странно. Въпреки това бил много предпазлив. Бавно пристъпил в стаята, когато изведнъж нещо щракнало. От тавана се смъкнали някакви стени и се оформили самостоятелни пътечки. Досу не се смутил и се опитал да премине през тях, но това било невъзможно. По стените минавало огромно количество чакра, невъзможно за унищожаване. ,,Кой ли би направил такова нещо. По добре бързо да намеря екипа, преди да е станало нещо с тях.” Казал си той и тръгнал по пътечките. Било катонякакъв лабиринт, но по – страшното било, че не можел да се свърже с хората си. Радиостанциите просто отказали да работят. В същият момент той чул някакви крясъци наблизо. Гласът бил същият като на най – младото момчето от екипа. Ами сега? Той забързал по коридорите и след няколко минути го намерил, паднал на пода. Бил наранен от някаква странна техника. Нямал външни травми. Но въпреки това не спирал да плюе кръв. Хирука бързо приложил медицинска техника, но той не спирал и не спирал. Не било и генджутсу, защото момчето ясно разпознавало капитанът. Сякаш беше уплашен до смърт от нещо. Но от какво. Целият екип беше от членове на АНБУ. Те бяха виждали какви ли не страхотии. Какво ставаше. С разтреперана ръка, изцапана със собствената му кръв, той посочи зад един ъгъл, след което се строполи и не мръдна повече. Ужас. Трябваше бързо да намери екипа си, преди и те да са станали жертва на това нещо. Той беше сигурен в тях, но на себе си вярваше повече. След малко чу писъци и когато стигна на мястото, видя другото момче да стои с ръка на устата, сочейки трупа на последния член на екипа. То беше изчерпано. Кожата беше одрана, мускулите и сухожилията се въргаляха по пода а мозъкът на мъжът се беше втечнил и излязъл през носът му. Главата беше откъсната а очите се взираха празно напред. Лицето му беше запечатало последната му ужасена гримаса. Както ли му беше причинило това? Хирука започна да се притеснява. Дори за него това си беше прекалено. Беше виждал какви ли не извергщини, но това беше отвратително. Тук Току потрепери леко и му се прииска да спре, но искаше да разбере какво беше това. Проведе няколкоминутна мисловна борба,но любопитството му надделя. Наложи си да продължи като се надяваше нещата да се оправят. Капитанът се замисли. Какво трябваше да направи. Само един от екипа му беше останал жив, а и кагето му беше изрично заръчал, че този документ е от първостепенна важност. Ямута трябваше да изпълни мисията. Но как да спаси живота на момчето. То обаче май нямаше много време. Стоейки право, то май нямаше още много живот. Каквото и да причиняваше това, явно не можеше да бъде понасяно от хората. Чу се някакво дрънчене като от камбана отляво и момчето подскочи. Преди да има възможност да го спре, то побегна в другата посока. Капитана се телепортира пред него и му попречи да продължи. Според изчисленията му, вече бяха изминали половината път от лабиринтът. Но имаше още. И това странно създание... Дали беше шиноби или някакъв вид животно. Но пък чакрата трябваше да е на човек. Това беше първокласна техника за залавяне на човек.Ямуто беше чувал за нея. Nimpo: Great labyrinth wall. Единственият начин да бъде спряна беше от заклинателя. Ако той умреше, техниката щеше да се заключи, погубвайки завинаги своята жертва. На всичкото отгоре, когато бъде използвана пренася всички които са под влиянието и в друго измерение. Нямаше и начин да избягаш от нея. Хирука обаче нямаше да се откаже. Щеше да продължи да се бори докато не спреше да се движи завинаги! Тук чак Току се вдъхнови много. Той беше доста податливо хлапе, можеше лесно да се постави в дадена ситуация у да разбере как ще се почувства. Тръпки го побиваха само като четеше, но искаше да продължи. Изглежда този Ямута беше голям шиноби, все пак. Той спря за момент и се заслуша. Някъде далеч не чуваше звук, но той идваше някъде отгоре. Това го наведе на мисълта че някъде трябва да има стълбище. Подчиненият му обаче не беше на себе си. Той помисли за секунда, след което му постави генджутсу, представляващо абсолютна тъмнина, а стените бяха като от огън. Така той го избави от страхът му, след като го накара да забрави видяното. Върна го в нормалното му състояние и развали генджустуту. Той поведе напред като се движеше в посоката, от която идваше звукът. Много скоро стигнаха до голямо мраморно стълбище, цялото блестящо и ярко червено. Това беше лоша поличба. За да провери дали всичко е наред, той пристъпи напред първи, но веднага щом го направи, чу зад себе си размърдване. Нещо в стената се раздвижи и излезе от там. Приличаше на някакво чудовище, само че цялото покрито с ярко отровно зелена кожа и с огромни зъби. То беше някак си гнусно. Лигите течаха от лицето му, зъбите му бяха някак несъразмерни и като че ли пробили ченето му. Те се подаваха навсякъде и закачиха момчето, седящо там. Чудовището светкавично бързо го налапа и той изчезна, след което се скри отново в стената. Ямуто нямаше никакво време да реагира. Докато се обръщаше, човекът му вече беше изчезнал. Той обаче не усещаше някакво присъствие. Каквото и създание да беше това, то определено не беше живо. Но изглежда не можеше да напуска стените, защото колкото и да се мъчеше, се подаваше само на метър от стената. Изведнъж бързо се скри и се показа зад капитана. Отвори оста за да го захапе, но не беше достатъчно бързо. Ямуто вече беше изпълнил една от своите специални техники смесвайки огън и вятър и го беше обгорил. То обаче не поемаше огъня, а го игнорираше някак. Хирука смени елемента с земен и изпълни техниката за велик каменен затвор. Това беше техника, разработена от него, която поемаше земната му чакра, заедно със вятърната и вместо да ги анулира ги усилваше и правеше невъзможни за разбиване. Един вид земята поемаше от остротата и издръжливостта на вятъра. Отвътре на тази техника, се пълнеше с вода докато не удави жертвата. Ако все пак това не беше достатъчно, електричеството, усилено от водата разрушаваше врага на парченца. Техниката беше изключително силна, но изискваше чудовищно количество чакра и поради това рядко се използваше цялата. Трябваше Хирука, който разполагаше с наистина огромно количество от нея заради друга своя способност да изсмуква чакра и да я натрупва, да използва цялата си налична чакра и след това припадаше. Той обаче се намираше в извънредна ситуация, така че не можеше да си го позволи. Вече знаеше че вятъра и огъня не могат нищо да направят на създанието, затова той го довърши директно с вода и електричество. Поради голяма концентрация, противникът буквално изчезваше. Биваше разграден до основните си частици: радиий, натрий и други. По точно на прах. Когато свърши с техниката, изтощил 1/3 от чакрата си, той погледна към създанието. Само с едно леко духване, то се разхвърча на прашинки, докато не изчезна от поглед. Тази мисия ставаше ненормална. Единственият друг път, когато се бе налагало да използва тази техника, беше срещу АНБУ на страната на водопада, където 10 отряда използваха някаква забранена техника за да могат да се слеят в едно и да използват всичките си техники. Приличаше на някой от забранените експерименти на Орочимару, но беше невъзможно да се биеш с тях. Те използваха по 6 техники наведнъж и не се изморяваха. С тази техника ги унищожи, но използва почти цялата си чакра и едва успя да се прикрие в една пещера за да се възстанови. А сега щеше да става все по странно. Той бързо се освести и продължи нагоре. Изглежда че шинобито, стоящо там не го очакваше, защото стана много рязко като го видя.
- Охо, унищожил си Джибури, много интересно. Никой друг не е успявал преди теб, освен Кагето на селото на тока, или както там се казваше. Тогава се борехме в една мисия, но и той се усети че слабото място на създанието ми е електричеството и го унищожи. Не се заблуждавай. Твоята мисия е да ме убиеш. Документа който търсиш е запечатан в мен, и единственият начин да го вземеш е да ме убиеш. Но дали ще можеш? Знаеш ли какво точно има на този документ, а? Знаеш ли за какво рискуваш живота си ? Сега ще ти кажа! Всъщност на този документ преди много време беше запечатана инструкцията за една специална техника. Тази техника ти позволява да четеш друг, много секретен обект, намиращ се в селото скрито в листата.Още вторият заедно с първият ме помолиха да помогна, защото ако този скрол стигне в грешни ръце, много войни ще възникнат и много животи ще бъдат загубени. Аз съм Соротубо Даячо. Бях приятел на втория и първия хокаге. Ходихме заедно на много мисии, работехме в екип... Всичко беше добре. Докато не се стигна до онази нощ:
- Първи, намерих още един. Този почти беше успял да проникне в сградата с артефакта. Не знам още колко ще продължава това, но вече започват да изпращат и АНБУ за да го вземат. – казах аз.
- Знам. Може би не беше добра идея да ги държим на едно и също място. Така като проникнат ще имат пълен достъп. Интересно от къде са разбрали обаче? За това знаем само ние тримата, старейшините на коноха и някои други видни хора, които не биха ни предали. – отговори ми първият.
- Саротубо, Първи, имаме проблем. Шпиони в другите скрити села докладваха, че повечето се подготвят за масивна атака. Не към селото, а към самия артефакт. – допълни втория
- Трябва бързо да ги заблудим. Имам идея, но някой от нас ще трябва да се жертва. - Тримата се спогледаха изненадани. – С помощта на една запечатваща техника мога да запечатам някъде документът. Но техниката спира, ако това някъде бъде разбито или убито.
Затова трябва сериозно да помислим, преди да го направим.
- Аз ще го направя – каза втория, но аз го надвиках. – Не, аз ще го направя. Ти си хокаге, също както и първият. За вас е немислимо. Аз ще го направя.
- Но ти ще си третият хокаге, коноха се нуждае от теб. – възразиха и двамата.
- Забравяте кой съм аз. Ще продължа да си действам като АНБУ, но без да се зае самоличността ми. Ще обвиним някое от селата че са повредили изключително скъп артефакт, правейки го невъзможен да прочитане. И поради това че свитъкът е запечатан в мен, няма да има опасност. Аз за трети хокаге... Хъм, Гледах как тренирате онова момче, Сарутоби. Допадна ми. Има вяра, справедлив е. Остава и да го научите на ценностите на коноха и ще бъде дори по добър Хокаге от мен.”

Така и стана. Запечатаха го в мен и аз го пазя до сега. Сеира обра Селото в страната на камъка. И без това нямахме добри взаимоотношения, така и другите села се пренасочиха към това да търсят там. Аз продължих с мисиите си и стигнах до тук. След като първият и вторият Хокаге дадаха живота си за спасят селото, останах само аз, от великото трио. Та, още ли искаш да вземеш така ценният свитък, за да угодиш на алчния си каге, или си разбрал за истината на нещата. – попита той.
Хирука беше много объркан. Не беше вчерашен за да го измами просто така. Но в думите му имаше голям смисъл и всичко си пасваше. Наистина беше чувал за това противоречие между камъка и коноха, пък и в историята се говореше за някакво шиноби, от екипа на Първият и Вторият хокаге което изчезнало... Но какво трябваше да направи? Такава техника можеше да бъде използвана само от някой като тях. Сам няма как да запечаташ нещо в себе си с толкова силна техника. Но даже и думите му да бяха истина, какво се искаше от него? Да вземе документа. Именно затова избраха точно него. Екипът му беше мъртъв, кагето наистина беше алчен и жесток... Дали не трябваше да преосмисли позициите си?
Нямаш много време за мислене – каза ми той и ме атакува- Дотон great dragon attack. Той издиша огън от устата си, който прие формата на гигантски дракон, засилил се към мен. Аз му отвърнах с Suiton: Dai Bakusui Shoha , унищожавайки го и скачайки нагоре, светкавично пуснах Raiton : Ribon Tegotae no Jutsu., което нарани и мен малко, но не достатъчно, защото аз можех имахспособността свободно да пускам електричество през тялото си. Той беше ударенлошо, но нямаше да се предава. Използва ми Катон и Фуутон в едно и усили атаката си Katon: Goryuka no Jutsu доста. До толкова че дори моята реакция със Suiton: Bakusui Shohaсе забави и обгори левият ми крак. Но все пакблокирах другата част от атаката му и битката изглеждаше към края си. Приближихсе до него. Електричеството го беше сковало и не можеше да се движи. Въпреки това имаше нещо странно. Не може такава велика нинджа да умре от такива слабо атаки.Тогава дойде и истината.- Изглежда че победи клонингът ми, а. Това е моята последна великатехника. Клонирам самият себе си със всичките си техники и оставащата ми чакра,когато съм на път да умра. Аз вече умрях отдавна. Срещнах се с някои от членоветена
Акатсуки, може и да не си ги чувал, и те ме изтощиха. Ако бяха отделни битки
щях да ги скъсам, но там, 10 на един. Нахлух на едно тяхно събрание и гипредизвиках. Изкарах в безсъзнание 8 от тях, но останаха тоя с риннеганът инякакъв с маска. Знаех че са на съвсем друго ниво, и трябва да се бия поотделно стях. Затова реших да отстъпя, но пича с белите очи използва някакво страннопризоваване и това нещо се опита да извлече душата ми. Вече бях на предела си,затова единственото което можах да направя беше да се телепортирам далеч от тами да създам този висш клонинг. И без това си търсех удобен случай да яизпробвам. Свитъкът обаче унищожих още там, като накарах клонинга да убиеоригинала. Така загинах от собствената си ръка, и той скрола беше загубен. По ме притеснява обаче това, че ония със странните очи може би би успял да разчетекамъка и без скрола. Трябва бъде спрян. Това обаче е задача на друго шиноби.Може би сега някъде там, то яде спокойно рамен, без да знае какво го очаква. Книгата свърши. На другата страница пишеше само няколко изречения. Те гласяха:
След тази битка, хорука се върна в селото си, вече като нов човек и започна да разследва за случилото се. Какво обаче щеше да стане по нататък, аз не смея да кажа. Мога обаче да се закълна, че това момче, беше човек като човек, а не само шиноби! Малко по надолу имаше и написано с по дребни букви. Имената и местата може да са измислени, но дали да вярваш на тази история си решаваш ти! Естествено трябва да решиш дали заблудата е по – добра от истината. Не забравяй да внимаваш в какво вярваш, Героите изпълниха съдбата си защото вярваха в нея и се бориха до край. Прави и ти същото, и може да станеш силен като тях! Така свърши всичко. Отзад на книгата имаше печат: Специално издание!
Току затвори книгата и се замисли. ,,Ако беше изстина нямаше да я продават свободно, нали? Пък и вече знам колко трябва да се боря за да стана силен като тях. Ще следвам мечтата си до край!” Мислеше си Току все така облегнат на дървото и замислен в себе си, размишляваше над прочетеното. Всъщност заглавието се отнасяше не за някакво чудовище или нещо страховито, а за начинът на мислене на шинобитата. Може би не винаги трябваше да се изпълняват дословно задачите, понякога човек трябваше да се замисли, точно като беше направил Химута Хирука.

(Извинявай че някой от атаките са измислени, те бяха за засилване на драматизмът. Иначе и имената са много интересни. А тези които си съществуват, просто щеше да ми вземе много време да ги напиша, а аз писах МНОГО само дотук)
Току Шикате
Току Шикате
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Зодия : Овен
Брой мнения : 159
Точки от Коментари : 188
Регнах се на : 05.02.2010
Възраст : 29
Град/Село : Суна

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Сря Мар 24, 2010 11:48 am

Офф. Хах, книгата прилича на една доста голяма измислица, но принципно чета много и знам, че и в действителността има подобни книги. Като цяло доста си се постарал.

Момчето беше успяло да прочете книга.
Сенсеят погледна към Кара и повдигна едната си вежда.
- Разбира се, че можеш да учиш, но по-добре прочети някоя книга или упражни нещо, което няма да ти отнеме много от времето. Ако искаш да учиш някои нови техники не мисля, че ще успееш.

Последната промяна е направена от Хинамори Аму на Сря Мар 24, 2010 12:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 7 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите