Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Rasengan

Join the forum, it's quick and easy

Добре Дошли!
Това е едно Класическо Наруто РПГ.
Хем Развивка , Хем Фън.

Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Rasengan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тренировъчна Площадка 4

+8
Сарън Кара
Хинамори Аму
Сатору
Хитачи Ямато
Фуджисала Ичиро
Йошико Харуко
Йо Казаки
Коринмо Изаши
12 posters

Страница 2 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Empty Re: Тренировъчна Площадка 4

Писане by Сарън Кара Съб Фев 27, 2010 3:52 pm

Сарън видя, че няма никой и си тръгна, защото беше уморен.
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Зодия : Дева
Брой мнения : 69
Точки от Коментари : 56
Регнах се на : 26.02.2010
Възраст : 26

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)
Възраст: 13
Фракция: Генини

Върнете се в началото Go down

Писане by Намара Конахи Съб Фев 27, 2010 3:56 pm

На площатката нямаше никой !

Намара Конахи
Администратор
Администратор

Male Зодия : Везни
Брой мнения : 1760
Точки от Коментари : 3119
Регнах се на : 11.12.2009
Възраст : 29

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue0/10Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/10)

Писане by Сарън Кара Нед Фев 28, 2010 8:18 am

Кара се върна на площадката за да види дали е учителят му е тук вече
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by ???? Нед Фев 28, 2010 10:11 am

Момчето не видя нокой, изглежда учителя си имаше друга работа.

????
Гост

Писане by Сарън Кара Нед Фев 28, 2010 10:21 am

Сарън реши да дойде по късно защото видя, че учителят му отново не беше тук.
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 2:46 pm

Сенсеят се появи на площадката и протегна изморено ръце. Ако можеше би мързелувал, колкото се може повече, но никога не се знаеше кога ще му пратят някой нов, току-що излюпен генин. Не че имаше желание да ги тренира или да прави каквото и да е, но все пак това му беше работата и иска или не, трябваше да я свърши. Той се протегна лениво, като се облегна на един от тренировъчните стълбове, сложи ръце зад врата си и затвори очи.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Female Зодия : Близнаци
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сарън Кара Нед Фев 28, 2010 9:05 pm

Сарън дойде щастлив защото най - после щеше да види сенсея си! - Здравейте, аз съм новият ви ученик. Казвам се Сарън Кара. - каза Сарън на учителя си

Последната промяна е направена от Сарън Кара на Нед Фев 28, 2010 9:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Шиминаро Наро Нед Фев 28, 2010 9:14 pm

Шиминаро беше радостен че наи накрая е генин.Затича към площатката и поздрави сенсея
Шиминаро Наро
Шиминаро Наро
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Зодия : Лъв
Брой мнения : 34
Точки от Коментари : 43
Възраст : 27

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 9:24 pm

Сенсеят отвори едното си око и погледна към новопристигналите момчета. Огледа ги бавно след което въздъхна, без да си прави труда да става.
- Поредните новаци. Защо изобщо станах сенсеяй... Добре дошли в отбор номер 4. Аз съм вашият сенсей Таджу Каракура и от сега ви предупреждавам, че няма да тичам подир вас и само ще наблюдавам и правя забележки. Ако имате въпрос питайте, ако не може да ми се представите.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Сарън Кара Нед Фев 28, 2010 9:33 pm

Момчето подскачаше весело, но когато чу какво каза сенсея спря и се замисли над думите му. След няколко секунди продължи да подскача и каза - Аз съм Сарън Кара. Родителите ми са били обити от Орочимаро и сега търся отмъщение. - момчето се замисли ,но не се досети за повече информация която да сподели с учителя си затова млъкна и остави Шиминаро да се представи.
Сарън Кара
Сарън Кара
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Шиминаро Наро Нед Фев 28, 2010 9:41 pm

Момчето с тъжен поглед каза.– Аз съм Шиминаро Наро.Пеин уби родителите ми и съм тук за да стана силен воин и да отмъстя на Пеин.
Шиминаро Наро
Шиминаро Наро
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 9:46 pm

- Пфф, поредното хлапе, което търси отмъщение. Май вече стана мода сред младите да търсят отмъщение за щяло и нещяло. Кой на кого счупил нокът, кой ритнал кучето на другия, обидил сестра му или я обезчестил... - сенсеят въздъхна. - Това ще е само временно, хлапта. Пътят на отмъщението не е радостен и весел както на вас ви се иска. По-добре си хванете някое момиче и станете силни, за да я защитавате, нея, както и тези, които обичате. Оставете тези неща за отмъщението. Това е моя съвет, а пък вие ако искате го слушайте. Моята задача е само да ви обуча, а какво ще стане после от вас... Еми, това вие си решавате.
Сенсеят бавно се изправи и изтупя пясъка от задника си, сложи ръцете си на кръста и погледна двете хлапета, борещи се за едно и също нещо.
- Сега, приятно ми е да си бъбрим и ако зависеше от менн бих го правил по цял ден, но некой не ме пита. Просто работата ми е такава, че искам не искам, ще трябва да ви обуча. Избирайте си по един висок стълб и почвайте да го катаерите с помощта на чакрата си. Аз ще ви гледам от тук.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Нед Фев 28, 2010 9:50 pm

- Аз съм Данте Казежин - Прекъсна ги Данте с умерен тон. -Тук съм и току що завърших академията. Вие ли сте ми Сенсей, Таджу Каракура-сама?
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Male Зодия : Телец
Брой мнения : 137
Точки от Коментари : 135
Регнах се на : 28.02.2010
Възраст : 33
Град/Село : 砂隠れの里 (Сунагакуре)

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

http://otaku-mania.5forum.net/forum.htm

Писане by Шиминаро Наро Нед Фев 28, 2010 10:06 pm

Момчето внимателно избра е едно не много високо .За него кътеренето на дървера и ходене на вода му било малко досадно но бил решен да слуша сенсея си.Извади кунаяа от джоба си за да отбелязва до къде ще стигне.Затвори очи и средоточи чакрата си в караката.Когато се почуства готов тръгна.
Шиминаро Наро
Шиминаро Наро
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 10:08 pm

Наро направи една крачка и се строполи на земята. Сенсеят въздъхна и погледна към третия, който пристигна на площадката.
- Да, а ти си? Не, не ми казвай, поредното новоизлюпено генинче търсещо отмъщение. Прав ли съм?
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Нед Фев 28, 2010 10:12 pm

-Отмъщение... Може би, сър... По-скоро отговори. Потомък съм на един древен клан на Уинд-юзери... Този клан вече не съществува, а ето ме мен "потомъкът". Търся смисълът на съществуването си и ако той се окаже отмъщение - с удоволствие! -Дръзко заяви Данте, усещайки тръпки побиващи го всеки път, когато споменеше клана си. Той зачака отговора на учителя си.
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Left_bar_bleue0/0Тренировъчна Площадка 4 - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 10:17 pm

- Хах, ти си по-различен от другите двама от отбора ти. Дано поне ти се окажеш малко по-здравомислещ от тях. Отмъщение, хах, това е вяла работа... Нищо не носи, накрая пак ще останеш сам - сенсеят се заледа някъде напред, но погледът му издаваше, че е някъде другде. След минутка, когато се посъвзе, той се обърна към момчето. - Та, до къде бяхме стигнали? А, да, сетих се. Ти тъкмо се канеше да почваш да катериш някой от стълбовете с чакра молд - усмихна се той и се подпря на едно чучело.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Шиминаро Наро Нед Фев 28, 2010 10:21 pm

Момчето стана от земята засмчно от думите на сенсея.Но момчето трябваше да си почине.Седна и се заслуша в думите на „новоизлюпено генинче". След като изслуша интересната история стана от земята и се средоточи в задачата си.Отделечи се малко от дървото концентрира чакрата си в краката и се затича с все сила кьм сървото.
Шиминаро Наро
Шиминаро Наро
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Писане by Данте Казежин Нед Фев 28, 2010 11:10 pm

Данте премълча мислите си спрямо отмъщението, забелязвайки че мъдрия човек стоящ пред него очевидно говорише от собствен опит. Премина напрааво към действие: Опита се да концентрира чакрата в краката си. Не изискваше много концентрация от негова страна и след няколко секунди той се затърча срещу стълба срещу него. С уверен в уменията си поглед скочи на самия стълб и започна да тича на горе. И тогава...

Последната промяна е направена от Данте Казежин на Нед Фев 28, 2010 11:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 11:16 pm

Наро направи три крачки и падна по задник, а Данте направи две, преди и той да падне по съшия начин като съотборника си. Сенсеят завъртя очи и направо седн на земята и затвори очи. Май денят щеше да е дълъг.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Нед Фев 28, 2010 11:24 pm

Разочарован Данте се гътна на земята от седнала позиция в легнала и се втурачи в пъстрото небе над него, сещайки се за нещото, което го провали - самочувствието му. След секунда направи един бекрол и застана на краката си отново. Този път, както винаги вече осъзнавайки грешката си, Данте вкара малко повече усилия и от тази воля на която го беше научил предишният му Сенсей. След по-дълга вече медитация и концентрация на чакра от страна на Данте той бавно пристъпи към прослувутия дървен стълб... Сложи единия си крак първо, проверявайки стабилността на чакрата под краката си. Когато усети, че първият крак му беше стабилен той леко повдигна и втория и се закрепи в хоризонтална позиция на стълба. Тогава бавно отлепи първият си крак унасяйки се малко...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 11:32 pm

Момчето успя да направи пет крачки по стълба, когато контрола над чакрата му се развали, понеже загуби концентрация и се свлече обратно на земята.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Нед Фев 28, 2010 11:36 pm

Отново с предишното, тръшнато гътане на земята Данте реши да изрази недоволството от себе си. Данте имаше много изкривени виждания за съществуването си. Той смяташе, че трябва да е по-добър от всички останали, винаги. Но изглежда това щеше да е малко по трудно от буншините и хенгетата... Данте реши да се обърне към сенсея си, с думите: "Сенсей? Някакви съвети за контрола на чакра?"...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Хинамори Аму Нед Фев 28, 2010 11:44 pm

Сенсеят отвори лениво едното си око и погледна към момчето, което лежеше на земята.
- Съвет, а? Еми, пробвай да се концентрирваш малко повече и да насочваш чакрата си в ходилата. Гледай да не я засилваш много, за да не пробие кората на дървото и да паднеш или пък да не е пък прекалено слаба, че изобщо да не се адържиш. Когато изкачваш, трябва буквално да "залепнеш" за дървото. Усети потока на чакрата в себе си и изключи другите неща. Най-важна е концентрацията и силата на мисълта ти. Ако се разсейваш като мислиш за голи момичета, докато се опитваш да катериш дървото, еми няма да стане. Ще паднеш. Ако има още нещо питай, ако ли не се обади като изкачиш дървото. Аз мисля малко да подремна.
След което Таджу отново затвори очите си и се отпусна назад.
Хинамори Аму
Хинамори Аму
Администратор
Администратор

Атрибути
Наказателни Точки:

Писане by Данте Казежин Нед Фев 28, 2010 11:55 pm

"Вдъхновен" от интонацията на "ентусиазирания" си сенсей, Данте с не много вдъхновен поглед отблеяза само едно "Хмм..." и се повдигна от земята. Втурачи се в стълба пред него и сложи една ръка на главата си сигнализирайки, че се опитва да насочи мисловната си дейност в посока на "Как мога да го изкача т'ва нещо?" или по-точно "Как да открия границиата между "малко чакра" и "прекалено много чакра"?" Притвори очи и се замисли... Какъв беше смисълът на това изпитание? Балансът! Вътрешният баланс между мисълта и чакрата. Между волята и стремежа. Данте трябваше да открие своя баланс. Своя вътрешен баланс... Присви очи, намръщтвайки се леко и претисна още по-силно ръката си към челото. Опитваше да усети чакрата си, както казваше Сенсея му. Вътрешната му сила позволяваща му да извършва най-различни абнормални способности. Трябваше да се научи да я балансира... Да я подчини на неговата воля. След кратка пауза данте плавно отвори клепачите си разкривайки пъстрите му очи насочени спрямо стълба, гледайки го всякаш това му бе едната, единствена цел в живота - да изкачи този стълб! Плавно пристъпи към него концентрирайки се само и единствено върхъ стълба и започна да го катери...
Данте Казежин
Данте Казежин
Пясъчен Шиноби
Пясъчен Шиноби

Атрибути
Наказателни Точки:
Възраст:
Фракция:

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: