Тренировъчна площадка 2
+5
Хинамори Аму
Коринмо Изаши
Хитачи Ямато
Изука Йоши
Йошико Харуко
9 posters
Страница 9 от 13
Страница 9 от 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Тренировъчна площадка 2
- Естествено , кой друг ! - засмя се сенсей-а , скръствайки ръце , досущ като момичето.
Хитачи Ямато- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 2528
Точки от Коментари : 2802
Регнах се на : 09.11.2009
Възраст : 30
Град/Село : ГО
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
"Все пак ще имам едно на ум" помисли си Аму.
- Както и да е. Сенсей, искам да науча Yoraishin - каза тя с твърд глас. Беше й писнало да отлага.
- Както и да е. Сенсей, искам да науча Yoraishin - каза тя с твърд глас. Беше й писнало да отлага.
Хинамори Аму- Администратор
- Зодия :
Брой мнения : 821
Точки от Коментари : 851
Регнах се на : 02.12.2009
Възраст : 32
Град/Село : Heaven and Hell
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Синът ми ми каза , че владееш иглите добре , но ми покажи ! Стреляй към избрана от теб мишена , назови ми къде я целиш и да видим дали съвпада избраната от теб цел и попадението.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
*К-с-ааа!!Трябва да направя нещо бързо или ще падна и ще почна отначало..Не трябва да се провалям..Как иначе, ще "възвърна" семейство Руйо ?! Как ще стана Чуунин, ако постоянно се провалям и почвам отначало..Скоро няма да има втори път, ще трябва от първия път..Колкото и да е трудно, аз, ЩЕ успея от този път!!За да продължа ми трябва много сила, сила за която нямам напредстава..Ще тренирам ден и нощ само за да имам силата, която ми трябва...Няма да има трети, нито четвърти!!Сега ще успея и ще стана велика нинджа..Хайде Акими, това е лесно!!Ако мислиш, че това е трудно, то, тогава се лъжеш!!!*.Докато момчето си бъбреше наум, потъваше все повече.//сори за саморазказването..//Акимото за момент помисли какво щеше да стане, ако падне..Щеше да изплува и да пробва пак, но сигурно нямаше да успее, защото се проваля за втори път..Вече ще искаше да стане селянин, като другите и да работи като магазинер..А, ако успееше и научи Чакра Молд, знаеше, че щеше да стане велик и силен.Все пак за да се сбъднат мечтите му, трябваха много усилия, които, той, просто ги нямаше. Сега трябваше, да продължи..Не трябваше да пада, при никакъв случай!Ако се провали, ще се откаже от нинджите...Момчето събра колкото чакра му е останало, като активира ВСИЧКИ 361 чакра точки на тялото си..Цялата му чакра щеше да му е нужна, дори и тази която не замесваше Чакра Молда или по-точно ходенето по вода..Той ги активира, за да предаде тяхната чакра на ходилата си..Но още беше до никъде..трябваше и да концентрира тази чакра и да я превърне в чакра поток..Генинът затвори очи, както винаги, за да премахне изцяло всички мисли от главата си.Този път мисълта за Аму, не го безпокоеше, защото се чустваше по-вдъхновен и мислеше само и единствено за Чакра Молда..Момчето направи сийл и започна да концентрира, всяка една точка, преди да я предаде на ходилата си..Концентрира ги всяка една по два пъти за двоен успех.След малко, Акими, отвори очи, развали сийла и тръгна с крачка, без да му пука дали ще успее или не..
п.п.Извинявам се, че постоянно се измъквам с бъдеще или минало, но просто...не мога да се сетя с какво друго..
п.п.Извинявам се, че постоянно се измъквам с бъдеще или минало, но просто...не мога да се сетя с какво друго..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Брой мнения : 1220
Точки от Коментари : 2604
Регнах се на : 12.11.2009
Възраст : 27
Град/Село : ~Плевен~
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Офф. знам ... все пак си на 11 ... на твоята възраст може би повече от 2 изречения нямаше да вържа , за което те поздравявам !
Чакра Молд лвл 1 + 1 воля + 1 интелект
Чакра Молд лвл 1 + 1 воля + 1 интелект
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Офф..хехее не ме подценявай
-Сенсей, имам проблем! Сякаш злото ми харесва повече, от доброто..А относно техниките, чувал съм една кенджутсу техника..тя ти позволява да направиш меч от вода, за да се защитаваш..*и не само това..хехе*, ще можете ли да ме научите на нея ?
-Сенсей, имам проблем! Сякаш злото ми харесва повече, от доброто..А относно техниките, чувал съм една кенджутсу техника..тя ти позволява да направиш меч от вода, за да се защитаваш..*и не само това..хехе*, ще можете ли да ме научите на нея ?
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
- Чувал съм я , но само нинджи от Кири я знаят ! - каза сенсей-а
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Жалко, щеше да е добро оръжие за мен..Мисля за Suiton:Mizurappa..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
- Първо ми кажи какво знаеш за тази техника !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
*Що за въпрос ?! Щом искам да я науча, би трябвало да я знам! Доста тъпаци има в тази Коноха..*..
-Ами...тази техника ти позволява да изтреляш водна струя, която, ако се осъвършенства, може да пререже нещо..Тя е Ц ранк...това е каквото знам.. - отговори Ак, с малко тъп глас..
-Ами...тази техника ти позволява да изтреляш водна струя, която, ако се осъвършенства, може да пререже нещо..Тя е Ц ранк...това е каквото знам.. - отговори Ак, с малко тъп глас..
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
- Точно така , а сега опитай !
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Генинът никак не беше доволен от себе си . Бавно учеше..за да има сила, трябваше прекалено много усилия.Това си го повтаряше всеки път, когато тренираше.."Искам името ми да се е прочуло из целият свят, заради моята сила!! " - мечтаеше си той .
Тринайсет-годишното момче се замисли как се прави техниката. Сенсей-а дори не я показа. Изведнъж лапето се сети, че я е виждал някъде...Беше чувал, че е нужен само един сийл с една ръка. Усмихна се злобно и извика:
- Сенсей! Ще ме гледате или, ще дремете ?!
Слънцето грееше ярко, а Акими, не обичаше светлината..или вече не я обичаше.. Вятър, имаше и то доста силен . Това обаче не притесняваше момчето , ни най - малко, единствено Слънцето.. . Напротив , то беше свикнало с такива лоши условия за живот , даже вече не му правеше впечетление дори.
"Дано всички тук ме гледат и се изумяват от моята сила!!"
Генинът си пое дълбоко дъх , с цел да се успокои и да продължи с тренировките . Хлапет//о имаше вече доста добро усещане за себе си и чакра точките в тялото си . Той чувстваше потокът на чакрата , личеше си , че напредваше със страшна сила //сори, че саморазказвам..//. Сега момчето с лекота насочи чакрата си към гърлото и по негов знак щеше да изтреля вода . За целта трябваше Суийтон чакра . Такава и изпозва . Чакрата се придвижваше бързо и се натрупваше там , където му е нужно .
Момчето се почувства сигурен в себе си и знаеше , че чакрата е на ниво . Сийл-а беше заключен , остана само едно :
- Суийтон: Мизураппа ! - момчето се прецели точно към едно чучело и в момента , в който изрече думите , той освободи концентрираната чакра .
п.п.Този път, са по-малко, защото не се измъквам с минало или бъдеще...
Тринайсет-годишното момче се замисли как се прави техниката. Сенсей-а дори не я показа. Изведнъж лапето се сети, че я е виждал някъде...Беше чувал, че е нужен само един сийл с една ръка. Усмихна се злобно и извика:
- Сенсей! Ще ме гледате или, ще дремете ?!
Слънцето грееше ярко, а Акими, не обичаше светлината..или вече не я обичаше.. Вятър, имаше и то доста силен . Това обаче не притесняваше момчето , ни най - малко, единствено Слънцето.. . Напротив , то беше свикнало с такива лоши условия за живот , даже вече не му правеше впечетление дори.
"Дано всички тук ме гледат и се изумяват от моята сила!!"
Генинът си пое дълбоко дъх , с цел да се успокои и да продължи с тренировките . Хлапет//о имаше вече доста добро усещане за себе си и чакра точките в тялото си . Той чувстваше потокът на чакрата , личеше си , че напредваше със страшна сила //сори, че саморазказвам..//. Сега момчето с лекота насочи чакрата си към гърлото и по негов знак щеше да изтреля вода . За целта трябваше Суийтон чакра . Такава и изпозва . Чакрата се придвижваше бързо и се натрупваше там , където му е нужно .
Момчето се почувства сигурен в себе си и знаеше , че чакрата е на ниво . Сийл-а беше заключен , остана само едно :
- Суийтон: Мизураппа ! - момчето се прецели точно към едно чучело и в момента , в който изрече думите , той освободи концентрираната чакра .
п.п.Този път, са по-малко, защото не се измъквам с минало или бъдеще...
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
От устата на хлапето излезе лека струйка вода ... сякаш бе напълнил устата си с вода и просто я изплю на земята.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
*Кса-а-а!! Все едно изплюх малка храчка ... може би ми трябват още , още много тренировки ... първата ми атакуваща техника все пак* - мислеше си хлапето , подготвяйки се за тренировката.
Той не мислеше да се отказва. Както преди,той учеше джутсута и не успяваше от първият път. Така и с това джутсу, сега не го може, но след дълги тренировки щеше да бъде овенчан с успех.
*За да бъда силен, трябват много тренировки!!НЕ го забравяй!*
Генинът от Коноха изпука вратът си и разгря "старите" кокали (хД).
Слънцето напичаше все повече и повече ! Жалко за хлапето.Леко блестеше в очите на хлапето , но тази малка подробност не би го разделила със силата, която го очакваше, след като научи тази техника..
Сега имаше достатъчно чакра за доста малко джутсута... след като чакрата му отиде до "0" , тогава момчето щеше да се захване да тренира с вълка си - Рекс..
Четиринадесет - годишният нинджа не бе тренирал за друго освен за джутсута.*След това трябва да потренирам за сила и за бързина..*Сега бе моментът да раздвижи ума си, като събере чакрата останала му от ученето на Чакра Молда...Той я насочи към гърдите си , а от там към гърлото си . Преобразува я във Суийтон чакра. След като я освободи , суийтон чакрата щеше да се преобразува във вода и щеше да се изтреля със всички сили напред , да порази мишената си .Акимото се концентрира и затвори очи . Сформира сийл. Чакрата се натрупваше и скоро щеше да достигне точното количество . Момчето нямаше търпение това да се случи , за да покаже колко е силен , в действителност . Уменията му на нинджа те първа щяха да се проявяват на чуунинският изпит , който му предстоеше . Хлапето вярваше , че се справи и за миг не мислеше , че ще отпадне . Такъв вариант , просто не съществуваше за него . Загубата трябва да се приема , но хлапето познаваше загубата ,но не искаше да я опознае повече.. Всяко дете иска да е победител , да е шеф . Детски фантазии ... Акими, обаче не беше като останалите момченца и момиченца , той беше целенасочен и борбен . В главата му се въртеше само мисли за сила и за нищо друго.. Това беше една от целите на момчето . Сила, самота и нищо друго.Преди не беше така, но сега жадува за сила.Руйо искаше , също така , да разгадае мистериозният свят на духовете и боговете , да избере свой бог , да го почита и задоволява, а той да му се отплати.. Това беше една истинска , могъща сила , която ако попадне в ръцете на четиринадесет-годишният хлапак - Акимото , щеше да промени животът му .
Чакрата нарастваше ли , нарастваше . Водата на езерото трепна . Птичките изведнъж престанаха да пеят и се взряха в момчето . Той беше сформирал нужните сийлове , чакрата беше на ниво , според преценката на хлапето , остана само едно :
- Suiton: Mizurappa ! - извика той , в същият момент той освободи чакрата , която събираше толкова време . Дано този път успееше !
Той не мислеше да се отказва. Както преди,той учеше джутсута и не успяваше от първият път. Така и с това джутсу, сега не го може, но след дълги тренировки щеше да бъде овенчан с успех.
*За да бъда силен, трябват много тренировки!!НЕ го забравяй!*
Генинът от Коноха изпука вратът си и разгря "старите" кокали (хД).
Слънцето напичаше все повече и повече ! Жалко за хлапето.Леко блестеше в очите на хлапето , но тази малка подробност не би го разделила със силата, която го очакваше, след като научи тази техника..
Сега имаше достатъчно чакра за доста малко джутсута... след като чакрата му отиде до "0" , тогава момчето щеше да се захване да тренира с вълка си - Рекс..
Четиринадесет - годишният нинджа не бе тренирал за друго освен за джутсута.*След това трябва да потренирам за сила и за бързина..*Сега бе моментът да раздвижи ума си, като събере чакрата останала му от ученето на Чакра Молда...Той я насочи към гърдите си , а от там към гърлото си . Преобразува я във Суийтон чакра. След като я освободи , суийтон чакрата щеше да се преобразува във вода и щеше да се изтреля със всички сили напред , да порази мишената си .Акимото се концентрира и затвори очи . Сформира сийл. Чакрата се натрупваше и скоро щеше да достигне точното количество . Момчето нямаше търпение това да се случи , за да покаже колко е силен , в действителност . Уменията му на нинджа те първа щяха да се проявяват на чуунинският изпит , който му предстоеше . Хлапето вярваше , че се справи и за миг не мислеше , че ще отпадне . Такъв вариант , просто не съществуваше за него . Загубата трябва да се приема , но хлапето познаваше загубата ,но не искаше да я опознае повече.. Всяко дете иска да е победител , да е шеф . Детски фантазии ... Акими, обаче не беше като останалите момченца и момиченца , той беше целенасочен и борбен . В главата му се въртеше само мисли за сила и за нищо друго.. Това беше една от целите на момчето . Сила, самота и нищо друго.Преди не беше така, но сега жадува за сила.Руйо искаше , също така , да разгадае мистериозният свят на духовете и боговете , да избере свой бог , да го почита и задоволява, а той да му се отплати.. Това беше една истинска , могъща сила , която ако попадне в ръцете на четиринадесет-годишният хлапак - Акимото , щеше да промени животът му .
Чакрата нарастваше ли , нарастваше . Водата на езерото трепна . Птичките изведнъж престанаха да пеят и се взряха в момчето . Той беше сформирал нужните сийлове , чакрата беше на ниво , според преценката на хлапето , остана само едно :
- Suiton: Mizurappa ! - извика той , в същият момент той освободи чакрата , която събираше толкова време . Дано този път успееше !
Хиро- Мъглив Шиноби
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(5/10)
Момчето имаше сериозен напредък , но водната струя се разпадаше буквално под носа му ...
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Аму въздъха и погледна чучелата в другия край на тренировъчната площадка.
- Добре, сенсей. Нека да речем, че избирам онова по средата, което е с откъснантите уши. Ще се целя...ами да кажем във врата.
Тя почти не се замисли като си избира чучело, нито пък място. Вече й беше омръзнало да повтаря упражнението по хиляда пъти. Все едно и също... Хинамори се отдалечи от Маки-сенсей и застана на около 15-тина метра от мишената. Едва сега обаче забеляза особенността на чучелото. Не стига, че някой му беше откъснал ушите и на тяхно място зееха две нескопосани дупи, ами и се намираше на доста необичайна и неудобна позиция за стрелба. Пред него имаше още две или три, които почти изцяло го прикрвиваха."Добре, че казах, че ще се целя във врата. Ако бях казала нещо по-надолу сигурно нямаше да успея..." Тя си пое дълбоко въздух и зае леко разкрачена позиция. Извади от чанчтичката си две игли и застина с тях с ръка, прег гърдите и леко разтворени пръсти тип ветрило. Тя изпразни за миг съзнанието си и си предтави директорията, по която трябваше да минат иглите. Почувства вятъра или по-скоро съвсем слабата му намеса от север. "Значи да се целя в центъра." Аму пое внимателно въздух и при изпускането му леко приклекна и хвърли иглите с малко по-голяма сила от обикновенно. Те разпориха въздуха и полетяха напред.
- Добре, сенсей. Нека да речем, че избирам онова по средата, което е с откъснантите уши. Ще се целя...ами да кажем във врата.
Тя почти не се замисли като си избира чучело, нито пък място. Вече й беше омръзнало да повтаря упражнението по хиляда пъти. Все едно и също... Хинамори се отдалечи от Маки-сенсей и застана на около 15-тина метра от мишената. Едва сега обаче забеляза особенността на чучелото. Не стига, че някой му беше откъснал ушите и на тяхно място зееха две нескопосани дупи, ами и се намираше на доста необичайна и неудобна позиция за стрелба. Пред него имаше още две или три, които почти изцяло го прикрвиваха."Добре, че казах, че ще се целя във врата. Ако бях казала нещо по-надолу сигурно нямаше да успея..." Тя си пое дълбоко въздух и зае леко разкрачена позиция. Извади от чанчтичката си две игли и застина с тях с ръка, прег гърдите и леко разтворени пръсти тип ветрило. Тя изпразни за миг съзнанието си и си предтави директорията, по която трябваше да минат иглите. Почувства вятъра или по-скоро съвсем слабата му намеса от север. "Значи да се целя в центъра." Аму пое внимателно въздух и при изпускането му леко приклекна и хвърли иглите с малко по-голяма сила от обикновенно. Те разпориха въздуха и полетяха напред.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Момичето уцели точно мишената , там където искаше:
- Добре ... но мисля , че е чист късмет ! Защо не опиташ пак ? - попита сенсей-а. - Майтапя се ... добре боравиш с иглите! Мисля че си ги увладяла!
/умението + 3 воля/
- Добре ... но мисля , че е чист късмет ! Защо не опиташ пак ? - попита сенсей-а. - Майтапя се ... добре боравиш с иглите! Мисля че си ги увладяла!
/умението + 3 воля/
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
За миг на Аму й се прийска да удари сенсея. Как можеше да се бъзика с такова нещо? Ха. Не стига, че толокова дълго време хлапето му се занасяше с нея, сега оставаше и сенсея да почне. Тя въздъхна и погледна към Деймън. Зелените му очи също срещнаха нейните и сякаш й се подсмихнаха. Сигурно в момента й се смееше на това как се дразни на сенсея си. "Ще видиш ти. като свърша ще тренирам с теб..." Тя му отвърна със същия самодоволен и смеещ се поглед, след което погледна към сенсея, напълно забравила за него.
- А, да. Та... Сенсей, сега трябва да уча Yoraishin (God of Night Lightning)! - вече леко изнервена каза тя.
- А, да. Та... Сенсей, сега трябва да уча Yoraishin (God of Night Lightning)! - вече леко изнервена каза тя.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Ми учи ... няма лошо! Образованието е хубаво нещо! - каза сенсей-а сдържайки смехът си.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
-Ха, никой не е казал обратното... Сенсей... Ухапвало ли ви е някога куче или коте? - подсмихна се тя като не сваляше поглед от лицето и очите на Маки-сенсей.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Не ... може би защото ползвам от нова марка мухозол ! - отвърна сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- А, не се тревожете. Деймън не го бърка, ако щете и отровен газ да ползвате, пак мога да ви уредя с някой белег от него. Нали вече имате деца, за какво са ви още?
Снежно бялото тигърче сякаш по команда пристъпи бавно към сенсея, а гримасата на лицето му беше лукава и преценяваша възможностите си. Отгърлото му се откъсна леко ръмжене. Деймън беше готов във всеки момент да скочи срещу сенсея, стига Аму да му кажеше.
Снежно бялото тигърче сякаш по команда пристъпи бавно към сенсея, а гримасата на лицето му беше лукава и преценяваша възможностите си. Отгърлото му се откъсна леко ръмжене. Деймън беше готов във всеки момент да скочи срещу сенсея, стига Аму да му кажеше.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Ако намеквате това , за което си мисля! Дребосъчето е толкова малко , че няма да ги достигне! А и ... голяма хапка са за неговата уста ! - засмя се сенсей-а.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Не се знае, сенсей. Тренирала съм го и в тази област - подсмихна се тя. - Никой не е казал, че трябва да ги изяде. Достатъчно е само да ги откъсне от обичайното им място.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
- Като говорим за храна ... гладен съм! - изръмжа сенсей-а и погледна момичето по-надолу от обичайното.
- Зодия :
Атрибути
Наказателни Точки:
(0/10)
Страница 9 от 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics